• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی جدید EA GAME (NEED FOR SPEED MOST WANTED)

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از pay :
این چیزایی که شما بهش مشکل می گین کلی براشون زحمت کشیدن تا اینطوری به نظر بیاد( در واقع اینطوری طبیعی تره) motion blur رو تو نسخه های قبلی می شد Disable کرد ولی حالا می دونم !
خوب من که نمیخاستم از بازی انتقاد کنم . میخاستم غیرفعالش کنم مثل ورژن های قبلی اما گزینش نبود . فقط این پستو زدم که ببینم کسی نظری نداره ؟
اما خودم تا الان تا یه حدودی تونستم یه کارایی بکنم :D;)

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از شايان :
اقا منه بد بخت تازه دارم Underground 2 بازي ميكنم ! ( اولين بازي يه كه ..... :"> )

به يه جايي رسيد كه نوشت congratulation و به نظر رسيد كه بازي تموم شده ! و ديگه هيچ مسابقه و چيزي هم تو نقشه نبود !

حالا مشكل اينه كه اولا وقتي F4 ميزنم ... اونجا كه مينويسه چند % بازي انجام شده ... 100 نيست ! ( يادم نيست فكر كنم 70 يا 80 بود )

دوما هي براي SMS مياد كه اين كار رو بكن ... برو فلان جا ... و اين حرفا ... ولي هيچ مسابقه و از اين ستاره زرد ها و اينا ... تو نقشه نيست !

منم واسه خودم تو شهر ميچرخم ! هيچ كاري هم نميتونم بكنم . :(

راستي ! من الان يه 206 دارم كه rate ش رسيده به آخر ! :D فكر كنم 10 باشه !

با 3 تا ماشين ديگه كه اونا هم rate ش متوسط شده ...

خب حالا چي كار كنم ؟ :D
این مسابقه های sms و تلفنی رو باید همشونو تموم کنی تا بازی تموم بشه که خیلی هاشون توی نقشه هم نیست و باید خودت از روی آدرسی که بهت میدن پیدا کنی

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از شايان :
اقا منه بد بخت تازه دارم Underground 2 بازي ميكنم ! ( اولين بازي يه كه ..... :"> )

به يه جايي رسيد كه نوشت congratulation و به نظر رسيد كه بازي تموم شده ! و ديگه هيچ مسابقه و چيزي هم تو نقشه نبود !

حالا مشكل اينه كه اولا وقتي F4 ميزنم ... اونجا كه مينويسه چند % بازي انجام شده ... 100 نيست ! ( يادم نيست فكر كنم 70 يا 80 بود )

دوما هي براي SMS مياد كه اين كار رو بكن ... برو فلان جا ... و اين حرفا ... ولي هيچ مسابقه و از اين ستاره زرد ها و اينا ... تو نقشه نيست !

منم واسه خودم تو شهر ميچرخم ! هيچ كاري هم نميتونم بكنم . :(

راستي ! من الان يه 206 دارم كه rate ش رسيده به آخر ! :D فكر كنم 10 باشه !

با 3 تا ماشين ديگه كه اونا هم rate ش متوسط شده ...

خب حالا چي كار كنم ؟ :D

سلام.
ببین به جایی میرسه که باید visual rate ماشینتو زیاد کنی بعد این کار یدونه ستاره برات باز میکنه بعد رفتن ستاره اونوقت میتونی اسپانسر جدید تو انتخاب کنی بعد شما بگو اخرین ماشینی که گرفتی چی بود

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از من :
بچه ها اینجا دوتا مشکل خیلی بیخود توی این بازیه هست
یکی اینکه وقتی توی بازی هوا تاریک میشه خیلی از چیزا دیده نمیشه و رانندگی سخت میشه و گزینه ای هم برای بالا بردن نور وجود نداره

و از همه بدتر بدتر اینکه موقعی که سرعت زیاد میشه تصویر محو میشه و اصلا آدم جایی رو خوب نمیبینه . مثلا این یکی از اون موارده که عکسشو گرفتم :

اون مشکل تیرگی و سیاهی رو من پیدا نکردم اصلا ببین وقتی میزان جزئیات تصویر رو زیاد و کم میکنی نور هم زیادو کم میشه یعنی وقتی جزئیات بیشتر باشه همجا روشن تر میشه.
اون یکی هم که وقتی سرعت زیاد میشه تصویر محو میشه رو من باهاش خیلی حال میکنم چون این طوری ادم فکر میکنه خیلی سریع داره میره

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
برای خاموش کردن motion blur وارد رجیستری ویندوز بشید و به آدرس زیر برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted

مقدار g_MotionBlurEnable را از 1 به 0 تغییر دهید. ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا هي براي من SMS مياد كه بايد بري اونجايي كه ستاره هست ( براي عكس گرفتن ) ميگه تو mini map نگاه كن ستاره رو پيدا كن ! ولي دريغ از يه ستاره !

F4 هم كه ميزنم ميگه جلد مجله 19 / 20 گرفتم :(

حالا يه راهي پيدا كرم ! :D

تو گاراژ از تو نقشه تو Stage ها ميگردم اونايي كه انجام نشده ... بازي ميكنم ... فعلا Stage 1 و 2 تموم شده ... % كل بازي هم رسيده به 75 ! ... خسته كننده شده ! :D

Mokhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( بابا 1 نفر هم نبود به داد ما برسه تو ولایت غربت پدرمون در اومد یه نفر نیست بتونه این بازی رو برام بفرسته وجدانا از خجالتش در میام!:blush:

LOCOMOTIVE

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
اقا من از ادرس زير يه تراينر فقط واسه پولش (1000000 $) گرفتم .;)
جالبه كه فقط مورد پولش كار نميكنه.:blink: يا من بلد نيستم .مي خوام پول داشته باشم چون عاشق اسپورت كردنم.:wacko: ولي همش پول كم ميارم.:(
راستي يه مورد واسه دانلود داره اين سايت كه تمام قفلها رو باز ميكنه (UNLOCKER) :blink: اون هم طريقه استفاده اش رو اگه از آقايون يه توضيحي بدن ممنون ميشم.دو تا فايل هستش يكي با پسوند DAT يكي هم بدون پسوند.
شمارو به خدا از راهنمايي دريغ نكنيد كه حالم و گرفته اين موضوع.:(
http://www.code5.de/pccheats/n/need-for-speed-most-wanted.shtml

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها یه سوال داشتم که میدونید این گزینه VSync چه کاری انجام میده توی گرافیک ؟ چونکه من که فعال یا غیر فعالش میکنم تغییری حس نمی کنم

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون این بازی منو از رو نتونست ببره رزلوشن را گذاشتم روی 1280*1024 با آخرین حد level of detail بازم جواب داد اونم چه جور

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از من :
بچه ها یه سوال داشتم که میدونید این گزینه VSync چه کاری انجام میده توی گرافیک ؟ چونکه من که فعال یا غیر فعالش میکنم تغییری حس نمی کنم
وقتي تعداد فريم‌هايي كه كارت گرافيك نشون ميده از فركانس ريفرش ريت مونيتور بيشتر ميشه توي بعضي از بازي‌ها احساس ميكنين توي لحظاتي كه حركت سريع ميكنين تصوير بصورت عرضي يه لحظه دو تيكه ميشه (اصطلاحا پاره ميشه) كه بهترين مثال اون دووم 3 هست. با فعال كردن vsync تعداد فريمهاي نمايسش داده شده كم ميشه و برابر ريفرش ريت مونيتور ميشه. (مثلا اگه مونيتورتون توي رزولوشن 1024 برابر 85 مگاهرتز ريفرش ميشه فريمهاي بازي هم به 85 محدود ميشه) و با اين كار شما تصوير بهتري از بازي ميگيرين.
اين گزينه تا حدي هم باعث فشار اومدن به كارت گرافيك ميشه و براي كارتهاي ضعيف پيشنهاد نميشه. البته بعيد ميدونم توي بازيهاي جديد كارتهاي ضعيف بتونن فريم بشتري نسبت به ريفرش مونيتور نشون بدن.
در مورد NFS هم من تاثير زيادي با فعال و غير فعال كردن اين گزينه نديدم...

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه سخت شده
:(

فایل های ضمیمه

• nfsmw019.jpg
    nfsmw019.jpg
    149.7 KB · نمایش ها: 5
  • nfsmw020.jpg
    nfsmw020.jpg
    156.2 KB · نمایش ها: 8

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
از بین ورژن های Need For Speed فقط ورژن 5 و HotPersuite 2 و این ورژن رو پسندیدیم که مخصوصا این ورژن خیلی جالب بود و ترکیبی از سه نیدفوراسپید قبلی هست و برای اولین بار هم هست که از دموهای کاملا واقعی استفاده کردند و به صورت رندر شده در بازی استفاده شده است که سبکی بی نظر است
172.gif

باسه بازی کردن هم صدرحمت به کنسول ها که دردسری هایی مثل گرافیک و غیره نداره و رزولیشن خیلی خوبی هم می ده"به جون خودم این تبلیغات از کنسول نبود
59.gif
"

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی تونسته اینجارو رد کنه ؟

فایل های ضمیمه

• nfsmw023.jpg
    nfsmw023.jpg
    120.4 KB · نمایش ها: 5

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خوب شما در این مرحله باید برای چند دقیقه پلیس هارو سرکار بزاری و بعدش دختره بهت زنگ میزنه و یه جا رو نقشه برات مشخص میکنه که شما خودتو باید برسونی اونجا.

محل مورد نظر هم راه فرعی یکی از بزرگراه هاست که همیشه یک بولدوزر جلوش خاک ریخته وشما نمیتونی رد بشی.

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب اگه راش بسته هست باید از کدوم طرف برم ؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هیچ مرحله ای انقدر که با این razor تو اون قسمت که باید 3 lap داشت خستم نکرد
البته فقط یه بار شکست خوردم و بار دوم حالشو گرفتم ولی حیجانی بود چو تا دور آخر هی من جلو بودم هی اون

yngwie_marshal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
behtarin jaee ke kheyli hal dad be man
marhale yeki monde be khar bod ke
be ye slr 1 sa ate tamomesh kardam
albate kharidamesh
rasti man ba fx5200 raftam ino
kheyli aziat shodam
albate man fagaht nfs bazi mikonam
hamin