• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی جدید EA GAME (NEED FOR SPEED MOST WANTED)

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خوب بالاخره رسیدم به این جنابRazor خان ! درجه هیت هم رفته رو 5 , فقط مشکل کامل کردن مراحل milestone هستش چون وقتی با پلیس درگیر شدی دیگه به این راحتی ها خلاص نمیشی . بدتر اینکه هی چپ و راست از خودشون میخ در وکنند! :wacko:

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
ممنون فقط کمی دیر !

البته برای دفعه بعد ! ;)
فقط قبل از اينكه با پليس درگير بشي حتما بازي رو سيو بكن... چون اگه با Alt F4 خارج بشي مسابقه‌هايي رو هم كه قبل از اون برنده شدي هم ميپره ولي اگه قبلش سيو كرده باشي مساله‌اي پيش نمياد...

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از gray_wolf :
فقط قبل از اينكه با پليس درگير بشي حتما بازي رو سيو بكن... چون اگه با Alt F4 خارج بشي مسابقه‌هايي رو هم كه قبل از اون برنده شدي هم ميپره ولي اگه قبلش سيو كرده باشي مساله‌اي پيش نمياد...

خوب بازم دیر گفتی
:(

چون همین الان با alt+f4 اومدم بیرون

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از artin :
خوب بازم دیر گفتی
:(

چون همین الان با alt+f4 اومدم بیرون
لووووووووووول
15.gif

چرا اينقدر عجله داري؟!!!
من بعد از هر مسابقه سيو ميكنم كه بعدا دردسر نشه! :d

راستي من الان دارم براي مقام هشتم مسابقه ميدم. اين پورشهه خيلي باحاله. مفتي مفتي عجب ماشيني گيرم اومد!
8.gif

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از gray_wolf :
هروقت ديدين پليسها دارن پولاتونو ميگيرن (يا اگه پول نداشته باشين ماشينتونو ميگيرن و بايد يا از اول و يا از آخرين سيو بازي بكنيد) سريع با Alt + F4 از بازي بياين بيرون!‌ اينجوري هيچي سيو نميشه!
18.gif
27.gif

ای متقلب.....!!!:lol:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه تاپیک بزنیم همه عکس ماشیناشونو بزارن اونجا ببینیم بره کی خفنتره

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب برو بچ کدوم مرحله هستید و کجاش گیر کردید ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مرحله آخر 7 گير كردم! هموني كه بايد 8 تا (؟) speed trap رو رد كني... مشكل اينجاست كه هركاري ميكنم heat ميره رو 4 و سرو كله هليكوپتر هم پيدا ميشه! 27 دقيقه هم تعقيبو كش دادم آخرش هم از همه طرف گيرم انداختن! كم مونده بود با لگد برم تو مونيتور!
113.gif

اينارو چجوري ميپيچونين؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
هلیکوپتر زیاد مشکل نیست. سوختشون محدوده و بیشتر از چند دقیقه دنبالت نمی کنن. توی یه تونل هم یکی دوبار جلو عقب کنی می رن پی کارشون.

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خوب دیشب کلک career mode کنده شد! ولی وقتی درجه هیت رویه 6 میره عجب حالی میده ها! دیگه تو هیچ سوراخی هم نمیتونی قایم بشی :wacko:
راستی کسی اینجا یه cdkey معتبر نداره که یه چندروزی قرض بده ببینیم آنلاینش چه جوریاست! :lol:

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
من مرحله آخر 7 گير كردم! هموني كه بايد 8 تا (؟) speed trap رو رد كني... مشكل اينجاست كه هركاري ميكنم heat ميره رو 4 و سرو كله هليكوپتر هم پيدا ميشه! 27 دقيقه هم تعقيبو كش دادم آخرش هم از همه طرف گيرم انداختن! كم مونده بود با لگد برم تو مونيتور!
113.gif

اينارو چجوري ميپيچونين؟
يه اشتباه لپي! اين مرحله بايد 75000 تا خسارت بزنم!
راستي، شماها چجوري فرار ميكنين؟ من هر كاري ميكنم نميشه! :( :hmm:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب اين بازي سخته ها
183.gif

Mokhak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم از بین برو بچز با معرفت پی تی فقط 1 نفر می خوام این بازی رو برام بفرسته وجدانا تو غربت گیر کردم و رفتم تو کف بازی ;) خداییش شماره حساب بده پو ل بازی و پستشو در جا می فرستم!
نتیجه؟
lovely_boys2007[at]yahoo[dot]com
از محبتتون مرسی!:blink:
:wacko: عروسی همتون میام شیرینی پخش می کنم!:wacko:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها اینجا دوتا مشکل خیلی بیخود توی این بازیه هست
یکی اینکه وقتی توی بازی هوا تاریک میشه خیلی از چیزا دیده نمیشه و رانندگی سخت میشه و گزینه ای هم برای بالا بردن نور وجود نداره

و از همه بدتر بدتر اینکه موقعی که سرعت زیاد میشه تصویر محو میشه و اصلا آدم جایی رو خوب نمیبینه . مثلا این یکی از اون موارده که عکسشو گرفتم :

فایل های ضمیمه

• untitled2.JPG
    untitled2.JPG
    101.3 KB · نمایش ها: 4

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
میگما راهی به نظرتون میرسه برای رفع این دو مشکل ؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این چیزایی که شما بهش مشکل می گین کلی براشون زحمت کشیدن تا اینطوری به نظر بیاد( در واقع اینطوری طبیعی تره) motion blur رو تو نسخه های قبلی می شد Disable کرد ولی حالا می دونم !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا منه بد بخت تازه دارم Underground 2 بازي ميكنم ! ( اولين بازي يه كه ..... :"> )

به يه جايي رسيد كه نوشت congratulation و به نظر رسيد كه بازي تموم شده ! و ديگه هيچ مسابقه و چيزي هم تو نقشه نبود !

حالا مشكل اينه كه اولا وقتي F4 ميزنم ... اونجا كه مينويسه چند % بازي انجام شده ... 100 نيست ! ( يادم نيست فكر كنم 70 يا 80 بود )

دوما هي براي SMS مياد كه اين كار رو بكن ... برو فلان جا ... و اين حرفا ... ولي هيچ مسابقه و از اين ستاره زرد ها و اينا ... تو نقشه نيست !

منم واسه خودم تو شهر ميچرخم ! هيچ كاري هم نميتونم بكنم . :(

راستي ! من الان يه 206 دارم كه rate ش رسيده به آخر ! :D فكر كنم 10 باشه !

با 3 تا ماشين ديگه كه اونا هم rate ش متوسط شده ...

خب حالا چي كار كنم ؟ :D

بالا