اره من دموی بازی رو radeon 9200 که 64 مگ رم داره تو رزولوشن 1024 و تو سطح جزئیات متوسط بازی کردم تو شهرش اصلا کند نمیشد ولی تو جاده و کوهستانش بعضی جاها تصویر یکمی میپرید که البته جزئیات رو که کم کردم درست شدبه نقل از MAfrooz :این بازی روی 128 جواب میده
روی 64 چی؟
aghaa man hameye inkaaraarii ke goftio kardam amaa nashod ke nashod ,, hamash hamin error ro mide > cd/dvd emulation software has been detected . please disable all cd/dvd emulation software and re-start the gameبه نقل از sunny4u :چیزهایی که مورد نیازه:
آخرین نسخه winrar
DAEMON Tools 4.00 -> http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5
SafeDisc 4 Hider 1.0 ضمیمه شده
مرحله اول استخراج 4 ایمیج سی دی از فایل های rar . داخل هر فولدر یه فایل با پسوند rar هست که روی آن رایت کلیک و extract to رو انتخاب کنید.
مرحله دوم نصب DAEMON Tools 4.00 هست و بعد از نصب روی آیکون آن در task bar رایت کلیک کنید و تمام emulation هارو تیک بزنید. سپس به قسمت virtual cd/dvdrom برید و ایمیج سی دی اول رو رویه درایو مجازی مونت کنید
حالا بازی رو نصب کنید و هنگامی که میگه سی دی بعدی رو بزارید , کافیه که ایمیج بعدی رو به جای قبلی مونت کنید
بعد از نصب بازی, ایمیج سی دی اول رو مونت کنید
SafeDisc 4 Hider رو اجرا کنید و گزینه hide رو انتخاب کنید.
بازی رو اجرا کنید
وقتی از بازی خارج میشوید , گزینه restore را در SafeDisc 4 Hider انتخاب کنید تا رجیستری به حالت اول برگردد.
به نقل از niyatoos :aghaa man hameye inkaaraarii ke goftio kardam amaa nashod ke nashod ,, hamash hamin error ro mide > cd/dvd emulation software has been detected . please disable all cd/dvd emulation software and re-start the game
PNY 6800GT ، سی.پی.یو م هم یه چیزی تو مایه های خودته: 3200 Winchester.به نقل از gray_wolf :xPlod جان كارتت چيه؟
من الان مشكل گرافيك ندارم. بهم نخندين ها... ولي سي پي يوم بعضي جاها كم مياره!!! بارتون 3200!!!!!! مثل اينكه يه جايي Bottle Neck دارم. همه چي كند ميشه. مثلا ميشه يك پنجم حالت عادي!! ولي از گرافيك نيست چون صدا هم كند ميشه. همه چي slow motion ميشه ولي كم پيش مياد.