همانا استاد محسن شایسته هستند
@Exporter
ممنون از شما
اسمایلی گل و این چیزا :دی
همانا استاد محسن شایسته هستند
@Exporter
بدون رنگ@Hamid2day
سلام
اقا حمید لطفا این کاربر @myhamed رو هم بررسی کنید جز نمونه های کم کارکرد و بدون رنگ ولی بس قدیمی سایت هستند ... یه نشونی چیزی بهش بدید بد نیست دلگرم میشه
والا مدیر گیزمیز همه جا مینویسه اسمش منصور قیامته ولی اسم اصلیش رضا راد هست از قم حالا نمیدونم این همونه یا نهچند وقت بود دنبال بهانه بودم که یادی هم بکنیم از تنها کاربری که ظاهرا موفق شده از گفتگوی آزاد اینحا به نون و نوایی برسه )
حداقل عاقبت به خیر شد !
نمیدونه شایعه است یا واقعیت و تشابه اسمیه یا همین رفیق ! ولی اسم گرداننده کانال تلگرام با در آرمد 7 میلیون تومن در ماه رو قدیم داشتیم
http://forum.persiantools.com/members/منصور-قیامت.103526/
بله ایشون همون کاربر "منصور قیامت" پرشین تولز هستن .منم از 2012-13 اینجا بودم با یوزر @sepehr9876 که الان هر چقدر گشتم پیداش نکردم نابود شده @vooroojack1989 هم هست خیلی وقته انلاین نمیشه
والا مدیر گیزمیز همه جا مینویسه اسمش منصور قیامته ولی اسم اصلیش رضا راد هست از قم حالا نمیدونم این همونه یا نه
تقریبا از 2007 به قبل کاربر قدیمی محسوب میشهمنم از 2012-13 اینجا بودم
صحیح استدوستان سوای قدیمی بودن
عزیزان توجه داشته باشن یکی دیگه از ملاک ها سرکشی به پی تی هست.
وقتی کاربر عزیز مثلا سال 2005 رجیستر شده ولی بعد از دو سال فعالیت دیگه لاگین نکرده لزومی نداره عنوان داده بشه به ایشون.
انشالله بتونم یک تگ رنگی قشنگ هم برای این عناوین انتخاب کنم. و اینکه بشه یک بخش برای کاربران قدیمی اعم از مدیران و همکاران بازنشسته و قدیمی های پی تی داشته باشیم که فقط اونا دسترسی داشته باشن برای بحث و تبادل