"Mohammad"
Registered User
۱۲ سال گذشت!
یادش بخیر چقدر تو گفتگوی آزاد پی تی (f21) تا صبح اسپم میکردیم )
یادش بخیر چقدر تو گفتگوی آزاد پی تی (f21) تا صبح اسپم میکردیم )
تازه تصمیم گرفته بودم فعالیتم رو زیاد کنم ، حداقل این تاپیک رو نبندید@bhrouz
یکم فعالییت کن تعداد پست ها بشه 100
از بایگانی اینترنت استفاده کنید بجای پی دی اف که دائم باقی بمونهمن بعضی تاپیک ها رو بصورت پی دی اف سیو کردم.
هر چند این سال ها فعالیت نداشتم، اما هنوز بسته شدن پی تی متاثرم می کنه. بالاخره بخشی از گذشته ی ماست.
خواستم که آخرین پستم در فروم در بخش موسیقی باشد، ولی همین لاشه یی که در حال حاضر هست بسته شده. پس باشد که اینجا بنویسم.
دوستان به درستی گفتند که پی تی سالها بود مرده بود. برای من، یا دوستانی که در بخش موسیقی در سالهای پیش از ۲۰۱۰ فعالیت داشتند، پی تی همان موقعی مرد که احسان (با خرد بیحدش!) بخش موسیقی را با همه پستهای با محتوا به کلی پاک کرد. محتوا یی که من و دوستانی بارها بهتر از من در آن سالها به آن بخش اضافه کرده بودیم. باز هم به درستی دوستان گفتند، "فعالیت" در فروم معنی ندارد. ولی ما، پیش از سال ۲۰۱۰، به این نکته به درستی پی نبرده بودیم. این شد که "محتوا" تولید کردیم که در نهایت بشود مضحکهٔ صاحب این خراب شده. این است که از بسته شدن پی تی "نباید متاثر شد".
برای من، سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ بهترین بودند. از بار کنکور و یدک کشیدن برچسب "پشت کنکوری" در آماده بودم، هنوز رمق بحث و جدال داشتم، و مهمتر از آن هنوز به آینده خوشبین بودم. از قضا پی تی، به جز بخش موسیقی و تا حدی سینما، قسمت مهمی از خطرت من نیست. مهمترین خطرت من از وبلاگهای پارسی زبان آن دوران است. آن بخش هایی که خاطره بودند سالهاست مرده اند. اما، با همهٔ این حرف ها، "نمیشود متاثر نشد"، از اینکه پی تی، حتی همین که بازمانده، یادآور دوران بهتری است.
در آخر، جوهر زندگی حرکت رو به جلو است. خواهی نخواهی، "زمان" ما را به دنبال خودش میکشاند، و این نیز بخشی از گردش دوران است. متاثر بشویم یا نه، متاثر نخوایم ماند که "این نیز بگذرد".
ممنون از لطفی که به بنده داریدکلا بخوام انجمن رو در یک کلمه خلاصه کنم بیاد @Hamid2day میوفتم. همیشه فعال، همیشه خوش اخلاق....
همیشه برای خودش و سایت ارزشمندش "شهریاریها" احترام قائلم چون همیشه پیگیر امورش بوده و هسته. این خیلی مهمه!
نفر بعدی هم @ehsan (shadow man اسمشو میذارم) که بیش از 50 بار بخاطرش رفتم بانک ملی و توی صف های طولانی واستادم و فیش به حسابش پرداخت کردم. اون زمان ها نه موبایل بانکی بود نه کارت به کارتی...
یادش بخیر...
بدترین خاطرات من از انجمن زمانی بود که کاربرای زیادی وبلاگ های اسپمر زدن و کلا نتایج جستجوی گوگل سایت های صفحه اول رو نابود کردند... حالا همون آدمها شدن سئوکار و پکیج فروش و غیره...!! دسته بعدی کسانی بودند که پاپ های 4 5 تایی توی سایت و وبلاگ میذاشتن و کاربران عادی رو گیج کردن و مثلاً پول درآوردند... دسته بندی همکاری در فروش های آشغال فروش بودن که با تحویل کالای درجه 5 چینی مردم رو سرکار گذاشتن و اعتماد مردم از خرید اینترنتی به فنا رفت...
خاطرات خوش هم کلا توی این 20 و اندی سال بخاطر محدودیت های نت و فیل ترینگ عملا کمرنگ و گذرا بوده و چیزی یادم نمیاد که بخوام ذکر کنم.
همه چیز تغییر کرده و دنیای بیرون از اینترنت (زندگی روزمره) قطعا ارزش بسیار بالایی داره... پیاده روی، وقت گذروندن در یک کافه با دوست، هواخوری، سفر و هرچیزی که شما رو از دنیای اینترنت دور نگه داره. (منظورم کسب درآمد نیست، منظور گیر کردن و وقت گذرونی در نت هست).
امیدوارم بقیه دوستان قدیمی هرجا که هستند در زندگی شون موفق و سلامت باشند.
چیکار کردی محروم شدییادش بخیر چه دورانی بود
کسی هست؟
اشتباه شده بود خداروشکر مشکل حل شدچیکار کردی محروم شدی
18 سال قبل
حمیدخان به نظر شما زود گذشت یا انقدر فرسایشی گذشته که وقتی اتفاقات این سالها رو مرور میکنیم احساس میکنیم ۱۰۰ سال گذشته18 سال قبل