من کنم من سال 2028 تگ کاربر فسیل میخورماستاد چقدر باید بگذره که تگ کاربر قدیمی بخوریم؟
سواله فروم منجر و مدیر ارشدم هستسوال منم هست
اگه قول بدید بعد تگ هم فعالیت کنید پیشنهاد بدیم همرو تگ پیشکسوتی بزننسواله فروم منجر و مدیر ارشدم هست
اگه قول بدید بعد تگ هم فعالیت کنید پیشنهاد بدیم همرو تگ پیشکسوتی بزنن
استاد چه دلمون تنگ شده بود براتونسلام علیکم و رحمت الله.... ارادتمند همه دوستان.......
همشون تک و توک هستن تو دسترس. تقریبا همگی تو تلگرام و توییتر و اینستاگرام و اینور انور در ارتباطن باهم دیگهاز شرلوک کسی خبری داره؟
آزالیا چطور؟
وحید خان آدرس اینیستاتو برام پی وی بفرست داداش تا زیارتت کنیم عزیز.....از اونجا هم شاید موفق شدیم نایب الزیاره ! دوستان دیگه هم باشیم.....همشون تک و توک هستن تو دسترس. تقریبا همگی تو تلگرام و توییتر و اینستاگرام و اینور انور در ارتباطن باهم دیگه
نزدیک جد دارید میرسیدفک کنم منم اینجا بابا بزرگ محسوب بشم نه ؟
سلام و درود
یادش بخیر ، منم با کلی پست در انجمن "موسیقی قدیمی" یه زمانی اینجا فعالیت داشتم ، اما با بسته شدن انجمن موسیقی قدیمی ، آواره شدیم ، الان دیگه خودم سالهاست سایت دارم اما هنوزم یاده اینجا و دوستان قدیمی هستیم .
امروز بعد از سالها باز اینجا سر زدم ، به یاد قدیما
اردات و بدرود
دیگه دیگهسلام و عرض ادب.
خواب پی تی رو دیدم. بیدار شدم خواب از سرم پرید. بدجور دلم گرفت. نصف جوونیمون اینجا سر شد. چه روزایی…
پ ن: عمو خسرو، امیر کایا، پگاه عزیز و خیلیای دیگه. چقدر دلم براتون تنگ شد.
پ ن ۲ : حالا بین این همه بدبختی و درگیری واقعا چرا خواب پی تی؟
سلام و عرض ادب.
خواب پی تی رو دیدم. بیدار شدم خواب از سرم پرید. بدجور دلم گرفت. نصف جوونیمون اینجا سر شد. چه روزایی…
پ ن: عمو خسرو، امیر کایا، پگاه عزیز و خیلیای دیگه. چقدر دلم براتون تنگ شد.
پ ن ۲ : حالا بین این همه بدبختی و درگیری واقعا چرا خواب پی تی؟