الان تنها چیزی که مهمه اینه که دو تا عکس روتوش شده توو اینستا گرام یا فیسبوک بزارن ! ( وقتی مخفف میگن اینستا و فیس می خوام سرمو بکوبم به دیوار ! یادمه چند سال پیش سوار تاکسی بودم دوتا دختر سوار تاکسی شدن یکی به اون یکی گفت : دیدی توو فیسش چی نوشته بود ! من پیاده شدم بقیه راهو پیاده رفتم به کارای بدی که تا اون روز کرده بودم فکر کردم :| )
احسانم مگه می تونه نیاد . منتهی حتما چند یوزره
یه عده هم یه زمانی پاشیدم رفتیم بیمس
بعدش هم تاپیک فراریان پی تی رو زدن اینجا که هر وقت اونجا قطع میشد دوباره همه میومدن اینجا
گقتی
بیمس و کردی کباب ام ... با اون آیکون موش سیاه اش ... یک جای دنج و آزاد از جهان بود !
الان تنها چیزی که مهمه اینه که دو تا عکس روتوش شده توو اینستا گرام یا فیسبوک بزارن ! ( وقتی مخفف میگن اینستا و فیس می خوام سرمو بکوبم به دیوار ! یادمه چند سال پیش سوار تاکسی بودم دوتا دختر سوار تاکسی شدن یکی به اون یکی گفت : دیدی توو فیسش چی نوشته بود ! من پیاده شدم بقیه راهو پیاده رفتم به کارای بدی که تا اون روز کرده بودم فکر کردم :| )
احسانم مگه می تونه نیاد . منتهی حتما چند یوزره است و با اصلی نمیاد . اصلا ممکنه تحقیق کنیم ببینیم تنگنا خود احسان بوده . اون عکس ها آخر شبم خودش میومد میزاشت ببینه ادمین هاش آنلاینن یا نه !
و با اصلی نمیاد . اصلا ممکنه تحقیق کنیم ببینیم تنگنا خود احسان بوده . اون عکس ها آخر شبم خودش میومد میزاشت ببینه ادمین هاش آنلاینن یا نه !
اینهایی که گفتی اصلا بعید نیست ! ....
احسان یک معمای پیچیده است .
زمان ما قوانین نگارش برای کاربر مهم بود. وقتی می خواستیم یک پُست ارسال کنیم وسواس داشتیم غلط نداشته باشه. حتی بعد از ارسال هم هی ویرایش می کردیم. الان طرف با غلط تایپ می کنه میگه منظورم رو رسوندم . نوشته ها خیلی شلخته و اکثرا کپی/پیست هست . افرادی مثل
زاکربرگ واقعا در حقِ سلیقه بشر جنایت کردند. اپلیکیشن های پر آب و رنگ که هدفشون فقط کمیت است نه کیفیت.
تنگنا هم موجود عجیبی بود. برای خودش اژدهای هفت سری بود. هر چی آی.دی و آی.پی اش را مسدود می کردند باز می اومد ! ... بعضی وقت ها هم نصیحت پذیر بود و ظاهرا به راه راست هدایت می شد اما یهو نیمه شب دوباره چپ می کرد و عکس های 21+ می گذاشت !
البته اون زمان بین اونهمه دانشمند و بچه مثبتِ پی.تی , تنگنای بیچاره وصله ناجور به حساب می اومد. اما الان توی شبکه های اجتماعی هزاران هزار تنگنا هست و عادی شده !
کسی خبر داره که اون تاپیک های بخش سینما رو کلا از بانک اطلاعاتی پاک کردن یا جایی بایگانی شده و قابل دسترس هست ؟