اون اکانت برای قبل از اومدن قانون مولتی یوزر بودبساط بن شدن مهیا شدش
اون اکانت برای قبل از اومدن قانون مولتی یوزر بودبساط بن شدن مهیا شدش
خیلی وقتهحمید2دی اسم آیدیش شهریاری ها بود بعدش تغیر نام کاربری داد روی همون اکانت :دی
PersianTools Forums - View Profile: shahriariha
Persiantools forum is a place for iranian and persian users to find the answer to their technical questions about persian content making on internet. we sell best host services in low price in iran.web.archive.org
الانم نیستاون موقع که من اینجا بودم احسان هنوز نبود
میبینم که پس از ظهور طالبان ، یک سری افراد هم از شیکاگو برگشتن !
پی تی خیلی جون سخته که هنوز روپاست و خوب هم روپاهه. اکثر فروم ها نابود شدند.
حتی فروم های تخصصی. عمومی ها که کلا از بین رفتند.
چند ماه پیش هم میهن هم که وضعش بد نبود دنیای فانی رو ترک گفت.
شاپکیپر هم دهکده ارواح شده.
شکر خدا پرشین تولز هنوز سر پا مونده.
نمی دونم چرا مردم نمی فهمن گفتگوهاشون باید تو فضای وب باشه که قابلیت جستجو داشته باشه. گروه تلگرامی همه، هر جور حرفی می زنن و نه دسته بندی توش هست نه عنوانی نه تفکیک شدنی.
انجمن ها فضای به این خوبی و دسته بندی شده. چرا همه رفتن تو پیام رسان های موبایلی؟!
درود
چند روزیست دوباره جناب mori.54 هم دیده شده اند و چه حس خوشایندی داشت نوشته هایشان و دوباره حال و هوای آن صفحه رفت به گذشته های شیرین..کاش دیگران هم بیایند حتی اگر شده کوتاه و گذرا...
یکیشون رو من می شناسم: Seymour مدیر سابق علم و دانش (نفر وسط نشسته). آخرین بار در نمایشگاه کتاب دیدمش، شاید 10 سال پیش.
سینای صد یوزره کجاست ؟
دقیقا همینطوره، متاسفانه فقط مختص ایران هم نیست! البته باز ردیت خوبه، ولی اون هم تقریبا فقط متخصصین استفاده می کنند و خیلی پابلیک نیست
بنظرم بیشتر به خاطر پیدایش اسمارت فون هاست. واقعا توی یه صفحه کوچیک و امکان تایپ محدود و وقت کم چنین پلت فورم هایی نمیتونند کار کنند
باید فکری کرد!!
دقیقا !ولی من فکر میکنم به این زودیا تغییری رخ نمیده. هر اتفاقی که افتاد، تو دوران همسن و سالهای ما اتفاق افتاده. همنسلهای ما تو دنیا بودن که خیلی از مهاجرتهای مجازی و تجربهها رو رقم زدن.
ما از یاهومسنجر و وبلاگ تا اینستاگرام و تلگرام رو طی کردیم. با ابتدائیترین امکانات شروع کردیم و همیشه دنبال این بودیم تهتوی همهچی رو دربیاریم. اصلاً نوع برخورد همدورههای ما با تکنولوژی فرق میکرد. شاید به این خاطره که ما قبلش دنیای بدون تکنولوژی رو تا حدودی دیده بودیم و قدر تکنولوژی رو بهتر درک میکردیم.
اما نسلهای بعد، وقتی وارد شدن که همهچی از قبل براشون آماده بود. فقط به عنوان یه مصرفکننده به قضیه نگاه میکنن. گوشی میخرن که برن اینستاگرام. حتی ممکنه از مرورگرها هم استفاده نکنن. دنبال کشف چیزی نیستن. چون قبلش همهی جاده خاکیا آسفالت شده براشون.
من یادمه واسه دانلود یه آهنگ، ممکن بود تا فرومهای روسی هم برم تا بالاخره گیرش بیارم. ولی الان همهچی آمادهست. همین باعث میشه به فکر تغییر نیوفتن و تنبلتر بشن. خیلی وقته تغییر خاص یا مهاجرت به اپلیکیشن خاصی رخ نداده. مگه اینکه بازم فیلترینگ باعث بشه یه تغییراتی رخ بده.
درود
حق با شماست جناب Lucky Guyگرامی. دیگران را نمی دانم ولی تا آن اندازه که این نسل بعد از ما با این گرامها خوشند و زندگیشان به انها وابسته است، خودخواسته نخواستم خودم را چندان درگیر کنم. گرچه دلیل اصلیش شاید کمبود وقت و این چیزها باشد ولی باز هنوز خاطره خوش آن روزگاران با انجمنها را ترجیح می دهم.چند بار تلاش کردم از بعضی این دوستان قدیمی که رفته اند درخواست کنم دوباره دست کم سالی یکی دو بار سر بزنند که دیدم گویا خودشان خواسته اند دیگر در انجمنها فعالیت نکنند. نمی دانم...شاید انگار فقط همین ما مانده ایم که همچنان اینجا را خانه خود می دانیم.
عجب تاریخچه و سرگذشتیدوستان قدیمی می دونن که ما در همه بحران های جهانی دست داریم و حاضریم .... در بحران قبلی 11 سپتامبر و طالبان و ملا عمر , در قضیه جنگ با دوست خوبم صدام حسین , در جنگ لیبی و کشته شدن مظلومانه معمر قذافی عزیزم , در فوت ناگهانی کیم اون پدر کیم جون و ...
قبل از پی تی یک فروم به نام گفتمان بود که ما اونجا بودیم . فکر کنم سال 2001 بود . بعد یهو یک روز صاحبش گفت می خوام ببندمش , شاید از پس هزینه هاش بر نمی اومد یا فرصت اداره اش رو نداشت. بعد همه اومدیم به پرشین تولز و اون موقع به راستی دوران طلایی پرشین تولز بود. بعد قلع و قمع فروم ها در دوره مموتی شروع شد و همه پراکنده شدن. البته ما فروم کافه کلاسیک رو زدیم و شد پاتوق خودمون اما در جو بد اون زمان هی فیلترش می کردن و از شماره 1 تا 5 رفتیم ! خوشبختانه هنوز هم هستش و پابرجا . بعضی بچه ها فروم فکسون رو زدن . و بعضی ها یک فروم به نام goftman.cc اما متاسفانه اونا بسته شد.
موری نوکیا ؟! همون که فکسون رو بوجود آورد ؟؟ حیف فکسون ... چقدر کل کل داشتیم اونجا .
سیمور خیلی از نظر علم و دانش پر بود ...بیشتر بچه ها رفتن زن و بچه دار شدن و گرفتار زندگی و مشغله .
راستی کسی تنگنا یادشه ؟ فقط قدیمی ها می دونن تنگنا کی بود ! سازمان اطلاعات و امنیت پی تی ( ساواپ ) همیشه دنبالش بود
هم اسمارت فون ها و هم بی حوصله بودن نسل جدید و فست فودی شدنشون.حوصله نوشتن و خوندن متن طولانی و تحلیل رو ندارند. اون نسل ما بود که یکساعت با حوصله می نشست تا متنی تمیز و با رعایت املا و انشا بنویسه و ویرایش می کرد و وسواس داشت.
من خودم با صفحه کوچک موبایل برای کار طولانی مخالفم . فقط مانیتور یا حداقل لپ تاپ . جو آرام فروم ها را هم ترجیح می دم و شلوغی و هیاهوی اپ ها را نمی پسندم.
دقیقا !
حسی که ما تجربه کردیم کمتر نسلی تکرار خواهد کرد. لذت اون دوران هم تکرار نمیشه .
گرچه پاریس همیشه با ماست ( کازابلانکا )
من هم حس و حال فروم ها را با چیزی عوض نمی کنم. ما بعد از بسته شدن تالار سینمای اینجا با بیشتر بچه های بخش سینما که دیگه از دربه دری خسته شده بودیم یک فروم به نام کافه کلاسیک استارت زدیم که تقریبا همه بچه ها اونجا عضو شدن و گرچه الان فعالیت شون کم هست اما کم و بیش سر می زنن . منصور , بهروز ؛ بانو , munchy , seyed , ژیواگو , سکوت , سیمور , سهیل , ستوده , واترلو , پدیده , ققنوس , موری و ... حتی خودت هم مدتی بودی کاساندرا ..
دوستان قدیمی می دونن که ما در همه بحران های جهانی دست داریم و حاضریم .... در بحران قبلی 11 سپتامبر و طالبان و ملا عمر , در قضیه جنگ با دوست خوبم صدام حسین , در جنگ لیبی و کشته شدن مظلومانه معمر قذافی عزیزم , در فوت ناگهانی کیم اون پدر کیم جون و ...
قبل از پی تی یک فروم به نام گفتمان بود که ما اونجا بودیم . فکر کنم سال 2001 بود . بعد یهو یک روز صاحبش گفت می خوام ببندمش , شاید از پس هزینه هاش بر نمی اومد یا فرصت اداره اش رو نداشت. بعد همه اومدیم به پرشین تولز و اون موقع به راستی دوران طلایی پرشین تولز بود. بعد قلع و قمع فروم ها در دوره مموتی شروع شد و همه پراکنده شدن. البته ما فروم کافه کلاسیک رو زدیم و شد پاتوق خودمون اما در جو بد اون زمان هی فیلترش می کردن و از شماره 1 تا 5 رفتیم ! خوشبختانه هنوز هم هستش و پابرجا . بعضی بچه ها فروم فکسون رو زدن . و بعضی ها یک فروم به نام goftman.cc اما متاسفانه اونا بسته شد.
من هم حس و حال فروم ها را با چیزی عوض نمی کنم. ما بعد از بسته شدن تالار سینمای اینجا با بیشتر بچه های بخش سینما که دیگه از دربه دری خسته شده بودیم یک فروم به نام کافه کلاسیک استارت زدیم که تقریبا همه بچه ها اونجا عضو شدن و گرچه الان فعالیت شون کم هست اما کم و بیش سر می زنن . منصور , بهروز ؛ بانو , munchy , seyed , ژیواگو , سکوت , سیمور , سهیل , ستوده , واترلو , پدیده , ققنوس , موری و ... حتی خودت هم مدتی بودی کاساندرا ..
دیدید پس الکی پانشید برید جای دیگهاره گفتمان که ناپدید شد یه سریشون رفتن ضیافت! خود ضیافت هم البته ناپدید شد!
یه یاهو مسنجر بودو و یک گفتگوی آزاد اینجا . حیف همش نابود شد.دوستان قدیمی می دونن که ما در همه بحران های جهانی دست داریم و حاضریم .... در بحران قبلی 11 سپتامبر و طالبان و ملا عمر , در قضیه جنگ با دوست خوبم صدام حسین , در جنگ لیبی و کشته شدن مظلومانه معمر قذافی عزیزم , در فوت ناگهانی کیم اون پدر کیم جون و ...
موری نوکیا ؟! همون که فکسون رو بوجود آورد ؟؟ حیف فکسون ... چقدر کل کل داشتیم اونجا .
سیمور خیلی از نظر علم و دانش پر بود ...بیشتر بچه ها رفتن زن و بچه دار شدن و گرفتار زندگی و مشغله .
راستی کسی تنگنا یادشه ؟ فقط قدیمی ها می دونن تنگنا کی بود ! سازمان اطلاعات و امنیت پی تی ( ساواپ ) همیشه دنبالش بود
هم اسمارت فون ها و هم بی حوصله بودن نسل جدید و فست فودی شدنشون.حوصله نوشتن و خوندن متن طولانی و تحلیل رو ندارند. اون نسل ما بود که یکساعت با حوصله می نشست تا متنی تمیز و با رعایت املا و انشا بنویسه و ویرایش می کرد و وسواس داشت.
من خودم با صفحه کوچک موبایل برای کار طولانی مخالفم . فقط مانیتور یا حداقل لپ تاپ . جو آرام فروم ها را هم ترجیح می دم و شلوغی و هیاهوی اپ ها را نمی پسندم.
دقیقا !
یه یاهو مسنجر بودو و یک گفتگوی آزاد اینجا . حیف همش نابود شد.
دیدید پس الکی پانشید برید جای دیگه
پی تی هست دیگه
یه یاهو مسنجر بودو و یک گفتگوی آزاد اینجا . حیف همش نابود شد.
دوستان قدیمی می دونن که ما در همه بحران های جهانی دست داریم و حاضریم .... در بحران قبلی 11 سپتامبر و طالبان و ملا عمر , در قضیه جنگ با دوست خوبم صدام حسین , در جنگ لیبی و کشته شدن مظلومانه معمر قذافی عزیزم , در فوت ناگهانی کیم اون پدر کیم جون و ...
دقیقا !
یه عده هم یه زمانی پاشیدم رفتیم بیمسدیدید پس الکی پانشید برید جای دیگه
پی تی هست دیگه
نمیدونم در جریانی حاجی یا نه ولی اکثر یوزرهای قدیمی و پر پست پی تی از همون ضیافت امدن! اکثر تاپیک ها از اونجا کپی کردن! میبینم که و صندلی داغ و هزاران مورد دیگه همش از اونجا شروع شد! ولی اره هیچکدوم برنامه مداومی برای موندن نداشتن بجز همینجا! همین هم دلیل اصلی برگشتن اکثر قدیمیهاست!دیدید پس الکی پانشید برید جای دیگه
پی تی هست دیگه