peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
فقط قدیمیا اینجا باشن.مرسی اه
خودت که قدیمی نیستیفقط قدیمیا اینجا باشن.مرسی اه
قدیمی نیستم ولی قدیمیان را چراخودت که قدیمی نیستی
تشکر حمید جان
تو کار بزرگترا دخالت نکن
پدرام هستم فرشاد(؟) جانمبارکه آآخ جان مشاهده پیوست 1243897
اسم شما رو هم نمیدونیم :دی
تو کار بزرگترا دخالت نکن مشاهده پیوست 1243898
165 نوشته از سال 2004 تا الان....خودش یه رکوردیهتشکر حمید جان
من همیشه خواننده بودم بعد یکی دو سال خواننده بودن یاد گرفتم چطوری تو سایت ثبت نام کنم165 نوشته از سال 2004 تا الان....خودش یه رکوردیه
و تبریک داره
منم میشناسی؟اگه منو بشناسی خیلی قدیمی هستیمن همیشه خواننده بودم بعد یکی دو سال خواننده بودن یاد گرفتم چطوری تو سایت ثبت نام کنم
پرشین تولز هم اتفاقی پیدا کردم اون موقع سایت فارسی خیلی خیلی کم بود (سال 2000 یا 2001 بود اینترنت کارتی کیلوبایتی)تو یاهو کلمات فارسی مینوشتم یاهو هم برام یکسری سایت فارسی میاورد
یکروز اتفاقی پرشین تولز رو دیدم که یکسری دارن فارسی با هم صحبت میکنند و خیلی هم بچه های فهمیده باحال با مرامی بودن
از صحبت و با ادبی شوخی هاشون خیلی حال کردم شدم پایه ثابت این سایت بعد از چند بار تلاش برای ثبت نام کردن یادگرفتم تو سایت ثبت نام کنم و ...
از زمانی که کامپیوتر و اینترنت همگانی شد کم اون جو فضای صمیمی و خوبی که پی تی داشت کم کم از بین رفت الان هم بد نیست ولی اون موقع یک چیز دیگه بود
تقریبا اکثریت کاربری قدیمی رو ایدیشون رو می ببینم برام اشنا هستند و میشناسم
وقتی پروفایلشون رو نگاه میکنم و میبینم 5-6 یا 10 سال هست دیگه لاگین نشدن باور نمیشه اینهمه سال گذشته
یک ایدی دیگه هم دارم شاید برای عده ای اشناتر باشه@_Love_Coder_
این ایدی که الان داری برام اشنا نیستمنم میشناسی؟اگه منو بشناسی خیلی قدیمی هستی
بساط بن شدن مهیا شدشمن همیشه خواننده بودم بعد یکی دو سال خواننده بودن یاد گرفتم چطوری تو سایت ثبت نام کنم
پرشین تولز هم اتفاقی پیدا کردم اون موقع سایت فارسی خیلی خیلی کم بود (سال 2000 یا 2001 بود اینترنت کارتی کیلوبایتی)تو یاهو کلمات فارسی مینوشتم یاهو هم برام یکسری سایت فارسی میاورد
یکروز اتفاقی پرشین تولز رو دیدم که یکسری دارن فارسی با هم صحبت میکنند و خیلی هم بچه های فهمیده باحال با مرامی بودن
از صحبت و با ادبی شوخی هاشون خیلی حال کردم شدم پایه ثابت این سایت بعد از چند بار تلاش برای ثبت نام کردن یادگرفتم تو سایت ثبت نام کنم و ...
از زمانی که کامپیوتر و اینترنت همگانی شد کم اون جو فضای صمیمی و خوبی که پی تی داشت کم کم از بین رفت الان هم بد نیست ولی اون موقع یک چیز دیگه بود
تقریبا اکثریت کاربری قدیمی رو ایدیشون رو می ببینم برام اشنا هستند و میشناسم
وقتی پروفایلشون رو نگاه میکنم و میبینم 5-6 یا 10 سال هست دیگه لاگین نشدن باور نمیشه اینهمه سال گذشته
آره بخدا
آقا فرشاد
چون شما خیلی واردیچرا اینقدر از تازه واردها بدتون میاد ؟