من ایمیلم را فرستادم لطفا برای من هم بفرستیدمن با نام javid69 در پروباکس و javid699 در نوباکس زیرمجموعه شما شدم
من ایمیلم را فرستادم لطفا برای من هم بفرستیدمن با نام javid69 در پروباکس و javid699 در نوباکس زیرمجموعه شما شدم
من که تو این پست به شما گفتم که عضو شدم . نمی خونید مطالب رو ؟
سلام دوست من صاحب اختیارید چشم کمتر ازیه ساعت دیگه کلیه محتویات براتون ارسال میشهجناب بهمنی با یوزرbacheemrozi در هردو سایت با لینک شما ثبت نام کردم امیدوارم من هم مثل بقیه قابل بدونید
ایمیلم هم به همین نام هست در سایت یاهو
فاکتورهای زیادی هست که نتیجه بگیرید یک سرعت اینترنت دوم قندشکن که دارای سرور های زیادی باشه سوم مشخص کردن تایم دقیق تسک ها چهارم مسلط بودن به زبان انگلیسی وپنجم تمرین کردن وششم صبر وپشتکار وارادهسلام خدمت استارتر عزیز
اگه من بخوام روزانه حدود 5 دلار در بیارم با 1 ساعت میتونم انجامش بدم ؟ طبق آموزش های شما ؟
ممنون میشم جواب بدین چون میخوام عضو هم بشم از طریق لینکتون !
برای بار سوم به این ایمیل ارسال شدایمیل شماکماکان برای بنده نفرستادید
تازه الان برای اولین بار به ایمیل من رسید
سلام دوست عزیز برای شما هم ارسال شدسلام تو هر 2 سایت با نام کاربری : black6hole عضو شدم
[email protected]
دوست خوبم به فاکتوذهای زیادی بستگی داره مثلا سرعت اینترنت نوع قندشکن تسلط به انگلیسی صبر وپشتکار واراده و تمرین وفهمیدن زمان دقیق تسک ها در طول شبانه روز که بین ساعت 8شب تا 5 صبح متغیرهسلام خدمت استارتر عزیز
اگه من بخوام روزانه حدود 5 دلار در بیارم با 1 ساعت میتونم انجامش بدم ؟ طبق آموزش های شما ؟
ممنون میشم جواب بدین چون میخوام عضو هم بشم از طریق لینکتون !
دوست من سلام من واسه همه تا این لحظه فرستادم اماچشم فردامجدد میفرستمدوست عزیز سلام
برای من قرار بود بفرستی.من قبلا تو 2 تا سایت هم عضو بودم.
هنوز نفرستادی واسم.ممنون میشم برام بفرستیش.
ایمیلم اینه
[email protected]
جهت یاداوری :اگه یادت باشه اولین پست رو من داده بودم.
سلام جابرجان شرمندم فرداسندمیکنم مریض شدم بدجوریسلام دوست عزیز.هنوز نفرستادی واسما.چند روزه منتظرم.زحمتشو بکش واسم بفرست.ممنون