دوست عزیز من با استارتر حرف زدم ، گفتن متاسفانه دیگه در این سایت ها فعالیت نمیکننکسی نیست جواب بده ؟
دوست عزیز من با استارتر حرف زدم ، گفتن متاسفانه دیگه در این سایت ها فعالیت نمیکننکسی نیست جواب بده ؟
شما شیوه ی بهتری برای کسب درآمد از اینترنت مد نظر دارید که الان در این سایت ها فعالیت نمیکنید؟دوست من زحمت نکش من دیگه در سایت ها فعالیت نمیکنم بخاطر مسایل مهمتر
دوست عزیز درسته نئوباکس واقعا سخت گیره اما اگه درست فعالیت کنید هیچ وقت دچار مشکل نمیشید ، یعنی با همون آیپی که ثبت نام کردید لوگین و لوگاوت بشید ، با همون آیپی تبلیغات رو مشاهده کنید و اصلا با آیپی دیگه اینکارو نکنید ، و این که فقط با یک اکانت کار کنید .دوست من سایت های این چنینی بد نیستن اما اعتباری هم بهشون نیست مثلا همین نوباکس با ایران مشکلی نداشت اما الان کاربرای ایرانی که اکانت وریفای پی پال رو دارند بهشون واریزی نداره و بهونه گیر شده وبعضی ها رو هم بلاک میکنه
درسته اگه به پیپال هم بدون مشکل پرداخت میکرد که خیلی بهتر میشد.عزیزم بنده همه شرایطی که گفتید رو میدونم وکاملا رعایت کردم حتی اکانتممه فعاله و بان نشدم اما بخاطر اینکه کاربر ایرانی هستم به پی پالم واریز نداره تو تیکتی که زدم به ادمین سایت گفت هرچقدر تا به حال اینوست کردی و برداشت کردی از طریق اکانت پیزات واریزکن به اکانتت که بتونی برداشت کنی
از طرفی میخوام واسه دوستان تاپیکی رو بزنم که واسشون اکانت وریفای پی پال درست کنم البته با هزینه فقط 25 تومن
که همه کسانیکه دوست دارن صاحب اکانت وریفای بشند از این امتیاز برخوردار بشند وترس لیمیت شدن اکانتشون رو نداشته باشند چون با حساب بانکی وریفای میکنم