NorTh HaCkeR
Registered User
- نوشتهها
- 56
- لایکها
- 0
الوووووووووووووووووو
نبود؟ یاری که به یاری بشتابد؟؟؟
-----------
-----------
من الان اينو ديدم. مشكل شما رو هنوز نميدونم چيه. لطفا بگين ويندوزتون چيه؟الوووووووووووووووووو
قرار نبود ديگه تو لانگهورن كار كنين ديگه!من Longhorn Transformation Pack 8 نصب کردم با اين skin مشکل داره.يعنی مثلاً تو settings هيچ کدوم از جملات رو نميشه ديد و کامل سياه نشون ميده فقط چک باکس مشخصه !
اما مشكل من با ياهو مسنجر برقراره. چون به جاي عكس مربوطه كد اچتمل رو ميزنه.
به نقل از Asef :![]()
![]()
![]()
مگه كوييك اسمايل همچين امكاني داره من خبر ندارم. كه شكلك در ياهو بزنه!!!![]()
آخه windows من که Longhorn نيست XP SP2 دارم. گفتم Style اي که استفاده ميکنم اونه.الان با يه Theme ديگه امتحان کردم مشکلی نداره.به نقل از Asef :من الان اينو ديدم. مشكل شما رو هنوز نميدونم چيه. لطفا بگين ويندوزتون چيه؟
قرار نبود ديگه تو لانگهورن كار كنين ديگه!![]()
![]()
شما فايل هاي QSmile.exe.manifest و Auto Update.exe.manifest رو از فولدر برنامه پاك كن ببين درست ميشه؟
نميشه! از نظر تئوري نميشه! چه برسه به عملي!به نقل از daftarekhaterat :اگه داشت كه خيلي خوب ميشد!![]()
![]()
اوكي! پس حله ...به نقل از amin007110 :آخه windows من که Longhorn نيست XP SP2 دارم. گفتم Style اي که استفاده ميکنم اونه.الان با يه Theme ديگه امتحان کردم مشکلی نداره.
بيا براي اينكه نگي مارو تحويل نگرفت اينو بگير داخل شاخه برنامه بريز. ببين كار ميكنه؟به نقل از NorTh HaCkeR :آصف جان :
ویندوز اکس پی
سرویس پک 1
باقی هم که استانداره !
موقع اجرا این ارور رو میگیره !!!
------------
محمد
ممنون محسن جانبه نقل از mohsenmx :
فکر کنم یه تروجان بهت داده باشهبه نقل از NorTh HaCkeR :ممنون آصف جان ! مشکل حل شد !
میشه بگی این با اون چه فرقی میکرد؟؟
یعنی چه تغییری تو این Exe ایجاد کردی؟؟؟
----------
محمد
يك ايرادي داشت كه طبيعي نبود! زدم پس كلش آدم شد! (اين فايل رو علي الحساب بزار كنار هر وقت اين مشكل پيش اومد ريپليسش كن)به نقل از NorTh HaCkeR :ممنون آصف جان ! مشکل حل شد !
میشه بگی این با اون چه فرقی میکرد؟؟
یعنی چه تغییری تو این Exe ایجاد کردی؟؟؟
----------
محمد
هوي اين شكلكاي جديدو رو نكن!فکر کنم یه تروجان بهت داده باشه![]()
![]()