Asef
Registered User
- نوشتهها
- 1,228
- لایکها
- 21
يه دفه رو لينكا توي سايتت كلبك كن تا ببيني چي ميگمبه نقل از mehrdad1355 :کدوم لینکها؟؟اگه منظورت دانلود باقی رو هم زدم
يه دونه " آخرشون هست!
يه دفه رو لينكا توي سايتت كلبك كن تا ببيني چي ميگمبه نقل از mehrdad1355 :کدوم لینکها؟؟اگه منظورت دانلود باقی رو هم زدم
درست شد!! ایراد در ناهماهنگی اس ام اف و وی بی بود!چون من اینارو کپی پیست کرده بودم از اینجابه نقل از Asef :يه دفه رو لينكا توي سايتت كلبك كن تا ببيني چي ميگم
يه دونه " آخرشون هست!
امان از اين ناهماهنگي ها! مرسي!به نقل از mehrdad1355 :درست شد!! ایراد در ناهماهنگی اس ام اف و وی بی بود!چون من اینارو کپی پیست کرده بودم از اینجا
منظورتونو متوجه نشدمبه نقل از alimcm :آسف جان سلام
يه Quick Smile بود به نام naughty
من تو یه فرومی دیده بودم گذاشته بودن .
میشه کلمه اصلی واسه عکسشو بگی.
با تشکر.
به نقل از Asef :منظورتونو متوجه نشدم
در اسرع وقت حتما ولي فعلا نميشه اگه قرار شد يه تب جديد به برنامه اضافه بشه ميزارمش. حالا پيداش كن ببينيم چيه اينقدر تعريفشو ميكنيبه نقل از alimcm :آسف جان .
منظورم يه quick simle یا
يه عكسي بود از صورت ادم بدجنس كه ابرو هاش رو بالا و پايين مي انداخت.
حرف نشونه ش هم Naughty بود.
میشه درست اونو بزاری.
آصف ساكتي داري چي كار ميكني يواشكيبه نقل از Asef :من الان دارم رو مكستون و فايرفاكس كار ميكنم. تا حد زيادي مشكلشون حل شده. يعني ميشه گفت 100 درصد حل شده. فقط بايد ببينيد كه چطوره و...
چند تا ايراد كوچيك هم حل شده. دارم روي خود اتو آپديت كار ميكنم تموم بشه براي آپ دييت قرار ميدم.
(براي ثبت در تاريخ:13 ساعت برنامه نويسي پشت سر هم![]()
) برم بخوابم!
پدرم درومده فعلا مشغولمبه نقل از mohsenmx :آصف ساكتي داري چي كار ميكني يواشكي![]()
عذر می خوام!!***********! روی حاجی به دیوار! مگه پدرتون شرکوک بوده که در اومده!به نقل از Asef :پدرم درومده فعلا مشغولم![]()
![]()
تو دوباره اومدي دم (Dom) قشنگ :blink:به نقل از mehrdad1355 :عذر می خوام!!***********! روی حاجی به دیوار! مگه پدرتون شرکوک بوده که در اومده!![]()
![]()
![]()
![]()
من با برنامه مشکل ندارم! با خودت مشکل دارمبه نقل از Asef :من از بحريني خواهش ميكنم شعار مرگ بر فاير فاكس رو هم به شعارش اضافه كنهلامصب هيچيش به مرورگر نميخوره لوگوشو بايد بزاره
![]()
![]()
![]()
در هر حال مشكل فاير و مكستون حله دارم رو قسمتاي ديگه منجمله خود اوتو آپديت كار ميكنم.
مهرداد با فاير مشكلي هست الان؟ آپديت كن بعد بگو