Asef
Registered User
- نوشتهها
- 1,228
- لایکها
- 21
نه لازم نيست. من لوگ رو كه ديدم برنامه اصلي كار ميكنه. درسته؟به نقل از Shahedr :يعني ما بايس يه بار ديگه دانلودش كنيم؟
نه لازم نيست. من لوگ رو كه ديدم برنامه اصلي كار ميكنه. درسته؟به نقل از Shahedr :يعني ما بايس يه بار ديگه دانلودش كنيم؟
خيال كردي :lol:به نقل از shifte shab :تمام شدنش كه تمام ميشه !!!! اونم تا يه 2 - 3 روز ديگه!!!! بعد آصف مياد اينجا گريه مي كنه مام دلداريش ميديم .. شوما تو سايتت معرفيش كن كه زودتر وقت دلداري دادنش برسه!!!![]()
پيشنهاد من اينه:به نقل از shifte shab :خوب همينجا اگه كسي آيكون مناسب داره بذاره نظر بديم![]()
A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. [/b]
Please contact the administrator.
ممنون ديدم قشنگن ولي همون طور كه حدس ميزدم آيكناش 32 بيتي و 8 بيتي بودن كه هيچ كدوم بدرد نميخوره! 8 بيتي كيفيت نداره و از 32 بيتي هم نميتونم در برنامه استفاده كنم! اگه ميگي به 24 بيتي تبديل كن! منم ميگم كه تبديل ميكنم ولي كيفيتش مياد پايين و غير قابل استفاده ميشه!آصف آيکن ها رو درياب که اين آيکون تسک بار خيلي ضايع هست![]()
![]()
پيشنهاد من اينه:
اميدوارم همين طور بوده باشه. اون موقع كه گفتي خودم چك كردم مشكلي نبود و چند نفر ديگه هم ديدن و ايرادي نداشت! در هر حال ديويد در جاي گاه متهم قرار داره بياد اعتراف كنهماله اينترنت خودمه !!! مشكل isp هست!!!!!! ( خدا لعتنتشون كنه !!!!!! )
احتمالا احسان و محمد رضا دونفری هستند که جواب منفی به نظر سنجی دادنبه نقل از hwt :اين احسان كه معلوم نيست كجا هست !
تایید میشه!!!!!به نقل از mehrdad1355 :احتمالا احسان و محمد رضا دونفری هستند که جواب منفی به نظر سنجی دادن![]()
![]()
![]()
![]()
يكي بود الان شد 2 تا :blink: :lol:به نقل از mehrdad1355 :احتمالا احسان و محمد رضا دونفری هستند که جواب منفی به نظر سنجی دادن![]()
![]()
![]()
![]()
فقط با آپديتش!به نقل از Asef :بالاخره با خود برنامه مشكل داري يا آپديتش؟
آره! مث باقلوا!نه لازم نيست. من لوگ رو كه ديدم برنامه اصلي كار ميكنه. درسته؟
خب اگه ايرادش همونيه كه محسن داشت بايد همون فايل دوم رو دانلود كنيبه نقل از Shahedr :فقط با آپديتش!
آره! مث باقلوا!