• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا خره N91 به بازار آمد

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از Stras :
سلام
من از طرفداران SE هستم
همينجا بايد بگم تو اين فوروم افراد بي سليقه موج ميزنه
خداييش ديزاين بسيار تميزي داره اين گوشي
مثل اينكه بعضيا فقط ميان كه يك چيزي گفته باشند
من نميدونم رو چه حساب بعضي از دوستان ميگن اين گوشي ديزاين خوبي نداره ؟؟
من هم حرف جناب XPlod رو تصديق ميكنم كه اين گوشي ميتونه يكي از پرفروشهاي نوكيا باشه

منم دقيقا نظر شما رو دارم. اين گوشي ظاهر و سايز نسيتا خوبي داره كه در مجموع هم امكانات اون - با توجه به گوشي هاي موجود در بازار - بسيار خوبه. وارد بحث دوربين هم نمي شم چون همه چيز كه دربين نيست، و شما براي قضاوت بايد برايند نكات مثبت و منفي رو در نظر بگيريد.
اما واقعا متعجب شدم از اين كه يكي از رفقا ظاهر اين گوشي رو با p910 مقايسه كرده بود! :eek:

gba

Registered User
لایک‌ها
25
بدیش اینه حافظش flash نیست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از gba :

این خوبیشه. حافظه فلش زودتر خراب میشه . کافیه حین انتقال اطلاعات کابل قطع بشه به هر صورت
سرعتش هم کمتره

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
فکر کنم بزرگترین حسن این گوشی جک استاندارد هدفون باشه. دکمه منو هم که اون گوشه بالا هست خیلی نافرم به نظر میاد. کیبردش (هم پلیر هم اعداد) خیلی زشته. کلا گوشی خوشگلی نیست ولی 4 گیگ هاردش وسوسه کنندس به شرطی که همیشه یه باتری زاپاس یا یه شارژر تو جیبت باشه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از gba :

دقیقا و مصرف باتری رو خیلی افزایش داده و اگه هم گوشی بیفته از دست ادم دیگه فاتحه هاردش خونده است

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
باورم نمیشه که WLAN Wi-Fi 802.11b/g داره.

یکی از کاربرداش ارتباط راحت با لپتاپ و وایرلس ها ست

مورد بعدی . یه اکانت اینترنت بیسیم میخری . حالا هم تو تهران هم تو شهرای دیگه . بعد با موبایل میری تو اینترنت .

هم طراحیش خفنه هم امکاناتش و هم قیمتش

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از DariushAgah :
این خوبیشه. حافظه فلش زودتر خراب میشه . کافیه حین انتقال اطلاعات کابل قطع بشه به هر صورت
سرعتش هم کمتره
نزن این حرف ها رو. عمر حافظه فلش به علت نداشتن قطعات فیزیکی که حرکت کنند خیلی بیشتر است. تازه اون تاخیر هم نداره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از gba :
نزن این حرف ها رو. عمر حافظه فلش به علت نداشتن قطعات فیزیکی که حرکت کنند خیلی بیشتر است. تازه اون تاخیر هم نداره.

از مهمترین مشکلات حافظه های فلش سوختنشونه که زیاد هم پیش میاد.
حرفتون اگر حرف باشه نباید از حرف زدن دیگران بترسید. من نگم یکی دیگه میگه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از gba :

تایید میشه...هم عمر حافظه فلش بیشتره هم تاخیر زمانی اش کمتره و هم خرابی اش کمتره و هم مصرف باتری اش;)

نوکیا فکر کرد دیگه یه هارد 4 گیگی گذاشت و تمومه دیگه نه؟ فکر کاربرای بدبخت که زرت و زرت باتری خالی میکنه و بزارنش رو چشمشون که یه موقعه هارد نیفته زمین و بد سکتور بگیره رو که نکرده :p

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من این گوشی رو تو دستم هم گرفتم . جدای بحثهای دیگه باید بگم که از نظر ابعاد و دیزاین خیلی خوبه ولی اون چیزی که باعث شد بد جلوه کنه همونطور که یکی از دوستان گفت رنگش هست!! شاید اگه یه رنگ دیگه داشت متوجه دیزاین میشدین;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من یادمه به جز سیلور، مشکی و یه رنگ دیگه اش رو هم توی بازار دیده بودم که مشکی ش از بقیه قابل تحمل تر بود.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از xPlod :
من یادمه به جز سیلور، مشکی و یه رنگ دیگه اش رو هم توی بازار دیده بودم که مشکی ش از بقیه قابل تحمل تر بود.

ولی فکر کنم با توجه به جنس بدنش مشکیش باید خیلی براق باشه . درسته؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
نه خیلی، ولی خب مات هم نبود.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
SE خل نبود که رو w950 فلش 4 گیگی گذاشت جای هارد! مصرف باطری کمتر یکی از برتری های مهمشه! یکم بی ربطه به بحث ولی به نظر من یکی از بدی های ipod video هارد داشتنشه که باعث میشه 15 ساعت بیشتر نتونی آهنگ باهش گوش کنی!;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اوه همین الان متوجه یه موضوع جالب شدم من داشتم از دوربینم عکس میریختم (که مطمئنن حافظه اش فلشه!)و یهو وسط کار کابلو کشیدم
33.gif
اما حافظه هیچ مشکلی پیدا نکرد و هنوز صحیح و سالم کار میکنه یعنی این نوع حافظه به همین راحتی هم نمیسوزه حالا نمیدونم اون دبلیو 900 ه چش شده بود که سوخت
187.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حافظش هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خداست از این نوع حافظه microdrive هست ساخت hitachi در خیلی جاهای دیگه الان استفاده میشه نمونش Ipod هست که مدل 4 گیگ Ipod از همین نوع حافظه استفاده میکنه یا Ipod-mini و یا creative Muvo 4 gig اصلا حافظهای microdrive چیز تازهای نیست اگر شما حافظه n91 رو زیر سوال ببرید اونوقت خیلی دیوایس که اکثرشونم mp3 player هست زیر سوال میرن. تازه در n91 محافظت از این حافظه خیلی پیشرفته تر از دستگاهایی که از micro drive استفاده میکنن نمونش اینه که شما وقتی n91 رو از ارتفاع 1 متری رها میکنید حافظه microdrive اون به صورت اتوماتیک خاموش میشه تا صدمهای نبینه .در مورد battery life time هم واقعا مثل اینکه در n91 شاهکاری کرده همه میدونید که مصرف برق هارد درایوها خیلی بالاست ولی جالب بدونید که وقتی هارد رو پرپر کنید و صدای پخش mp3 رو نیمه بزارید این گوشی میتونه تا 10 ساعت mp3 پخش کنه که واقعا در نوع خودش بسیار عالیه برای مثال دستگاه پخش mp3 مثل Creative MuVo2 4Gb که یک mp3 player کامل به حساب میاد اسما میتونه تا 14 ساعت mp3 پخش کنه در صورتی که واقعا تا 11-12 ساعت mp3 پخش میکنه.اینم مشخصات این درایوه که خیلی خوبه و بعضی چیزاشو میشه با flash memory هم مقایسه کرد.
  • Cache buffer 128 Кб
  • Speed 3600 rpm
  • Latency Average – 8.33 ms
  • Media Transfer Rate – 57.1-97.9 (max. Mbits/s)
  • Sustained Data Rate – 4.3-7.2 (Mb/s)
  • Seek time (read, typical) – 12 ms, track to track – 1 ms, full track – 22 ms
  • Limit of 300000 cycles of on/off

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
تا اونجا يي كه من اطلاع دارم دوربينش فلش نداره .
قيمتش هم توي بحرين 289 ديناره ، حدود 720 تومن .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از X_Farhad :
SE خل نبود که رو w950 فلش 4 گیگی گذاشت جای هارد!;)

یا اونی که میگید بوده یا توان ساختشو نداشته

:rolleyes:

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SE خل نبود که رو w950 فلش 4 گیگی گذاشت جای هارد!

از اون كارهاي سونيه ديگه ! ولي خوب آينده رو ميبينه.

فلش، رم، هارد :

121946-2309p020-2b.jpg

در مورد برتري هاي فلش، نسبت به هارد ميشه به اينا اشاره كرد :

Aside from being more robust, flash-memory presents several other advantages over hard-disk drive storage. It's silent in operation, requires less power, and is more reliable because it lacks moving parts. The drives are also typically lighter and can read and write data faster than conventional drives.

به طور كلي حافظه ي فلش خيلي بهتر از هارد هست اما هارد يه برتري بسيار مهم نسبت به فلش داره و اون ظرفيتشه.

من خودم يه Mp3 Player دارم با مارك Archos كه تو ايران كسي نميشناسه ش. 20 گيگ هارد داره. از همين هارد هاي هيتاچيه.

تكنولوژي فلش سعي داره تا توي دستگاههاي قابل حمل، هارد رو كنار بزنه. يعني ظرفيتش رو افزايش بده. اما هنوز خيلي راه داره. اما يه روزي موفق ميشه.در حال حاضر در بازار آمريكا تا 8 گيگ فلش هم موجوده. قيمت حافظه فلش 4 گيگ SD حدود 100 دلار هست، اما مموري استيك مخصوص سوني 300 دلار !!

الان قيمت هارد اكسترنال 500 گيگابايتي دور و بره 300 دلاره. ( از اون هارد گنده ها، ها !)

هميشه سوني ميخواد غير بقيه باشه و استاندارد سازي كنه و من از اين كارش بدم مياد. هر چند كه خودم دوربين سايبر شات سوني دارم.
از نوارهاي VHS و بتامكس بگيريد تا Blue Ray Drive در PS3 و HD-DVD در XBOX360 و بقيه دستگاهها ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از samanlyric :
از اون كارهاي سونيه ديگه ! ولي خوب آينده رو ميبينه.

فلش، رم، هارد :

121946-2309p020-2b.jpg

در مورد برتري هاي فلش، نسبت به هارد ميشه به اينا اشاره كرد :

Aside from being more robust, flash-memory presents several other advantages over hard-disk drive storage. It's silent in operation, requires less power, and is more reliable because it lacks moving parts. The drives are also typically lighter and can read and write data faster than conventional drives.

به طور كلي حافظه ي فلش خيلي بهتر از هارد هست اما هارد يه برتري بسيار مهم نسبت به فلش داره و اون ظرفيتشه.

تكنولوژي فلش سعي داره تا توي دستگاههاي قابل حمل، هارد رو كنار بزنه. يعني ظرفيتش رو افزايش بده. اما هنوز خيلي راه داره. اما يه روزي موفق ميشه.در حال حاضر در بازار آمريكا تا 8 گيگ فلش هم موجوده. قيمت حافظه فلش 4 گيگ SD حدود 100 دلار هست، اما مموري استيك مخصوص سوني 300 دلار !!

الان قيمت هارد اكسترنال 500 گيگابايتي دور و بره 300 دلاره. ( از اون هارد گنده ها، ها !)

هميشه سوني ميخواد غير بقيه باشه و استاندارد سازي كنه و من از اين كارش بدم مياد. هر چند كه خودم دوربين سايبر شات سوني دارم.
از نوارهاي VHS و بتامكس بگيريد تا Blue Ray Drive در PS3 و HD-DVD در XBOX360 و بقيه دستگاهها ...

بلاخره یه نفر پیدا شد اینجا حرف حساب زد :D ممنونم از پست خوبتون:cool:

به نظرم با این اعداد و ارقام دیگه همه چی گفته شده ...ولی یه عده نمیخوان قبول کنن که خب مشکل خودشونه ...پرونده مقایسه هارد با فلش به نظرم فعلا بسته شد با این پست و برتری حافظه فلش بر همه معلوم هست
اونایی هم که دوست دارن میتونن تو گمراهی بمونن:p

بالا