• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بالا خره N91 به بازار آمد

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از samanlyric :
از اون كارهاي سونيه ديگه ! ولي خوب آينده رو ميبينه.

فلش، رم، هارد :

121946-2309p020-2b.jpg

در مورد برتري هاي فلش، نسبت به هارد ميشه به اينا اشاره كرد :

Aside from being more robust, flash-memory presents several other advantages over hard-disk drive storage. It's silent in operation, requires less power, and is more reliable because it lacks moving parts. The drives are also typically lighter and can read and write data faster than conventional drives.

به طور كلي حافظه ي فلش خيلي بهتر از هارد هست اما هارد يه برتري بسيار مهم نسبت به فلش داره و اون ظرفيتشه.

من خودم يه Mp3 Player دارم با مارك Archos كه تو ايران كسي نميشناسه ش. 20 گيگ هارد داره. از همين هارد هاي هيتاچيه.

تكنولوژي فلش سعي داره تا توي دستگاههاي قابل حمل، هارد رو كنار بزنه. يعني ظرفيتش رو افزايش بده. اما هنوز خيلي راه داره. اما يه روزي موفق ميشه.در حال حاضر در بازار آمريكا تا 8 گيگ فلش هم موجوده. قيمت حافظه فلش 4 گيگ SD حدود 100 دلار هست، اما مموري استيك مخصوص سوني 300 دلار !!

الان قيمت هارد اكسترنال 500 گيگابايتي دور و بره 300 دلاره. ( از اون هارد گنده ها، ها !)

هميشه سوني ميخواد غير بقيه باشه و استاندارد سازي كنه و من از اين كارش بدم مياد. هر چند كه خودم دوربين سايبر شات سوني دارم.
از نوارهاي VHS و بتامكس بگيريد تا Blue Ray Drive در PS3 و HD-DVD در XBOX360 و بقيه دستگاهها ...

این فلشی که توی این جدول هست 75 برابر اون هارد قیمت داره فقط یکمی پایینتر از ddr2 هست مسلما حافظه روی گوشی از این نوع نمیتونه باشه . حتی کارتهای فلشی که به گوشی اضافه میشه سرعتش نسبت به حافظه خود گوشی پایینتره
معلوم نیست چه نوع از حافظه مقایسه شده ولی فلش توی جدول شما داره در مقابل 75 برابر بودن قیمتش سرعتی حدود دو برابر رو نشون میده

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به آینده نگه کنین به نظرتون تا حداکثر 10 سال دیگه هارد وجود داشته باشه؟2.5 اینچ اون موقع برای حافظه مسخرست همین الانم به نظر من احمقانه است

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از DariushAgah :
یا اونی که میگید بوده یا توان ساختشو نداشته

:rolleyes:
یه جوری می گه انگار تکنولوژی شکافتن اتمه. سونی به خاطر مزایای خیلی زیاد فلش از اون استفاده کرده است.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها ان 91 شد 699 تومن.

اين قيمت ها رو هم در حاشيه داشته باشين :

نوكيا اي61، هفتصد و بيست تومن.
ان 71، هفتصد و بيست تومن.
ان 80، هفتصد و پنجاه تومن.

همه گي گارانتي ايرانيان.

براي اطلاع از قيمت ساير مدلها : www.gooshishop.com

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از samanlyric :
از اون كارهاي سونيه ديگه ! ولي خوب آينده رو ميبينه.

فلش، رم، هارد :

121946-2309p020-2b.jpg

در مورد برتري هاي فلش، نسبت به هارد ميشه به اينا اشاره كرد :

Aside from being more robust, flash-memory presents several other advantages over hard-disk drive storage. It's silent in operation, requires less power, and is more reliable because it lacks moving parts. The drives are also typically lighter and can read and write data faster than conventional drives.

به طور كلي حافظه ي فلش خيلي بهتر از هارد هست اما هارد يه برتري بسيار مهم نسبت به فلش داره و اون ظرفيتشه.

من خودم يه Mp3 Player دارم با مارك Archos كه تو ايران كسي نميشناسه ش. 20 گيگ هارد داره. از همين هارد هاي هيتاچيه.

تكنولوژي فلش سعي داره تا توي دستگاههاي قابل حمل، هارد رو كنار بزنه. يعني ظرفيتش رو افزايش بده. اما هنوز خيلي راه داره. اما يه روزي موفق ميشه.در حال حاضر در بازار آمريكا تا 8 گيگ فلش هم موجوده. قيمت حافظه فلش 4 گيگ SD حدود 100 دلار هست، اما مموري استيك مخصوص سوني 300 دلار !!

الان قيمت هارد اكسترنال 500 گيگابايتي دور و بره 300 دلاره. ( از اون هارد گنده ها، ها !)

هميشه سوني ميخواد غير بقيه باشه و استاندارد سازي كنه و من از اين كارش بدم مياد. هر چند كه خودم دوربين سايبر شات سوني دارم.
از نوارهاي VHS و بتامكس بگيريد تا Blue Ray Drive در PS3 و HD-DVD در XBOX360 و بقيه دستگاهها ...
این مقاله رو من قبلا خوندم فکر کنم از Pcworld گرفتی تا اونجا که یادمه .
فکر نکنم کسی باشه که فکر کنه هاردهای مغناطیسی از حافظهای فلش سریعترند اینو دیگه همه میدونن که flash سریعتره و اینده حافظهای کامپیوتری به اون سمت میره .ولی اینی شما گذاشتی اصلا ربطی به بحث ما نداشت . شما هیچ وقت نمیتونی بگی حافظه موبایلی که توش MMc یا sd یا duoیا ... هست با اینکه تکنولوژی ساخت همشون flash هست از حافظه n91 سریعتره چون دقیقا n91 سریعتره چون اون سرعت فقط سرعت انتقال اطلاعات در داخل حافظه فلش هست ولی سرعت انتقال اطلاعات بین حافظه و گوشی واقعا چقدره ؟ پس اینکه در ساخت حافظه گوشی از تکنولوژی فلش استفاده شده باشه اصلا معیاری تعیین کنندهای نیست چون اکثر حافظهای تو بازار در اصل فلش مموری هستند و فلش مموری خیلی کلیه , یعنی سرعت انتقال اطلاعات کاملا بسته به سرعت انتقال اطلاعات ما بین دیوایس مورد نظر و حافظه دستگاه داره ومهم سرعت حافظه مورد نظر و سرعت انتقال اطلاعات در گوشی است .مثال میزنم شما وقتی از 1.usb 1 برای انتقال اطلاعات استفاده میکنی در کامپیوترت حالا اگر سرعت انتقال اطلاعات در دیوایسی که usb بهش وصله 800 mbps هم باشه شما حداکثر میتونی تا 12 mbps از این سرعت استفاده کنی نه بیشتر .برای مقایسه سرعت حافظهی w950 با n91 فقط میشه واستاد تا w950 به بازار بیاد و سرعت حافظش مشخص بشه صدر درصد سرعتش 58 mbps نیست :lol: .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از dead_chatter :
به آینده نگه کنین به نظرتون تا حداکثر 10 سال دیگه هارد وجود داشته باشه؟2.5 اینچ اون موقع برای حافظه مسخرست همین الانم به نظر من احمقانه است

به آینده نگاه کنیم؟! چون قراره 10 سال دیگه حافظه ها فلش بشه امروز هم چون ان 91 فلش نیست خوب نیست؟! خوب شما 10 سال دیگه ان 91 رو بگو خوب نیست. صحبت امروزه و از امروز صحبت کنید. با فال 10 سال آینده میگید ان 91 خوب نیست؟ زهی خیال باطل

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
نه نه من حداکثر رو گفتم البته میخواستم بگم 3 یا 4 سال اما گفتم شاید بعضیا بتوپن بهم! اینو میگم قاعدتا تکنولوژی حافظه فلش از هارد خیلی پیشرفته تره و درست نیست که از هارد استفاده بشه البته من دوست دارم که گوشی حافظه بالایی داشته باشه اما وقتی صحبت 4 گیگ هست فلش بهتره صرفنظر از قیمتش که حداکثر تا دو سال دیگه متعادل میشه کما اینکه مموری استیک سونی که از گورنترین حافظه هاست قیمتش خیلی اومده پایین(مموری استیک ام 2)تکنولوژی هارد پایینه و درست نیست که وقتی امکان استفاده از تکنولوژی جدید هست از قدیمی استفاده کنیم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
حالا قیمتش الان چند هست؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
E61 حدودا 440 شدن
N71 هم حدودا 480
احتمالا باز همبیاد پایین گوشیهایی خوبی هستند

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
E61 حدودا 440 شدن
N71 هم حدودا 480
احتمالا باز همبیاد پایین گوشیهایی خوبی هستند

n91 چنده؟

.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشی اگر ارجینال باشه ان 91

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ان91 گوشی مخصوص موسیقیه کیفیت صداش پایینتر باشه وابیلا مسخرست!

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خروجی صداش ؟؟چقدره؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ♂MAJID :
خروجی صداش ؟؟چقدره؟
RMS یا PMPO ؟ کدومو می خوای ؟

بابا دیگه ضبط که نیست ! یک گوشیه معمولیه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
ضبط خونه ما 1000 واته شوخی کرد بابا!

بالا