DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
به نقل از samanlyric :از اون كارهاي سونيه ديگه ! ولي خوب آينده رو ميبينه.
فلش، رم، هارد :
در مورد برتري هاي فلش، نسبت به هارد ميشه به اينا اشاره كرد :
Aside from being more robust, flash-memory presents several other advantages over hard-disk drive storage. It's silent in operation, requires less power, and is more reliable because it lacks moving parts. The drives are also typically lighter and can read and write data faster than conventional drives.
به طور كلي حافظه ي فلش خيلي بهتر از هارد هست اما هارد يه برتري بسيار مهم نسبت به فلش داره و اون ظرفيتشه.
من خودم يه Mp3 Player دارم با مارك Archos كه تو ايران كسي نميشناسه ش. 20 گيگ هارد داره. از همين هارد هاي هيتاچيه.
تكنولوژي فلش سعي داره تا توي دستگاههاي قابل حمل، هارد رو كنار بزنه. يعني ظرفيتش رو افزايش بده. اما هنوز خيلي راه داره. اما يه روزي موفق ميشه.در حال حاضر در بازار آمريكا تا 8 گيگ فلش هم موجوده. قيمت حافظه فلش 4 گيگ SD حدود 100 دلار هست، اما مموري استيك مخصوص سوني 300 دلار !!
الان قيمت هارد اكسترنال 500 گيگابايتي دور و بره 300 دلاره. ( از اون هارد گنده ها، ها !)
هميشه سوني ميخواد غير بقيه باشه و استاندارد سازي كنه و من از اين كارش بدم مياد. هر چند كه خودم دوربين سايبر شات سوني دارم.
از نوارهاي VHS و بتامكس بگيريد تا Blue Ray Drive در PS3 و HD-DVD در XBOX360 و بقيه دستگاهها ...
این فلشی که توی این جدول هست 75 برابر اون هارد قیمت داره فقط یکمی پایینتر از ddr2 هست مسلما حافظه روی گوشی از این نوع نمیتونه باشه . حتی کارتهای فلشی که به گوشی اضافه میشه سرعتش نسبت به حافظه خود گوشی پایینتره
معلوم نیست چه نوع از حافظه مقایسه شده ولی فلش توی جدول شما داره در مقابل 75 برابر بودن قیمتش سرعتی حدود دو برابر رو نشون میده