• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بانك مدارات الكترونيكي

mreza2008

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
خوب بالاخره من این آی سی رو گیر آوردم و دستگاه رو ساختم چیز خیلی خوبی به نظر میاد.
فقط نمی دونم میشه جای اون چشمی رو عوض کرد؟ مثلا" عین چشمی کارتهای تلویزیون که رو نمایشگر وصل میشسه اینم همچین حالتی داشته باشه و خود مدار یه جای بهتر قرار بگیر تا در دید عموم! کسشی پیشنهادی نداره؟
باید بگم که این مدار را من 4 ماهه پیش ساختم و کل هزینه اش هم 1000 تومان و یه جای خوب براش سراغ دارم:
من اون را داخل کیس جاسازی کردم و تا حالا هم هیچ مشگلی نداشته ، امما پسر خالم زیر صندلیش جاسازی کرده.

فایل های ضمیمه

• Billys_Plug.jpg
    Billys_Plug.jpg
    47.6 KB · نمایش ها: 83

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
میشه توضیح بدین که این چیه؟
و به درد چه کاری میخوره؟

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از vahid_134134134 :
سلام
میشه توضیح بدین که این چیه؟
و به درد چه کاری میخوره؟
این به پورت com وصل میشه و کار remote control رو برای pc انجام میده و با هر ریموتی کار میکنه یه عالمه plugin داره که میشه با هر برنامه ای رو از windows explorerگرفته تا media player و jet audio راش انداخت.;)

Ahuramazda134

Registered User
لایک‌ها
5
این مداری که گفتی رو من ساختم اما شبیه این نیست
این چه فرقی میکنه؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
خب این فقط یه باطری و یه led با یه ترانزیستور اضافه داره که هر وقت سیگنالی دریافت میکنه led چشمک میزنه:
http://www.electronics-lab.com/projects/pc/022/index.html
من که خودم قسمت led رو حذف کردم.

mreza2008

Guest
لایک‌ها
0

siavashrashn

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من یه ریموت با آی سی اینکدر pt2262 و با فرستنده IR معمولی و گیرنده TSOP1538 و PT2272 ساختم . ولی وقتی میخوام جواب بگیرم فقط از فاصله 2 یا 3 سانتی جواب میده.میدونم که مدار فرستنده یا گیرنده رو باید تقویت کنم ولی نمیدونم از چه المانهایی استفاده کنم. نقشه مدار فرستنده و گیرنده هم توی دیتاشیت PT2262 و PT2272 پیدا کردم . خواهشا کمکم کنید.

یه سوال دیگه که آی سی مدولاتور و دی مدولاتور AM چیه ؟ شمارش چنده ?

siavashrashn

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. من یه ریموت با آی سی اینکدر pt2262 و با فرستنده IR معمولی و گیرنده TSOP1538 و PT2272 ساختم . ولی وقتی میخوام جواب بگیرم فقط از فاصله 2 یا 3 سانتی جواب میده.میدونم که مدار فرستنده یا گیرنده رو باید تقویت کنم ولی نمیدونم از چه المانهایی استفاده کنم. نقشه مدار فرستنده و گیرنده هم توی دیتاشیت PT2262 و PT2272 پیدا کردم . خواهشا کمکم کنید.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
هر چند تاپیک خابیده ولی

کسی یه منبع ولتاژ متغیر تا 60 -+ولت 8 آمپری سراغ نداره

mohsen++

Registered User
لایک‌ها
4

از چه نوع 2262 استفاده کردین ؟
اگه از نوع PT2262IR نباشه باید یه اسیلاتور 40khz براش بسازین
آی سی مد دی مد AM برای چه فرکانسی می خواین ؟
معمولا مدولاسیونAM رو با قطعات مجزا و با تغییر ولتاژ تغذیه طبقه آخر فرستنده انجام میدن
هر آی سی رادیو AM رو هم میتونین بعنوان دی مدولاتور AM در باند صحبت به کار ببرین

siavashrashn

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.از آی سی 2262IR استفاده نکردم .نوعش pt2262 معمولی اونی که شما گفتید گیرم نیومد.ولی تو دیتا شیت نوشته که هردوتاشون با هم فرق نمیکنه.

از سوال دوم منظورم این ود که من آی سی مدولاتور mc1496 رو دارم ولی نمیدونم تو گیرنده برای دیمدوله کردن از چه ایسی استفاده کنم.؟

mohsen++

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.از آی سی 2262IR استفاده نکردم .نوعش pt2262 معمولی اونی که شما گفتید گیرم نیومد.ولی تو دیتا شیت نوشته که هردوتاشون با هم فرق نمیکنه.

از سوال دوم منظورم این ود که من آی سی مدولاتور mc1496 رو دارم ولی نمیدونم تو گیرنده برای دیمدوله کردن از چه ایسی استفاده کنم.؟

چرا با هم فرق داره PT2262 IR کد خروجی خودشو در یک کریر 40KHz مدوله و ارسال می کنه

MC1496 هم یک ضرب کننده هستش که میتونه به عنوان مدولاتور به کار بره چه پهنای باندی می خوای ؟ چه فرکانسی ؟

siavashrashn

Registered User
لایک‌ها
0
چرا با هم فرق داره PT2262 IR کد خروجی خودشو در یک کریر 40KHz مدوله و ارسال می کنه

MC1496 هم یک ضرب کننده هستش که میتونه به عنوان مدولاتور به کار بره چه پهنای باندی می خوای ؟ چه فرکانسی ؟

سلام.میخوام یک گیرنده و فرستنده رادیویی یا مادون قرمز بسازم بردشم بیش از 10 متر کافیه و میخوام تو مدارم از آی سی استفاده کنم. لطفا کمکم کنید.

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

من نقشه يك مدار لازم دارم براي درس مدار منطقي ! مدار محاسبه اختلاف فركانس دو سيگنال

به اينصورت كه با ورود موج اول يك تايمر شروع ميكنه به شمارش و با ورود سيگنال دوم قطع ميشه بعد اختلاف اينها رو به عنوان T يا در صورت امكان محاسبه ( بدون استفاده از ميكرو كنترلر ) به صورت F روي سون سگمنت نشان بده

بسيار متشكر :happy:

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
خب شما میخواین مدارش رو بسازین یا فقط طراحی کنین ؟؟

ErfanEa

کاربر فعال
لایک‌ها
10
میشه طراحی کرد . فقط بدون میکرو یکم مدارش بزرگ میشه .
c010.gif

بعد این دوتا فرکانس توی چه محدوده ای هستند ؟؟ و اختلافشون چقدره ؟؟
2x25kf.gif

بالا