Ali_softcenter
Registered User
حاجی چت نزن اینجا دارن درباره استیل اذین صحب میکنن نه استقلال پرسپولیس
استقلال قویه تو خوبی هورا افرین fu8k off![]()
بی ادب :hmm:
استقلال قویه تو خوبی هورا افرین fu8k off![]()
اینجا داریم راجع به استیل آذین و انحلالش صحبت میکنیم .
پ . ن :شما هم اگه بی تعصب به قضیه نگاه کنی حق رو به پرسپولیسیا میدی .
یادمه چند سال پیش یه بازی تو لیگ هلند بود که یه تیم میخواست بازی جوانمردانه کنه توپش اشتباهی رفت تو دروازه حریف . بعد همینطوری وایسادن تا تیم حریف بیاد یه گل بزنه جبران شه . اونجا دوتا تیم به بازی جوانمردانه احترام میزاشتن و خبری از تمارض نبود .
بازی استیل پرسپولیس رو یه دور دیگه ببین ، حرکات دروازه بان استیل واقعا بچه گانه بود . به نظرم داوری ضعیف باعث شد کار به اینجا بکشه . اگه داور جلوتر به دروازه بان تذکر میداد اونم به این شکل همه رو به سخره نمیگرفت .
یه سوال . چرا باید پرسپولیس توپ رو به استیل میداد ؟
خدایی تو بازی های ملی چند بار دلت میخواسته تیم ملی موقع تمازض اعراب توجهی نکنه و بازی رو رها نکنه ؟
میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
اگر استیل کنار بکشه و سازمان نتایج این تیم رو از لیگ امسال حذف کنه جدول برای 5 تیم اول اینجوری در میاد
--تيم---- بازيها---- امتياز
1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51
4- تراکتورسازي---- 28---- 44
5- پرسپوليس---- 28---- 44
متن كامل بيانيه انحلال استيلآذين و خداحافظي هدايتي از فوتبال منتشر شد.
به گزارش ايسنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين، حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين پس از شكست 2 بر يك برابر پرسپوليس بيانيهاي صادر كرد.
متن اين بيانيه به شرح زير است:
"پيروزي ناجوانمردانهاي كه امروز در فوتبال ايران رخ داد را به مسوولان فوتبال تبريك ميگويم. اين برد را با توجه به بحثهايي كه چند وقت پيش مبني بر حذف استيل آذين از يكي از بزرگان ورزش شنيدم تبريك ميگويم.
خداوند شاهد است اينجانب براي انجام وظيفه و تكليف به كشور عزيزم ايران، تمام سعي و تلاشم خودم را كردم تا در اين 5 سال با تمام وجود و سرمايه كافي، خلوص نيت خودم را به جوانان نشان دهم. به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي كه از زحماتم به دستم ميآيد صرف مسئلهاي به جز ورزش نشود.
اكنون ميبينم دستان ناپاك نميخواهند بخش خصوصي در فوتبال فعال باشد و بهتر است من هم ديگر نباشم و ميگويم خداحافظ فوتبال.
اميدوارم مديران و مسوولان ارشد جمهوري اسلامي ايران در سال جهاد اقتصادي كه فرمان بر توسعه بخش خصوصي دادهاند دستان ناپاك را از فوتبال ما دور كنند و عدالت در فوتبال رعايت و برپا شود.
ضمن عذرخواهي از مردم شريف ايران و كساني كه ورزش و فوتبال جوانمردانه را دوست دارند از همه كساني كه در اين 5 سال من را همراهي كردند و اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه و بازيكنان و خبرنگاراني كه بدون چشمداشت در كنار ما بودند از اين فوتبال خداحافظي ميكنم و عطايش را به لقايش ميبخشم و انحلال استيل آذين را اعلام ميكنم.
اگر بتوانم در جاهاي ديگر مخصوصا در زمينه اقتصادي و اجتماعي خدمت كنم مثل سرباز جمهوري اسلامي ايران در خدمت هستم. از همه حلاليت ميخواهم و اميدوارم خدا من را مورد لطف خود قرار دهد."
استقلال قویه تو خوبی هورا افرین fu8k off
میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
آلان که داشتم نگاهی به نتایج استیل می کردم متوجه شدم در صورت منحل شدن این تیم، استقلال 2 امتیاز به نفعش می شه چون از بین 5 تیم برتر جدول تنها تیمی که به استیل امتیاز داده بود استقلاله و همه تیمها بازی هاشون رو در رفت و برگشت بردن البته به غیر از ذوب که اونهم بازی برگشتی دیگه در کار نیست!
هفته 4 ليگ برتر
استيل آذين 2 - 2 استقلال
هفته 7 ليگ برتر
تراکتورسازي 1 - 0 استيل آذين
هفته 10 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 5 سپاهان
هفته 13 ليگ برتر
پرسپوليس 2 - 0 استيل آذين
هفته 17 ليگ برتر
ذوب آهن 2 - 0 استيل آذين
هفته 21 ليگ برتر
استقلال 3 - 1 استيل آذين
هفته 24 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 3 تراکتورسازي
هفته 27 ليگ برتر
سپاهان 2 - 1 استيل آذين
هفته 30 ليگ برتر
استيل آذين 1 - 2 پرسپوليس
اگر استیل کنار بکشه و سازمان نتایج این تیم رو از لیگ امسال حذف کنه جدول برای 5 تیم اول اینجوری در میاد
1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51
پ.ن : البته ما استقلالیا خیلی علی دایی رو دوست داریم و آرزو میکنیم چندین سال مربی پرسپولیس باشه تا آرش بازم مثل این زیر نیگاه کنه : )) =)) =))
1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51
فولاد هردوبازیشو به استیل باخته .اگه استیل حذف بشه فولاد تا رده ۴ بالا میاد و فولاد تراکتور پرسپولیس و ملوان هم امتیاز می شن.