• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باور نکردنی : هدايتي باشگاه استيل‌‌آذين را منحل كرد !!!

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
آلان که داشتم نگاهی به نتایج استیل می کردم متوجه شدم در صورت منحل شدن این تیم، استقلال 2 امتیاز به نفعش می شه چون از بین 5 تیم برتر جدول تنها تیمی که به استیل امتیاز داده بود استقلاله و همه تیمها بازی هاشون رو در رفت و برگشت بردن البته به غیر از ذوب که اونهم بازی برگشتی دیگه در کار نیست!

هفته 4 ليگ برتر
استيل آذين 2 - 2 استقلال

هفته 7 ليگ برتر
تراکتورسازي 1 - 0 استيل آذين

هفته 10 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 5 سپاهان

هفته 13 ليگ برتر
پرسپوليس 2 - 0 استيل آذين

هفته 17 ليگ برتر
ذوب آهن 2 - 0 استيل آذين

هفته 21 ليگ برتر
استقلال 3 - 1 استيل آذين

هفته 24 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 3 تراکتورسازي

هفته 27 ليگ برتر
سپاهان 2 - 1 استيل آذين

هفته 30 ليگ برتر
استيل آذين 1 - 2 پرسپوليس

اگر استیل کنار بکشه و سازمان نتایج این تیم رو از لیگ امسال حذف کنه جدول برای 5 تیم اول اینجوری در میاد

--تيم---- بازيها---- امتياز

1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51
4- تراکتورسازي---- 28---- 44
5- پرسپوليس---- 28---- 44

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اینجا داریم راجع به استیل آذین و انحلالش صحبت میکنیم .

پ . ن :شما هم اگه بی تعصب به قضیه نگاه کنی حق رو به پرسپولیسیا میدی .
یادمه چند سال پیش یه بازی تو لیگ هلند بود که یه تیم میخواست بازی جوانمردانه کنه توپش اشتباهی رفت تو دروازه حریف . بعد همینطوری وایسادن تا تیم حریف بیاد یه گل بزنه جبران شه . اونجا دوتا تیم به بازی جوانمردانه احترام میزاشتن و خبری از تمارض نبود .
بازی استیل پرسپولیس رو یه دور دیگه ببین ، حرکات دروازه بان استیل واقعا بچه گانه بود . به نظرم داوری ضعیف باعث شد کار به اینجا بکشه . اگه داور جلوتر به دروازه بان تذکر میداد اونم به این شکل همه رو به سخره نمیگرفت .

یه سوال . چرا باید پرسپولیس توپ رو به استیل میداد ؟

خدایی تو بازی های ملی چند بار دلت میخواسته تیم ملی موقع تمازض اعراب توجهی نکنه و بازی رو رها نکنه ؟

م
ن میگم کار استیل آذین زشت بود...ولی تو تمام دنیا حتی اگه حق با تیم مقابل نباشه و الکلی وقت کشی کرده باشه..توپ رو میدن به اون تیم! بارها دیدم تو رقابت های اروپایی ..کاملا مشخص بوده که تیم مقابل دارن وقت تلف میکنن و عقب هم بودن ولی توپ رو به اونا دادن ! نگفتن ..خب دروازبان اونا افتاده الکی افتاده..بزنید تو گلشون!

سجاد

Registered User
لایک‌ها
2

اگر استیل کنار بکشه و سازمان نتایج این تیم رو از لیگ امسال حذف کنه جدول برای 5 تیم اول اینجوری در میاد

1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51

داداش ما از این شانسا نداریم!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر نکنم نتایج استیل رو بردارن

احتمالا بازیهای باقیموندش رو 3 0 بازنده اعلام میکنند

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

من بعید میدونم استیل آذین بیاد و از لیگ کنار بکشه . ( حتی با وجود این بیانیه ای که هدایتی داده )

این بیانیه بیشتر شبیه یک تبلیغ و شو رسانه ای میمونه که بخوان بگن حق ما رو خوردن و از این حرفها .

البته دوستان اشاره به جایی داشتن . استیل آذین حتی اگه این بازی رو هم مساوی میکرد ، بازی به احتمال 95 درصد سقوط میکرد به لیگ یک .

تیمی که مربیان متعددی رو تو طول فصل عوض کرد ، رقمهای کلانی رو به یک سری بازیکن نا آماده پرداخت کرد و کلا ساختار و تشکیلات درستی نداشت ، سقوط به لیگ یک کوچک ترین جریمشه .

البته بازم میگم ، مطمئن باشید استیل آذین از لیگ کنار نمیکشه .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
متن كامل بيانيه انحلال استيل‌آذين و خداحافظي هدايتي از فوتبال منتشر شد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت رسمي باشگاه استيل آذين، حسين هدايتي مالك باشگاه استيل آذين پس از شكست 2 بر يك برابر پرسپوليس بيانيه‌اي صادر كرد.

متن اين بيانيه به شرح زير است:

"پيروزي ناجوانمردانه‌اي كه امروز در فوتبال ايران رخ داد را به مسوولان فوتبال تبريك مي‌گويم. اين برد را با توجه به بحث‌هايي كه چند وقت پيش مبني بر حذف استيل آذين از يكي از بزرگان ورزش شنيدم تبريك مي‌گويم.

خداوند شاهد است اينجانب براي انجام وظيفه و تكليف به كشور عزيزم ايران، تمام سعي و تلاشم خودم را كردم تا در اين 5 سال با تمام وجود و سرمايه كافي، خلوص نيت خودم را به جوانان نشان دهم. به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي كه از زحماتم به دستم مي‌آيد صرف مسئله‌اي به جز ورزش نشود.

اكنون مي‌بينم دستان ناپاك نمي‌خواهند بخش خصوصي در فوتبال فعال باشد و بهتر است من هم ديگر نباشم و مي‌گويم خداحافظ فوتبال.

اميدوارم مديران و مسوولان ارشد جمهوري اسلامي ايران در سال جهاد اقتصادي كه فرمان بر توسعه بخش خصوصي داده‌اند دستان ناپاك را از فوتبال ما دور كنند و عدالت در فوتبال رعايت و برپا شود.

ضمن عذرخواهي از مردم شريف ايران و كساني كه ورزش و فوتبال جوانمردانه را دوست دارند از همه كساني كه در اين 5 سال من را همراهي كردند و اعضاي هيات مديره و مديران باشگاه و بازيكنان و خبرنگاراني كه بدون چشمداشت در كنار ما بودند از اين فوتبال خداحافظي مي‌كنم و عطايش را به لقايش مي‌بخشم و انحلال استيل آذين را اعلام مي‌كنم.

اگر بتوانم در جاهاي ديگر مخصوصا در زمينه اقتصادي و اجتماعي خدمت كنم مثل سرباز جمهوري اسلامي ايران در خدمت هستم. از همه حلاليت مي‌خواهم و اميدوارم خدا من را مورد لطف خود قرار دهد."

همون خدا بزنه تو کمرت که خالی میبندی مثل بنز ... چقدز از این مشهور شدنت استفاده کردی و وام های

چند ده میلیاردی گرفتی ؟ آخه **#)#))$*$$&&#)*$ آمارت هستش چرا بیخودی دری وری میگی ؟

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
خدارو شکر کسی که نمدونه فوتبال چیه همون بهتر که نباشه !

حاجی چت نزن اینجا دارن درباره استیل اذین صحب میکنن نه استقلال پرسپولیس
استقلال قویه تو خوبی هورا افرین fu8k off

اواتار منو ریپ زدی !؟ :D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
وقتی یک لجن فاسد که به واسطه ی رانت خواری ها و پشیتیبانی سیاسی با همکارانش حرف از عدالت و نامردی میزنه واقعآ خندم میگیره .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
آلان که داشتم نگاهی به نتایج استیل می کردم متوجه شدم در صورت منحل شدن این تیم، استقلال 2 امتیاز به نفعش می شه چون از بین 5 تیم برتر جدول تنها تیمی که به استیل امتیاز داده بود استقلاله و همه تیمها بازی هاشون رو در رفت و برگشت بردن البته به غیر از ذوب که اونهم بازی برگشتی دیگه در کار نیست!

هفته 4 ليگ برتر
استيل آذين 2 - 2 استقلال

هفته 7 ليگ برتر
تراکتورسازي 1 - 0 استيل آذين

هفته 10 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 5 سپاهان

هفته 13 ليگ برتر
پرسپوليس 2 - 0 استيل آذين

هفته 17 ليگ برتر
ذوب آهن 2 - 0 استيل آذين

هفته 21 ليگ برتر
استقلال 3 - 1 استيل آذين

هفته 24 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 3 تراکتورسازي

هفته 27 ليگ برتر
سپاهان 2 - 1 استيل آذين

هفته 30 ليگ برتر
استيل آذين 1 - 2 پرسپوليس

1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51

:lol::lol::lol:

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51

اي خاك بر سرمون :(

چرا تراكتور رو نبرديم ؟ :(

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ولی واقعاً لیگ میریزه به هم ها !
شما فکرشو بکن بخوان نتیجه همه بازیای استیل رو به باخت 3 صفر تغییر بدن جدول خیلی تغییر میکنه

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
عجب آدم ...... هست این هدایتی همه ضعف ها و نتایج بد تیمش رو میخواد اینطوری به حاشیه ببره و اذهان رو به سمت دیگه ای منحرف کنه

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
با هزار تا رانت و حمایت اومده تیم راه انداخته بعد اومده میگه خداحافظ بخش خصوصی!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فولاد هردوبازیشو به استیل باخته .اگه استیل حذف بشه فولاد تا رده ۴ بالا میاد و فولاد تراکتور پرسپولیس و ملوان هم امتیاز می شن.

اي جان :happy: اين شد يه چيزي

ولي فولاد و سپاهان و استقلال تو جام حذفي هستن و اگه قهرمان بشن تيم چهارم هم ميره آسيا

مگه اينكه پرسپوليس اين جوري سهميه بگيره :lol:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
این نشون میده که همه چیز پول نیست......

این همه بازیکن گرفت:هیچ کدومشون بازی نمی کنند...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آخه تیمی که 15-20 میلیار تومن خرج کنه 25-6 امتیاز بگیره ... اسمش که هیچ ریشش رو باید سوزوند .
دست پیش رو گرفته که پس نیافته ... کلی از ستاره های ایران رو این به لجن کشید بازم دست بردار نیست . مرتیکه

بالا