• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باور نکردنی : هدايتي باشگاه استيل‌‌آذين را منحل كرد !!!

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
الان بازیکنای استیل از همه خوشحال ترن!
یه مشت بازیکن که با کم فروشی باعث شدن استیل رده آخر جدول باشه!
یه فصل اومدن بازی هم که نکردن کلی هم پول مفت گرفتن.
چی از این بهتر!
بعضیا هم که دارن از الان خ..ه مالی میکنن که فصل بعد برگردن تیمی که به خاطر پول بهش خیانت کردن.

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
بار فتاری که دیروز از برخی از بازیکنان تیم استیل آذین دیدم گمان می‌برم آیندهٔ درخشانی برایشان در رشته‌هایی همچون جودو، کاراته و کشتی وجود داشته باشد.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
هدايتي در پايان گفت: خداحافظ فوتبال، بخش خصوصي نباشد بهتر است.

یاد اون خداحافظ فوتبال علی پروین بعد از بازی با فجر سپاسی افتادم که بعدش چند بار دیگه به فوتبال برگشت! :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
روغني: مكاني عامل اصلي درگيري‌ها بود

ناظر ويژه انضباطي بازي پرسپوليس و استيل آذين گفت: متاسفانه دروازه‌بان استيل آذين به دليل وقت‌کشي باعث و باني اصلي درگيري‌ها بود.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، عباس روغني گفت: قرار شد امروز عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ به همراه ناظر بازي، داور مسابقه، ناظر داوري و بنده جلسه‌‌اي در کميته انضباطي برگزار کنيم تا ضمن بازبيني فيلم و مطالعه گزارش بازي، احکام لازم در اين زمينه صادر شود.
وي ادامه داد: به نظر من بهتر بود داور در صحنه درگيري اول که پس از شادي گل پيروزي و حمله استيل آذين رخ داد، چند بازيکن خاطي را اخراج مي کرد تا صحنه درگيري دوم اتفاق نمي افتاد.
روغني با تشکر از نيروي انتظامي براي کمک به برقراري نظم پس از درگيري ها گفت: متاسفانه دروازه‌بان استيل آذين به دليل وقت‌کشي باعث و باني اصلي درگيري ها بود و فقط در آن صحنه نبود که وقت کشي مي کرد. البته درگيري‌هاي پس از بازي به هيچ وجه توجيهي ندارد، اما در فوتبال ايران چنين درگيري هاي سابقه داشته که نمونه آن دربي سال 73 و 79 بود که با خاطيان به شدت برخورد شد و با خاطيان بازي ديروز به شدت برخورد خواهد شد.
ناظر ويژه کميته انضباطي در پايان تأکيد کرد: تخلفات آنقدر زياد است که رسيدگي به آنها مطمئناً باعث صدور احکام زيادي خواهد شد. متاسفانه مربيان و برخي از افراد غيرمسئول وارد زمين شدند و حتي مربي يک تيم با بازيکن تيم ديگر به فحاشي پرداختند. فحاشي مربي و بازيکن نسبت به يکديگر غيرقابل بخشش است و به همه آنها رسيدگي و احکام درخور صادر خواهد شد، چرا که اگر اين کار انجام نشود در 4 هفته باقي مانده ممکن است درگيري هاي دو ديدار پاس همدان با راه آهن و پرسپوليس با استيل آذين در ابعاد گسترده تر اتفاق بيافتد.

//

آقای هدایتی بی همه چیز
مگه تیمه تو با فرض گرفتن یک امتیاز میموند توی لیگ که واسه ما داعیه جوانمردی داری.
هیچ طرفدار پرسپولیس از تو دل خوشی نداره.
پس حرف مفت نزن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
عضو هیئت مدیره باشگاه استیل‌آذین با اشاره به اینکه ما "زر" داریم اما آنهایی "زور" دارند که سرمربی تیم‌شان را می‌زنند و آب از آب تکان نمی‌خورد،گفت: اگر بازگشتمان به صلاح فوتبال باشد در صورت تائید هیئت مدیره احتمال تغییر تصمیم‌مان وجود دارد.

محمد خروطی در گفتگو با مهر، در مورد تصمیم این باشگاه برای انصراف از ادامه حضور در لیگ برتر ضمن بیان مطلب فوق گفت: این یک تصمیم جمعی بود و تصمیمی نبود که یک شخص آن را اتخاذ کند زیرا وقتی ما داریم به صورت شخصی در تیم هزینه می‌کنیم به جایی که از ما حمایت کنند، با این وضعیت داوری‌ها و بی مهری‌های بسیار مواجه می‌شویم.

زر داریم اما زور نه
وی افزود: مصلحت فوتبال این بود خودمان را کنار بکشیم تا دیگران راحت باشند. آنها در روزنامه‌ها ما را "سرد‌مداران زر و زور" می‌خوانند، در حالیکه ما از هزینه شخصی صرف تیم می‌کنیم نه اینکه بودجه بیت‌المال را برای تیم هزینه کنیم آیا کار ما اشتباه است؟ ما زر داریم اما زور را آنهایی دارند که لیدرهای باشگاه سرمربی تیم‌شان را می‌زنند و آب از آب تکان نمی‌خورد.

بهتر است نباشیم تا خیال دوستان آسوده باشد
عضو هیئت مدیره باشگاه استیل‌آذین خاطرنشان کرد: آنهایی زور دارند که لیدرهای طرفدار دایی را تهدید می‌کنند. ما چه زوری داریم؟ وقتی این گونه فکر می‌کنند بهتر است نباشیم تا خیال دوستان آسوده باشد.

احتمال بازگشت به لیگ در صورت تصمیم هیئت مدیره
وی در مورد اینکه عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ تاکید کرد با مسئولان استیل آذین برای ادامه حضور در مسابقات لیگ مذاکره می‌کند، اظهار داشت: ایشان با بنده صحبت کرده‌اند و من اعلام کردم هر جا مصلحت مملکت و فوتبالمان باشد، جانمان را هم می‌‍دهیم. در این شرایط آنچه خیر است انجام می‌دهیم و قطعا اگر مصالح فوتبال مملکت ایجاب کند که برگردیم در جلسه هیئت مدیره در خصوص آن تصمیم گیری خواهیم کرد و احتمال بازگشت ما وجود دارد.

تمرینات استیل تعطیل شد
خروطی با بیان اینکه تمرینات تیم استیل آذین تعطیل شده است، افزود: بازیکنان در این دیدار تقصیری نداشتند و پس از انحلال باشگاه‌ با آنها طبق قانون تسویه حساب خواهیم کرد.

نباید فوتبال جوانمردانه را فراموش می‌کردیم
وی در مورد حرکت سوشا مکانی در جریان این دیدار خاطر نشان کرد: فوتبال این نیست که ما شاهد آن بودیم، من نمی‌دانم سوشا تمارض کرده است یا نه اما اگر هم طبق نظر آقایان تمارضی انجام داده، ما نباید فوتبال جوانمردانه را فراموش می‌کردیم. آقایانی که دم از اخلاق و جوانمردی می‌زنند چرا چنین کاری را انجام داده اند.

عضو هیئت مدیره باشگاه استیل آذین در این خصوص اضافه کرد: ما نمی‌توانیم با صراحت بگوییم دروازه‌بان استیل‌‍آذین تمارض کرده است، این اتفاقات بخشی از فوتبال است مگر در دیدارهای خارجی شاهد آن نیستیم که یک بازیکن مصدوم است اما هنوز به بیرون زمین نرسیده از جایش بلند می‌شود یا در لیگ خودمان در گذشته حتی توپ‌ها را هم قایم می کردند و به تیم‌ها نمی‌دادند.

چرا بازیکن ما باید وقت تلف می‌کرد
وی در این خصوص تاکید کرد: ما باید بنا را به صحت گذاشته و به این مسئله فکر کنیم که چرا بازیکن ما باید وقت تلف می‌کرد؟ زیرا یک امتیاز هم به درد ما نمی‌خورد. ما دنبال برد بودیم و در این وضعیتی که قرار داشتیم این امتیاز به کارمان نمی‌آمد.

آنهایی که دم از اخلاق می‌زنند، برخوردشان در روزنامه‌ها را تغییر دهند
خروطی در پایان با تبریک این پیروزی به طرفداران واقعی پرسپولیس و علی دایی در مورد درگیری‌هایی که در دقایق پایانی این دیدار رخ داد، گفت: ما هم این حرکات را نمی پسندیم و حتما اگر بازیکنان ما مقصر اتفاقات پایانی بازی بودند با آنها برخورد خواهیم کرد. اما دوستانی که دم از اخلاق می‌زنند بهتر است نوع برخوردهایشان در روزنامه‌ها را تغییر دهند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سياهي رنگي نيست اما شب گذشته درس هايي گرفتم كه بسيار خوب و ارزشمند بود و باعث شد همه را بشناسم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: پرسپوليس در بازي با بنيادكار در ازبكستان به دنبال يك امتياز بود و براي وقت كشي و رسيدن به هدفش مدام از اين كارها مي كرد و بازيكنان با اخلاق و حرفه اي ازبكستاني با اينكه مي دانستند پرسپوليسي ها فيلم بازي مي كنند اما باز هم توپ را در اختيار آنها قرار مي دادند. همه ديدند كه من واقعا از ناحيه كمر دچار مشكل بودم و اگر قصد اتلاف وقت داشتم توپ را در وسط زمين به خارج مي زدم و وقت كشي مي كردم. واقعا باورم نمي شد كه علي دايي براي كسب 3 امتياز روي اخلاقياتي پا بگذارد كه هميشه شعارش را مي دهد. دايي كه روزي اسطوره من بود مدام از جوانمردي و معرفت دم مي زد اما ديشب براي يك پيروزي همه چيز رنگ باخت.

دروازه بان استيل‌آذين افزود: عدم رعايت بازي جوانمردانه از سوي آنها به كنار اما اينكه بازيكنان پرسپوليس و بخصوص آرفي بعد از زدن گل اداي مصدوميت من را در مي آوردند و سعي در تحريك من و همبازيانم و همچنين هواداران پرسپوليس داشتند هم باعث ايجاد درگيري ها شد.

مكاني درباره درگيري اش با رحمان احمدي گفت: درباره ايشان حرفي نمي زنم. دليل حمله ايشان به من و سيلي زدن به صورتم در تونل ورزشگاه را مي دانم. او در تونل ورزشگاه چند دوربين را ديد و به من گفت چرا به من فحش مي دهي و شلوغ كاري كرد تا خودش را بي تقصير جلوه دهد. من با ايشان حرفي ندارم و همه چيز را اول به خدا و بعد به قضاوت مسئولان كميته انضباطي مي سپارم. اصلا من با احمدي كاري نداشتم كه خودش را وارد ماجرا كرد. شايد با اين كارها مي خواهد تبديل به دروازه بان اول پرسپوليس شود و نظر آقايان را به خود جلب كند.

وي در پايان خاطرنشان كرد: زياد دوست ندارم درباره بازي شب گذشته حرفي بزنم چون مردم همه چيز را مي دانند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
رئيس سازمان ليگ برتر گفت: فدراسيون فوتبال با تصميم هدايتي مبني بر انحلال باشگاه استيل‌آذين موافقت نمي‌كند.

عزيز محمدي در گفت و گو با فارس در مورد مسائل حاشيه اي بازي روز گذشته پرسپوليس و استيل آذين عنوان كرد: سازمان ليگ گزارش اين اتفاقات را به كميته انضباطي خواهد داد. اين يك مسئله انضباطي است و خود آنها به اين موارد رسيدگي مي كنند.

وي در مورد تصميم حسين هدايتي مبني بر انحلال باشگاه استيل‌آذين و اينكه فدراسيون با چنين خواسته اي موافقت مي كند يا خير اظهار داشت: فدراسيون چنين تصميمي را نمي پذيرد. البته هدايتي مالك باشگاه است و مي تواند هر تصميمي در مورد باشگاه بگيرد اما باشگاهي كه چنين تصميمي مي گيرد بايد خسارت مادي و غير مادي بازي هاي باقي مانده و تاثيراتي كه اين كناره گيري در جدول و ساير بازي هاي انجام شده مي گذراد را بدهد.

رئيس سازمان ليگ برتر تاكيد كرد: به طور حتم هدايتي از روي عصبانيت چنين صحبتي كرده است. من با توجه به اينكه مي دانم ايشان چطور وارد ورزش شده و اخلاقش را مي شناسم مي دانم كه اين كار را نمي كند. يك سال هم شيرين فراز مي خواست از ليگ كنار بكشد اما اين اتفاق رخ نداد.

محمدي در پايان به فارس گفت: ديروز با ديدن اين صحنه ها فقط براي خودم تاسف خوردم و ديگر حرفي باقي نمي ماند.

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث رو تموم كنيد

هدايتي مي خواد منحل كنه چون مي خواد تراختور رو بخره

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آبرومون رفت
یه لحظه تصور کنید کی روش که خودش به اندازه کافی نگران عاقبت خودش هست اون لحظه چه حالی شد تو ورزشگاه ...
به نظر من آبروی خود کی روش هم رفت چون اون هم به عنوان سرمربی تیم ملی ایران و از فوتبال خودمون حساب میشه
واقعاً خجالت آوره فرهنگ زیر صفر این بازیکنا و مربیا و باشگاهها روز به روز داریم تو فوتبال پس رفت میکنیم
یه زمانی فقط بین استقلال پرسپولیس ممکن بود یه حواشی درست بشه اما الان تو هر بازی احتمال فحاشی و دعوا و آبروریزی هست این برنامه نود هم که از وقتی شروع به کار کرد فوتبال ذره که بهتر نشد هیچ بدتر هم شد

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
اینا 1 چیز میگن عمرا اگه کنار بکشن !!!

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
وقتی یک لجن فاسد که به واسطه ی رانت خواری ها و پشیتیبانی سیاسی با همکارانش حرف از عدالت و نامردی میزنه واقعآ خندم میگیره .

دقیقا همینطور هستش.

هدایتی:"به همين دليل پا به عرصه ورزش گذاشتم تا پولي كه از زحماتم به دستم مي‌آيد صرف مسئله‌اي به جز ورزش نشود."

این پول ها و سهام های میلیاردی که از زحمت کشی که بدست نمیاد...؛ با شکستن کمر قشر کارگر و زحمت کش بدست میاد.

هدایتی اگر خودش رو از دنیا منحل کنه ،بیشترین خدمت ممکن رو به جامعه ورزش و ملت ایران می کنه.

myjoker

Registered User
لایک‌ها
0
حيف پول كه خرج فوتبال ميشه و بازيكنها و دلالهاي اين صنف ، ميليون ميليون پول مفت از دولت ( بخونيد ماليات ملت ) ميگيرن ميخورن

ورزشگاه ميري ، همه چي ميبيني و ميشنوي ( اللخصوص فحشهاي آپديت ) به جز ورزش
مصاحبه ميكنن ، حرف ميزنن ، قربون نزدن .... ( متلك و فحش آبكشيده و كر كري خوندن )
عكس ازشون ميگيرن ، لخت شدن ، شكلك درميارن ( بلانسبت ميمون ) و ...
توي خيابون ميرن ، سگ كي باشه لات هاي چاله ميدون ( فقط جديدا به كمك پولهاي باد آورده ، لات هاي خوش تيپ شدن)
از اون ناصر حجازي معتاد و دادستان زن صيغه اي آدمكشش بگير تا علي پروين عرق خور و لات و فحاش.
همه اين فوتبال ابي و قرمز فعلي ما لجن خالصه.( اين كه گنده هاش بودند ، ولي به حال نوچه ها ، چي بشن در سالهاي آينده )

كاش كلا درش تخته بشه.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
میگن عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
آلان که داشتم نگاهی به نتایج استیل می کردم متوجه شدم در صورت منحل شدن این تیم، استقلال 2 امتیاز به نفعش می شه چون از بین 5 تیم برتر جدول تنها تیمی که به استیل امتیاز داده بود استقلاله و همه تیمها بازی هاشون رو در رفت و برگشت بردن البته به غیر از ذوب که اونهم بازی برگشتی دیگه در کار نیست!

هفته 4 ليگ برتر
استيل آذين 2 - 2 استقلال

هفته 7 ليگ برتر
تراکتورسازي 1 - 0 استيل آذين

هفته 10 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 5 سپاهان

هفته 13 ليگ برتر
پرسپوليس 2 - 0 استيل آذين

هفته 17 ليگ برتر
ذوب آهن 2 - 0 استيل آذين

هفته 21 ليگ برتر
استقلال 3 - 1 استيل آذين

هفته 24 ليگ برتر
استيل آذين 0 - 3 تراکتورسازي

هفته 27 ليگ برتر
سپاهان 2 - 1 استيل آذين

هفته 30 ليگ برتر
استيل آذين 1 - 2 پرسپوليس

اگر استیل کنار بکشه و سازمان نتایج این تیم رو از لیگ امسال حذف کنه جدول برای 5 تیم اول اینجوری در میاد

--تيم---- بازيها---- امتياز

1- سپاهان---- 28---- 55
2- ذوب آهن---- 29---- 53
3- استقلال---- 28---- 51
4- تراکتورسازي---- 28---- 44
5- پرسپوليس---- 28---- 44
خیلی جالبه بازم خوبه خودت حقایق فاش کردی استقلال تنها تیمی که به یه تیم درپیت ته جدولی امتیاز داد!!!:blink::p
واقعآ استقلال دیگه کیه به این تیم امتیاز داده 2-2 پس غیرت کجا رفت
این باید اخر عاقبت عمر باشگاه پرطرفداری مثل استقلال باشه که بخواد از بهم ریخته و از هم پاشیده شدن یه باشگاه امتیاز بگیره

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
نشست نهایی مالک باشگاه استیل آذین با استاندار آذربایجان شرقی برای واگذاری تیم فوتبال تراکتورسازی روز شنبه پیش رو برگزار خواهد شد.

در شرایطی که مذاکرات نهایی حسین هدایتی با مسئولان باشگاه تراکتورسازی برای خرید این تیم صورت گرفته، قرار است روز شنبه هفته پیش رو مالک باشگاه استیل آذین در نشستی با استاندار آذربایجان شرقی توافق نهایی در مورد این انتقال را برگزار کند و قرارداد به امضا برسد.

براساس توافق ابتدایی قرار است تیم فوتبال تراکتورسازی پس از آنکه به مالکیت حسین هدایتی درآمد در تبریز بماند و کادر مدیریتی و فنی این تیم نیز حفظ شود. حسین هدایتی قصد دارد با خرید تیم فوتبال تراکتروسازی از پتانسیل تماشاگران پرتعداد این تیم استفاده کند.

در صورتیکه حسین هدایتی باشگاه تراکتورسازی تبریز را خریداری کند قصد دارد استیل آذین را به یکی از شهرستانهای مستعد هدیه کند تا این تیم تهرانی نیز پس از تیم های پاس، پیکان، راه آهن ، و صبا به یکی از شهرستان ها منتقل شود.

منبع: www.aftabir.com

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حسين هدايتي مالك باشگاه استيل‌آذين پس از اتفاقات بازي با پرسپوليس از منحل شدن اين باشگاه خبر داد.

پس از اعلام اين خبر در تماس با بازيكنان استيل‌آذين كه در اتوبوس در حال ترك ورزشگاه آزادي و رفتن به هتل بودند، ضمن تقدير و تشكر از كليه بازيكنان از آنها خواست كه ديگر در تمرين استيل‌آذين حضور نداشته باشند چون تمرينات تعطيل است.

هدايتي همچنين به بازيكنان اعلام كرد ظرف 15 روز آينده مي‌توانند به ترتيب و با وقت قبلي به دفتر وي بيايند و با باشگاه استيل‌آذين تسويه حساب كنند.

قرار بود استيل‌آذين ساعت 15:30 امروز تمرين خود را در ورزشگاه خيريه عمل دنبال كند كه با اعلام هدايتي اين تمرين لغو شد.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
خیلی جالبه بازم خوبه خودت حقایق فاش کردی استقلال تنها تیمی که به یه تیم درپیت ته جدولی امتیاز داد!!!:blink::p
واقعآ استقلال دیگه کیه به این تیم امتیاز داده 2-2 پس غیرت کجا رفت
این باید اخر عاقبت عمر باشگاه پرطرفداری مثل استقلال باشه که بخواد از بهم ریخته و از هم پاشیده شدن یه باشگاه امتیاز بگیره

دوست عزیز چرا شلوغش میکنی بیخودی ؟

استقلال هفته چهارم یا پنجم ( زمانی که استیل آذین وارد بحران نشده بود ) با استیل آذین 2-2 کرد .

استقلال مثل پرسپولیس نبوده که 10 تا باخت تو یه فصل بیاره .

شما هر وقت استقلال 10 تا باخت آورد بیا کری بخون .

بالا