• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باور نکردنی : هدايتي باشگاه استيل‌‌آذين را منحل كرد !!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
:lol:
بازم دمت گرم میگی لابی ! نمی گی دولی :D

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

یدونه ای عمو

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی این آدم چطوری این قدر رو داره به خداااا ... عوضی تر از این ندیده بودم

مي خواي بازي ناجوانمردانه تيمتو با فحش توجيح كني ؟ :hmm:

پ.ن : دو امتيازي كه قرار بود گيرمون بايد پريد :D

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
نامه هدايتي به ياوري براي ادامه فعاليت استيل‌آذين در ليگ برتر

مالک باشگاه استيل‌آذين در نامه‌اي از ياوري خواست تا در چهار بازي باقي مانده هدايت اين تيم را بر عهده داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، حسين هدايتي عصر امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شده و با مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون و عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر ديدار و گفت و گو کرد و پس از اين ملاقات نامه اي خطاب به محمود ياوري، مديرفني تيم فوتبال استيل آذين نوشت.

نامه مالک باشگاه استيل آذين به محمود ياوري بدين شرح است :

"به نام خدا که يادش آرام بخش دلهاست

جناب آقاي محمود ياوري

با سلام
به دنبال مراجعات و تماس هاي مکرر مسئولان محترم ورزش کشور و جمعي از دوستان عزيزم و ابراز نگراني از عواقب و پيامدهاي کناره گيري اين باشگاه براي فوتبال ملي کشور از سوي AFC، ضمن تاکيد مجدد بر نظرات قبلي خود مبني بر کناره گيري و خداحافظي از فوتبال، از شما مي خواهم در 4 بازي باقيمانده در ليگ برتر شرکت کنيد تا از هرگونه آسيبي به ديگر باشگاه هاي محترم کشور جلوگيري شود.
به اميد آنکه در آينده نظاره گر فوتبالي پاک، جوانمردانه و پرنشاط بوده و شاهد دوري عوامفريبان و سودجويان از فوتبال اين کشور باشيم.
با تشکر
حسين هدايتي دولابي "

آخه چقدر پر رویی تو !!!

ياوري با اشاره به تصميم هدايتي مبني بر كنار كشيدن از ليگ گفت : يكي از افرادي كه از هدايتي خواهش كرد تا به ليگ برتر بازگردد من بودم. به او گفتم حيف است كه اين تيم كه اكنون به اينجا !!!!!!!!!!!!!! رسيده است رها شود. در ديدار با پرسپوليس در 20 دقيقه پاياني ما با 3 مهاجم بازي كرديم و 5 موقعيت گل بدست آورديم :blink: . نمي‌خواهم اسمي از بازيكنان تيمم را ببرم زيرا عادت ندارم روي آنها زوم كنم ولي واقعيت آن است كه باخت و مساوي براي ما يكي بود. براي همين با 3 مهاجم حمله مي‌‌كرديم.

باشگاه یعنی این خداوکیلی ... آقا مهدی حق داره ناراحت بشه

بالا