سلام و اداي احترام. من تقريبا يادداشت هاي مربوط به پاكت پيسي را در اين فروم خواندهام اما هنوز به نتيجهیِ قطعي در خريد نرسيدهام. شرايطام را مينويسم و از بزرگوارن خواهش ميكنم راهنماييم كنند.
1- مجبورم مدام بيرون از خانه باشم يا حداقل خيلي وقتها در سفرم
2- به دليلِ شغلام كه نويسندهگی است مجبورم مدام يادداشت بردارم و چيز بنويسم. در راه يا پشت ميز محل كارم يا ...
3- پخش ويديو و صوت برام مهم است
4- سرعتِ پردازنده برام مهم ماست كه البته اين خيلي نكتهیِ ابلهانهیی بود بگذريم
5- بايد بتوانم فيلهاي pdf را بخوانم
6-اوتلوك سخت مهم است و البته پاورپوينت و اكسل و ورد
7- احتياج به تايپ فارسي دارم در ورد
8- امكان يادداشت به فارسي در اوتلوك و ..
9- ترجيحا بدونِ كيّبرد چسبيده مثل كيجم
اما سوآلات
1- با توجه به سرعت پردازندهیِ جماين از آنجايي كه با مطالعات انجام دادهام در اين فروم و البته شكل و شمايل ظاهري به نتيجه رسيدهام كه اين مدل از آيميت مناسبام است آيا اين 200 تا اذيت نميكند يعني كم نيست. آخه نوعِ پردازندهش متفاوت از مثلا كيجم هست.
2- آيا امكان داره بتونم از كيبردِ مجازيِ فارسي روي خود السيدي استفاده كنم. منظورم نرم افزاري كه الحاق بشه
3- امكان داشتن كيبرد مجزاي كوچك را دارم؟
4- امكان اتصال به اينترنت بدون ديتاي مخابرات از طريق ديالآى؟
5- آقا يك كلام با اين وضعيت آيميت را بخرم يا چيزِ ديگر و اگر آيميت كه ترجيح خودم همين است كدام مدل؟ راستي پولام حول و حوشِ 600.
اگر هم اشنباهي ترد جديد باز كردهام عذرخواهي.
ممنون. يا علی!
1- مجبورم مدام بيرون از خانه باشم يا حداقل خيلي وقتها در سفرم
2- به دليلِ شغلام كه نويسندهگی است مجبورم مدام يادداشت بردارم و چيز بنويسم. در راه يا پشت ميز محل كارم يا ...
3- پخش ويديو و صوت برام مهم است
4- سرعتِ پردازنده برام مهم ماست كه البته اين خيلي نكتهیِ ابلهانهیی بود بگذريم
5- بايد بتوانم فيلهاي pdf را بخوانم
6-اوتلوك سخت مهم است و البته پاورپوينت و اكسل و ورد
7- احتياج به تايپ فارسي دارم در ورد
8- امكان يادداشت به فارسي در اوتلوك و ..
9- ترجيحا بدونِ كيّبرد چسبيده مثل كيجم
اما سوآلات
1- با توجه به سرعت پردازندهیِ جماين از آنجايي كه با مطالعات انجام دادهام در اين فروم و البته شكل و شمايل ظاهري به نتيجه رسيدهام كه اين مدل از آيميت مناسبام است آيا اين 200 تا اذيت نميكند يعني كم نيست. آخه نوعِ پردازندهش متفاوت از مثلا كيجم هست.
2- آيا امكان داره بتونم از كيبردِ مجازيِ فارسي روي خود السيدي استفاده كنم. منظورم نرم افزاري كه الحاق بشه
3- امكان داشتن كيبرد مجزاي كوچك را دارم؟
4- امكان اتصال به اينترنت بدون ديتاي مخابرات از طريق ديالآى؟
5- آقا يك كلام با اين وضعيت آيميت را بخرم يا چيزِ ديگر و اگر آيميت كه ترجيح خودم همين است كدام مدل؟ راستي پولام حول و حوشِ 600.
اگر هم اشنباهي ترد جديد باز كردهام عذرخواهي.
ممنون. يا علی!