• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با اين شرايط چي بخرم

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و اداي احترام. من تقريبا يادداشت هاي مربوط به پاكت پي‌سي را در اين فروم خوانده‌ام اما هنوز به نتيجه‌یِ قطعي در خريد نرسيده‌ام. شرايط‌ام را مي‌نويسم و از بزرگ‌وارن خواهش مي‌كنم راه‌نمايي‌م كنند.
1- مجبورم مدام بيرون از خانه باشم يا حداقل خيلي وقت‌ها در سفرم
2- به دليلِ شغل‌ام كه نويسنده‌گی است مجبورم مدام يادداشت بردارم و چيز بنويسم. در راه يا پشت ميز محل كارم يا ...
3- پخش ويديو و صوت برام مهم است
4- سرعتِ پردازنده برام مهم ماست كه البته اين خيلي نكته‌یِ ابلهانه‌یی بود بگذريم
5- بايد بتوانم فيل‌هاي pdf را بخوانم
6-اوت‌لوك سخت مهم است و البته پاورپوينت و اكسل و ورد
7- احتياج به تايپ فارسي دارم در ورد
8- امكان يادداشت به فارسي در اوت‌لوك و ..
9- ترجيحا بدونِ كي‌ّبرد چسبيده مثل كي‌جم
اما سوآلات
1- با توجه به سرعت پردازنده‌یِ جم‌اين از آن‌جايي كه با مطالعات انجام داده‌ام در اين فروم و البته شكل و شمايل ظاهري به نتيجه رسيده‌ام كه اين مدل از آي‌ميت مناسب‌ام است آيا اين 200 تا اذيت نمي‌كند يعني كم نيست. آخه نوعِ پردازنده‌ش متفاوت از مثلا كي‌جم هست.
2- آيا امكان داره بتونم از كي‌بردِ مجازيِ فارسي روي خود ال‌سي‌دي استفاده كنم. منظورم نرم افزاري كه الحاق بشه
3- امكان داشتن كي‌برد مجزاي كوچك را دارم؟
4- امكان اتصال به اينترنت بدون ديتاي مخابرات از طريق ديال‌آى؟
5- آقا يك كلام با اين وضعيت آي‌ميت را بخرم يا چيزِ ديگر و اگر آي‌ميت كه ترجيح خودم همين است كدام مدل؟ راستي پول‌ام حول و حوشِ 600.
اگر هم اشنباهي ترد جديد باز كرده‌ام عذرخواهي.
ممنون. يا علی!

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه من جای شما بوودم یه1510 tablet Pc Fujitsu - Siemens می گرفتم با یه نوکیا 1100 ! سر جمع می شد 2 میلیون ! :hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از milada :
سلام و اداي احترام. من تقريبا يادداشت هاي مربوط به پاكت پي‌سي را در اين فروم خوانده‌ام اما هنوز به نتيجه‌یِ قطعي در خريد نرسيده‌ام. شرايط‌ام را مي‌نويسم و از بزرگ‌وارن خواهش مي‌كنم راه‌نمايي‌م كنند.
1- مجبورم مدام بيرون از خانه باشم يا حداقل خيلي وقت‌ها در سفرم
2- به دليلِ شغل‌ام كه نويسنده‌گی است مجبورم مدام يادداشت بردارم و چيز بنويسم. در راه يا پشت ميز محل كارم يا ...
3- پخش ويديو و صوت برام مهم است
4- سرعتِ پردازنده برام مهم ماست كه البته اين خيلي نكته‌یِ ابلهانه‌یی بود بگذريم
5- بايد بتوانم فيل‌هاي pdf را بخوانم
6-اوت‌لوك سخت مهم است و البته پاورپوينت و اكسل و ورد
7- احتياج به تايپ فارسي دارم در ورد
8- امكان يادداشت به فارسي در اوت‌لوك و ..
9- ترجيحا بدونِ كي‌ّبرد چسبيده مثل كي‌جم
اما سوآلات
1- با توجه به سرعت پردازنده‌یِ جم‌اين از آن‌جايي كه با مطالعات انجام داده‌ام در اين فروم و البته شكل و شمايل ظاهري به نتيجه رسيده‌ام كه اين مدل از آي‌ميت مناسب‌ام است آيا اين 200 تا اذيت نمي‌كند يعني كم نيست. آخه نوعِ پردازنده‌ش متفاوت از مثلا كي‌جم هست.
2- آيا امكان داره بتونم از كي‌بردِ مجازيِ فارسي روي خود ال‌سي‌دي استفاده كنم. منظورم نرم افزاري كه الحاق بشه
3- امكان داشتن كي‌برد مجزاي كوچك را دارم؟
4- امكان اتصال به اينترنت بدون ديتاي مخابرات از طريق ديال‌آى؟
5- آقا يك كلام با اين وضعيت آي‌ميت را بخرم يا چيزِ ديگر و اگر آي‌ميت كه ترجيح خودم همين است كدام مدل؟ راستي پول‌ام حول و حوشِ 600.
اگر هم اشنباهي ترد جديد باز كرده‌ام عذرخواهي.
ممنون. يا علی!
می بخشید ولی اگر می خواهید تایپ زیاد داشته باشید ، شاید کی بورد آن بورد گزینه بدی نباشه ها

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون. راست‌اش فكرش رو كه مي‌كنم مي‌بينم اگه مناسب باشه ديگه برام فرقي نمي‌كنه كي‌بردش سرخود داشته باشه يا نه. براي همين اگه ممكن‌اه با هر دو شرط راه‌نمايي‌م كنيد. فقط خواهش‌ام اين‌اه كه عنوان و نامِ محصول رو مرحمت كنيد در كنارِ اطلاعاتِ كلي. چون سريع مي‌خوام بخرم.
در مورد تبلت‌پي‌سي هم خدا بخواد به زودي ولي نه اكنون. شايد وقتي ديگر.
يا علي!

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من هم‌چنان چشم به راه‌ام و البته ممنون از كمك‌هاتون و منتظر براي خريد قطعي. راستي اگر كمي پول اضافه كنم جس‌جار چه‌طوره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان جس جار انتخاب بدی نیست ، یکی از بی نقص ترین و از نظر تکنولوژی جلوترین هست ، به معنایی یک پی سی جمع و جور هست. انتخاب بدی نیست ، به جز اینکه ابعاد و وزن کمی نامتعارف برای یک پی پی سی داره وگرنه من باهاش کار کرده ام ، باور کنید تنها دستگاهی ست که توانسته وسوسه ام کند در کمتر از یک سال پی پی سی ام را عوض کنم.

باز انتخاب با شماست ، پیشنهادم اینه بروید در پایتخت و بگویید بدهند دست تان امتحان اش کنید از نظر فیزیکی

موفق باشید

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون‌ام دني جان. واقعا لطف كردي. خيال‌ام كمي راحت شد. با اين تفاصيل مي‌روم امتحان مي‌كنم يكي از همين دو مدل را انتخاب مي‌كنم و البته احتمالا بعد از خريد كلي دوباره براي همه‌یِ دوستان مخصوصا شما با سوآلات‌ام مزاحمت ايجاد خواهم كرد. يا علي!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان توصیه اکید می کنم با توجه به نوع سئوالاتی که پرسیدید ،حتما ً ترد کامپلیتر و بخوانید در همین فروم ، یقیناً خیلی کمک شما خواهد کرد

بالا