فکر کن بچه خودته
من ازین دست موارد زیاد داشتم
یه بار یک کبوتر بالغ که بال و دمش کنده شده بود 2 ماه ازش نگه داری کردم تا بالش در اومد تونست پرواز کنه
باور کن این زبون بسته ها جد دارن دعا و نفرین شون ردخور نداره میگیره
دقیقا منم دارم همین کارو میکنم:general208:این بلا سر منم اومد
باید خودت خمیر گوله کنی بزاری دهنش
با سرنگ هم اب بدی بهش
دقیقا منم دارم همین کارو میکنم:general208:
زرده تخم مرغ اونم از نوع ابپزش؟سرلاک یا زرده تخم مرغ اب پز با اب قاطی کن بده
تو این سن زنده میمونن اکثرا
بابا این بنده خدا بالش کنده شده کم مونده بیفتهکم کم پرواز یاد میگیره خودش میره
یکم نون بپاش ته جا کفشی خودش میخوره
اره ممکنه اینطور باشه اخه با اینکه این دو تا جوجه(یکیش فوری رشد کرد رفت)با فاصله کمتر از یک و نیم روز به دنیا اومدن ولی اینی که الان پیش منه از همون روز اول اختلاف رشدش با اون یکی بسیار بالا بود و اون هر روز رشد میکرد ولی این نه.من که 4 سال چند تا مرغ عشق داشتم بعضی وقت ها جوجه هاش از همون اول ظاهرا مشکل دار بودن و بهشون غذا نمیدادن با مشقت و سختی و با سرنگ بزرگ میکردم. وقتی بزرگتر شدن می دیدم که یکشون تند تند نفس میکشه یا یکی دیگه با این شکل پاهاش طبیعیه و نمیتونست روی پاهاش بایسته و مشکلات دیگه که اخر سر زنده نمیموندن
شاید این جوجه هم چنین مشکلی داره که والدینش خودشون فهمیدن و ازش دست کشیدن
نمی دونم.تنها امیدم اینه که فردا صب مادرش بیاد اگه نه که....زنده نمی مونه خودتو خسته نکن
این جوجه مشکل داشته که والدین ولش کردننمی دونم.تنها امیدم اینه که فردا صب مادرش بیاد اگه نه که....
بابا این بنده خدا بالش کنده شده کم مونده بیفته
پاشم لنگ میزنه اصلا میخام بهش غذا یا اب بدم ولش کنم سر و ته میشه این عذاب کشیدنش خیلی رو مخ منه
اب و غذا هم خیلی کم میخوره
پدر و مادرش بچه اوردن ولش کردن به امان خدا:general505:
میچپونم ولی دیگه نمیخوره پس میدهبه زور باید بچپونی به دهنش
من یه بربری هم مینداختم تو نلبکی میزاشتم تو جاکفشی خودش یواشکی نک میزد بهش
میچپونم ولی دیگه نمیخوره پس میده
یه جوریه حس میکنم،انگار که افسرده است و دلتنگ
نه قبل خواب خودم میبرمش دستشویی .تازه دستشویی هم داشته باشه میگه خودش!خودش میره دستشویی؟
حوصله ی تمیز کردنش نیس!کباب کن بخور
بذارش تو ماکروفر بزن دو دیقه روشن بشه خودش خوب میشه @Ace...!نه قبل خواب خودم میبرمش دستشویی .تازه دستشویی هم داشته باشه میگه خودش!