مقداد خرید داشتم سرم کلاه گذاشتن
اصلا جا خوبی نیست
تو همین فروم هم تاپیک آیا از مقداد it خرید داشتید دیدم توش خیلی ها به مشکل خوردن نظر دادن
بعد قطعات نو بخرم خودم بهتره
بعد pc یه چیز دیگه اس
اون مادربردهای سیپیو آنبورد چه بایواستار . چه ایسوس و ... هست مناسبه برام
پی سی جمع کردن
تو پست قبلی مادربورد بایواستار amd ساپورت لینک گذاشتم ۱ میلیونه
همون با intel h110 هم ۱ میلیون تا ۱.۰۵۰ هزاره
همون مدل اینتل ساپورت مدل ddr4 ساپورتش ۱.۱۶۰
چون داداشمم بایواستار داره سیستمش کلا بایواستاره و خوبه و راضیه
و خوبیشم اینه ضد نوسان برقه مادربورد ها بایواستار ، اینجا ها نوسان زیاده
رم ۴ گیگ هم داداشم بهم هدیه میده
اگر خودمم یه ۴ گیگ ddr3 بخرم ۳۰۰ هزار میشه ( میشه ۸ گیگ )
گرافیک آنبورد هم چیز بدی نیست
الان هم مادربورد ها گرافیک آنبورد دارن هم رو cpu ها گرافیک آنبورد جاسازی شده apu
حتی مادربورد با گرافیک آنبورد gtx 1070 هم ساخته شده
------
میمونه کیس و پاور و سی پیو اصلی ها هستن
نگاه کردم it bazar با ۱۵۰ تا ۲۰۰ میشه یه کیس ساده خرید
پاور نمیدونم چی خوبه برا خرید
سی پیو هم ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار
جمع کنیم روی هم
۱.۱۶۰ مادربورد
۳۰۰ رم
۲۰۰ کیس
پاور حالا بگیم ۳۰۰ هزار
سی پیو ۳۰۰
میشه کلا ۲ میلیون ۲۶۰ هزار
کیس و پاور یکی از فامیلا داره چند ساله تو انباره میتونم برم مفتی بگیرم
لازم نداره . اما ترجیح میدم برم تو بگیرم وقتی pc نو دارم جمع میکنم
گول این تبلیغاتو نخور
الان خیلیا میرن هارد اکسترنال ADATA میگیرن بخاطر اینکه طرح نظامی و رنگارنگ داره روی هارداش و رو بستش نوشته :
ضد ضربه - ضد شوک - ضد خش - ضد آب - ضد گرد و غبار - ضد بارداری
مگه میخوای با هارد بری جنگ یا بری کف اقیانوس ؟ روی هاردای وسترن یکی از این تبلیغات یا طرحای رنگارنگو دیدین ؟
اصلا آدیتا هارد تولید نمیکنه . میاد هاردای وسترنو سیگیتو میگیره میزاره تو باکس میگه ضد فلانو بهمان شماها هم میخرید
اینکه میگی بایو استار گفته مادربرداش ضد حساسیت و ضد درد هستنو گوش نکن . این دروغارو برای امثال شما میگن که اطلاعاتی ندارید تو این زمینه . اول ASUS اگر نبود یا خیلی گرون بود GIGA و MSI
ایسوس دست دوم صدسال کارکردش میارزه به مایواستار آکبند
شما میگی بازی های میکرو و سگارو روی کنسول Wii بازی کردی و حالا میخوای روی کامپیوتر تجربه کنی . بله برای اینکار گرافیک آنبرد خوبه بخر ولی برای گیم نه
چرا میخوای 300 برای رم بدی و 300 برای سی پی یو و 300 برای پاور بعد از سیستمت انتظار داشته باشی برات گیم اجرا کنه . یه بازی هست Wii Sport Resort
برو یه موشن پلاس برای ویموتت بگیر اگرم موشن داخلی باشه که چه بهتر میتونی حسابی از بازی ای که گفتم لذت ببری . دیگم نمیخواد کلی پول سیستم گیم بدی . جاست دنس 2020 هم که برای کنسول wii اومده اونم بازی کن آهنگای بیلی آیلیشم توش هست خیلی خوبه . کسی که کنسول وی داره که کامپیوتر نمیخره . میره ماریو بریزرز بازی میکنه نه اینیکه بیاد بگه میخوام با شبیه ساز وی ماریو بریزرز بازی کنم رو کامپیوتر . چه کاریه