@iSalar
من طرفدار هیچ برندی نیستم.اما جوری میگی یخچال و تلویزیون ساز انگار ساختن اینا مثل ساختن ادامسه
یه نگاه به تی وی های سامسونگ الجی و سونی و... بنداز ببین چجوری به اذن خدا تی وی هارو خم کردن ولی نمیشکنه.ولی اپل خم میشه و میشکنه
بعدش گفتی تلویزیون ساز یخچال ساز جارو برقی ساز ولی نگفتی cpu ساز رم ساز. همین سامسونگ اگه cpu و رم های اپلو نسازه اصلا نمیتونه گوشی بزنه بیرون
حالا دیگه بگذریم نمایشگرو ال جی دیسپلی و دوربینو سونی و بقیه قطعاتو..... میزنه.در اینکه شرکتا بهم وابستن شکی نیست ولی نه دیگه اینکه خودت هیچکتری نکنی و بشینی گوشیو تحولت بدن یه سیستم عامل بریزی روش و بفرستی بازار و اسمشو بذاری تکنولوژی انحصاری
پ ن: اینجا رییس من هستم.هرچی من میگم من هستم
درود خدمت دوستان
من راستش نه اپلی هستم و نه سامسونگی
ولی حرف این دوستمون واقعا حقیقته!!!!!!!!!!
سامسونگ اگر هم بد باشه بازم قطعاتشو خودش میزنه و واقعا تو این زمینه یه پیش رو هست
ولی این هم که بگیم اپل گوشی رو میگیره و یه سیستم عامل میریزه روش هم حرف بجایی نیست(مثل همون ساخت آدامس
)
جنگ بین برند ها و مشخصاتشون واقعا هیچوقت تمومی نداره ولی باید اینو در نظر گرفت:
که یکی دوست داره پول زیاد بده و ساختار بسته ی اپل و با کیفیت بالا رو بخره
و یکی دوست داره به اندازه پول بده و یه اسمارت قون High End بخره و از ساختاره بازه آندروید استفاده کنه(ولی هیچ ارزونی بی علت نیست)
یکی از دوستان گفته بود من پول دارم اپل میخرم شما برو سامسونگ بخر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این خیلی حرف ضعیفی هست(جهان سومی)
بین دوستام هستن کسی که 3 تا گوشی High End دستش هست(که حداقل 6 7 تومن پول همین 3 تا گوشی هست)
ولی آیفون نمیخره(کلا با ساختار باز حال میکنه)
و همینطور دارم دوستی که تاحالا جز آیفون هیچ گوشی نداشته(همیشه هم خریدار دو آتیشه محصولات اپله)
کلا این بحثها پایانی نداره