• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با این وسیله دیگر نگران خم شدن آیفون 6 و 6پلاس خود نباشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
درود خدمت دوستان
من راستش نه اپلی هستم و نه سامسونگی :D
ولی حرف این دوستمون واقعا حقیقته!!!!!!!!!!
سامسونگ اگر هم بد باشه بازم قطعاتشو خودش میزنه و واقعا تو این زمینه یه پیش رو هست
ولی این هم که بگیم اپل گوشی رو میگیره و یه سیستم عامل میریزه روش هم حرف بجایی نیست(مثل همون ساخت آدامس :D)
جنگ بین برند ها و مشخصاتشون واقعا هیچوقت تمومی نداره ولی باید اینو در نظر گرفت:
که یکی دوست داره پول زیاد بده و ساختار بسته ی اپل و با کیفیت بالا رو بخره
و یکی دوست داره به اندازه پول بده و یه اسمارت قون High End بخره و از ساختاره بازه آندروید استفاده کنه(ولی هیچ ارزونی بی علت نیست)
یکی از دوستان گفته بود من پول دارم اپل میخرم شما برو سامسونگ بخر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
این خیلی حرف ضعیفی هست(جهان سومی)
بین دوستام هستن کسی که 3 تا گوشی High End دستش هست(که حداقل 6 7 تومن پول همین 3 تا گوشی هست)
ولی آیفون نمیخره(کلا با ساختار باز حال میکنه)
و همینطور دارم دوستی که تاحالا جز آیفون هیچ گوشی نداشته(همیشه هم خریدار دو آتیشه محصولات اپله)
کلا این بحثها پایانی نداره ;)

بله داداش بحث بنده هم همینه
دلیل اینکه این بحثا پایانی نداره فقط وفقط اینه که دوستان متعصب حاضر به قبول ضعف های برند مورد نظر خودشون نیستن و برند رقیب رو ضعیف و ناکارامد میدونن
اونی که اپل پرسته ضعفای اپلو دوس نداره قبول کنه اونیم که سامسونگ پرسته سامسونگ رو خدای تکنولوژی و اپل رو پشیزی هم به حساب نمیاره درحالیکه دو طرف این قضیه سرشار از ضعف و نقطه قوتن
در نتیجه این بحث کلا بی نتیجه خواهد بود چون طرفین به هیچ وجه قانع نمیشن :D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
از سامسنوگ اصلا خوشم نمیاد.مخصوصا از تبلیغات منفی که برای رقبا میکنن و فکر میکنن که مشتری ها خودشون احمق هستن و توانایی مقایسه ندارن.
کلا برند های آسیایی مشکل دارن انگار.البته بهتره بگم مردم بلوک شرق کلا مشکل دارن:confused::confused:

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
کاش میشد به اندازه سوادمون نظر بدیم.:general601:
طبیعتا تو همچین فرومی کسی که هیچ اطلاعاتی از دنیای تکنولوژی نداره و بهترین گجتی که تا حالا داشته هواوی 300 تومنی هست نباید انتظار بیشتری ازش داشت.بجای اینکه در نقش ترول باشیم کمی مطالعه کنیم!

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
@iSalar

من طرفدار هیچ برندی نیستم.اما جوری میگی یخچال و تلویزیون ساز انگار ساختن اینا مثل ساختن ادامسه:D
یه نگاه به تی وی های سامسونگ الجی و سونی و... بنداز ببین چجوری به اذن خدا تی وی هارو خم کردن ولی نمیشکنه.ولی اپل خم میشه و میشکنه:D
بعدش گفتی تلویزیون ساز یخچال ساز جارو برقی ساز ولی نگفتی cpu ساز رم ساز. همین سامسونگ اگه cpu و رم های اپلو نسازه اصلا نمیتونه گوشی بزنه بیرون:D حالا دیگه بگذریم نمایشگرو ال جی دیسپلی و دوربینو سونی و بقیه قطعاتو..... میزنه.در اینکه شرکتا بهم وابستن شکی نیست ولی نه دیگه اینکه خودت هیچکتری نکنی و بشینی گوشیو تحولت بدن یه سیستم عامل بریزی روش و بفرستی بازار و اسمشو بذاری تکنولوژی انحصاری:D

پ ن: اینجا رییس من هستم.هرچی من میگم من هستم
شما حیفی تو ایران بمونی.جدی میگم باید ناسا بهت پیشنهاد بده بری باهاشون همکاری کنی!
آخه در مورد چیزی که نمیدونی و چیزی که از نزدیک ندیدی چرا ترول ورزی میکنی؟:D
شما هم هیچکار نکن بده قطعات واست تولید کنن سیستم عامل بریز بفرست بازار!:general404:
پی تی جای خوبی هست برای خندیدن!:general304:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
شما حیفی تو ایران بمونی.جدی میگم باید ناسا بهت پیشنهاد بده بری باهاشون همکاری کنی!
آخه در مورد چیزی که نمیدونی و چیزی که از نزدیک ندیدی چرا ترول ورزی میکنی؟:D
شما هم هیچکار نکن بده قطعات واست تولید کنن سیستم عامل بریز بفرست بازار!:general404:
پی تی جای خوبی هست برای خندیدن!:general304:

بابا مهندس خب تو بگو تا یاد بگیریم و بقیم بهمون بخندن برادر نیگا:D
تو درستشو بگو:general711:
حق باتوه
نمایشگر ips ش تکنولوژی و ساخت خود اپل هستش همچنین سنسور دوربین ساخت شرکت معتبر اپل هستش.البته نباید از این قضیه به سادگی رد شد که سی پی یو های سری a رو خود اپل با ماهرانه ترین طرز ممکن و همچنین رم و رام گوشیو خود این غول دنیای تکنولوژی میسازه. البته از حق نباید گذشت و باید معترف شد این gpu های ساخت اپل تو بازار نظیر ندارن و صد البته چیپ آنتن و چیپ وایفای و سنسور اثر انگشت ساخت اپل که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
بابا مهندس خب تو بگو تا یاد بگیریم و بقیم بهمون بخندن برادر نیگا:D
تو درستشو بگو:general711:
حق باتوه
نمایشگر ips ش تکنولوژی و ساخت خود اپل هستش همچنین سنسور دوربین ساخت شرکت معتبر اپل هستش.البته نباید از این قضیه به سادگی رد شد که سی پی یو های سری a رو خود اپل با ماهرانه ترین طرز ممکن و همچنین رم و رام گوشیو خود این غول دنیای تکنولوژی میسازه. البته از حق نباید گذشت و باید معترف شد این gpu های ساخت اپل تو بازار نظیر ندارن و صد البته چیپ آنتن و چیپ وایفای و سنسور اثر انگشت ساخت اپل که دیگه حرفی واسه گفتن نمیذاره
هر وقت فرق بین کارگر و مهندس فهمیدی بگو بهت توضیح بدم.:general601:
بیچاره اون 60 میلیون نفری که آیفون 6 خریدن تو این 3 ماه!شانس نداشتن این تاپیک ببینن!:D

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
هر وقت فرق بین کارگر و مهندس فهمیدی بگو بهت توضیح بدم.:general601:
بیچاره اون 60 میلیون نفری که آیفون 6 خریدن تو این 3 ماه!شانس نداشتن این تاپیک ببینن!:D

اخیییییییی چقد گناه دارن.کاش یه اماریم بود مشخص میکرد چن نفر میتونن ازش استفاده بکنن و فقط وسیله سلفی گرفتن تو اسانسور و جلو اینه نباشه.چقد گناه دارن مردم
اپل میخواست خودش تولید کننده سافایر باشه اون همه هزینه کرد نتونست تولید کنه الان میخواد اون کارخونه رو تبدیل کنه به دیتا سنتر. اخییییییییییییییی. واقعا دلم سوخت

پ ن 1: دوستان حرفای من دلیل بر حمایت از سامسونگ یا هر برند دیگه ای نیست. لازم باشه تو سر بقیه برندام زده میشه:D

پ ن : اینجا رییس چی؟ من هستم. هرچی من میگم چی؟؟ من هستم

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اخیییییییی چقد گناه دارن.کاش یه اماریم بود مشخص میکرد چن نفر میتونن ازش استفاده بکنن و فقط وسیله سلفی گرفتن تو اسانسور و جلو اینه نباشه.چقد گناه دارن مردم
اپل میخواست خودش تولید کننده سافایر باشه اون همه هزینه کرد نتونست تولید کنه الان میخواد اون کارخونه رو تبدیل کنه به دیتا سنتر. اخییییییییییییییی. واقعا دلم سوخت

پ ن 1: دوستان حرفای من دلیل بر حمایت از سامسونگ یا هر برند دیگه ای نیست. لازم باشه جوری میزنم تو سر بقیه برندا که دل همتون سیاه بشه.همه نقطه ضعف دارن
من فقط موافق تولید داخلیم

پ ن : اینجا رییس چی؟ من هستم. هرچی من میگم چی؟؟ من هستم
شما عقده دیده شدن داری چه ربطش میدی به بقیه؟حتما بیان هواوی بگیرن با دوربین با کیفیتش سلفی بگیرن؟
به جای توهین کردن حرف حساب بزن.
آهان حتما بزندهای مورد علاقه شما سافایر تولید کردند؟میدونی سافایر تو چه گوشی هایی استفاده شده؟برو ببین چند هزار دلار قیمت دارن.
ببینیم اپل زودتر سافایر میتونه بیاره رو گوشی هاش یا بقیه!بنده خدا بقیه آرزوی فروش 1 ماه اپل در کل سال دارن پولشون کجا بود همچین کاری کنن.
شما از هر برندی حمایت میکنی بکن به ما ربطی نداره.

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
خدایی نمیدونم اپل چیکار کرده یه عده میسوزن!مگه شما بچه اید؟
اپل که مال ما نیست شما خودت حرص میدی و تحلیل های فوق العاده ات رو اینجا مینویسی.
پول نداری بخری بگو جمع بشیم کمک کنیم.منم ندارم بخرم قرار نیست حرص بخورم.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
شما عقده دیده شدن داری چه ربطش میدی به بقیه؟حتما بیان هواوی بگیرن با دوربین با کیفیتش سلفی بگیرن؟
به جای توهین کردن حرف حساب بزن.
آهان حتما بزندهای مورد علاقه شما سافایر تولید کردند؟میدونی سافایر تو چه گوشی هایی استفاده شده؟برو ببین چند هزار دلار قیمت دارن.
ببینیم اپل زودتر سافایر میتونه بیاره رو گوشی هاش یا بقیه!بنده خدا بقیه آرزوی فروش 1 ماه اپل در کل سال دارن پولشون کجا بود همچین کاری کنن.
شما از هر برندی حمایت میکنی بکن به ما ربطی نداره.

عقده دیده شدن چیه.عقده دیده شدنو اشخاصی دارنکه جز اسپم تو بخش های مختلف کار دیگه ای بلد نیستن که فک کنم دوستان با چک کردن پست های هر کاربر ( البته اگه توانایی تشخیص مالتی یوزرو داشته باشن ) میتونن درک کنن کی عقده داره
دوما همین چیزی که شما اسمشو میذاری توهین عقده ی محضه. من نگفتنم چه کسی چه برندی استفاده کنه واسه سلفی. تا حالا دیدی کسیو که بره جلو اینه و از خودش عکس بگیره گوشیش مثلا سونی یا الجی باشه؟؟؟؟؟؟ چرا هرکی از خودش تو اینه عکس میگیره گوشیش اپله؟؟:D به نظرت به اشتراک گذاشتن این عکس چیو نشون میده؟؟؟؟ اون شخص واسه نشون دادن عمه محترمش اونو آپ کرده؟؟؟؟ :general711:
منم بند مورد علاقه ای ندارم که سافایر استفاده کنن. بعدشم این غول تکنولوژی شما تولید سافایرشم سفارش داده به شرکت فاکسکان که واسش بزنه:general601:
بعدشم اینجا تاپیک مجادله نیست و بنده دیگه این بحثو ادامه نمیدم.چون هرچی لازم بوده گفته شده

Last edited:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
خدایی نمیدونم اپل چیکار کرده یه عده میسوزن!مگه شما بچه اید؟
اپل که مال ما نیست شما خودت حرص میدی و تحلیل های فوق العاده ات رو اینجا مینویسی.
پول نداری بخری بگو جمع بشیم کمک کنیم.منم ندارم بخرم قرار نیست حرص بخورم.
هرکی اپل نداره دلیل بر این نمیشه طرف پولم نداره برادر
پس در نتیجه کسی حرص نمیخوره.متاسفانه شرایط جوری شده هرکی اپل داره مردم اونو پولدار میدونن:Dاین هم تفکریست بهر حال;)

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
عقده دیده شدن چیه.عقده دیده شدنو اشخاصی دارنکه جز اسپم تو بخش های مختلف کار دیگه ای بلد نیستن که فک کنم دوستان با چک کردن پست های هر کاربر میتونن درک کنن کی عقده داره
دوما همین چیزی که شما اسمشو میذاری توهین عقده ی محضه. من نگفتنم چه کسی چه برندی استفاده کنه واسه سلفی. تا حالا دیدی کسیو که بره جلو اینه و از خودش عکس بگیره گوشیش مثلا سونی یا الجی باشه؟؟؟؟؟؟ چرا هرکی از خودش تو اینه عکس میگیره گوشیش اپله؟؟:D به نظرت به اشتراک گذاشتن این عکس چیو نشون میده؟؟؟؟ اون شخص واسه نشون دادن عمه محترمش اونو آپ کرده؟؟؟؟ :general711:
منم بند مورد علاقه ای ندارم که سافایر استفاده کنن. بعدشم این غول تکنولوژی شما تولید سافایرشم سفارش داده به شرکت فاکسکان که واسش بزنه:general601:
بعدشم اینجا تاپیک مجادله نیست و بنده دیگه این بحثو ادامه نمیدم.چون هرچی لازم بوده گفته شده
آهان پست های علمی شما کاملا برای همه قابل دیدن هست!نکنه پ.ن هایی که میزاری علمی هست؟!:general304:
مشکل روانی داری برادر؟
بله هر مدلی دیدم جلو آینه مثل اینکه شما فرق برندهای دیگه نمیدونی با اپل!به خودش ربط داره به شما چه؟
عاخوندی یا فضول مردم؟بله با بنز هم زیاد عکس میگیرن چون برند لوکس هست هر بدبختی نمیتونه ازش استفاده کنه!:D
حرص نخور نداری بگو واست بخریم عزیزم.;)
اشکال از من هست با امثال شما کوچه بازاری های باسواد بحث میکنم.:general601: تورو خدا بیا بحث کن بیشتر بخندیم!:general404:
خدا اون روز نیاره منم عقده داشته باشم همچین تاپیک هایی بزنم!

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
هرکی اپل نداره دلیل بر این نمیشه طرف پولم نداره برادر
پس در نتیجه کسی حرص نمیخوره.متاسفانه شرایط جوری شده هرکی اپل داره مردم اونو پولدار میدونن:Dاین هم تفکریست بهر حال;)
بیخیال ارزش بحث کردن ندارید.
ادامه بدید ببینید با این حرفا به کجا میرسید.

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
آهان پست های علمی شما کاملا برای همه قابل دیدن هست!نکنه پ.ن هایی که میزاری علمی هست؟!:general304:
مشکل روانی داری برادر؟
بله هر مدلی دیدم جلو آینه مثل اینکه شما فرق برندهای دیگه نمیدونی با اپل!به خودش ربط داره به شما چه؟
عاخوندی یا فضول مردم؟بله با بنز هم زیاد عکس میگیرن چون برند لوکس هست هر بدبختی نمیتونه ازش استفاده کنه!:D
حرص نخور نداری بگو واست بخریم عزیزم.;)
اشکال از من هست با امثال شما کوچه بازاری های باسواد بحث میکنم.:general601: تورو خدا بیا بحث کن بیشتر بخندیم!:general404:
خدا اون روز نیاره منم عقده داشته باشم همچین تاپیک هایی بزنم!

خخخخخخخخخ
اره من یکی از بی پول ترین کاربرای این پی تیم :D

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
بیخیال ارزش بحث کردن ندارید.
ادامه بدید ببینید با این حرفا به کجا میرسید.

بابا با ارزش بابا پولدار مایه دار.اصلا هرچی شما کیگی درسته.اصلا اپل خانه عشق است و سونی و سامسونگ و الجی و نوکیا و... دود کش آن
با این تاپیک چه آتیشی زدم به اپلیا.اپل در برابر فشار کمر خم کرد و کج شد ولی طرفداراش همچنان سفت و سخت پشتش ایستادن. این باعث خوشحالیه

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
بابا با ارزش بابا پولدار مایه دار.اصلا هرچی شما کیگی درسته.اصلا اپل خانه عشق است و سونی و سامسونگ و الجی و نوکیا و... دود کش آن
با این تاپیک چه آتیشی زدم به اپلیا.اپل در برابر فشار کمر خم کرد و کج شد ولی طرفداراش همچنان سفت و سخت پشتش ایستادن. این باعث خوشحالیه
عزیزم مشکل داری بگو حل کنیم.یسره واسه خودت میبری و میدوزی اصلا نمیدونی چی میگی.
آقا ما غلط کردیم حرفی زدیم شما نظرات گوهربارت بده.بعید میدونم 18 سال بیشتر داشته باشی.
در ضمن گوشی بنده نوکیا 1616 هست.اگه علاقه به این بحث های مهدکودکی داری برو زومیت امثالت اونجا ریختن.
بیکاری دیگه باید خودت با این تاپیک ها مشغول کنی ادامه بده موفق باشی.:general601:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا