• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یه جا یه حرف جالبی نوشته بود. هادی عقیلی سوتی زیاد داد ولی حسینی که اصلا دیده نشد.

من با حرفتون موافق نيستم سيناجان . سيد جلال بازي خودش رو كرد و به نظرم بد هم نبود . در بعضي پستها مثل دفاع بعضي وقتها بهتره بازيكن به چشم نياد ، چون اونموقعي كه به چشم مياد احتمالا يه سوتي بد داده.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دیدار با تیم ملی چین قبل از مصاف با دو کره / اردوی7 روزه ایران در چین

رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال ضمن تشریح برنامه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی از برگزاری دو مسابقه دوستانه این تیم مقابل چین پیش از دیدار با تیم‌های ملی کره جنوبی و شمالی خبر داد.

محمد منصورعظیم زاده رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در گفتگو اختصاصی با خبرنگار مهر در تشریح برنامه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: به درخواست کادرفنی و با هدف شبیه‌سازی دو دیدار حساس تیم ملی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی مقابل کره جنوبی (23 بهمن در تهران) و کره شمالی (16خرداد 88 در پیونگ یانگ) فدراسیون فوتبال نسبت به برگزاری دو دیدار دوستانه به صورت رفت و برگشت در ایران و چین با فدراسیون فوتبال چین به توافق دست یافت.

عظیم زاده اضافه کرد: براساس توافقات صورت گرفته با مسئولان فدراسیون فوتبال چین و تایید ریاست کمیته تیم‌های ملی، دیدار رفت دو تیم روز 9 ژانویه (20 دی) در تهران و دیدار برگشت در یکی از دو تاریخ اول یا دوم ژوئن (11 یا 12خرداد) در چین برگزار خواهد شد.

این مقام مسئول در فدراسیون فوتبال دیدار با تیم ملی چین را فرصتی برای آماده سازی تیم ملی قبل از رویارویی با تیم ملی فوتبال سنگاپور(25 دی) و تیم ملی فوتبال تایلند (9 بهمن در بانکوک) در چارچوب مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا و همچنین دیدار حساس با کره جنوبی عنوان کرد.

وی در خصوص هزینه‌های برگزاری این دو دیدار تدارکاتی یادآور شد: مطابق توافقات انجام شده برای برگزاری این دو دیدار تدارکاتی بین فدراسیون‌های فوتبال دو کشور، هزینه بلیت هواپیما برعهده فدراسیون‌های مهمان و هزینه اقامت برعهده فدراسیون‌های میزبان خواهد بود.

رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال همچنین از برپایی اردوی تدارکاتی یک هفته‌ای تیم ملی پیش از دیدار برگشت مقابل کره شمالی در چین خبر داد و تصریح کرد: اردوی چین با هدف پیگیری تمرینات آماده‌سازی تیم ملی با شرایط نزدیک به کره شمالی برپا خواهد شد و ملی‌پوشان فوتبال کشورمان در پایان این اردو مستقیما از چین عازم پیونگ یانگ می شوند.

عظیم زاده با تاکید بر اینکه توافقات انجام شده با فدراسیون فوتبال چین بدون واسطه و دخالت کارگزاران رسمی فیفا صورت گرفته اظهار داشت: با توجه به روابط خوب بین دو کشور ایران و چین تمامی مذاکرات بدون واسطه و بصورت کاملا مستقیم انجام شده و مکاتبات برگزاری این دو دیدار دوستانه به امضای دبیران کل فدراسیون‌های فوتبال دو کشور رسیده است.

وی حضور ایران در تورنمنت چهارجانبه عمان را بخش دیگری از برنامه‌های پیش بینی شده و دیدارهای دوستانه تیم ملی عنوان کرد و اظهار داشت: تیم ملی فوتبال کشورمان به درخواست فدراسیون فوتبال عمان برای شرکت در تورنمنت چهارجانبه این کشور که طی روزهای 17 تا 19 دسامبر(27 تا 29 آذر) برگزار خواهد شد، دعوت شده است. بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال عمان در این تورنمنت نمایندگان چهار قاره جهان حضور خواهند داشت و پاداش 100هزار دلاری نیز برای قهرمان این مسابقات تعیین شده است.

عظیم زاده خاطرنشان کرد: کلیه هزینه تیم‌های مهمان شامل بلیت هواپیما، اقامت، ترانسفر و تغذیه برعهده فدراسیون فوتبال عمان خواهد بود و قرار است تیم ملی با نفرات اصلی خود در این تورنمنت شرکت کند.

رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در پایان تاکید کرد: بدیهی است کلیه دیدارهای تیم ملی به درخواست کادرفنی و با انتخاب نوع حریفان تدارکاتی، زمان پیشنهادی و تایید کمیته تیم‌های ملی نهایی خواهد شد که درخصوص دو دیدار تدارکاتی با تیم ملی چین و تورنمنت عمان با همین رویه عمل شده است.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من با حرفتون موافق نيستم سيناجان . سيد جلال بازي خودش رو كرد و به نظرم بد هم نبود . در بعضي پستها مثل دفاع بعضي وقتها بهتره بازيكن به چشم نياد ، چون اونموقعي كه به چشم مياد احتمالا يه سوتي بد داده.
از این بازی هم بگزریم اخیرا من زیاد از حسینی سوتی دیدم. سایپا هم که اوضاعش خرابه. حالا باید ببینیم بازی با امارات چه می کنه دفاع

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با درخواست فدراسيون امارات محل مسابقه تيم ملي ايران تغيير كرد

محل بازي ديدار تيم‌هاي ملي و امارات با نظر كنفدراسيون فوتبال آسيا تغيير كرد.
به گزارش ايلنا، اين ديدار در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 برگزار خواهد شد . با توجه به درخواست مسوولان فدراسيون فوتبال امارات، كميته اجرايي مسابقات AFC اعلام كرد كه بازي اين دو تيم در ورزشگاه "آل مكتوم دوبي" برگزار خواهد شد.
ديدار تيم هاي ملي ايران و امارات در چهارمين روز از مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، روز چهارشنبه 29 آبان ماه برگزار خواهد شد.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
علي دايي: با "كريمي" قهر نبودم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با علي كريمي قهر نبوده‌ام كه با او آشتي كنم.

به گزارش ايسنا، دايي كه امروز براي تماشاي ديدار پرسپوليس وبرق شيراز در ورزشگاه آزادي تهران حاضر شده بود، در بين دو نيمه به رختکن تيم فوتبال پرسپوليس رفت و با علي کريمي ديدار و روبوسي كرد.

علي دايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (‌ايسنا) درباره حضور در رختكن پرسپوليس و آشتي با علي كريمي اظهار كرد: من با علي كريمي قهر نبوده‌ام كه بخواهم آشتي كنم. او بازيكن خوبي است كه من او را به تيم ملي دعوت كرده‌ام.

سرمربي تيم ملي فوتبال از صحبت درباره بازي خودداري كرد.

در حالي كه در نيمه نخست بر خي تماشاگران پرسپوليس شعارهايي را در حمايت از علي كريمي و بر عليه علي دايي سر دادند، با توجه به اتفاقات بين دو نيمه تماشاگران پر سپوليس در نيمه دوم علي دايي را تشويق كردند.

سرمربي تيم ملي ايران در فاصله 10 دقيقه مانده به پايان بازي، در حالي كه از سوي چند نفر همر اهي مي‌شد، ورزشگاه را ترك كرد.

منبع : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1220776&Lang=P

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تصمیمم را برای خداحافظی از تیم ملی گرفته ام / هیچوقت بر نمی گردم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس پس از دیدار با علی دایی تاکید کرد تصمیمش را از قبل گرفته است و دیگر قصد ندارد برای تیم ملی فوتبال کشورمان بازی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی که پس از پیروزی پرسپولیس برابر برق شیراز و دیدار با علی دایی در جمع خبرنگاران سخن می گفت در مورد دیدارش با سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: در ایران همیشه اتفاقات خوبی می افتد و آدم را غافلگیرمی کند. من از دیدن آقای دایی در رختکن غافلگیر شدم.

علی کریمی ادامه داد: از حضور ایشان در رختکن خبر نداشتم و وقتی وی را دیدم کاملا غافلگیر شدم. من با آقای دایی قهر نبودم که بخواهم آشتی کنم. من هنوز هم روی حرفم هستم و برای علی دایی و تیم ملی فوتبال کشورم آرزوی موفقیت می کنم.

هافبک پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان ادامه داد: قبلا همه حرف هایم را در مورد تیم ملی زده ام و دیگر نمی خواهم در این مورد صحبت کنم. تصور می کنم مردم ما خوب می دانند چه بازیکنانی به درد تیم ملی می خورند.

وی افزود: تصمیمم را از قبل گرفته ام و دیگر نمی خواهم برای تیم ملی بازی کنم. این تصمیم مربوط به زمان فعلی نیست و برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کرده ام.

علی کریمی ادامه داد: من از اردوی اردبیل متوجه شدم که دیگر به درد تیم ملی نمی خورم و به همین خاطر از حضور در اردوی تیم ملی خودداری کردم. اگر هم مسئولان ورزش تلاش می کنند زمینه بازگشتم به این تیم را فراهم کنند محبت می کنند و من دیگر نمی خواهم برای تیم ملی بازی کنم.

کریمی خاطرنشان کرد: آقای دایی لطف کرده اند مرا به تیم ملی دعوت کردند اما من فکر می کنم باید زودتر از اینها از تیم ملی خداحافظی می کردم.

کاپیتان دوم تیم فوتبال پرسپولیس در مورد دیدار این تیم برابر برق شیراز هم گفت: بازی خوبی بود و باید به تیم برق تبریک بگویم که پا به پای پرسپولیس بازی کرد اما تیم ما در این دیدار مستحق پیروزی بود و خوشحالم که به حقش رسید.

وی در مورد افت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: این امر در فوتبال طبیعی است و برخی اوقات تیمی وارد دوران افت می شود و با یک برد از این بحران خارج می شود. پرسپولیس هم بعد از دو شکست به یک پیروزی پرگل دست پیدا کرد و فکر می کنم از بحران خارج شده است.

کریمی انتقادات از خط دفاعی پرسپولیس را غیرکارشناسانه خواند و گفت: من تصور نمی کنم در دو شکست قبلی خط دفاعی عملکرد ضعیفی داشت. ما باید همه به کارهای دفاعی تیم کمک کنیم و این شکست ها تقصیر خط دفاعی نیست.

هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا پنالتی را نزده است گفت: بعد از اعلام ضربه پنالتی نیکبخت توپ را برداشت و نشان داد که روحیه زدن ضربه پنالتی را دارد. در فوتبال رسم بر این است که بازیکنی که توپ را برمی دارد یعنی روحیه دارد و دیگران در زدن ضربه پنالتی دخالت نمی کنند.

منبع : http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=770340

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
واقعاً علی کریمی تصمیم خوبی گرفته و روز به روز هم از لحاظ کیفیت بازی داره پیشرفت میکنه

البته ابن پرسپولیس از همه بیشتر داره سود میکنه چون کریمی بخاطر اینکه امثال کفاشیان و تاج و .... به التماس بیافتن داره با انگیزه و خوب بازی میکنه
به نظر من با التماس و خواهش کفاشیان و پادرمیانی ریس جمهور عزیزمان علی کریمی برمی گرده

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تاج در گفت‌وگو با ايسنا خبر داد: قطر به عنوان حريف تداركاتي ايران جايگزين كويت شد
پاسخ منفي فيفا به فدراسيون فوتبال

به گزارش ايسنا، به دنبال تعليق فدراسيون فوتبال كويت و لغو ديدار دوستانه‌ي اين تيم با ايران، تيم قطر جايگزين كويت براي انجام بازي تداركاتي با تيم ملي كشورمان شد.

مهدي تاج رييس كميته‌ي تيم‌هاي ملي فدراسيون فوتبال با تاييد اين خبر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: طبق بند 2 ماده 78 اساسنامه فدراسيون تيم ملي ايران براي بازي با تيم‌هايي كه عضويت موقت در فيفا دارند بايد از فيفا يا AFC استعلام كند.

وي ادامه داد: براي بازي ايران و كويت تمامي امكانات از جمله هتل انتخاب و حتي داوران اين بازي نيز مشخص شده بودند كه در همين زمان فدراسيون فوتبال كويت تعليق شد. به همين دليل از AFC و فيفا استعلام كرديم. در هر صورت در حالي كه تمامي مقدمات براي انجام اين بازي آماده شده بود نامه‌اي را از "وال كه" دبيركل فيفا بدين مضمون دريافت كرديم كه با توجه به اينكه فدراسيون فوتبال كويت تاكنون دو بار تعليق شده و اين تصميمات در شيوه كاري آن‌ها تاثيري نگذاشته است تقاضا مي‌كنيم كه به تصميم فيفا احترام گذاشته و اين بازي را انجام ندهيد.

تاج ادامه داد: به همين دليل اين موضوع در نشست امروز كميته‌ي تيم‌هاي ملي مطرح شد و تصميم گرفتيم كه به احترام فيفا ديدار تداركاتي مقابل كويت لغو شود. با اين حال با توجه به تصميم كادر فني تيم ملي درباره شبيه سازي شرايط جوي مسابقه با امارات مي‌توانستيم اردوي چهار روزه‌ي خود را در كويت برگزار كنيم اما با تلاش‌هاي امور بين‌الملل فدراسيون فوتبال در كمتر از يك ساعت مقدمات بازي با تيم ملي قطر فراهم شد و بدين ترتيب تيم فوتبال ايران روز نوزدهم آبان ماه درشهر دوحه قطر به مصاف تيم ملي اين كشور مي‌رود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فهرست تيم ملي فوتبال به سفارت امارات ارسال شد
"باقري" و "برهاني" در ليست تازه "دايي"

فهرست چهل و هفت نفره بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي دريافت رواديد امارات به سفارت اين كشور ارسال شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فدراسيون فوتبال براي اخذ رواديد امارات فهرست چهل و هفت نفره ملي‌پوشان فوتبال را به سفارت اين كشور در تهران ارسال كرد.

در فهرست ارسال شده به سفارت امارات نام بازيكناني ديده مي‌شود كه پس از مدت‌ها به تيم ملي دعوت شده‌اند كه مهمترين آنها كريم باقري و آرش برهاني هستند.

باقري پس از بازي ايران برابر ايرلند در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2002 از تيم ملي خداحافظي كرد و برهاني هم پس از مدت‌ها دوري با درخشش‌اش در ليگ برتر از سوي علي دايي به تيم ملي فراخوانده شده است.

از ديگر بازيكناني كه از تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس نامشان در اين فهرست ديده مي‌شود مي‌توان به بازيكناني همچون مازيار زارع، پژمان نوري، وحيد طالب‌لو و مجتبي جباري اشاره كرد.

نكته ديگر در فهرست تيم ملي دعوت نشدن علي كريمي است.

سرمربي تيم ملي هفدهم آبان فهرست بيست و پنج نفره تيم ملي براي ديدار با قطر و امارات را اعلام خواهد كرد.

ديدار دوستانه‌ي ايران با قطر روز 19 و بازي با امارات 29 آبان برگزار مي‌شود.

منبع

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عماني ها مي خواستند تيم ملي را خسته كنند
تاج: دايي بازي با عمان را لغو كرد

ديدار تداركاتي تيم ملي فوتبال ايران در برابر عمان لغو شد.
به گزارش ايلنا، فدراسيون فوتبال عمان اعلام كرد كه تنها در تاريخ 21 آبان ماه حاضر به انجام مسابقه با تيم ملي ايران است و اين در حالي است كه تيم ملي ايران روز 19 آبان ماه در يك ديدارتداركاتي به مصاف قطر مي رود.
مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال و مدير تيم هاي ملي فوتبال كشورمان پس از جلسه اي كه ظهر امروز با رئيس كميته روابط بين الملل فدارسيون فوتبال داشت،‌‏با تائيد خبر لغو بازي ايران با عمان گفت:"‌ فدراسيون فوتبال عمان اعلام كرد كه تنها در روز 11 نوامبر (21 آبان) حاضر به بازي با ايران است و ما هم اين موضوع را به علي دايي سرمربي تيم ملي منتقل كرديم كه دايي با انجام بازي در روز 21 آبان مخالفت كرد.
تاج گفت : عماني ها دانسته يا ندانسته مي خواستند تيم ملي ايران را خسته كنند و اين به سود تيم ملي امارات بود.
در همين ارتباط كميته روابط بين المل فدراسيون فوتبال طي مكاتباتي با فدراسيون فوتبال عمان اعلام كرد در تاريخ 21 آبان ماه نمي تواند مسابقه دوستانه اي با اين كشور برگزار كند. تيم ملي كشورمان روز 19 آبان ماه در يك ديدار دوستانه در دوحه به مصاف تيم ملي قطر خواهد رفت. ملي پوشان ايران پس از بازي با قطر بلافاصله راهي كويت خواهند شد تا پس از برپايي اردوي چهار روزه در اين كشور براي انجام سومين مسابقه خود از بازي هاي مقدماتي جام جهاني 2010 راهي امارات شوند . ديدار تيم هاي ملي ايران و امارات روز چهارشنبه 29 آبان ماه سال جاري در شهر دبي برگزار خواهد شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ايران - قطر ساعت 20 فردا
محمد محمدي از همراهي تيم ملي بازماند

به گزارش ايسنا، ملي پوشان کشورمان در يک ديدار تدارکاتي به منظور کسب آمادگي و حضوري پرقدرت در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني ساعت 20 فردا شب به مصاف تيم ملي قطر مي روند.

لازم به ذكر است محمد محمدي به علت اينکه پاسپورت وي براي گرفتن ويزاي شينگن در سفارت آلمان است، نتوانست تيم ملي کشورمان را همراهي کند.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این علی دایی چرا اول بازی اینقدر ذکر میگه؟ خیلی عصبی هم هست . به همه می توپه .
--
بازی بدی بود . مطابق معمول خسته کننده و بی هدف . دفاع هم بلیط رفت و برگشت برای خط حمله ی قطر صادر کرده بود ظاهرا . و من بلاخره به فلسفه ی حضور ستار زارع پی نبردم . بازیکنی که یه پا هست و قابلیت استفاده از پای مخالف رو نداره چرا باید این همه مدت گوش تیم ملی رو در اختیار داشته باشه؟! کریم هم اونچیزی نبود که انتظار می رفت ...

به سید صالحی هم خیلی فرصت داده نشد. حس میکنم میتونه به درد تیم ملی بخوره اگه بهش فرصت بیشتری داده بشه ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
نکته ای که خیلی ناراحت کننده بود! حداقل برای من!
وجود آگهی رو پیراهن تیم ملی هست که فکر میکنم اصلآ سابقه نداشته باشه تو دنیا (حتی اگر هم داشته باشه کار درستی نیست)
لباس تیم ملی مثل پرچم یک کشور هست و جنبه ای دیگه به جز پوشش صفر داره!
تیمی مثل بارسلونا به خاطر اینکه رنگهای لباسش برای افراد اون منطقه حالت تقدسی داره رو پیراهنش تبلیغ نمیذاره! (اخیرآ یونیسف به خاطر حمایت روی پیرهنش هست)
اما تیم ملی ایران رو پیرهنش تبلیغ داره!
واقعآ تاسف آور هست

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من هم تعجب کردم از این قضیه. هر چی فکر کردم هیچ جایی همچین چیزی رو ندیده بودم.
در مورد ستار زارع هم یجورایی موافقم. با اینکه بازی کنه خوبیه ولی توی تیم ملی هیچوقت هیج درخششی نداشته البته زارع کلا یه بازیکن نفوذی هست و توی برق هم همیشه بال چپ بازی می کنه. به نظرم احمد آل نعمه و جلال اکبری گزینه های خوبی برای اون پست هستن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
با حرفت موافقم live for what?

تبلیغ رویه پیراهن تیم ملی زشت بود. یه جورایی ما که این همه دم از غرور و افتخار ملی و این حرفا رو میزنیم، کاره خوبی نبود وجود آرم سایپا رو پیراهن تیم ملی !

بازی خوبی هم نبود !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
می دونم کی گفته این ستار زارع بازیکن خوبیه ؟ به نظر من که سرش به تنش زیادیه .....

ای کاش ایران میباخت و بد بودنش زیر سایه ی این برد مسخره ی کمرنگ نمی شد ..... با این شرایط اگه بریم جام جهانی فقط باید حرص بخوریم و بی آبرو بشیم ...

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقا منم دقيقا 10 دقيقه بازي رو كه ديدم تو اين فكر بودم اين تبليغ چيه؟
اصلا مگه ميشه .... بعد هرچي فكر كردم ببينم بقيه تيماي ملي دنيا همچين چيزي دارن يا نه ديدم نه بابا اصلا مگه ميشه ؟؟:دي

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قطر كمك زيادي به ما كرد
علي دايي: مي‌خواهيم به عنوان تيم اول صعود كنيم
دفاع فشرده قطر موقعيت كمي نصيب‌مان كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست مطبوعاتي پس از ديدار ايران برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: بازي خيلي خوبي بود، به دليل اين كه حريف در دفاع فشرده بازي مي‌كرد موقعيت كمي نصيب تيم ما شد اما من بايد بگويم به دليل اين كه جمعه‌ي گذشته بازي‌هاي ليگ ايران به پايان رسيد و ما آن شب به دوحه آمديم، بازيكنان‌مان فرصتي براي استراحت نداشتند، با اين حال من از آنها متشكرم.

وي افزود: از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم، با وجود اين كه بازيكنان لژيونر حضور نداشتند و ما از تعدادي بازيكن جوان كه براي اولين بار در تركيب تيم ايران قرار مي‌گرفتند، استفاده كرديم اما نمايش خوبي ارائه داديم.

آنها به اين بازي آمده بودند تا توانايي‌هايشان را ثابت كنند و خوشبختانه ما جواب خوبي از اين بازي گرفتيم.

دايي در پاسخ به اين سوال كه بازي با قطر چقدر مي‌تواند به شما در بازي با امارات كمك كند گفت: به نظرم امارات و قطر هر دو در يك سطح هستند و اين بازي به ما كمك زيادي كرد.

وي درباره‌ي شانس تيمش در ديدار برابر امارات گفت: چندان به اين مساله فكر نمي‌كنم، اين را مي‌دانم كه بازي با ايران براي امارات آخرين فرصت است و طبيعي است كه آنها از تمام قدرت و توان‌شان در بازي مقابل ما استفاده كنند اما ما هم تيم قدرتمندي داريم و تلاش مي‌كنيم كه امارات را شكست دهيم.

سرمربي تيم ايران درباره‌ي فوتبال قطر هم گفت: در سالهاي اخير قطر پيشرفت قابل ملاحظه‌اي داشته است و اين تيم در بيشتر بازيهايش به پيروزي رسيده است. با اين حال آ‌نها در گروه دشواري قرار گرفته‌اند.

دايي درباره‌ي پيش‌بيني‌اش از صعود ايران به جام جهاني گفت: هر دو گروه دشوار هستند اما ما تمام تلاش‌مان را مي‌كنيم كه به عنوان تيم اول به مرحله‌ي دوم صعود كنيم.

منبع

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
همونطور که گفتن بازی کیفیت فنی خوبی نداشت. طبق معمول ما در پرس کردن مشکل داریم و در اداره بازی و به گردش در آوردن توپ هم همینطور.
در مقابل قطری ها روان تر کار می کردن و چندین بار هم خطرناک ظاهر شدند.
مازیار زارع تو این چند وقته در پرسپولیس هم چیز زیادی نشون نداده و معلوم نیست دلیل دعوتش چی بوده. اما من به جلال رافخایی امیدوارم، بازیکن فرصت طلبی به نظر می رسه. احسان حاج صفی هم همینطور(گرچه دیشب بازی نکرد)، کلا کیفیتش قابل مقایسه با ستار زارع نیست.

در مورد تبلیغ روی پیراهن هم با نظر دوستان موافقم، دلیل نمی شه چون بازی دوستانه بوده روی پیراهن تیم ملی کشورمان تبلیغ داشته باشیم، آنهم تبلیغ سایپا؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نکته ای که خیلی ناراحت کننده بود! حداقل برای من!
وجود آگهی رو پیراهن تیم ملی هست که فکر میکنم اصلآ سابقه نداشته باشه تو دنیا (حتی اگر هم داشته باشه کار درستی نیست)
لباس تیم ملی مثل پرچم یک کشور هست و جنبه ای دیگه به جز پوشش صفر داره!
تیمی مثل بارسلونا به خاطر اینکه رنگهای لباسش برای افراد اون منطقه حالت تقدسی داره رو پیراهنش تبلیغ نمیذاره! (اخیرآ یونیسف به خاطر حمایت روی پیرهنش هست)
اما تیم ملی ایران رو پیرهنش تبلیغ داره!
واقعآ تاسف آور هست

متاسفانه عدم مطالعه در خوشبينانه ترين حالت و باند بازي در نگاه بدبينانه ( به دليل حضور دايي در تيم ملي و ارتباط ايشان با مجموعه سايپا) باعث اين قضيه شده است.
شخصا تا به حال در هيچ بازي ملي چنين چيزي نديده بودم. البته در تمرينات تيم ملي آلمان همواره آرم شركت معظم بنز بر روي پيراهن تمرين و گرمكن هاي بازيكنان ديده مي شود ولي در ميدان مسابقه ............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا