قطر كمك زيادي به ما كرد
علي دايي: ميخواهيم به عنوان تيم اول صعود كنيم
دفاع فشرده قطر موقعيت كمي نصيبمان كرد
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست مطبوعاتي پس از ديدار ايران برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: بازي خيلي خوبي بود، به دليل اين كه حريف در دفاع فشرده بازي ميكرد موقعيت كمي نصيب تيم ما شد اما من بايد بگويم به دليل اين كه جمعهي گذشته بازيهاي ليگ ايران به پايان رسيد و ما آن شب به دوحه آمديم، بازيكنانمان فرصتي براي استراحت نداشتند، با اين حال من از آنها متشكرم.
وي افزود: از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم، با وجود اين كه بازيكنان لژيونر حضور نداشتند و ما از تعدادي بازيكن جوان كه براي اولين بار در تركيب تيم ايران قرار ميگرفتند، استفاده كرديم اما نمايش خوبي ارائه داديم.
آنها به اين بازي آمده بودند تا تواناييهايشان را ثابت كنند و خوشبختانه ما جواب خوبي از اين بازي گرفتيم.
دايي در پاسخ به اين سوال كه بازي با قطر چقدر ميتواند به شما در بازي با امارات كمك كند گفت: به نظرم امارات و قطر هر دو در يك سطح هستند و اين بازي به ما كمك زيادي كرد.
وي دربارهي شانس تيمش در ديدار برابر امارات گفت: چندان به اين مساله فكر نميكنم، اين را ميدانم كه بازي با ايران براي امارات آخرين فرصت است و طبيعي است كه آنها از تمام قدرت و توانشان در بازي مقابل ما استفاده كنند اما ما هم تيم قدرتمندي داريم و تلاش ميكنيم كه امارات را شكست دهيم.
سرمربي تيم ايران دربارهي فوتبال قطر هم گفت: در سالهاي اخير قطر پيشرفت قابل ملاحظهاي داشته است و اين تيم در بيشتر بازيهايش به پيروزي رسيده است. با اين حال آنها در گروه دشواري قرار گرفتهاند.
دايي دربارهي پيشبينياش از صعود ايران به جام جهاني گفت: هر دو گروه دشوار هستند اما ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه به عنوان تيم اول به مرحلهي دوم صعود كنيم.
منبع