• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ديروز توي ورزش و مردم فوق العاده با هم محبت آميز برخورد كردند. جالب بود لحن هر دو .

من ليست تيم ملي رو نديدم ميشه دوستان لطف كنن بزارن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام از ماست فهیم جان . خواهش می کنم .
به نظر من لیست کاملی هست ولی باید دید 22 نفر اصلی چه کسانی خواهند بود.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام مجدد خسته نباشيد مدير عزيز
موافقم ليست خوبي هست اما من با بنگر و اشجاري مشكل دارم!
سامره هم ؟؟؟؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خسته نباشيد مدير عزيز
موافقم ليست خوبي هست اما من با بنگر و اشجاري مشكل دارم!
سامره هم ؟؟؟؟

مدیر عزیز دیگه کیه ؟ :D

اشجاری بازیکن خوبی هست . به نظر من میتونه در دفاع چپ برای تیم ملی مفید باشه . فکر می کنم ضربات کاشته خوبی هم می زنه . ولی بنگر کمی بی کله و بی فکر بازی می کنه . سامره هم که کلا سوخت ، زمانی که توی اوج بود هیچ توجهی بهش نشد و الان که در تیم کم مرتبه ای ( فکر کنم عجمان) داره بازی میکنه بهش توجه شد . چند وقت پیش یه بازیشو دیدم ، کلی چاق شده بود و یک پنالتی رو هم خراب کرد.

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیستی که قطبی داده واقعا همه رو راضی کرده. البته باید دید چه کسانی خط میخورن...

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مدیر عزیز دیگه کیه ؟ :D

اشجاری بازیکن خوبی هست . به نظر من میتونه در دفاع چپ برای تیم ملی مفید باشه . فکر می کنم ضربات کاشته خوبی هم می زنه . ولی بنگر کمی بی کله و بی فکر بازی می کنه . سامره هم که کلا سوخت ، زمانی که توی اوج بود هیچ توجهی بهش نشد و الان که در تیم کم مرتبه ای ( فکر کنم عجمان) داره بازی میکنه بهش توجه شد . چند وقت پیش یه بازیشو دیدم ، کلی چاق شده بود و یک پنالتی رو هم خراب کرد.

اشتباه لپي بود ساسان جان شما به دل نگير:rolleyes:

در مورد بنگر كاملا با شما هم عقيده هستم اما اشجاري واقعا نميتونه اعصابشو كنترل كنه. بازي با عربستان رو يادتون هست؟؟ هم عصبي بازي مي كرد و تنش بوجود مياورد هم توپ لو ميداد
بازيكنهاي ليگ امارت هم خيلي دقيق بايد انتخاب بشن. علاوه بر اون وضعيت تيم در بازي مقابل كره و امارت يكسان نيست چه قدرت تيمي چه از نظر روحي. اماراتي ها ميان كه روي نرو باشن. كره شمالي كه دقيقا مثل يك ارتش هست. و كره جنوبي هم كه مشخصه. واقعا روانشناسي به قول قطبي خيلي مهمه كه چه بازيكنهايي انتخاب بشن.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
فریدون زندی پس کوش؟؟؟

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
به به .
فریدون زندی رو باید مثه چکش بزنن تو سر علی دایی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مديرعامل باشگاه كروزيروي برزيل خبر داد:
آمادگي باشگاه كروزيرو براي ديدار با تيم ملي ايران

wh130-3101.jpg

مديرعامل باشگاه كروزيروي برزيل براي انجام يك بازي دوستانه مقابل تيم ملي فوتبال ايران اظهار آمادگي كرد و گفت: اين فرصت خوبي براي ما است تا ارتباط با فوتبال ايران را به صورت جدي آغاز كنيم.

به گزارش ايسنا، زه زه پرلا مديرعامل باشگاه كروزيرو در گفت و گو با سايت اتحاديه فوتبال در خصوص شناخت خودش از فوتبال ايران گفت: ما مي دانيم كه ايران يك كشور مستعد وصاحب فوتبال در قاره آسيا است. بازي هاي تيم ملي ايران را در جام هاي جهاني ديده ام و مي توانم بگويم فوتبال اين كشور قابليت خوبي براي رشد و پيشرفت دارد. به نظر من تيم ملي ايران مي تواند بهتر از اين باشد.

پرلا در خصوص همكاري هاي فوتبال ايران و برزيل گفت: تا كنون همكاري زيادي نبوده اما ما در كروزيرو مايل هستيم اين ارتباط را بهتر كنيم. فكر مي كنم فضاي خوبي براي گسترش روابط وجود دارد. ايران كشور مستعدي است و با استفاده از روش هاي مديريتي نوين فوتبال مي تواند به كشورهاي بزرگ و صاحب فوتبال در جهان نزديك تر شود.

باشگاه كروزيرو ارديبهشت ماه سال جاري پذيراي تعدادي از مربيان ايراني در يك اردوي آموزشي بود. زه زه در اين خصوص اظهار داشت: به واسطه دوستان و نمايندگان اتحاديه فوتبال ايران اين اردو برگزار شد. ما از چنين همكاري هايي استقبال مي كنيم. آمادگي داريم در رده هاي سني مختلف براي برگزاري اردوهاي مشترك در دو كشور و همچنين بازي هاي دوستانه همكاري كنيم. اتحاديه فوتبال به عنوان نماينده باشگاههاي ايراني نقش مهمي در گسترش اين ارتباط دارد.

مديرعامل باشگاه كروزيروي برزيلي در خصوص برپايي اردوي اين كشور در خاورميانه گفت: ايران كشور خوب و مناسبي براي همكاري هاي فوتبالي است. ما ژانويه سال 2010 يك اردوي آماده سازي برپا خواهيم كرد. فعلا يك پيشنهاد از امارات دريافت كرديم و يك پيشنهاد از طريق "درودگر" نماينده اتحاديه فوتبال ايران. ترجيح مي دهيم اين اردو در ايران برگزار شود اما بايد شرايط مورد نظر ما فراهم گردد. اردوي ما به مدت 21 روز برپا خواهد شد. براي انجام تمرينات فوتبالي و همچنين بدنسازي به يك كمپ مناسب ، زمين تمرين خوب و سالن هاي بدنسازي مجهز احتياج داريم. همچنين هتلي كه با امكانات مناسب در نزديكي اين كمپ باشد. اگر همه چيز فراهم باشد ترجيح مي دهيم اردو را در تهران برگزار كنيم. در طول اين اردو بايد چند بازي تداركاتي مناسب با تيم هاي ايراني برگزار كنيم. ما با همه ستاره ها و بازيكنان كروزيرو در اين اردو حضور پيدا مي كنيم و اگر بشود يك بازي دوستانه با تيم ملي ايران برگزار كنيم از اين مسابقه استقبال خواهيم كرد. اميدوارم شرايط مناسبي براي ديدار با ايران در تهران و برپايي اين اردو فراهم شود.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
این اسامی حرفی برای گفتن نمیزاره !

دقیقا چیزیه که مردم میخوان!

حالا چرا دایی رو دعوت نکرده؟ لوووول

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال مس كرمان گفت: حضور افشين قطبي در تيم ملي، بيشترين تاثير را در انتخابم داشت.

فرزاد آشوبي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره دعوت به تيم ملي اظهار داشت: خيلي دوست داشتم اين اتفاق برايم رخ دهد. فكر مي كنم نتيجه تلاش يك فصل خود را با دعوت به تيم ملي گرفتم.
وي در اين باره كه ممكن بود با عدم حضور قطبي در تيم ملي به اردو فراخونده نمي شد، عنوان كرد: مربيگري سليقه اي است و نمي توان به مربي خرده گرفت. هر مربي تفكرات خود را دارد. هر فهرستي كه از سوي مربيان اعلام مي‌شود، شماري با آن موافق و مخالف هستند كه نظر خود را بگويند.
هافبك مس گفت: براي حضور مدام در تيم ملي بايد تلاش بازيكن بيشتر از قبل باشد. اردوي تيم ملي انرژي بيشتري مي خواهد. رقابت در اردو باعث پيشرفت بازيكن مي شود.
آشوبي كه اين فصل قراردادش با مس به پايان رسيده است، عنوان كرد: براي تصميم گيري همه چيز به شرايط بستگي دارد. بايد پيشنهادها را مورد بررسي قرار دهم.
وي در پاسخ به اينكه از پرسپوليس پيشنهاد دارد، گفت: نمي دانم اسم آن را پيشنهاد بگذارم يا نه. صحبت هايي جسته و گريخته شده است.
آشوبي در اين باره كه خود تمايل دارد به اين تيم بازگردد، اظهار داشت: چه كسي است كه اين تيم را دوست نداشته باشد. شايد جسم من اين فصل براي مس بازي كرد؛ اما هميشه به يادش بوده ام. انتخاب من و حضورم در مس كاملا درست بود. جدايي ام از پرسپوليس به نفع خودم و پرسپوليس بود.
اين بازيكن در اين باره كه امسال با تيم مس مي تواند در ليگ قهرمانان آسيا بازي كند، گفت: پارسال هم با پرسپوليس قهرمان شدم؛ اما وقتي شرايط را براي ماندن مناسب نديدم، در اين تيم نماندم. درست است كه بازي در ليگ قهرمانان خوب است؛ اما برايم در زمان عقد قرارداد مسائلي مهم است كه شايد براي برخي ديگر مهم نباشد.

Valentino

Registered User
لایک‌ها
18
دستیار قطبی 16 سال است مربی نبوده / رییس آژانس ترانسفر روی نیمکت تیم ملی

:rolleyes:
پیِت بوتر، یکی از دستیاران افشین قطبی، سرمربی تیم ملی ایران مالک یک آژانس نقل و انتقالات در فوتبال هلند است. او که سابقه مربیگری در وانگینخن، امن و اف سی آیندهوون هلند دارد 16 سال است که به عنوان سرمربی روی نیمکت هیچ تیمی ننشسته است. او آخرین بار در سال 1993 مربی تیم اف سی آیندهوون _ نه پی اس وی، تیم سرشناس هلندی _ بوده است. او البته به عنوان مدیرفنی فعالیتش را در فوتبال ادامه داده و تا چندی پیش به عنوان مدیر فنی باشگاه اوترخت هلند مشغول بود. بوتر 59 ساله اما منبع درآمد دیگری هم دارد.

او یک آژانس نقل و انتقالات به نام «Grandstand» دارد که سال هاست جزو پر کارترین آژانس های نقل و انتقالات است. درک کویت، ستاره هلندی لیورپول بازیکنی است که از طریق همین آژانس به لیورپول است.
سال 2007 همین مساله برای بوتر مشکل ساز شد و یکی از روزنامه های این کشور پرونده مفصلی راجع به او رفت. دلیلش هم این بود که اوترخت 3 بازیکن از این آژانس خریده بود و از نظر قانونی تضاد منافع به وجود می آورد. اما بعد از بررسی دادگاه به دلیل این که پسر آقای بوتر ریاست «Grandstand» را بر عهده دارد به سود این مرد هلندی رای داد و اعلام کرد پیت بوتر کاری خلاف قانون انجام نمی دهد.

منبع:hurrahsport

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
در پاسخ به گفته‌هاي يكي از نمايندگان مجلس،
كفاشيان:
اظهارنظر درباره بركناري مديران فدراسيون غير اصولي و ناشيانه است

230.jpg

رييس فدراسيون فوتبال اظهارنظر درباره‌ي وضعيت تيم ملي و همچنين بركناري مديران فدراسيون در صورت ناكامي اين تيم در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني را غير اصولي و ناشيانه خواند.

علي كفاشيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي اظهارنظر يكي از نمايندگان مجلس در رابطه با بركناري مديران فدراسيون در صورت ناكامي تيم ملي در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 گفت: اين حرف اصولي نيست. وقتي يك نماينده‌ با راي مردم وارد مجلس شوراي اسلامي مي‌شود او براي چهار سال نماينده‌ي مردم است و هر اتفاقي كه در مجلس بيفتد باعث نمي‌شود كه آن نماينده از كار بركنار شود. به اعتقاد من چنين صحبت‌هايي نقض قوانين مجمع فدراسيون فوتبال است. وقتي اعضاي مجمع به هيات رييسه يك فدراسيون راي اعتماد مي‌دهند اين بدين معني است كه اعضاي هيات رييسه براي چهار سال عضو فدراسيون فوتبال هستند. فدراسيون فوتبال 18 تيم ملي دارد و اگر قرار باشد براي ناكامي يكي از اين 18 تيم مديران فدراسيون فوتبال بركنار شوند، هيچ وقت فوتبال ما رشد پيدا نمي‌كند. چنين قانوني را در هيچ كجاي دنيا نمي‌بينيم. نمي دانم آيا مجلس چنين قانوني را گذاشته است يا خير؟! فيفا بيش از 200 عضو دارد و تنها 32 تيم به جام جهاني مي‌روند. اگر قرار باشد كه پس از اينكه چهره‌ي تيم‌هاي صعود كننده به جام جهاني مشخص شد، مديران فدراسيون‌هايي كه نتوانستند به جام جهاني صعود كنند، بركنار شوند 170 فدراسيون بايد با تغيير مديران روبرو شوند. اما، مي‌بينيم كه چنين اتفاقي نمي‌افتد. قصد دفاع از خود را ندارم اما، اگر پيشرفت را مي‌خواهيم بايد براي ثبات مديريت احترام قائل باشيم. چنين حرف‌هايي كه مطرح مي‌شود به اعتقاد من ناشيانه است.

كفاشيان افزود: اين حق مجمع فدراسيون فوتبال است كه در صورتي كه تشخيص داد مديران فدراسيون عملكرد خوبي ندارند با تشكيل مجمع انتخابات جديد را برگزار كند. اما، اگر بخواهيم به خاطر دو باخت مديران يك فدراسيون را بركنار كنيم، نبايد انتظار پيشرفت داشته باشيم.

وي با بيان اينكه تيم ملي به آرامش نياز دارد، گفت: مردم، رسانه‌ها، مجلس و دولت تا به حال از تيم ملي حمايت كردند. ما ادامه‌ي همين روش را خواستاريم. اگر چنين فضايي همچنان وجود داشته باشد مي‌توان به موفقيت تيم ملي اميدوار بود. اما، بايد بدانيم كه وجود آرامش و موفقيت در راستاي هم قرار مي‌گيرند.

كفاشيان درباره‌ي جلسه‌ي امروز فدراسيون با مديران باشگاه‌ها نيز به ايسنا گفت: هر هفته جلساتي را با حضور مديران باشگاه‌ها براي بررسي مشكلات برگزار مي‌كنيم. امروز در اين جلسه به سه دستاورد رسيديم كه يكي از آن تشكيل كميته‌ي تعيين وضعيت بازيكنان بود كه ما بايد براساس ماده‌ي 51 اساسنامه نسبت به تشكيل اين كميته اقدام مي‌كرديم.

وي درباره‌ي برنامه‌هاي اين كميته گفت: اين كميته وظيفه دارد كه درباره‌ي حق و حقوق بازيكنان و مربيان در قبال باشگاه‌ها و بالعكس عمل كند.

كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا اين كميته سقف قرارداد هم براي بازيكنان تعيين خواهد كرد يا خير، گفت: به تعيين سقف قرارداد اعتقادي نداريم اما، نظرمان اين است كه بايد به بازيكنان و مربيان براساس فعاليتي كه مي‌كنند و زحمتي كه مي‌كشند حق و حقوق پرداخت شود. اين طور براي بازيكنان انگيزه ايجاد مي‌شود.

وي افزود: ما بايد بدانيم كه با قدرتمند شدن باشگاه‌ها تيم ملي موفقي خواهيم داشت. وقتي بازيكني در يك بازي باشگاهي بيش از شش كيلومتر نمي‌دود، نبايد انتظار داشت كه او در بازي‌هاي ملي 10 تا 12 كيلومتر بدود. بنابراين بايد با وضع قوانيني انگيزه‌ي بازيكنان را بالا ببريم تا آنها بتوانند با قدرت بيشتري در تيم ملي حاضر شوند.

كفاشيان ادامه داد: تشكيل كميته‌ي تعيين وضعيت بازيكنان مي‌تواند ارتباطي را بين بازيكنان، مربيان و آژانس‌هاي نقل و انتقال بازيكنان ايجاد كند و اين چنين دلالي‌هايي كه در گذشته اتفاق مي‌افتاد هم از بين مي‌رود.

رييس فدراسيون فوتبال درباره‌ي دستاورد بعدي جلسه‌ي امروز گفت: بسياري معتقد بودند كه بايد آيين‌نامه‌ي ليگ برتر اصلاح شود. قرار شد هفته‌ي آينده مجمعي تشكيل شود و درباره‌ي نظرات اعضا بحث و تبادل نظر صورت بگيرد.

كفاشيان با اعلام خبر قانوني شدن قراردادهاي داخلي گفت: قراردادهايي كه از اين پس بين بازيكنان، مربيان و باشگاه‌ها امضا مي‌شود، قانوني است و بازيكنان و مربيان در صورت داشتن قرارداد داخلي با يك باشگاه نمي‌توانند به باشگاه ديگري بروند.

وي درباره‌ي وضعيت فدراسيون فوتبال و كارخانه‌ي سايپا گفت: همچنان در حال مذاكره هستيم و طي چند روز آينده كارهايي كه بايد انجام گيرد، صورت خواهد گرفت.

كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا ديدار ايران برابر عراق لغو مي‌شود، گفت: چنين چيزي نيست و هنوز اين بازي لغو نشده است و ما تا زماني كه خبري رسمي دريافت نكنيم، چيزي را اعلام نمي‌كنيم.

وي در پايان درباره‌ي وضعيت شكايت برانكو ايوانكوويچ از فدراسيون فوتبال گفت: اين مشكل هنوز حل نشده و اين پرونده در جريان است.

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
اريش روته مولر مربى سابق تيم ملى فوتبال ايران گفت: قطبى مربى توانمندى است و او مى تواند زمينه هاى صعود تيم ايران به جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى را فراهم سازد. وى در خصوص انتخاب افشين قطبى به عنوان سرمربى تيم ملى اظهار داشت: شناخت زيادى در گذشته نسبت به قطبى نداشتم اما در طول چند روز اخير با او جلساتى برگزار كرده ام. او افزود: در جلساتى كه با قطبى داشتم او را مربى بسيار توانمند و حرفه اى ديدم و معتقدم انگيزه بالاى او مى تواند شانس صعود ايران به جام جهانى را بالا ببرد. مربى سابق تيم ملى فوتبال ايران در خصوص شانس تيم ملى فوتبال ايران براى صعود به جام جهانى گفت: سطح فوتبال ايران بسيار بالاست و نبايد براى ايران شانسى قائل نباشيم. تيم ملى ايران مى تواند با پيروزى در ۳ ديدار آينده خود به آسانى به جام جهانى صعود كند. وى تصريح كرد: علاقه زيادى به فوتبال ايران دارم و اميدوارم تيم ملى بتواند به جام جهانى صعود كند. مولر با اشاره به نامشخص بودن وضعيتش براى ادامه همكارى با فدراسيون فوتبال ايران اظهار كرد: پس از اتمام كلاس هاى مربيگرى با مسئولان فدراسيون جلسه اى برگزار و در خصوص ادامه همكارى مذاكره مى كنيم. وى در خصوص اخبار منتشره مبنى بر ادامه همكارى او در تيم اميد ايران افزود: هنوز هيچ چيز مشخص نيست و وضعيت همكارى ام با فدراسيون فوتبال ايران پس از جلسه با مسئولان فدراسيون مشخص خواهد شد. وى در خصوص دلايل ناكامى على دايى در تيم ملى گفت: دايى به هيچ عنوان عملكرد ضعيفى در تيم ملى نداشت و فقط با يك باخت مسئولان فدراسيون او را از سمتش بر كنار كردند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي ملي جهان اعلام شد
ايران همچنان تيم پنجاه وسوم دنيا و چهارم آسيا

315.JPG

در تازه‌تري رده‌بندي اعلام شده از سوي فيفا تيم ملي فوتبال ايران همچنان در جايگاه پنجاه و سوم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فيفا امروز تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي ملي فوتبال جهان را اعلام كرد كه در اين رده‌بندي تيم ملي ايران با كسب 582 امتياز همچنان در رده پنجاه وسوم دنيا قرار گرفته است.

بر اساس اين رده بندي، تيم ايران در قاره آسيا پس از تيم‌هاي استراليا، ژاپن و كره جنوبي در رده چهارم قرار گرفته است. عربستان و بحرين هم در رده‌هاي بعدي ايستاده‌اند.

رده بندي 10 تيم برتر جهان در ماه آپريل:

1- اسپانيا 1729 امتياز

2- آلمان 1362 امتياز

3- هلند 1360 امتياز

4- برزيل 1281 امتياز

5- ايتاليا 1271 امتياز

6- آرژانتين 1195 امتياز

7- انگليس 1173 امتياز

8- كرواسي1151 امتياز

9 روسيه 1117 امتياز

10- فرانسه 1074 امتياز

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي ايران پيش از ديدار سرنوشت‌ساز برابر كره شمالي مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس اعلام فدراسيون جهاني فوتبال FIFA تيم ملي فوتبال ايران پيش از ديدار شانزدهم خرداد برابر كره شمالي رودرروي تيم‌هاي سوريه، ويتنام و چين قرار مي‌گيرد.
ديدار ايران برابر سوريه دوم خرداد در تهران برگزار مي‌شود و شش روز بعد تيم ملي در جريان اردوي خود در ويتنام به مصاف تيم ملي ويتنام مي‌رود.
در حالي اين ديدار برگزار مي‌شود كه رييس كميته‌ي بين‌الملل فدراسيون فوتبال چندي پيش در گفت‌وگو با ايسنا برگزاري اين ديدار را ناممكن دانسته بود.
يازدهم خرداد و يك روز پيش از سفر تيم ملي از پكن به پيونگ يانگ تيم ملي ايران رودرروي تيم ملي چين قرار خواهد گرفت.
اردوي تيم ملي براي ديدار برابر كره شمالي از فردا (شنبه) با حضور ملي‌پوشان دعوت شده آغاز مي‌شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا