• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
قضاوت عجولانه نداشته باشيد

شما فكر كن هاشميان رو نوك نميزاشت . حتما برهاني رو بايد ميزاشت ..

شما در اين مورد مطمئن باش كه 99 در صد مربي هاي ديگه هم بودند هاشميان مهاجم نوكشون بود .

هنوز هم ما در خواب بسر مي بريم و اصلا توجه نمي كنيم كه فوتبال ديگر كشور هاي آسيايي پيشرفت كرده در حالي كه ما درجا زديم . 4 تيم ليگ ما به راحتي و با وضعي بسيار بد از باشگاه هاي آسيا حذف شدند .

همون كعبي كه شما به بازيش انتقاد دار به نظر من يكي از بهترين بازيهاش رو اجام داد . نصرتي عالي بود . حتي پژمان هم بازي خوبي كرد .

مطئنا شرايط جدول و حساسيت بازي اگر نبود بازي رو مي برديم .

شما هم به صحبت هاي قبلي من بيشتر توجه كن

جو حاكم بر استاديم چيز كمي نيست كه به راحتي از كنارش رد شيم . يه طبل تو يه استاديم به صدا در بياد خودش كلي استرس روي هر تيم مهماني ايجاد مي كنه . چه برسه به اينكه چند هزار نفر با هم طبل بزنند و يك صدا شعار بدهند .

خب حرف منم همينه ، همون 99 درصدي كه ميگيد هيچكدومشون جرأت اين رو ندارن كه بازيكنهاي قديميي مثل مهدوي كيا و هاشميان يا كريمي رو بنشونند روي نيمكت !

جو استاديم هم تاثير داره ولي بنظرم ديگه اين تاثير براي تيم ما از بين رفته ، در هر صورت بد بازي ميكنيم و از ابتداي سرمربي گري برانكو همينطور داريم پسرفت ميكنيم و سرعت بازيمون هي داره كمتر ميشه !
پژمان نوري اي هم كه ميگيد خوب بود بنظرم بخاطره اينه كه مشكل تيم توي اون نقطه نبود بهرحال بازم فك نميكنم هيچ كسي پيدا بشه كه بگه توي هافبك دفاعي نوري بهتر از كاظمي ه !!
+ برهاني يعني بدتر از هاشميان ميتونست بازي كنه ؟!

left.gif
در كل خانه از پاي بست ويران است !

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
ایران برای موفق شدن تو جام جهانی باید از همون مربی های خارجی استفاده میکرد.

بالاخره بلازویچ و برانکو مربی های تیم سوم جهان بودن. (کرواسی)

اگه دقت کرده باشین تیم ملی زمان اونا تو نحوه بازی کردن شخصیت خاصی پیدا کرده بود.

ولی این چهار سال آخر که از مربی های داخلی استفاده شد از تیم ملی جزء فوتبال کشکی چیزی ندیدیم.

مربی هایی که تو این مدت اومدن یه تاکتیک ها و نظرات (توهمی) تو ذهنشون داشتن که تو عمل هیچی نشد.

آخه مربی ای که یه باشگاه رو تو لیگ داغون خودمون قهرمان کرده کجا میتونه تیم ملی رو برای جام جهانی آماده کنه؟

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
خب الان بحث بی جهت داره میره سمت استقلال - پرسپولیس . قطبی همچین نتایجی هم نگرفته بوده با پرسپولیس که همه منتظر معجزه بودن . در دقیقه ی 96 قهرمان لیگ شده دیگه ... منم موافقم که ترکیب خوبی نچید . مثلا اون هاشمیان به جان خودم دیگه کلآ فاسد شده هست اصلا ... یا من نفهمیدم که خلعتبری چرا نباید از اول بازی کنه یا خلیلی .

یه پرانتر کوچولو(6 امتیاز از پرسپولیس کم کردن و 2 امتیاز از سپاهان)
جواب هم نمیخوام.محض اطلاع.

خوب کره هم برد و همه چی داره با ایران راه میاد.:D

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان هوادار ******* یادشون نره که قطبی تیم داغون دایی رو گرفت.
شما خیلی راحت گذشتید از همه چی.
من خودم بعد هر بازی ایران میامدم بدترین تیکه ها رو بار بازی ایران میکردم چون گند بازی میکردن.
شما برید نیمه اول رو ببینید .
اصلا باورتون میشه این تیم تیم چلمبه علی دایی باشه؟؟؟؟
اگه کریمی و هاشمیان رو نمیذاشت تو دیگه میشد نور علی نور.

با این فرصت کم و آماده سازی دوباره خصوصا روحی خیلی قطبی خوب کار کرده.
نه اینکه هوادار پرسپولیس باشم.
من طرفدار اون چیزی هستم که دیدم.

من میگم این تیم بازیش متحول شده و امیدوارم با دو بردی که در بازیای بعد میگیره این حرف من تایید بشه

من آرزو میکردم با این بازی های قبل ما اوت شیم .

ولی الان واقعا دوس دارم بریم جام جهانی چون خوب بازی کردیم.
بازیکنای کره شمالی همشون جوون بودن که کم نیاوردن.

قطبی دوست داریم هوارتا.
هنوزم معتقدم قطبی با کلاس ترین و بزرگترین مربی تاریخ فوتبال ایرانه
چون پرستیژ داره.
مثه امثال علی پروین ها یا امیر قلعه نویی ها و حجازی ها نیست .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دوستان بهتر هست بحث رو شخصی نکنیم ...
تیم ایران نیمه اول عالی بود !! ولی نیمه ی دوم ؟؟؟

دلیل نبردن هم ترکیب بد آقای قطبی بود !! حالا چون تیم ملی زمان دایی ( لعنت الله علیه ) بد بود آقای قطبی باید ترکیب رو به این افتضاحی میچید ؟

کسی نگفت آقای قطبی تیم رو نسبت به دایی بدتر کرده ... من گفتم ترکیب مشکل داشت همین ...

خسرو حیدری نه تنها جزو 3 بازیکن برتر لیگ بلکه تو جام باشگاه ها هم جزو تیم هفته بود ! از مهدویکیا که مجموعا تو بوندس لیگا 90 دقیقه هم بازی نکرده بهتر نبوده ؟ مهدویکیا یا نباید بازی میکرد یا باید دقیقه ی 60 تعویض میشد ...

نوشته های من هست و همه ی دوستان هم تائید میکنند من در دوره ی آقای دایی آرزو داشتم ایران حذف بشه ولی الان آرزو دارم ایران و آقای قطبی موفق بشن ...

این دلیل نمیشه که از قطبی انتقاد نکنم ....

پ.ن : دسوتان اگر ایران 2 تا بازیش رو ببره چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی شرایط صعود چجوریه ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شدیدا رفتیم تو اما و اگه !

اگه ایران امارات رو ببره ،با کره جنوبی مساوی بکنه .. از اونطرف کره شمالی به عربستان ببازه اونوقته که ایران تیم سوم میاد بالا ... !!

این منطقی ترین و شدنی ترین راهه .. چون کره شمالی تو خاک عربستان بازی داره و امکان باختش زیاده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان بهتر هست بحث رو شخصی نکنیم ...
تیم ایران نیمه اول عالی بود !! ولی نیمه ی دوم ؟؟؟

دلیل نبردن هم ترکیب بد آقای قطبی بود !! حالا چون تیم ملی زمان دایی ( لعنت الله علیه ) بد بود آقای قطبی باید ترکیب رو به این افتضاحی میچید ؟

کسی نگفت آقای قطبی تیم رو نسبت به دایی بدتر کرده ... من گفتم ترکیب مشکل داشت همین ...

خسرو حیدری نه تنها جزو 3 بازیکن برتر لیگ بلکه تو جام باشگاه ها هم جزو تیم هفته بود ! از مهدویکیا که مجموعا تو بوندس لیگا 90 دقیقه هم بازی نکرده بهتر نبوده ؟ مهدویکیا یا نباید بازی میکرد یا باید دقیقه ی 60 تعویض میشد ...

نوشته های من هست و همه ی دوستان هم تائید میکنند من در دوره ی آقای دایی آرزو داشتم ایران حذف بشه ولی الان آرزو دارم ایران و آقای قطبی موفق بشن ...

این دلیل نمیشه که از قطبی انتقاد نکنم ....

پ.ن : دسوتان اگر ایران 2 تا بازیش رو ببره چه اتفاقی میوفته ؟ یعنی شرایط صعود چجوریه ؟

ایران اگه 2 تا بازی رو ببره شانس صعود داره حتی به عنوان تیم دوم...

قبلا هم فرض بر این بود که ما کره شمالی و امارات رو میبریم و یه تساوی از کره جنوبی میگیریم.

الان حالت سخت تر شده. یه تساوی از کره شمالی گرفتیم پس باید امارات و کره جنوبی رو شکست بدیم.

البته فوتباله و هزار اگر و اما

اما با این بازی من چشمم اب نمیخوره ما از پس امارات بر بیایم....

قطبی در استفاده از بازیکنان اشتباه کرد....

نبود کاظمی ، خلعتبری ، حیدری به تیم ضربه زد.

هاشمیان رسما تعطیل ..... جای برهانی یا خلیلی خالی بود
شجاعی همش دنبال خطا گرفتن بود .... خلعتبری باید جاش بازی میکرد...
کریمی خسته بود منتها کسی رو جاش نداشتیم... جای نکونام واقعا خالی بود
نوردی در حد تیم ملی نبود.... باید جاش کاظمی بازی میکرد
مهدوی کیا باید جاش حیدری بازی میکرد...

ستاره تیم بی شک مهدی رحمتی بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
خوب دیشب کره جنوبی به جام جهانی صعود کرد و با توجه به سابقه ای که در اینگونه موارد از این تیم داریم به نظرم در دو بازی بعدی که میزبان هم هست از ستاره های لژیونرش استفاده نخواهد کرد . یعنی اگر قرار باشه کره جنوبی به ایران راه بده به عربستان هم راه خواهد داد.
ایران فقط در یک صورت تیم دوم صعود می کنه و اون موقعی هست که عربستان در هر دو بازی مساوی بکنه و ایران هر دو بازیش رو ببره.
به نظر من امکان صعود مستقیم ایران کمتر از یک درصد هست و باید همگی دعا کنیم عربستان کره شمالی رو بزنه تا شاید ایران با یک برد محتمل مقابل امارات و یک تساوی در خانه کره جنوبی بی انگیزه بتونه حداقل سوم بشه.
محض اطلاع دوستان جدول به این صورت هست که کره جنوبی با 14 امتیاز به جام جهانی صعود کرد . کره شمالی با 7 بازی 11 امتیاز در انتظار بازی با عربستان در عربستان هست و عربستان با 10 امتیاز و دو بازی باقیمانده مقابل کره جنوبی و شمالی در جایگاه سوم هست . ما هم که 7 امتیازه هستیم.
شاد و پیروز باشید.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پس از سفر 12 ساعته،تيم ملي فوتبال به تهران بازگشت

تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار برابر كره شمالي بامداد امروز (يكشنبه) به تهران وارد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاروان تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار برابر كره شمالي در پيونگ يانگ بلافاصله از محل استاديوم يانگ گاگ دو به سمت فرودگاه پيونگ يانگ حركت كرد تا بتواند حداكثر تا ساعت 20 و 30 دقيقه به وقت محلي (ساعت 16 به وقت تهران) از اين كشور خارج شود. چرا كه فرودگاه پيونگ يانگ از اين ساعت به بعد تا ساعت دو بامداد به طور كامل تعطيل مي‌شود و ملي‌پوشان مجبور بودند پس از پنج ساعت و نيم ديگر پرواز كنند.

تيم ايران در ساعت 20 و 30 دقيقه پيونگ يانگ را به مقصد شهر ارومچي ترك كرد و پس از حدود پنج ساعت به اين شهر رسيد تا هواپيماي حامل كاروان سوخت‌گيري كند.

تيم ايران پس از حدود يك ساعت و 30 دقيقه توقف در فرودگاه ارومچي در شمال چين و انجام سوخت‌گيري اين شهر را به مقصد تهران ترك كرد و حدودا پس از پنج ساعت ديگر در ساعت 3 و 45 دقيقه بامداد امروز وارد تهران شد.

تيم ايران امروز تمرينات ريكاوري انجام مي‌دهد تا چهارشنبه‌ي اين هفته برابر امارات فرصت تمريني خود را از دست ندهد.

منبع: ایسنا

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
آقا بازی با امارت کی هست؟

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
کره رفت بالا ولی اونا به دومی قانع نمیشن و عربستان رو هم میزنن ولی ممکنه جلو ما با اول شدن کوتاه بیان.
ننگ بر این فوتبال ما و علی دایی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اتفاقا الان من داشتم سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا رو می خوندم ، مربی کره جنوبی آرزو کرده که همراه کره شمالی راهی جام جهانی بشن و این معنیش اینه که جلوی ایران هم کوتاه نخواهند اومد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا الان من داشتم سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا رو می خوندم ، مربی کره جنوبی آرزو کرده که همراه کره شمالی راهی جام جهانی بشن و این معنیش اینه که جلوی ایران هم کوتاه نخواهند اومد.

الحمدالله ...
از برکت آقای دایی و علی آبادی ....

mahmoud823

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
ایران که برای صعود مستقیم شانس کمی داره .تنها شانس ما اینه که عربستان کره شمالی رو بزنه و ما هم امارات رو بزنیم .در اینصورت با یک مساوی مقابل کره جنوبی و به دلیل اینکه در بازی مقابل، کره شمالی رو بردیم بتونیم به عنوان تیم سوم بالا بریم.بافرض برد عربستان بر کره شمالی و باختش مقابل کره جنوبی باز هم روی 13 امتیاز میمونه و اگه ما هر دو بازیمون رو ببریم ما هم 13 امتیازی میشیم ولی چون در مقابل عربستان باختیم در هیچ حالتی دوم نمیشیم.پس تنها شانس ما اینه که عربستان یا هردو بازیشو ببازه و یا حداقل کره شمالی رو ببره و ما هم در هر صورت باید از دو بازی آینده 4 امتیاز بگیریم .هنوز هم شانس زیادی برای صعود داریم .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چهار بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در خطر محرومیت از دیدار با کره‌جنوبی

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی باید روز چهارشنبه برابر تیم امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی به میدان برود که 4 بازیکن اصلی آن در خطر محرومیت از دیدار با کره جنوبی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، ملی پوشان تیم فوتبال ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی تاکنون 19 کارت زرد از داوران دریافت کرده اند که در این میان 7 اخطار آن به مرحله دوم باز می گردد.

با توجه به آمار سایت فیفا، پیش از دیدار کره شمالی با ایران، حسین کعبی با دریافت 3 کارت زرد در راس فهرست خشن‌ترین بازیکن ملی پوش قرار داشت که با اخطاری که مسعود شجاعی در این بازی دریافت کرد، وی هم 3 کارته شد و در کنار کعبی قرار گرفت، تا ضمن از دست دادن یک بازی تیم ملی در مراحل نخست و نهایی، در خطر محرومیت مجدد قرار بگیرد.

همچنین آندرانیک تیموریان، مهرزاد معدنچی، غلامرضا رضایی و جواد نکونام، هرکدام 2 کارت زرد را از داوران در این 2 مرحله دریافت کرده اند تا یک دیدار تیم ملی را از دست بدهند.

البته به غیر از مهدی رجب زاده که در فهرست نفرات فعلی تیم ملی قرار ندارد، هادی عقیلی، حسین کعبی، وحید هاشمیان، مسعود شجاعی، محسن خلیلی و احسان حاج صفی هم یک اخطاره هستند و باید در دیدار با تیم ملی امارات بیش از گذشته احتیاط کنند تا دیدار آخر تیم ملی در مرحله گروه برابر کره جنوبی که می تواند بسیار حساس هم باشد، را از دست ندهند.

منبع: مهر

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

khodkoshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم ایران اگه با امارات مساوی کنه یا ببازه هنوزم شانس صعود به جام جهانی رو داره؟
یا باید حتما ببره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا