• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
بازيهاي غرب آسيا هم شروع شد و به سلامتي تيم ايران توانست با 3 گل تيم 172 رنكينگ جهاني رو شكست بده. جالبه كه جناب دايي بازي با ازبكستان رو لغو ميكنه (شايد از ترس باخت سنگين ) و دلش رو به اين مسابقات آبكي خوش مي كنه . كادر فني تيم ملي هم كه با افاضات آقاي افاضلي( شرط مي بندم از سر اتفاق به فوتبال رو آورده ) و سرور سوتي هاي دنيا جناب غلامپور ديدن داره .
اين هم ديدگاه آقاي يونسي پور نويسنده ايران ورزشي از وضعيت فعلي تيم ملي كه به نكات جالب توجه و البته تاسف باري اشاره كرده است:

بعد از آن۹۰ دقيقه تاسف بار مقابل فلسطين
خدايا به ما رحم كن!

فكر مى كنم هر بشر از سن ۵ سالگى مى فهمد انسان ها بر دو دسته اند، يا مرد و يا زن! وقتى سن بالاتر رفت و نونهالى رد شد مى فهمند هر مرد و زن بر چند فرقه ودسته و رسته مى شوند. بى سواد با سواد، با فرهنگ و بى فرهنگ، پير يا جوان، غربى يا شرقى، پاك يا آلوده، همان كودكى كه از ۵ سالگى تميز دادن ها را فهميده، اگر از پيش از نوجوانى گرايشى به فوتبال داشته باشد، در عبور از سال ها و ميادن ديدن و شنيدن و خواندن و فهميدن در ميانه هاى رو به پايان جوانى به يك نتيجه مى رسد. اينكه اهالى فوتبال بر دو دسته اند دسته اول را مربيان و بازيكنان و مديران و تماشاگران تشكيل مى دهند و دسته دوم على دايى است! همان طور كه در ميان تقسيم بندى مرد و زن، كمترين وجه تشابه را مى بينيم و همان طور كه تشابهى آنچنانى نيست ميان فرهنگ هاى اقوام جنوب و شمال نيم كره هاى زمين، ميان اين دو دسته فوتبالى ها هم نكات يكسان چندانى وجود ندارد. دسته دوم امروز روى نيمكت تيم ملى ايران مى نشيند… آيا با اين فرقه فوتبالى ها آشنايى داريد
بارزترين خصوصيت دسته اى كه با نام «على دايى» شناخته مى شوند را مى توانيم از سنگينى يا سبكى وزن نيمكت و همراهان شان دريافت. نمونه بارزش نيمكت تيم ملى ايران است. دوربين كه زوم مى كند، يك به يك مرور مى كنيم. هومن افاضلى ( با سابقه سرمربيگرى، شهاب زنجان و چند سالى آناليزورى تيم برانكو) و بهزاد غلامپور مربى دروازه بان هاى هما) و ديگر هيچ! حالا اين نيمكت سبك است يا سنگين آيا برازنده نام نيمكت ايران است مربيان گروه دوم كه همان دسته « على دايى» شناخته مى شوند با اين سوالات به ستوه مى آيند… البته يك عذرخواهى كليشه اى و خشك و بى معنى مى كنندو بعد با شفا هيات شان هجوم مى آورند.
دسته على دايى قابل قياس با ساير مربيان، فوتباليست ها و مديران … نيستند. تيمى مى سازندكه براساس علايق قلبى شان شكل گرفته، نه بر پايه باورها و نيازهاى فنى. بازيكنانى كه اين مربيان به تيم ملى دعوت مى كنند، در هيچ تيم ملى ديگرى جاى ندارند. به پنج شنبه برگرديد! در عصرگاه و غروب تابستانى تهران و در ورزشگاه تختى، تيم ايران با مربيگرى همين «دسته على دايى» مقابل تيم ۱۷۲ رنكينگ فيفا به پيروزى ۳- صفر رسيد. تيمى كه از مالديو و گوام هم عقب تر است. تيمى كه قاعدتا از بازى مقابل ايران دنبال دو رقمى نشدن بود. تيمى كه به ابراهيم صادقى فرصت داد تا يك بازى ملى در كارنامه اش ثبت كند، مثل كيانوش رحمتى، درست مانند محمد پروين! آيا از خودتان پرسيده ايد اگر على دايى مربى تيم ملى نمى شد، بازيكنى مانند ابراهيم صادقى( با اين سطح بازى و اين كيفيت فنى) بايد چند سال منتظر دعوت به تيم ملى و ثانيه اى نشستن روى نيمكت تيم ملى را مى كشيد !
مربيانى كه در دسته على دايى قرار مى گيرند، فقط تيم هايى مى سازند كه باب دل شان است. متشكل از مجموعه بازيكنانى كه دوست شان دارند و عطوفتى دو طرفه ميان آنها برقرار است. تيم هاى «على دايى» نه تيم ملى كه بايد با نام تيم دايى شناخته شود
سرمربى عزيز تيم ملى ايران، پس از خواندن واقعيتى كه در سطر آينده مى آيد، به ستوه خواهد آمد اما بايد پذيرفت كه نمايش تيم ملى ايران مقابل فلسطين تاسف بار بود. بى برنامگى بازى، بى هدف، گروهى بازيكنان ضعيف و به دور از توانايى بر تن كردن پيراهن ملى… زمانى كه عجز اين مجموعه براى باز كردن دروازه فلسطين(تيمى كه كشورش نه ليگ دارد و نه فدراسيون فعال) را مى بينيم، از خودمان مى پرسيم على دايى با اين تيم در ليگ ايران چه مقامى مى آورد شايد به زحمت همان رتبه سايپا در فصل پيش را تكرار مى كرد. تيم دايى آنچنان نگرانمان مى كند كه سعى مى كنيم كمتر از يك ماه آينده را از ياد ببريم و بعد فقط خودمان بپرسيم آيا تيم دوستان و دوستداران على دايى مى توانند مقابل عربستان، كره جنوبى و شمالى و امارات مقتدر ظاهر شود به نمايش تيم ملى فكر كنيد. به نيمه دوم كه سراسر رخوت و كندى و بى برنامگى بود. به چهار كارت زرد و يك اخراجى مقابل فلسطين، به يك پيروزى كه برابر بود با شكست و به وزن نيمكت تيم ملى! شايد حالا هر ايرانى تنها راه حل باقيمانده در خود در روزهايى كه به شانزدهم شهريور ختم مى شود را در دست به سوى آسمان بردن ببيند. از خدا مى خواهيم به ما رحم كند!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
عزيزي:تيم‌ملي يعني منتخب سايپا و سپاهان
مشكل اصلي فوتبال ايران ريش اكبرپور و اميرآبادي است

خبرگزاري فوتبال ايران – سرمربي پيام مشهد با انتقاد از لغو دو بازي از هفته دوم رقابت‌هاي ليگ برتر گفت: «اين اتفاقات عجيب فقط در فوتبال ايران ديده مي‌شود و لغو دو مسابقه به هيچ عنوان توجيه منطقي ندارد.»

خداداد عزيزي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب اظهار داشت: «وقتي بازي ايران و فلسطين شروع شد خيلي تعجب كردم چون منتخب بازيكنان سايپا و سپاهان با پيراهن تيم‌ملي وارد ميدان شده بودند. من قبول دارم كه انتخاب نفرات به سليقه مربي برمي‌گردد اما تا حالا نديده بودم كه اين انتخاب‌ها اينقدر سليقه‌اي باشد. تيم‌هايي مثل استقلال و پرسپوليس بيشتر از يكي دو بازيكن ندارند ولي سايپا و سپاهان به تعدادي بازيكن دارند كه خيلي راحت مسابقات‌شان لغو شود.»
وي در ادامه تأكيد كرد: «بازيكن سايپا در باشگاهش روي سكوها مي‌نشيند ولي در تيم‌ملي فيكس است و اين اصلاً قابل قبول نيست. متأسفم كه بازي‌هاي سايپا و سپاهان لغو شده و فكر مي‌كنم كه آقايان ليت‌بارسكي و فيرات فرصت خوبي دارند تا وضعيت تيم‌شان را بهتر كنند.»
عزيزي در خصوص تهيه منشور اخلاقي و رسيدگي به وضعيت ظاهري بازيكنان مي‌گويد: «فوتبال ايران هيچ مشكلي ندارد و در حال حاضر مهمترين مشكل فوتبال ما ريش‌هاي سياوش اكبرپور و مهدي اميرآبادي هستند و اگر اين ريش‌ها از بين بروند ديگر هيچ مشكلي در فوتبال ما وجود نخواهد داشت همانطور كه گفتم اين اتفاقات فقط در فوتبال ايران مشاهده مي‌شود و متأسفم كه به جاي جلوگيري از زدوبند در فوتبال، برطرف كردن ضعف‌هاي داوري، مشكلات سخت‌افزاري و انجام يك برنامه‌ريزي منظم، به فكر ريش‌هاي بازيكنان هستند.»
خداداد در پايان مي‌گويد: «به نظر من آقايان اين سوژه را به مطبوعات داده‌اند تا حواس خبرنگاران را به جاي ديگري ببرند. در اين روزها به دليل لغو مسابقات ليگ و انتخاب بازيكنان تيم‌ملي انتقادات زيادي از فدراسيون و كادرفني تيم‌ملي صورت گرفت ولي آنها خواستند با مطرح كردن سوژه ريش بازيكنان فكر مطبوعات را به سمت ديگري ببرند

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
با سلام خدمت دوستان
بازيهاي غرب آسيا هم شروع شد و به سلامتي تيم ايران توانست با 3 گل تيم 172 رنكينگ جهاني رو شكست بده. جالبه كه جناب دايي بازي با ازبكستان رو لغو ميكنه (شايد از ترس باخت سنگين ) و دلش رو به اين مسابقات آبكي خوش مي كنه . كادر فني تيم ملي هم كه با افاضات آقاي افاضلي( شرط مي بندم از سر اتفاق به فوتبال رو آورده ) و سرور سوتي هاي دنيا جناب غلامپور ديدن داره .
اين هم ديدگاه آقاي يونسي پور نويسنده ايران ورزشي از وضعيت فعلي تيم ملي كه به نكات جالب توجه و البته تاسف باري اشاره كرده است:

اسم این فرد فکر کنم هومن افاضلی باشه که تاحالا تو عمرش فوتبال هم بازی نکرده 1 فصل هم سرمربی تیم بی در پیکر شهاب (دانشگاه آزاد کاوه و ........) زنجان بوده
البته با این هیکل و وزن نسبتاً سبک میتونند جای رضا زاده رو در المپیک پر کنند :D

850425Afazeli_1.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب لیست جدید تیم ملی هم که اعلام شد. بالاخره مهدوی کیا و هاشمیان رو دعوت کرد. ولی هنوز علی کریمی نیست.

در ضمن دعوت 7 بازیکن از سایپا هم دعوت شدن که اصلا عجیب نیست و آقای دایی هم فقط به سطح فنی بازیکنا نگاه کرده و اون بازیکنان هم به لطف زحمت شبانه روز و لطف خدا بوده که تیم ملی دعوت شدند. :hmm:​

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب لیست جدید تیم ملی هم که اعلام شد. بالاخره مهدوی کیا و هاشمیان رو دعوت کرد. ولی هنوز علی کریمی نیست.

در ضمن دعوت 7 بازیکن از سایپا هم دعوت شدن که اصلا عجیب نیست و آقای دایی هم فقط به سطح فنی بازیکنا نگاه کرده و اون بازیکنان هم به لطف زحمت شبانه روز و لطف خدا بوده که تیم ملی دعوت شدند. :hmm:​

البته مهدوي كيا براي بازي مقابل آذربايجان از تيم ملي خط خورد و جناب افاضلي معروف اعلام كردند مهدوي كيا در بازي با عربستان هم حاضر نخواهد بود .

افاضلي:مهدوي كيا همواره مدنظر كادرفني است اما به بازي مقابل عربستان نمي‌رسد
آذربايجان حريف تداركاتي خوبي است

مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: مهدي مهدوي‌كيا همواره موردنظر كادرفني تيم ملي است اما، او به بازي ايران مقابل عربستان نمي‌رسد.
هومن افاضلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مهدوي‌كيا از بازيكنان بسيار بزرگ فوتبال ايران است و به محض اينكه احساس كنيم مي‌تواند به تيم ملي كمك كند از او استفاده خواهيم كرد. هر چند مهدوي‌كيا هميشه مدنظر ما قرار دارد اما، او به بازي مقابل عربستان نمي‌رسد، با اين حال دوست داريم كه او در تيم باشگاهي‌اش به جايگاه ثابتي برسد و بتواند در بازي‌هاي آينده به تيم ملي كمك كند.
وي درباره ديدار دوستانه تيم ملي برابر آذربايجان گفت: آذربايجان تيم خوبي است و اين اواخر در رقابت‌هاي اروپايي با ايسلند مساوي كرد. فكر مي‌كنم آذربايجان براي شناخت بيشتر كادرفني از بازيكنان و انتخاب ليست هجده نفره بازي با عربستان به ما كمك زيادي كند.
افاضلي درباره برنامه‌هاي كادرفني براي شناخت از تيم عربستان گفت: اين كار برنامه‌ريزي شده و تمام هم نشده و دايي عملكرد عربستان را در سوئيس نظارت كرده است. اين تيم اردويي در چك دارد اما، سه بازي دوستانه‌اش را در سوئيس برگزار مي‌كند و يك بازي هم مقابل قطر دارد كه برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه تمام اين بازي‌ها را آناليز كنيم.
وي درباره برنامه تيم ملي تا پيش از اردو كيش گفت: علاوه بر تمرين امروز در كمپ، سه‌شنبه دو جلسه تمرين در ورزشگاه آزادي خواهيم داشت و پنج‌شنبه و پس از بازي با آذربايجان هم ريكاوري انجام خواهيم داد و تيم جمعه شب به كيش اعزام مي‌شود.
مربي تيم ملي درباره احتمال همراهي لژيونرها در ديدار با ‌آذربايجان گفت: به دليل اينكه بازي ايران و آذربايجان در تقويم فيفا نيست متاسفانه نمي‌توانيم از لژيونرهاي اروپايي‌مان استفاده كنيم اما، بازيكنان حاضر در ليگ امارات در بازي مقابل آذربايجان حضور خواهند داشت

من موندم آخه اين بابا كي هست كه بياد درباره مهدوي كيا حرف بزنه . واقعا دايي با اين كادر انتخابيش شاهكار كرده :wacko:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با سلام خدمت دوستان
خبرهاي جديد از تيم ملي اينكه آقاي دايي گفتند ملي پوشان را تا بعد از بازي با عربستان در اختيار تيمهاشون قرار نخواهد داد. البته اين حق دايي هست ، ولي جالبه كه تيمي مثل سايپا با 7 بازيكن :blink:و سپاهان با 4 بازيكن :Dبازيهاشون برگزار نخواهد شد . اما استقلال با دادن دو بازيكن به تيم ملي ( اونهم بازيكناني نظير جباري و طالبلو ) و با خط خوردن حسين كاظمي بايد بازيهاش رو برگزار بكنه . پرسپوليس هم شيري رو نخواهد داشت . البته پرسپوليس از اين قضيه ضربه اي نميخوره ولي بايد استقلال رو تماشا كرد.
پ.ن: درباره عدم دعوت مهدوي كيا هم نوعي سياسي كاري به چشم ميخوره ، من حدس ميزنم اگر بازي اول به خوبي و خوشي تموم شد دايي اعلام خواهد كرد مهدوي كيا به سيستمش نميخوره و اگر هم بازي رو باخت اونو دعوت ميكنه هيچ ، كريمي رو هم دعوت ميكنه .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پ.ن: درباره عدم دعوت مهدوي كيا هم نوعي سياسي كاري به چشم ميخوره ، من حدس ميزنم اگر بازي اول به خوبي و خوشي تموم شد دايي اعلام خواهد كرد مهدوي كيا به سيستمش نميخوره و اگر هم بازي رو باخت اونو دعوت ميكنه هيچ ، كريمي رو هم دعوت ميكنه .

حالا کاری به سیاسی کاری ندارم ولی مهدوی کیا خیلی سطح فوتبالش توی این چند وقته افت کرده . بازیکن تعویضی آینتراخت بودن دلیل محکمی هست که یه بازیکن 30 + به تیم ملی یه کشور دعوت نشه .

ضمن اینکه من به سختی اعتقاد دارم تیم ملی ایران فقط و فقط با میدون دادن به بازیکنهای کمتر مشهور پیشرفت میکنه مادامی که نامهای بزرگ توی تیم ملی بودن تیم ملی محل دعوا و حرف و حدیث و لگد پرونی و سیاسی کاری بوده .

علی دایی رو هم از نظر دیسیبلین قبول دارم اهل باج نیست و خیلی هم افراطیه و این به درد فوتبال ایران میخوره .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حالا کاری به سیاسی کاری ندارم ولی مهدوی کیا خیلی سطح فوتبالش توی این چند وقته افت کرده . بازیکن تعویضی آینتراخت بودن دلیل محکمی هست که یه بازیکن 30 + به تیم ملی یه کشور دعوت نشه . ضمن اینکه من به سختی اعتقاد دارم تیم ملی ایران فقط و فقط با میدون دادن به بازیکنهای کمتر مشهور پیشرفت میکنه مادامی که نامهای بزرگ توی تیم ملی بودن تیم ملی محل دعوا و حرف و حدیث و لگد پرونی و سیاسی کاری بوده .

علی دایی رو هم از نظر دیسیبلین قبول دارم اهل باج نیست و خیلی هم افراطیه و این به درد فوتبال ایران میخوره .

البته من با نظر شما مخالفم . بازيكن تعويضي اينتراخت اون هم در دو هفته بازي كه تيمها بايد تركيبشون رو بشناسند به نظر من از بازيكناني كه در ليگ خودمون هم چندان موثر نبودند بهتره.
ضمن اينكه ما اين تجربه جوانگرايي رو در زمان شادروان دهداري هم داشتيم كه نتيجه اوليه اش نرفتن به المپيك و از دست دادن جام ملتهاي آسيا و جام جهاني 1990 بود و نتيجه ثانويه اش هم قهرماني در بازيهاي آسيايي پكن .
دوست عزيز همه تيمهاي دنيا جوانگرايي مي كنند ولي نه در مسابقات مقدماتي جام جهاني و نه به اين شكل كه بازيكنان با تجربه رو به يكباره از تيم كنار بگذارند . بهترين روش آوردن نسل نو حركت آهسته و پيوسته هست.
پ.ن: يكي از كساني كه سد عظيمي در مقابل جوانگرايي در تيم ملي بود همين آقاي دايي در زمان بازيكنيشون بود و هنگامي هم كه در تيم ملي حضور داشتند خواسته يا ناخواسته باعث حاشيه در اين تيم بودند.
پ.ن2: من هم قبول دارم علي كريمي در مقطعي براي تيم حاشيه درست كرد ولي بايد توجه داشت چه چيزي به نفع فوتبال ملي هست . ضمن اينكه يادم نمياد هيچگاه مهدوي كيا حاشيه اي در تيم ملي ايجاد كرده باشه.

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
البته من با نظر شما مخالفم . بازيكن تعويضي اينتراخت اون هم در دو هفته بازي كه تيمها بايد تركيبشون رو بشناسند به نظر من از بازيكناني كه در ليگ خودمون هم چندان موثر نبودند بهتره.
ضمن اينكه ما اين تجربه جوانگرايي رو در زمان شادروان دهداري هم داشتيم كه نتيجه اوليه اش نرفتن به المپيك و از دست دادن جام ملتهاي آسيا و جام جهاني 1990 بود و نتيجه ثانويه اش هم قهرماني در بازيهاي آسيايي پكن .
دوست عزيز همه تيمهاي دنيا جوانگرايي مي كنند ولي نه در مسابقات مقدماتي جام جهاني و نه به اين شكل كه بازيكنان با تجربه رو به يكباره از تيم كنار بگذارند . بهترين روش آوردن نسل نو حركت آهسته و پيوسته هست.
پ.ن: يكي از كساني كه سد عظيمي در مقابل جوانگرايي در تيم ملي بود همين آقاي دايي بود ، ضمن اينكه ايشون خودشان از عوامل حاشيه هاي بزرگ تيم ملي بودند( چه در زمان مايلي كهن و چه در زمان مربيان بعدي)

سلام . حالا چرا جوش آووردی ؟ :p

مهدوی کیا تا جایی که یادم میاد این یکی دو سال آخر چه توی هامبورگ چه توی آینتراخت تعویضی بود . بگذریم از اینکه وقت بازی هایی که حساس نبود خودش رو می زد به مصدومیت یا یه جوری بلاخره کارت می گرفت (بازی با بحرین در مقدماتی جام جهانی )

من میگم باید به مربی فرصت داد . ما نهایت آرزومون چیه؟ این که ایران بره جام جهانی و اونجا با دو تا باخت و یه مساوی برگرده دیگه؟ خب دایی این کار رو برامون میکنه . دیگه بیشتر از این از دایی چی میخوایم ؟

باز هم میگم من از نظر اخلاقی 1 در صد هم دایی رو قبول ندارم ولی از نظر افراطی و خود رای بودن که لازمه ی فوتبال ایرانه قبولش دارم .

در مجموع هر کس نظری داره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام . حالا چرا جوش آووردی ؟ :p

مهدوی کیا تا جایی که یادم میاد این یکی دو سال آخر چه توی هامبورگ چه توی آینتراخت تعویضی بود . بگذریم از اینکه وقت بازی هایی که حساس نبود خودش رو می زد به مصدومیت یا یه جوری بلاخره کارت می گرفت (بازی با بحرین در مقدماتی جام جهانی )

من میگم باید به مربی فرصت داد . ما نهایت آرزومون چیه؟ این که ایران بره جام جهانی و اونجا با دو تا باخت و یه مساوی برگرده دیگه؟ خب دایی این کار رو برامون میکنه . دیگه بیشتر از این از دایی چی میخوایم ؟

باز هم میگم من از نظر اخلاقی 1 در صد هم دایی رو قبول ندارم ولی از نظر افراطی و خود رای بودن که لازمه ی فوتبال ایرانه قبولش دارم .

در مجموع هر کس نظری داره

بابا شما هم انگار وايستاده بودي در _تاپيك جواب منو بدي :p تازه من پستم رو هم اديت كردم ;)
نه قضيه جوش آوردن نيست . نظر من اينه كه تيم خيلي از تجربه خالي شده و اين نميتونه در مجموع خوب باشه . نهايتا نه من مربي تيم مليم نه شما و فعلا علي آقاي دايي مانند شير بالاي اين سمت وايستاده :D و همونطور هم كه قبلا گفتم قضيه در صورت ناكامي با يه ببخشيد خشك و خالي ماست مالي ميشه. :f34r:
پ.ن: منظور من از ناكامي دو تا باخت و يه مساوي توي جام جهاني نيست ، منظورم صعود نكردن از آسياست.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تبریک میگم !!http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif ما تونستیم آذربایجان رو ببریم !! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
واقعا بازی ِ امروز شرم آور بود !!
افتضاح زمانی بود که بازی کن های ما ، توی یه بازی دوستانه ، خودشون رو توی محوته ی جریمه روی زمین میندازن تا شاید داور پنالتی بگیره !!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تبریک میگم !!http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif ما تونستیم آذربایجان رو ببریم !! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
واقعا بازی ِ امروز شرم آور بود !!
افتضاح زمانی بود که بازی کن های ما ، توی یه بازی دوستانه ، خودشون رو توی محوته ی جریمه روی زمین میندازن تا شاید داور پنالتی بگیره !!

چرا؟ ایران خوب بود که . از آذربایجان سر بود به غیر از چند تا حمله ی خیلی خطرناک اگه اون تک به تک می داوودی در دقیقه ی 94 رو در نظر بگیریم ایران خیلی از آذربایجان بهتر بود .اون بحث دایوینگ توی فوتبال ایران هم متاسفانه شبیه یه بیماری شده و صد البته چیز جدیدی نیست . حالا اون موقعیت رضایی در گوشه ی محوطه جریمه که خودش رو انداخت رو زمین هیچی , گاهی بازیکن برای شیرینکاری موقعیت 100% رو خراب میکنه برای اینکه بگه منم بلدم از این کارا بکنم

- - -

فعلا که دایی کارنامه ی مربی گری خیلی خوبی داشته (قهرمان کردن سایپا/// بردن ساپیا به به جمع 8 تیم آسیا /// صعود ایران از مرحله ی اول مقدماتی ) . من مطمئنم دایی همچنان به کار خودش ادامه میده (به همه توهین میکنه و ککش هم نمیگزه ) و موفق هم میشه ...

حالا باید ادامه ی کار رو دید

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
علی دایی تو کنفرانس داشت عاجزانه از همه درخواست میکرد که یکم از حاشیه ها بکاهند و به فکر تیم ملی باشند

قبول دارم که دایی یه خورده حاشیه زیاد داره ولی این مطبوعات ما هم زیادی به پر و پای همه میپیچند
biggrin.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چرا؟ ایران خوب بود که . از آذربایجان سر بود به غیر از چند تا حمله ی خیلی خطرناک اگه اون تک به تک می داوودی در دقیقه ی 94 رو در نظر بگیریم ایران خیلی از آذربایجان بهتر بود .اون بحث دایوینگ توی فوتبال ایران هم متاسفانه شبیه یه بیماری شده و صد البته چیز جدیدی نیست . حالا اون موقعیت رضایی در گوشه ی محوطه جریمه که خودش رو انداخت رو زمین هیچی , گاهی بازیکن برای شیرینکاری موقعیت 100% رو خراب میکنه برای اینکه بگه منم بلدم از این کارا بکنم

- - -

فعلا که دایی کارنامه ی مربی گری خیلی خوبی داشته (قهرمان کردن سایپا/// بردن ساپیا به به جمع 8 تیم آسیا /// صعود ایران از مرحله ی اول مقدماتی ) . من مطمئنم دایی همچنان به کار خودش ادامه میده (به همه توهین میکنه و ککش هم نمیگزه ) و موفق هم میشه ...

حالا باید ادامه ی کار رو دید

کاری به دایی و حاشیه ها ندارم ، نظری هم در مورد شخصیت ِ دایی ندارم !!
ولی انصافا دیروز این تیمی که بازی کرد ، اصلا در حد ِ تیم ِ ملی نبود ، کافی بود یک ذره حریف ِ قوی تری داشته باشه تا نتیجه یا مساوی یا باخت ِ ایران باشه !
118fs316689.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با نزديك شدن به اولين بازي مسابقات مقدماتي جهت راهيابي به جام جهاني سعي مي كنم اخبار مربوط به اين بازي مهم رو در اين تاپيك قرار بدهم . اميدوارم ايران شنبه آينده بتونه بازي خوب و مردانه اي در مقابل رقيب هميشگي ارائه بده .

مسابقه تيم هاي ملي فوتبال ايران و عربستان در شهر رياض برگزار مي شود

مسابقه بين تيم هاي ملي فوتبال ايران و عربستان سعودي در چارچوب رقابتهاي مرحله مقدماتي جام جهاني فوتبال در سال 2010 در شهر رياض پايتخت عربستان برگزار مي شود.

به گزارش روز يکشنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، رقابتهاي مقدماتي جام جهاني فوتبال بين تيم هاي ملي فوتبال ايران و عربستان سعودي ساعت 45/22 دقيقه روز 16 شهريور ماه به وقت تهران در ورزشگاه "ملک فهد" واقع در شهر رياض برگزار خواهد شد.
اين ورزشگاه با ظرفيت 70 هزار نفر در زميني به مساحت 47 هزار متر مربع ساخته شده است و تيم ملي فوتبال ايران، آخرين بار در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني سال 1998 در فرانسه مقابل تيم ملي فوتبال عربستان سعودي در اين ورزشگاه بازي کرده است.
تيم ملي فوتبال کشورمان در گروه "بي"‌ مسابقات انتخابي جام جهاني با تيم هاي کره جنوبي، کره شمالي، عربستان سعودي و امارات عربي متحده همگروه است.
هم اکنون 23 بازيکن در جزيره کيش تمرينات خود را زيرنظر "علي دايي" سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پيگيري مي کنند.
تيم ملي فوتبال ايران روز 14 شهريور ماه عازم عربستان سعودي مي شود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مارك شيلد استراليايي اولين ديدار ايران را قضاوت مي‌كند

مارك شيلد داور استراليايي ديدار ايران برابر عربستان را قضاوت خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)؛ كنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي داوران روز نخست رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني را اعلام كرد كه بر اين اساس "مارك شيلد" داور معرف استراليايي كه سابقه قضاوت در جام جهاني را هم دارد. داور بازي ايران و عربستان خواهد بود.

اين هم اسامي بازيكناني كه براي بازي مقابل عربستان عازم رياض خواهند شد:

ستار زارع، وحيد طالب لو، حسين كعبي، ميلاد ميداودي، احسان حاج صفي، احمد آل نعمه، محمد نصرتي، مهرزاد معدنچي، فريدون زندي، محسن بنگر، سيد مهدي رحمتي، رسول خطيبي، محمد نوري، رحمان احمدي، غلامرضا رضايي، مجتبي شيري، مجيد غلام نژاد، آندرانيك تيموريان، مجتبي جباري، وحيد هاشميان، سيد جلال حسيني، ابراهيم صادقي، كيانوش رحمتي، هادي عقيلي، سيد جلال رافخايي، مسعود شجاعي و جواد نكونام

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
13دوربين مخفي در تمرين تيم ملي ايران!
شادابي و آمادگي بازيكنان دو روز پيش از ديدار با عربستان

نخستين تمرين تيم ملي فوتبال ايران پس از سفر به رياض پنج شنبه شب در ورزشگاه فيصل بن‌فهد بن‌عبدالعزيز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از رياض، شب گذشته و از ساعت 22 به وقت محلي تمرينات تيم ملي آغاز شد.

در اين تمرين دو ساعته كه به صورت كاملا جدي و سنگين برگزار شد، بازيكنان تيم ملي آخرين مراحل آماده‌سازي خود پيش از ديدار با عربستان را پشت سر گذاشتند. در ابتداي تمرين بازيكنان به گرم كردن بدن‌هاي خود پرداختند و پس از اين بخش به صورت تركيبي و چهار نفره استارت‌هاي انفجاري زدند.

آمادگي بالاي بازيكنان و همچنين تمرينات متنوع كادرفني شرايط بسيار خوبي را بر تمرينات تيم ملي حاكم كرده بود.

تاكيد دايي بر بازي پرفشار و همچنين بازي در فضاي كوچك و قرار گرفتن بازيكنان در شرايط سخت از برنامه‌هاي ديگر كادرفني براي بازيكنان بود.

سانتر از جناحين و انجام كارهاي تركيبي بخش‌هاي ديگر تمرين تيم ملي ايران را تشكيل مي‌دادند. اين در حالي بود كه مهدي رحمتي، وحيد طالب‌لو و رحمان احمدي هم زيرنظر بهزاد غلامپور تمرين مي‌كردند.

علي دايي براي مخفي نگه داشتن برنامه‌هايش براي بازي شنبه شب به شبكه‌هاي تلويزيوني عربستان تنها اجازه‌ي تصويربرداري از 15 دقيقه‌ي اول تمرين را داد و پس از اينكه تمرينات با توپ بازيكنان آغاز شد، شبكه‌هاي تلويزيوني عربستاني اجازه‌ي تصويربرداري نداشتند.

خبرنگاران و عكاسان چندان زيادي از عربستان براي پوشش خبري و تصويري تمرين تيم ملي به زمين چمن فيصل بن‌فهد بن‌عبدالعزيز نيامده بودند و تنها سه عكاس روزنامه‌هاي عربستاني و دو شبكه‌ي تلويزيوني در ورزشگاه حضور داشتند.

در حالي كه دايي قصد داشت برنامه‌هاي تيم ملي براي بازي به عربستان از چشم كادرفني عربستان دور بماند، 13 دوربين مخفي در دورتادور ورزشگاه به سمت محل تمرين تيم ملي زوم كرده بودند. البته اين مساله از چشم مسوولان تيم ملي دور نماند و آنها بدون واكنشي با اين مساله برخورد كردند.

در حالي تيم ملي شب گذشته نخستين تمرينش را در عربستان انجام داد كه وضعيت ميزباني عربستان تا اينجاي كار خوب بوده و آنها براساس قوانين بين‌المللي شرايط مناسبي را براي تيم ميهمان فراهم كرده‌اند.

استاديوم فيصل بن‌عبدالعزيز در حالي كه شب گذشته ميزبان بازيكنان تيم ملي ايران بود، وضعيت بسيار خوبي داشت و چمن يكدست اين ورزشگاه شرايط خوبي را براي تمرين آماده كرده بود.

تمرينات تيم ايران بر روي اين چمن پنجمين تمريني بود كه بر روي اين چمن انجام مي‌شد و همين مساله باعث شده بود كه كيفيت زمين تمرين تيم ملي بسيار بالا باشد.

تمرين تيم ملي فوتبال ايران امشب از ساعت 22 و 15 دقيقه به وقت محلي در ورزشگاه ملك فهد رياض و پشت درهاي بسته برگزار مي‌شود.

بنا به نظر دايي هيچ خبرنگاري نمي‌تواند براي پوشش تمرينات وارد ورزشگاه شود. البته كادرفني عربستان نيز چنين تصميمي گرفته و تمرين امشب عربستان از ساعت 22 در ورزشگاه فيصل بن‌عبدالعزيز برگزار خواهد شد.

دايي شب گذشته به درخواست شبكه‌ي يك تلويزيون عربستان براي گفت‌وگو پاسخ منفي داد و گفت كه تنها حاضر است پس از بازي با آنها صحبت كند.

تمرينات شاداب شب گذشته تيم ملي موجي از اميدواري را براي كسب نتيجه‌ي مناسب ايجاد كرده است. در پايان تمرين هم مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال به بهزاد غلامپور پنج ضربه‌ي پنالتي زد كه چهار ضربه‌ي آن به گل تبديل شد.

مسوولان سفارت ايران هم در تمامي دقايق حضور اعضاي تيم ملي در كنار آنها هستند.

يكي ديگر از نكات جالب تمرين ديروز اين بود كه عكاسان عربستاني كمترين اطلاعات را درباره‌ي تيم ملي ايران نداشتند. يكي از آنها از خبرنگاران ايراني پرسيد كه دايي كداميك از افراد حاضر در تمرين است! ديگر عكاسان هم سراغ كريم باقري، علي كريمي و مهدي مهدوي‌كيا مي‌گشتند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جلسه‌ي هماهنگي ديدار ايران - عربستان ، ملي‌پوشان ايران قرمز مي‌پوشند

جلسه‌ي سرپرستان تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عربستان جمعه شب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دا نشجويان ايران (ايسنا) از رياض، در اين جلسه كه از ايران احمد ابراهيمي، هومن افاضلي و محمدزاده حضور داشتند، ناظر كنفدراسيون فوتبال آسيا توضيحات لازم را به نمايندگان تيم‌هاي ايران و عربستان ارايه كرد.

در اين جلسه تصميم گرفته شد كه تيم ايران با پيراهن قرمز رنگ در زمين حاضر شود و رنگ پيراهن عربستان هم سفيد خواهد بود.

اين در حالي است كه دروازه‌بانان دو تيم پيراهن مشكي بر تن خواهند كرد و داوران هم از لباس زرد استفاده مي‌كنند. در اين جلسه هم‌چنين ناظر داوري از كشور مالزي نيز حضور داشت.

پ.ن: اين بازي به وقت تهران ساعت 23:45 برگزار خواهد شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا