• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
ماکه سرنوشتمان را بدست دشمن قسم خورده دادیم و 90 دقیقه دعا کردیم اون گل بزنه !!! واقعا حقمون بود که حذف بشیم. اگه 100 تا 90 دقیقه هم بازی می کردند 0-0 می شدند. چون عربها حاضرند برای حذف ایران ،خودشون و همه خونواده اشون هم قربونی کنند. (خیلی عصبانی ام ........)...........

دقیقا همینه. یعنی حاضر نبودن یه گل بزنن تا مستقیم برن جام جهانی. سومی خودشونو به دومیشون ترجیح دادن که ایران حذف بشه.
چقدر ما بدبختیم که باید وابسته به بردن اونا بشیم.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
یه خورده بدشانسی هم توش دخیل بود !
ایشالله سالهای دیگه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
شکست مقدمه ی پيروزيه :blink:

اینطور بهتر هست
شکست های ما مقدمه ای برای شکست های بعدی ما هست
و این مشکل بنیادی هست :rolleyes:
و تقصیر مربی ها ( به جز دایی :rolleyes: ) نیست

و هر روز هم ماشالله بدتر میشه
یعنی هر روز بدتر از دیروز

به قول یک خواننده اونور آبی
سال ، سال این چند سال ، امسال ، پارسال ، پیارسال ، هر سال میگیم دریغ از پارسال :rolleyes:

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
به نظرم عنوان تاپیک تغییر کنه به:خبرها و تحولات تیم ملی فوتبال بهتر باشه,چون دیگه جام جهانی که پرید.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
به نظر شما مربی بعدی تیم ملی چه کسی باید باشه.
از نظر من قطبی در این مقطع که دایی برکنار شد بهترین گزینه بود و البته صعود نکردن ما به جام جهانی رو نمیشه به حساب قطبی گذاشت چون بیشتر راه در زمان دایی طی شده بود و 5 امتیاز از 3 بازی کارنامه بدی برای قطبی نیست.
ولی حالا که دیگه امیدمون برای صعود به جام جهانی از بین رفته باید یک مربی بزرگ خارجی بیاریم تا با تیم ریشه ای کار کنه چون الان فرصت زیادی تا جام جهانی آینده و همین طور جام ملت ها داریم.
مربی ایرانی در حد تیم ملی هم در حال حاضر وجود نداره.

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
الان هنوز مونده تا به سرمربي برسيم فعلا يه چندماهي اخبار ضدو نقيض در رابطه با
بررسي دلايل شكست
بركناري قريب الوقوع كفاشيان
تكذيب بركناري كفاشيان
دوباره بركناري كفاشيان
احتمال تغيرات گسترده در سازمان
تكذيب مورد قبل
رفتن علي آبادي و امدن يكي بدتر از او
تعويض رئيس فدراسيون
شايد تعليق دوباره
كميته انتقالي
تو اين بلبشو يه مدت هم به كادر تيم اميد گيرميدن
بحث تيم ملي ب راه ميفته
و سرانجام يكسري نامهاي دهن پركن كه قرار مربي ايران بشن
و يكهو خرد جمعي يه بابايي تو همين ايرون خودمون رو ميكنه سرمربي مثل يكي مثل دست نشان - مظلومي - و امثالهم
بعدهم در جام ملتهاي آسيا نتيجه نمي گيريم و دوباره نقطه سر خط تا جام جهاني اين وسط مسطا هم يه مدت درگير صعود ظفرمندانه به المپيك خواهيم بود كه مسلما اونهم با شكست روبرو ميشه و يه مدت حواسا ميره رو تيم اميد

و بدين ترتيب چهل سال بعد در چنين روزي
تيم ملي بلاتكليفه
باشگاه ها درگير حواشي فوتبالند تا اصل
سيستم فوتبالمون بازيكن نمي سازه و همه چيز بصورت خود رو شكل ميگيره و هرازگاهي تك ستاره ها در فوتبالمون بروز مي كنند
تيم هاي باشگاهي مون همچنان باسيستم اوت دستي - تمارض به مصدوميت جهت اتلاف وقت - چپيدن همگاني در محوطه جريمه براي گرفتن مساوي در خانه تيم هاي اماراتي و عربستاني و كره اي و ... نه اون زمان ديگه جلوي تيمهاي مالديو و بنگلادش اينجوري بازي خواهيم كرد
و اينست فوتبال ناب ايراني كه از حد آسيا فراتره و حقش قهرماني جهان هست

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
انصاف داشته باشيم قطبي تو اين شرايط كارشر خيلي خوب بوده
كره جنوبي را مدتهاست كه در زمين خودش نتونستيم ببريم و اين دوره هم بدون باخت صعود كرد ولي تيم ما حداقل مقابل كره تسليم مطلق نبود و حتي ميتونست برنده باشه اگر بازيكنان ما به معناي واقعي كلمه حرفه اي بودند نه فقط اسما
كره شمالي به هيچ تيمي در زمين خودش باج نداد نميدونم اين حرفهاي مسخره كه پتانسيل فوتبال ما خيلي بالاتر از كره شمالي هست و حتما بايد اونا رو ميبرديم از كجا شكل گرفته همين آقايوني كه الان كارشناس و منتقد شدند و داعيه شكست هر دو كره رو دارند زماني كه كار دست خودشون بوده حتي نتونستند از تيمهاي باشگاهي عربي در خارج از خانه نتيجه بگيرند
گرفتن 5 امتياز از 3 بازي كه دو تاش خارج از خونه بوده با اين فاصله مكاني زياد و زمان كم به نظر من در حد شاهكار هست
در حاليكه ما از سه بازي خانگي با داشتن كلي وقت و فرصت فقط 4 امتياز گرفتيم

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
انصاف داشته باشيم قطبي تو اين شرايط كارشر خيلي خوب بوده
كره جنوبي را مدتهاست كه در زمين خودش نتونستيم ببريم و اين دوره هم بدون باخت صعود كرد ولي تيم ما حداقل مقابل كره تسليم مطلق نبود و حتي ميتونست برنده باشه اگر بازيكنان ما به معناي واقعي كلمه حرفه اي بودند نه فقط اسما
كره شمالي به هيچ تيمي در زمين خودش باج نداد نميدونم اين حرفهاي مسخره كه پتانسيل فوتبال ما خيلي بالاتر از كره شمالي هست و حتما بايد اونا رو ميبرديم از كجا شكل گرفته همين آقايوني كه الان كارشناس و منتقد شدند و داعيه شكست هر دو كره رو دارند زماني كه كار دست خودشون بوده حتي نتونستند از تيمهاي باشگاهي عربي در خارج از خانه نتيجه بگيرند
گرفتن 5 امتياز از 3 بازي كه دو تاش خارج از خونه بوده با اين فاصله مكاني زياد و زمان كم به نظر من در حد شاهكار هست
در حاليكه ما از سه بازي خانگي با داشتن كلي وقت و فرصت فقط 4 امتياز گرفتيم
کاملاً با حرفات موافقم
قطبی رو اگه از اول میاوردن تو تیم ملی مطمئن باشین ما الان تو جام جهانی بودیم، ای تف به گورت دائی با این مافیات...
فکرشو کنید، تیمی اومد دستش که با اختلاف زیاد چهارم بود، تمام بازیکنا بی روحیه بودن (روحیه دارشون اون بود، وای به بی روحیه گیشون!)، همش یه ماه وقت داشت، بهتر از این نمی شد نتیجه گرفت.
از الان به فکر جام ملتها باشیم لا اقل

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اگه شعور داشتن که تا یه هفته دیگه تکلیف رو مشخص میکردن. به قول بچه ها تا سال 2012 میگن هنوز زوده ! بعد توی 5 روز به تکاپو میفتن و دوباره جار و جنجال درست میشه و آخرش هم یه مربی ... میارن.
به نظر من قطبی رو بیشتر به خاطر آشنایی با کره ها آورده بودن که البته این آشنایی به دردی هم نخورد.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ولی من نظرم این است که هرمربی می اورند بد بخت یک 1سال و خورده ای راحت کار کنه شکست هم خورد تو بازی های اول گیر ندهند همش بازی نباید برد باشه باید همه بازیکنان رو تست کنه تو مسابقه
باید دیگه از بیخ وبن فوتبال درست بشه بازیکنان باید اماده بشوند

شیطان کده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فوتبال ما از ریشه خرابه ربطی به مربی تیم ملی نداره.
صفایی فراهانی:
فوتبال ما مثل دانشجویی است که می‌خواهد از روی دیوار وارد دانشگاه شود!

Afsaneh-R

Registered User
لایک‌ها
54
بايد از ليگ درستش كرد نه از سرمربي تيم ملي ..! وقتي يه ملي پوش حتي توي پاس دادن هم مشكل داره ، اين مشكلش رو بايد توي باشگاهش رفع كنه و تيم ملي جاي اينجور كارها نيست !
بنابراين بنظرم بايد يه تجديد نظري روي سرمربي هاي ليگ برتر بشه .

شیطان کده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رئيس فدراسيون فوتبال: فيفا با بازيکنانی که مچ بند سبز بستند برخورد می کند

علی کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران درباره‌ی بستن مچ بندهای سبز از سوی برخی بازيکنان تيم ملی در بازی مقابل کره جنوبی گفت: من هيچ تماسی با کره نداشتم و علت آن را هم نمی‌دانم.
اين موضوع را بايد از بازيکنان تيم ملی پرسيد. اما، گويا نماينده‌ی فيفا درباره‌ی انگيزه‌ی بازيکنان و سياسی بودن آن شبهاتی را مطرح کرده است چرا که اگر هدف بازيکنان از اين کار نشان دادن يک نماد مذهبی يا سياسی بوده باشد، برخلاف بند شش اساسنامه‌ی فيفا بوده و احتمال دارد فيفا با اين بازيکنان برخورد کند. به هرحال از خود بازيکنان بايد سوال شود که چرا آن مچ بندهای سبز را بستند و سپس باز کردند.
entekhabnews.com

شیطان کده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قطبي‌: مسئوليت شكست را مي‌پذيرم

فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: به عنوان سرمربي تيم مسئوليت شكست در رسيدن به جام جهاني را قبول مي‌كنم.
افشين قطبي در باره عدم صعود ايران به جام جهاني اظهار داشت: شرمنده مردم ايران شدم كه نتوانستم قولم را عملي كنم. البته من در شرايط سختي تيم ملي را تحويل گرفتم.
وي افزود: زماني تيم ملي را در اختيار گرفتم كه 6 امتياز داشت و بازگرداندن روحيه به اين تيم كار ساده‌اي نبود؛ اما با تلاش خود بازيكنان و سازماندهي خوب در وضعيت مناسبي قرار گرفتيم و معتقدم در اين سه بازي سربلند شديم.
قطبي تاكيد كرد: از روزي كه سرمربي تيم ملي شدم به همه مردم ايران قول دادم كه تيم را به جام جهاني مي‌برم؛ اما شرمنده هستم. گاهي مسايل سازماندهي شده فني و روحي براي رسيدن به هدف كافي نيست و شانس هم مورد نياز است.
سرمربي تيم ملي در باره جريان بازي مقابل كره جنوبي عنوان كرد:‌ در جريان بازي يك بر صفر برنده بوديم. من سال ها در كره جنوبي زندگي كرده‌ام و مي‌دانم دفاعي بازي كردن در سئول يعني مرگ. گرچه روي گلي كه دريافت كرديم آنها سه نفر بودند و ما 6 نفر.
قطبي ادامه داد: پارك جي سونگ با بخت و اقبال توپ را تصاحب كرد و در نهايت ضربه آخر را به ما زد.
وي در باره تصميم AFC و فيفا مبني بر عدم همزماني ديدارهاي اين گروه گفت: AFC و فيفا در حق فوتبال ايران كوتاهي كردند و معتقدم اگر بازي‌هاي اين گروه همزمان برگزار مي‌شد، كره شمالي و عربستان مقابل يكديگر با استرس بازي مي‌كردند.به هر حال به عنوان سرمربي اين شكست را مي‌پذيرم.
قطبي خاطرنشان كرد: در فوتبال ملي ايران ساختاري درست كرده‌ايم كه مي‌تواند در آينده نكات مثبتي را داشته باشد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب اگه اون نخواد مسولیت قبول کنه میخوای من مسولیت شکست پروژه جام جهانی رو برعهده بگیرم....دی.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا