• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با منتشر کردن خبرها و مقالات داغ درآمد کسب کنید

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام و عرض ادبب
بنده عضو سیستم شما هستم
ولی یک مشکل بزرگ در این سیستم شما وجود دارد که باید اصلاح شود
آن این است که هر بازدید کننده از صفحه مقالات من فقط میتواند به 1 مقاله از کل مقالات امتیاز دهد
مثلا 1 مقاله را می خواند و به آن امتیاز می دهد. ولی وقتی می خواهد مقالات بعدی را بخواند (بعد از حدود 5 دقیقه) و نظر خود را با امتیاز دادن در مورد آنها بیان کند این جمله زیر برایش نمایان میشود (بازدید کنندگان صفحه مقالات من از این نکته گله داشتند)
" امتیازهایی که توسط یک نفر، پشت سر هم ثبت شوند، غیر عادی قلمداد شده و محاسبه نمی شوند. "
امیدوارم این مشکل را حل کنید زیرا در غیر این صورت کار بنده و وقت گذاشتن برای این همه مقاله بی فایده است
متشکرم
شاد باشید
یا حق

سلام
همکار عزیز پیشنهاد شما شدنی نیست
اگر دفعات ثبت امتیاز برای مطالب رو نامحدود کنیم و هرکس به هرمقدار که خواست بتونه امتیاز بده، کار بازاریابها این خواهد بود که مقالاتشون رو باز میکنن و پشت سر هم به مطالب خودشون امتیاز میدن!
با این اوصاف فکر میکنم روزانه باید 1 میلیون تومان برای اینکار کنار بذاریم
همه سیستمها محدودیت دارند و این محدودیت باید وجود داشته باشه تا این سایتها پایدار بمونه و بتونیم به کارمون ادامه بدیم
البته فراموش نکنید هر نفر پس از گذشت 24 ساعت از ثبت امتیاز، باز هم میتونه به یه مطلب دیگه امتیاز بده

موفق باشید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام
اگر دفعات ثبت امتیاز برای مطالب رو نامحدود کنیم و هرکس به هرمقدار که خواست بتونه امتیاز بده، کار بازاریابها این خواهد بود که مقالاتشون رو باز میکنن و پشت سر هم به مطالب خودشون امتیاز میدن!
همه سیستمها محدودیت دارند و این محدودیت باید وجود داشته باشه تا این سایتها پایدار بمونه و بتونیم به کارمون ادامه بدیم
البته فراموش نکنید هر نفر پس از گذشت 24 ساعت از ثبت امتیاز، باز هم میتونه به یه مطلب دیگه امتیاز بده

موفق باشید

دوست من . تا حالا این ابتکار برای شما شروع به سودآوری کرده؟

میخواهم ببینم تاثیر داشته توی فروش شما.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوست من . تا حالا این ابتکار برای شما شروع به سودآوری کرده؟

میخواهم ببینم تاثیر داشته توی فروش شما.

فعلا تاثیرش مشخص نمیشه، چون هنوز یک ماه هم نیست که این طرح رو اجرا کردیم.
فروش ما که ثابت مونده

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
سلام

موفق باشید

طرحتون عادلانه نیست
آدم یا یه کاریو انجام نمیده یا اگه میخواد انجام بده باید به بهترین نحو اونو انجام بده
شما که بودجه ندارید نباید این سیستم رو راه اندازی می کردید
البته جسارت نباشه
بنده چون زحمت کشیدم این همه مقاله اوردم رو سایت الان میبینم شما طرحتون اینجوریه اینو میگمو این یعنی به ازای 100 مقاله که در روز وارد سایت میکنم هر بازدید کنندم فقط میتونه به 1 عدد از اون 100 عدد مقاله امتیاز بده و این یعنی 99 مقاله دیگه بی خود زده شده
در هر صورت موفق باشید.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
طرحتون عادلانه نیست
آدم یا یه کاریو انجام نمیده یا اگه میخواد انجام بده باید به بهترین نحو اونو انجام بده
شما که بودجه ندارید نباید این سیستم رو راه اندازی می کردید
البته جسارت نباشه
بنده چون زحمت کشیدم این همه مقاله اوردم رو سایت الان میبینم شما طرحتون اینجوریه اینو میگمو این یعنی به ازای 100 مقاله که در روز وارد سایت میکنم هر بازدید کنندم فقط میتونه به 1 عدد از اون 100 عدد مقاله امتیاز بده و این یعنی 99 مقاله دیگه بی خود زده شده
در هر صورت موفق باشید.

درخواست شما مثل اینه که از سیستمهای کلیکی توقع داشته باشید همه آی پی های کلیک کننده روی بنرها رو برای شما حساب کنن.
اگر در یک سیستم کلیکی همه کلیکهای یک آی پی روی بنر را، یک کلیک حساب میکنن، اون سیستم بودجه نداره ؟ یا اینکه داره جلوی سوءاستفاده رو میگیره ؟

این مورد به بودجه داشتن یا نداشتن مربوط نیست.

برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی از افراد انگشت شمار باید محدودیت ثبت امتیاز وجود داشته باشه

موفق باشید

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
طوری برنامه ریزی کنید که هرنفر به یک مقاله یکبار امتیاز بده نکه یک نفر کلا یک امتیاز بده
اگر خواستی بگو تو برنامه نویسیش کمکت می کنم

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
درخواست شما مثل اینه که از سیستمهای کلیکی توقع داشته باشید همه آی پی های کلیک کننده روی بنرها رو برای شما حساب کنن.
اگر در یک سیستم کلیکی همه کلیکهای یک آی پی روی بنر را، یک کلیک حساب میکنن، اون سیستم بودجه نداره ؟ یا اینکه داره جلوی سوءاستفاده رو میگیره ؟

این مورد به بودجه داشتن یا نداشتن مربوط نیست.

برای جلوگیری از سوءاستفاده برخی از افراد انگشت شمار باید محدودیت ثبت امتیاز وجود داشته باشه

موفق باشید

سیستم شما مگه کلیکیه؟
این همه مقاله زدن زحمت میخواد و اصلا ربطی به سیستم کلیکی نداشت که شما مطرحش کردین

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
طوری برنامه ریزی کنید که هرنفر به یک مقاله یکبار امتیاز بده نکه یک نفر کلا یک امتیاز بده

تایید میشه
این عادلانست

persianm

Registered User
لایک‌ها
199

الان هم همینطوره
هرکس میتونه به یه مقاله یکبار امتیاز بده و اگر بخواد برای بقیه مقاله ها امتیاز بده، باید 24 ساعت بعد امتیازش رو ثبت کنه

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
الان هم همینطوره
هرکس میتونه به یه مقاله یکبار امتیاز بده و اگر بخواد برای بقیه مقاله ها امتیاز بده، باید 24 ساعت بعد امتیازش رو ثبت کنه

عزیزم این 24 ساعت رو باید بردارین
چون یه بازدید کننده، 2 مرتبه یه مقاله رو نمیخونه، که بخواد دوباره بعدا بعد از 24 ساعت بیاد به مقاله که قبلا خونده و نتونسته بهش امتیاز بده، دوباره امتیاز بده
امیدوارم متوجه شده باشید

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
عزیزم این 24 ساعت رو باید بردارین
چون یه بازدید کننده، 2 مرتبه یه مقاله رو نمیخونه، که بخواد دوباره بعدا بعد از 24 ساعت بیاد به مقاله که قبلا خونده و نتونسته بهش امتیاز بده، دوباره امتیاز بده
امیدوارم متوجه شده باشید

متوجه هستم
بررسی میشه
ولی مطمئنا زمان بین ثبت امتیازها رو صفر نمیکنم، چون برای خواندن هر خبر و مطلب حداقل چندین دقیقه زمان لازمه
با شریکم درباره میزان کم کردن این 24 ساعتی که برای ثبت امتیاز بعدی لازمه صحبت میکنم

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
متوجه هستم
بررسی میشه
ولی مطمئنا زمان بین ثبت امتیازها رو صفر نمیکنم، چون برای خواندن هر خبر و مطلب حداقل چندین دقیقه زمان لازمه
با شریکم درباره میزان کم کردن این 24 ساعتی که برای ثبت امتیاز بعدی لازمه صحبت میکنم

بسیار عالی که بررسی میکنید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یکی از اون چیز هایی که من اصلا حال نمی کنم باهاش این است سایت شما خیلی وقت ها دور می اید بالا
یا اصلا نمی اید بالا این مورد خیلی بده .
ولی داشتم این یک صفحه را می خواندم .
هنوز هم اون نکته را می توانم بگم . برای اینکه هیچ کس ضرر نکنه
هر مقاله که ثبت میشه مبلغ 100 تومان به پنلش اضافه بشه . چرا چون که الان کم ترین مطلب 100 تومان قیمتش است .
بعد همین جریاناتی هست بماند .
امتیازات باشد . ای پی هم باشد . اون موقع دیگه فرد خیالش راحته اگرم بازدید کننده امد و نتوانست امتیاز بده .
حداقل 100 تومان بابت مطلب گرفته است . و اون امتیازات می تواند باعث تشویق کاربر بشود .
و لی کلا اصلا خیلی کم امتیاز می دهند در سایت شما به مقالات حتی اعضا را نمی برم برای چی
بابا می بینی یک خبر را ثبت کردی بالای 30 نفر نگاه کردند فقط می بینی 3 الی 5 نفر امتیاز دادند .

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
یکی از اون چیز هایی که من اصلا حال نمی کنم باهاش این است سایت شما خیلی وقت ها دور می اید بالا
هر مقاله که ثبت میشه مبلغ 100 تومان به پنلش اضافه بشه . چرا چون که الان کم ترین مطلب 100 تومان قیمتش است .
امتیازات باشد . ای پی هم باشد . اون موقع دیگه فرد خیالش راحته اگرم بازدید کننده امد و نتوانست امتیاز بده .
حداقل 100 تومان بابت مطلب گرفته است . و اون امتیازات می تواند باعث تشویق کاربر بشود .
و لی کلا اصلا خیلی کم امتیاز می دهند در سایت شما به مقالات حتی اعضا را نمی برم برای چی
بابا می بینی یک خبر را ثبت کردی بالای 30 نفر نگاه کردند فقط می بینی 3 الی 5 نفر امتیاز دادند .

دوست عزیز اگر ما برای ثبت هرمطلب مثلا 200 یا 300 تومن در نظر میگرفتیم. به این صورت شاید روزانه 1000 مطلب ارسال میشد!
ولی ما فقط به فکر زیاد شدن مطالب نیستیم، برای ما کیفیت مطالب هم مهمه، زمانی که سیستم امتیازدهی وجود داشته باشه، منتشرکننده خبر و مطلب سعی میکنه مطالب مناسب و خوبی رو در سایت ارسال کنه تا حداقل یه 1000+ امتیاز بگیره.
فعلا به خاطر اینکه بازدید سایت خیلی زیاد نیست، مطالب هم کمتر امتیاز میگیرن ولی در اینده که سایت رشد کرد حتما درآمد منتشرکننده های مطلب هم بیشتر میشه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز اگر ما برای ثبت هرمطلب مثلا 200 یا 300 تومن در نظر میگرفتیم. به این صورت شاید روزانه 1000 مطلب ارسال میشد!
ولی ما فقط به فکر زیاد شدن مطالب نیستیم، برای ما کیفیت مطالب هم مهمه، زمانی که سیستم امتیازدهی وجود داشته باشه، منتشرکننده خبر و مطلب سعی میکنه مطالب مناسب و خوبی رو در سایت ارسال کنه تا حداقل یه 1000+ امتیاز بگیره.
فعلا به خاطر اینکه بازدید سایت خیلی زیاد نیست، مطالب هم کمتر امتیاز میگیرن ولی در اینده که سایت رشد کرد حتما درآمد منتشرکننده های مطلب هم بیشتر میشه

دوست عزیز جوری حرف می زنید که انگار مطالب همه هیچ هستند .
ما مطلب کپی را هم حساب بکنیم . چون باید عنوان را بنویسیم . برچسب بنویسیم . منبع را بزنیم . دسته بندی را انتخاب بکنیم .
متن را بگذارم و عکس را نیز بگذاریم
به نظرم حداقل مطلبی 100 تومان را باید بدهید به دوستان
بعد اون جریان 1000 امتیاز و همون 100 تومان خودمان . هم باید یک امتیاز تشویقی باشد .
این جوری تا الان اگر اشتباه نکنم . خیلی کم امتیاز می دهند .
حتی کسانی هم که در این طرح شرکت می کنند .
به هم کم امتیاز می دهند .
بعد متاسفانه هر ای پی هم 24 ساعتی یک بار می تواند فقط به یک مقاله رای بدهد
ممکنه همان فرد در یک روز سه یا چهار را بخواند و خوشش بیاید ولی فقط باید به یکی امتیاز بدهد .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در ضمن اگر روزی هم 1000 مطلب ثبت بشود این ضرری برای شما که ندارد .
یک هر مطلب برای سایت شما سرمایه هست . وقتی ایندکس بشود . بازدید می اورد .
پس شما ضرری را نمی کنید . بلکه دارید سرمایه گذاری می کنید .
الان متاسفانه خیلی مطالب هیچی امتیاز ندارند .
لطفا یک ذره شرایط را برای دوستان راحت تر بکنید .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا مطلب انگلیسی نمیخوای؟

درجه 1 تازه به شرط چاقو

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
در ضمن اگر روزی هم 1000 مطلب ثبت بشود این ضرری برای شما که ندارد .
یک هر مطلب برای سایت شما سرمایه هست . وقتی ایندکس بشود . بازدید می اورد .
پس شما ضرری را نمی کنید . بلکه دارید سرمایه گذاری می کنید .
الان متاسفانه خیلی مطالب هیچی امتیاز ندارند .
لطفا یک ذره شرایط را برای دوستان راحت تر بکنید .

دوست عزیز جوری حرف می زنید که انگار مطالب همه هیچ هستند .
ما مطلب کپی را هم حساب بکنیم . چون باید عنوان را بنویسیم . برچسب بنویسیم . منبع را بزنیم . دسته بندی را انتخاب بکنیم .
متن را بگذارم و عکس را نیز بگذاریم
به نظرم حداقل مطلبی 100 تومان را باید بدهید به دوستان
بعد اون جریان 1000 امتیاز و همون 100 تومان خودمان . هم باید یک امتیاز تشویقی باشد .
این جوری تا الان اگر اشتباه نکنم . خیلی کم امتیاز می دهند .
حتی کسانی هم که در این طرح شرکت می کنند .
به هم کم امتیاز می دهند .
بعد متاسفانه هر ای پی هم 24 ساعتی یک بار می تواند فقط به یک مقاله رای بدهد
ممکنه همان فرد در یک روز سه یا چهار را بخواند و خوشش بیاید ولی فقط باید به یکی امتیاز بدهد .

سخنان ایشون کاملا تایید میشن
حالا لا اقل امتیازو از 24 ساعته بودن بر نمیدارین یه حد اقل لطفی به دوستان کنید و برای هر مطلبی که میذارن 500 ریال در نظر بگیرید. این دیگه واقعا نه به شما ضرر میرسونه نه به ما سود آنچنانی فقط روحیه نویسنده مقالات رو بیشتر میکنه. همینو بس

esisuzuki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر میشه یه ازای هر بازدید نیز یک قیمتی در نظر بگیرید مثل این سایت Bubblews - Speak Freely. Write Your World. که بر اساس بازدید از هر مطلب یک مقداری بول به شما میدن مرسی .

بالا