• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با منتشر کردن خبرها و مقالات داغ درآمد کسب کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
البته یه چیز دیگه هم هست ما این وسط میخواهیم هم به دوستمون کمکی کرده باشیم هم در سود دوستمون شریک باشیم.

اگر امتیاز باشه یه مزایای خوبی هم داره:
1. اینکه درآمد مادام العمر یعنی وقتی سرعت ایندکس صفحات بره بالا و از موتو جستجو بازدید کننده بیاد بلخره روزانه چند امتیاز برامون ثبت میشه.
2. مجبور میشیم بازدید کننده براش بفرستیم هم رکینگ صفحاتش بالاتر میره هم زودتر امتیاز میگیریم.
بر اساس مطالبمون که امتیاز میگیرن میتونیم بفهمیم بازدید کننده هامون چه مطالبی رو دوست دارن از اون دست مطالب بیشتر قرار میدیم و بازدید صفحات سایت هم بیشتر میشه تو سئوش هم تاثیر فوق العاده ای مذاره و ضمناً اینکه امتیازات ما به قوت خودش روزانه باقی میمونند.

من باز هم میگم این ایده ایده بسیار جالبیه و اینکه صاحب ایده سود زیادی میکنه ولی باید بدونه چیکار میکنه الکی بیگدار به آب نزنه در کل دوطرف نباید فقط منافعمون رو در نظر بگیریم یه طوری همه به هم کمک کنیم.

راه حل پیشنهادی من اینه که اول امکان ویرایش مطالب فراهم بشه مثلاً بخواهیم مطالب دانلود بذاریم که نمیشه لینک مستقیم باید لینک دانلود رو بذاریم و اینکه بر همه پوشیده نیست بازدید و جستجوی کلمه دانلود تو کشورمون بالاست.

امکان گذاشتن عکس برای مطالب باید اختیاری باشه چون بعضی مطالب عکس بدردشون نمیخوره یا حداقل ارسال عکس از طریق لینک باشه نه آپلود.

برای کسب درآمدش هم دیگه خودتون استاد تبلیغات هستید.

و اما دوستان مطلب نویس:
صاحب ایده مجبوره برای زود رشد کردن دنبال مطلب باشه، بازدید باشه و امتیاز باشه

به نظرم مبلغی برای ارسال مطلب و مبلغی برای بازدید و مبلغی برای ثبت امتیاز در نظر گرفته بشه.

و مبلغ خوب و مطلوبی برای مقالات و مطالب تازه این دیگه واقعاً بازدید رو میترکونه

یا میتونید که قبل از ارسال مطلب یه گزینه قرار بدهید که دوست دارید مطلبتون بر اساس امتیاز باشد یا بر حسب مثلاً 100 تومان اینطور دیگه بقیه هم بهتر تصمیم میگیرند.

طوری گفتم که دو طرف راضی باشند . امیدوارم کم وکاستی داشت شما اضافش کنید

MohammadHashemi

Registered User
لایک‌ها
107
سلام یه مشکل که شخصا و شاید خیلی دوست نداشته باشن تو این سیستم دیدم . اینکه نام کامل فردی که پست داده رو مینویسه . این رو شاید خیلی ها دوست نداشته باشن و با سیستم شما به این دلیل کار نکنن. همون نام کاربری کافیه و نام کامل به نظرم لازم نیست این رو بررسی کنید لطفا.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
در ضمن سايت ايشون خيلي دور بالا مي ايند براي بنده
راه نمي برم براي چي اين گونه هست .
منتظر جواب مديريت هستيم
در مورد مطالب و دير بالا امدن سايت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا راستی دیگه اسمامون اون آخر مطالب نویسید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چشد؟ ادامه بدیم یا نه؟ شرایط تغیراتون چطور داره پیش میره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چشد؟ ادامه بدیم یا نه؟ شرایط تغیراتون چطور داره پیش میره؟

مردم دنبال کارگر مفتن دوست عزیز

هر 4 تا مطلبی که توی سایت منتظر کنی 200 تا بازدید کننده رو میکشونی به وبسایت که اگر فقط یه نفر از این 200 نفر یه محصول 8 هزار تومنی سفارش بدی حدود 20 برابر سود میکنه
ولی این دوستان فقط میخوان یه نفر مفتی همه این کارا رو انجام بده

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سلام یه مشکل که شخصا و شاید خیلی دوست نداشته باشن تو این سیستم دیدم . اینکه نام کامل فردی که پست داده رو مینویسه . این رو شاید خیلی ها دوست نداشته باشن و با سیستم شما به این دلیل کار نکنن. همون نام کاربری کافیه و نام کامل به نظرم لازم نیست این رو بررسی کنید لطفا.

آقا راستی دیگه اسمامون اون آخر مطالب نویسید.

پیشنهاد شما انجام شد. از این پس اسم منتشر کننده مطلب، پایین مطلب نوشته نمیشه

مردم دنبال کارگر مفتن دوست عزیز

هر 4 تا مطلبی که توی سایت منتظر کنی 200 تا بازدید کننده رو میکشونی به وبسایت که اگر فقط یه نفر از این 200 نفر یه محصول 8 هزار تومنی سفارش بدی حدود 20 برابر سود میکنه
ولی این دوستان فقط میخوان یه نفر مفتی همه این کارا رو انجام بده

دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده که بیا تو سایت من مطلب بذار...
با در نظر گرفتن همه جوانب و با توجه به پیشنهادی که داده میشه، من تغییرات رو در سایت اعمال میکنم، لزوما همه پیشنهادات شما عملی نمیشه و نباید هم دلخوری پیش بیاد.

یه امتیاز 1000+ برای مطالب در نظر گرفته شده که با ثبت این امتیاز، مبلغ 100 تومن به پنل بازاریاب اضافه میشه
ثبت مطلب هم به خودی خود هیچ درامدی برای منتشر کننده مطلب نداره، چون اگر اینطور بود هرمطلب قدیمی و بعضا چندسطری رو ثبت می کردن و وقت زیادی هم برای بررسی و رد مطالب نیاز بود

در هر حال، من از پیشنهادات شما استقبال میکنم و بازم میگم که امکان عملی شدن همه پیشنهادات شما وجود نداره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پیشنهاد شما انجام شد. از این پس اسم منتشر کننده مطلب، پایین مطلب نوشته نمیشه

دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده که بیا تو سایت من مطلب بذار...
با در نظر گرفتن همه جوانب و با توجه به پیشنهادی که داده میشه، من تغییرات رو در سایت اعمال میکنم، لزوما همه پیشنهادات شما عملی نمیشه و نباید هم دلخوری پیش بیاد.

یه امتیاز 1000+ برای مطالب در نظر گرفته شده که با ثبت این امتیاز، مبلغ 100 تومن به پنل بازاریاب اضافه میشه
ثبت مطلب هم به خودی خود هیچ درامدی برای منتشر کننده مطلب نداره، چون اگر اینطور بود هرمطلب قدیمی و بعضا چندسطری رو ثبت می کردن و وقت زیادی هم برای بررسی و رد مطالب نیاز بود

در هر حال، من از پیشنهادات شما استقبال میکنم و بازم میگم که امکان عملی شدن همه پیشنهادات شما وجود نداره

آی لاو یو دوست من از اینکه از انتقادات و پیشنهادات مارو تجزیه تحلیل میکنی و یه نتیجه کلی برداشت میکنی خوشم میاد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من برای بالا اومدن سیستم چه تدبیری داری چون خیلی مواقع سایت بالا نمیاد؟

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوست من برای بالا اومدن سیستم چه تدبیری داری چون خیلی مواقع سایت بالا نمیاد؟

سرور فعلی مشکل داره، قول دادن که مشکلاتش رو برطرف میکنن
اگه درست نشد، سایت به سرور داخل ایران منتقل میشه

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
امتیازها بصورت زیر تغییر داده شدن

ضعیف بود (امتیاز : 500-)
نظری ندارم (امتیاز : 0)
خوب بود (امتیاز 500+)
خیلی خوب بود (امتیاز : 1000+)

امتیازها به ریال نوشته شده . مثلا با امتیاز 500+ مبلغ 50 تومان به پنل اضافه میشه
لطفا به دوستانتون هم اطلاع بدید
لینک زیرمجموعه گیری هم توی پنل شما در بخش کدهای اختصاصی وجود داره
البته از درامدی که زیرمجموعه شما از طریق انتشار مطلب بدست میاره چیزی به معرف نمیرسه.
از درامدی که زیرمجموعه شما از طریق همکاری در فروش بدست میاره، 5 درصد به شما (معرف) میرسه

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
ما یه پورتال تجاری داریم که بخشی از این پورتال رو برای انتشار اخبار و مقالات اختصاص دادیم، کسانی که دوست دارن درامد نامحدودی از طریق ارسال مقاله و خبر در سایت کسب کنن می تونن در قسمت بازاریابی ثبت نام کرده و از طریق بخش ثبت خبر و مقاله، مطالبشون رو منتشر کنن
درامد بازاریاب (منتشرکننده خبر) رو بازدیدکننده های مطلب مشخص میکنن، پایین هر مطلب امکان دادن امتیاز وجود داره و هرمقدار امتیازی که به مطلب داده بشه، به همون مقدار فورا در پنل شما اضافه میشه
مثلا اگر یه بازدیدکننده خبری رو در سایت درج کنه و یک نفر امتیاز 200+ رو به خبر اختصاص بده، فورا مبلغ 200 ریال به پنل منتشرکننده مطلب (بازاریاب) اضافه میشه
برعکس اینم هست، یعنی امتیاز منفی هم داریم و هرکس به طور مثال 100- امتیاز به یک خبر بده، فورا مبلغ 100 ریال از پنل بازاریاب کم میشه

این مبلغ برای شروع کار هست و طی چند روز آینده مبلغ رو افزایش میدیم.

بنابراین همه چیز به بازدید و کیفیت مطلب بستگی داره، اگر مطلب کپی شده و قدیمی یا غیر معتبر منتشر کنید هیچ کس به شما امتیاز نخواهد داد
ولی اگر مطلب یا مقاله ای باشه که خودتون نوشتید یا خبر دست اول و داغ باشه، بازدیدکننده های زیادی از طریق موتورهای جستجو و ... مطلب یا خبر شما رو میبینن و بهش امتیاز مناسب رو میدن

امکان تقلب یا سوءاستفاده به هیچ عنوان وجود نداره و کسانی که با فکر سوء استفاده به سیستم وارد میشن و ثبت نام میکنن، مطمئن باشن درآمدی به این افراد تعلق نمیگیره

این موضوع رو هم بگم که سایت ما دوساله در حال فعالیته و اعتبار سایت رو میتونید از بازاریابها بپرسید
تالار گفتمان هم هست و میتونید در بحثها شرکت کنید
سوالی دارید در خدمتم

لینک ثبت نام : بازاریابی و کسب درآمد
اگه بخوام کپی پیست کنم یا چیزی بنویسم برای وبلاگ خودم مینویسم تا بازدید کننده بیشتری داشته باشم.

تجارت الکترونیک و کسب و کار اینترنتی i-trade

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
پرداخت هاتون چه روزهاییه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من امتیاز دادن به مطالبمون از طرف خودمون مانعی که نداره؟

البته محدودیت آیپی شما قوی طراحی شده امکان ثبت زیاد امتیاز که وجود نداره

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
دوست من امتیاز دادن به مطالبمون از طرف خودمون مانعی که نداره؟

البته محدودیت آیپی شما قوی طراحی شده امکان ثبت زیاد امتیاز که وجود نداره

مشکلی نیست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز سيستم الان طوريش نيست .
ولي يك سايتتان دور بالا مي ايد و در بعضي موارد اصلا بالا نمي ايد .
دوم اميتاز منفي 500 را بر داريد . و بقيه را بگذاريد .
سوم براي هر مطلب حداقل مبلغ 50 تومان را بگذاريد . و بعد هر كس نيز خواست كليك بكنه . و 100 تومان بابت مطلب اعطا بشه .
واقعا بعضي مطالب خوب هستند . ولي امتياز بهشان داده نمي شود .

بالا