• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با وضعیت کنونی چه تصمیمی گرفتید؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
دوستان احساس می کنم کمی تند برخورد کردم از همگی عدر می خوام این تاپیک ورو هم حدفو نابود کنید بازم می گم عدر می خوام تاپیکو حذف کنید

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان احساس می کنم کمی تند برخورد کردم از همگی عدر می خوام این تاپیک ورو هم حدفو نابود کنید بازم می گم عدر می خوام تاپیکو حذف کنید
منو فقط به خاطر پست زدن توی تاپیک شما بن کردن. شما که استارتر تاپیک بودی، اگر اعدام نشی شانس آوردی:general509::D

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
منو فقط به خاطر پست زدن توی تاپیک شما بن کردن. شما که استارتر تاپیک بودی، اگر اعدام نشی شانس آوردی:general509::D
جه ربطی داره حتما جای دیگه چیزی گفتید اینجا که شما جیزی نگفتید منو بقیه هم چیزی نگفتیم نه فحش به کسی دادیم نه به کسی بی احترامی شده

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
جه ربطی داره حتما جای دیگه چیزی گفتید اینجا که شما جیزی نگفتید منو بقیه هم چیزی نگفتیم نه فحش به کسی دادیم نه به کسی بی احترامی شده
شوخی کردم آقا:D
من در درگیری با سوداگران مرگ، به شهادت رسیدم:p

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
1) میشه بگید کجای حرفم در مورد نماد اشتباه بود ؟(منتظر پاسخ)
2) این همه آدمم نماد نگرفتن چون شرایظشو ندارن و درآمدش اونقدرا نیست که نماد بگیرن و به جای درامد ضرره دو سه نفر از مالیات در برن دلیل بر این نیست همه بتونن در برن
3) هر پدرو مادری مخالف اینه که خونشون دفتر کار بشه و هی زنگ بخوره ( پس برای نماد یا باید خودم خونه بخرم یا یک جا رو اجاره کنم اونم واسه چس مثقال تراکنش
4) هیچ وقت سمت نماد نمیرمو نخواهم رفت...
عزیز ما که حرف از خودمون درنمیاریم ! یا تجربه داریم یا دیدیم دوستی آشنایی خیلی خوشمزه نماد گرفته یکی از دوستای نزدیک خودم تو 1 هفته نمادشو گرفت ! اینکه تراکنشتون کمه که طبیعتا به نفع خودتونه که درصد اینکه مالیات تعلق بگیره کمه
والا ما هم پدر مادر داریم از خداشونه سرکار باشیم و سرمونم شلوغ باشه :D بعدشم دزدی که نمیخوای بکنی بذا تلفن زنگ بخوره وقتی تراکنشت کم باشه زنگم کم میخوره :D مگه اینای که نماد دارن خونه اجاره کردن !
این تاپیکو بخون مثل یه پسر خوب برو نمادو بگیر هرمشکلی هم داشتی بچه ها راهنماییت میکنن انقدم گندش نکن
http://forum.persiantools.com/threa...اههای-پرداخت-تکلیف-چیه؟.783798/#post-11763954

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
عزیز ما که حرف از خودمون درنمیاریم ! یا تجربه داریم یا دیدیم دوستی آشنایی خیلی خوشمزه نماد گرفته یکی از دوستای نزدیک خودم تو 1 هفته نمادشو گرفت ! اینکه تراکنشتون کمه که طبیعتا به نفع خودتونه که درصد اینکه مالیات تعلق بگیره کمه
والا ما هم پدر مادر داریم از خداشونه سرکار باشیم و سرمونم شلوغ باشه :D بعدشم دزدی که نمیخوای بکنی بذا تلفن زنگ بخوره وقتی تراکنشت کم باشه زنگم کم میخوره :D مگه اینای که نماد دارن خونه اجاره کردن !
این تاپیکو بخون مثل یه پسر خوب برو نمادو بگیر هرمشکلی هم داشتی بچه ها راهنماییت میکنن انقدم گندش نکن
http://forum.persiantools.com/threads/در-صورت-مسدود-شدن-همه-درگاههای-پرداخت-تکلیف-چیه؟.783798/#post-11763954

گیراین سند ملکیم من چند ماه دیگه میخوام ارایشگاه بزنم اجاره نامشو قبول می کنن؟

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
آقا چرا داستان درست میکنید !! کی همچین حرفی زده , برای گرفتن نماد یک سری معیارهای مشخص هست , بیخودی داستان درست نکنید
هر کاری سختی خاص خودش رو داره , منتها دوستان وبمستر نیست اینقدر پشت کامپیوتر نشستن حتی حاضر نیستن برای منبع درآمدشون یه تکونی به خودشون بدن !!

خوبه که یاد بگیری چطوری با ادب صحبت کنید و درست نقد بکنی و تهمت نزنی.

Last edited:

heyhey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای این تاپیک:D
http://forum.persiantools.com/threads/جواب-لاتاری.785846/
همکار پاتوق یه آدم مذهبی متعصبه، با من دشمنی اعتقادی داره. اون معتاده رو بن نمیکنه، فقط منو بن میکنه:D
علاف بیکار باز رفتی یوزر درست کردی تو تاپیکا اسپم کنی؟:)نمیخوای ادم بشی؟وقتی یک بار از در پرتت میکنن بیرون از پنجره وارد میشی؟:)اینقدر تاپیکا رو خراب نکن.

heyhey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز من پول زور به کسی نمیدم برجی 100 تومن تراکنش داره سایتم برم واسه اینم مالیات بدم؟ تازشم من سند ملکی و اجاره نامه اینارو از پدرم بخوام میگه براچی می خوایو اینا و خونوادم هم کلا با اینترنت مهالفن پس نمیشه من یک جوان 23 ساله ام که برای یک قرون تراکنش بای مالیات بدم تازشم تو نماد ادرس خونه و شمارهخونرم میزنه من شماره موبایلو گذاشتم کلی فحش می فرستن به خدا زوره......همون شماره کارتو گداشتم من ساله دیگم مغازه احاره می کنم گوره بابای نت
تو معلوم نیست چکار میکنی که برات فحش میفرستن! اگر کارت درست و قانونی باشه کسی فحش نمیفرسته و از چیزی هم نمیترسی.
شما همون تو نت کار نکنی بهتره.دمشون گرم که درگاه ها را بستن اینجوری دست کلاه بردارها و بچه مدرسه ای ها کوتاه میشه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
حالا اگه یک درگاه در حد "حمایت مالی از سایت" که شاید در ماه 20هزار تومان هم پرداختی نداشته باشه، نیاز داشته باشیم، تکلیف چیه؟ اصلاً در چنین حالتی نماد معنا پیدا می کند؟ کاربر میخواد به چی اعتماد داشته باشه که حمایت مالی کنه!؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
تو معلوم نیست چکار میکنی که برات فحش میفرستن! اگر کارت درست و قانونی باشه کسی فحش نمیفرسته و از چیزی هم نمیترسی.
شما همون تو نت کار نکنی بهتره.دمشون گرم که درگاه ها را بستن اینجوری دست کلاه بردارها و بچه مدرسه ای ها کوتاه میشه.
سلام اول تشکر می کنم که شرکت کردید در این گفتگو دوما به شما و سایر دوستان پیشنهاد می کنم که در مورد من در حد حدسو گمان قضاوت نکنند در صفحع قبل نوشتم چرا فحش میدن هر کسی از این به بعد به من بگه کارت غیر قانونی بوده که فحشت میدادن به دلیل تهمت از این به بعد حلالش نمی کنم گفته باشم :D

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خوبه که یاد بگیری چطوری با ادب صحبت کنید و درست نقد بکنی و تهمت نزنی.
من دقیقا میدونم چطور صحبت کنم , حتی اگر هم بلد نباشم درست صحبت کنم حداقل در مورد چیزی که اطلاع ندارم داستان سرایی نمیکنم مثل شما

به نظرت اینها داستان سرایی نیست !
... باید دفتر کاری مشخص داشته باشی با فلان متراژ - قبض پرداخت مالیات داشته باشی . کارشناس استخدام کنی ....

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
من دقیقا میدونم چطور صحبت کنم , حتی اگر هم بلد نباشم درست صحبت کنم حداقل در مورد چیزی که اطلاع ندارم داستان سرایی نمیکنم مثل شما

به نظرت اینها داستان سرایی نیست !

احتمالا واسه کسی که سایت تفریحی داره و عکس کپی شده هنرپیشه و خوانده می گذاره ... سخنان بنده داستان سرایی به نظر بیاد و به سخره بگیره ....
ولی واسه من که سایت تخصصی دارم همه اینها واقعیت است. گرفتن مجوز از دو سازمان که شرایط خیلی سختی داره (در کل من به خاطر این مجوزها بی خیال شدم) . اگر هم مجوزهای مربوطه را گرفتی باید دفتر کار داشته باشی و دو کارشناس که همیشه باید در دفتر حاضر باشند ( هر لحظه امکان حضور بازرس وجود دارد) و کلی شرطهای دیگر

5 سال پیش که من این وب سایت را به دلیل علاقه ام راه اندازی کردم ... همچین شرایطی نبود . این قوانین را تازه گذاشتند ....
فردا هم امکان دارد این قوانین را برای سایتهای دیگه هم بگذارن ....

جالبه بدونید اگر وب سایت من بدون مجوز ادامه فعالیت بده ... برای بار اول 3 میلیون تومان جریمه می شم ... بار دوم 5 میلیون و بار سوم زندان!

و از این حرفها می خواهم این نتیجه را بگیرم که سرمایه گذاری و وقت گذاشتن تو وب ایران واقعا ریسک بزرگیه

بالا