منو فقط به خاطر پست زدن توی تاپیک شما بن کردن. شما که استارتر تاپیک بودی، اگر اعدام نشی شانس آوردی:general509:دوستان احساس می کنم کمی تند برخورد کردم از همگی عدر می خوام این تاپیک ورو هم حدفو نابود کنید بازم می گم عدر می خوام تاپیکو حذف کنید
جه ربطی داره حتما جای دیگه چیزی گفتید اینجا که شما جیزی نگفتید منو بقیه هم چیزی نگفتیم نه فحش به کسی دادیم نه به کسی بی احترامی شدهمنو فقط به خاطر پست زدن توی تاپیک شما بن کردن. شما که استارتر تاپیک بودی، اگر اعدام نشی شانس آوردی:general509:
شوخی کردم آقاجه ربطی داره حتما جای دیگه چیزی گفتید اینجا که شما جیزی نگفتید منو بقیه هم چیزی نگفتیم نه فحش به کسی دادیم نه به کسی بی احترامی شده
نه جدا براچی بن شدی؟خودم تعحب کردم خصوصی کن ببینم چه کردیشوخی کردم آقا
برای این تاپیکنه جدا براچی بن شدی؟خودم تعحب کردم خصوصی کن ببینم چه کردی
عزیز ما که حرف از خودمون درنمیاریم ! یا تجربه داریم یا دیدیم دوستی آشنایی خیلی خوشمزه نماد گرفته یکی از دوستای نزدیک خودم تو 1 هفته نمادشو گرفت ! اینکه تراکنشتون کمه که طبیعتا به نفع خودتونه که درصد اینکه مالیات تعلق بگیره کمه1) میشه بگید کجای حرفم در مورد نماد اشتباه بود ؟(منتظر پاسخ)
2) این همه آدمم نماد نگرفتن چون شرایظشو ندارن و درآمدش اونقدرا نیست که نماد بگیرن و به جای درامد ضرره دو سه نفر از مالیات در برن دلیل بر این نیست همه بتونن در برن
3) هر پدرو مادری مخالف اینه که خونشون دفتر کار بشه و هی زنگ بخوره ( پس برای نماد یا باید خودم خونه بخرم یا یک جا رو اجاره کنم اونم واسه چس مثقال تراکنش
4) هیچ وقت سمت نماد نمیرمو نخواهم رفت...
عزیز ما که حرف از خودمون درنمیاریم ! یا تجربه داریم یا دیدیم دوستی آشنایی خیلی خوشمزه نماد گرفته یکی از دوستای نزدیک خودم تو 1 هفته نمادشو گرفت ! اینکه تراکنشتون کمه که طبیعتا به نفع خودتونه که درصد اینکه مالیات تعلق بگیره کمه
والا ما هم پدر مادر داریم از خداشونه سرکار باشیم و سرمونم شلوغ باشه بعدشم دزدی که نمیخوای بکنی بذا تلفن زنگ بخوره وقتی تراکنشت کم باشه زنگم کم میخوره مگه اینای که نماد دارن خونه اجاره کردن !
این تاپیکو بخون مثل یه پسر خوب برو نمادو بگیر هرمشکلی هم داشتی بچه ها راهنماییت میکنن انقدم گندش نکن
http://forum.persiantools.com/threads/در-صورت-مسدود-شدن-همه-درگاههای-پرداخت-تکلیف-چیه؟.783798/#post-11763954
اطلاع دقیق ندارم داداش بهتره باهاشون تماس بگیری از خودشون بپرسیگیراین سند ملکیم من چند ماه دیگه میخوام ارایشگاه بزنم اجاره نامشو قبول می کنن؟
آقا چرا داستان درست میکنید !! کی همچین حرفی زده , برای گرفتن نماد یک سری معیارهای مشخص هست , بیخودی داستان درست نکنید
هر کاری سختی خاص خودش رو داره , منتها دوستان وبمستر نیست اینقدر پشت کامپیوتر نشستن حتی حاضر نیستن برای منبع درآمدشون یه تکونی به خودشون بدن !!
علاف بیکار باز رفتی یوزر درست کردی تو تاپیکا اسپم کنی؟نمیخوای ادم بشی؟وقتی یک بار از در پرتت میکنن بیرون از پنجره وارد میشی؟اینقدر تاپیکا رو خراب نکن.برای این تاپیک
http://forum.persiantools.com/threads/جواب-لاتاری.785846/
همکار پاتوق یه آدم مذهبی متعصبه، با من دشمنی اعتقادی داره. اون معتاده رو بن نمیکنه، فقط منو بن میکنه
تو معلوم نیست چکار میکنی که برات فحش میفرستن! اگر کارت درست و قانونی باشه کسی فحش نمیفرسته و از چیزی هم نمیترسی.عزیز من پول زور به کسی نمیدم برجی 100 تومن تراکنش داره سایتم برم واسه اینم مالیات بدم؟ تازشم من سند ملکی و اجاره نامه اینارو از پدرم بخوام میگه براچی می خوایو اینا و خونوادم هم کلا با اینترنت مهالفن پس نمیشه من یک جوان 23 ساله ام که برای یک قرون تراکنش بای مالیات بدم تازشم تو نماد ادرس خونه و شمارهخونرم میزنه من شماره موبایلو گذاشتم کلی فحش می فرستن به خدا زوره......همون شماره کارتو گداشتم من ساله دیگم مغازه احاره می کنم گوره بابای نت
سلام اول تشکر می کنم که شرکت کردید در این گفتگو دوما به شما و سایر دوستان پیشنهاد می کنم که در مورد من در حد حدسو گمان قضاوت نکنند در صفحع قبل نوشتم چرا فحش میدن هر کسی از این به بعد به من بگه کارت غیر قانونی بوده که فحشت میدادن به دلیل تهمت از این به بعد حلالش نمی کنم گفته باشمتو معلوم نیست چکار میکنی که برات فحش میفرستن! اگر کارت درست و قانونی باشه کسی فحش نمیفرسته و از چیزی هم نمیترسی.
شما همون تو نت کار نکنی بهتره.دمشون گرم که درگاه ها را بستن اینجوری دست کلاه بردارها و بچه مدرسه ای ها کوتاه میشه.
من دقیقا میدونم چطور صحبت کنم , حتی اگر هم بلد نباشم درست صحبت کنم حداقل در مورد چیزی که اطلاع ندارم داستان سرایی نمیکنم مثل شماخوبه که یاد بگیری چطوری با ادب صحبت کنید و درست نقد بکنی و تهمت نزنی.
... باید دفتر کاری مشخص داشته باشی با فلان متراژ - قبض پرداخت مالیات داشته باشی . کارشناس استخدام کنی ....
من دقیقا میدونم چطور صحبت کنم , حتی اگر هم بلد نباشم درست صحبت کنم حداقل در مورد چیزی که اطلاع ندارم داستان سرایی نمیکنم مثل شما
به نظرت اینها داستان سرایی نیست !