ی جورایی ب زور دارم میرم کلاسش میخوام بدونم چ کارایی میشه کرد ، میشه نرم افزار ساخت ؟؟اگر میخوای برنامه نویسی حرفه ای بکنی سی شارپ یاد بگیر ولی اگر در حد یه ماشین حساب یا .. همین ویزوال رو یاد بگیر
ی جورایی ب زور دارم میرم کلاسش میخوام بدونم چ کارایی میشه کرد ، میشه نرم افزار ساخت ؟؟
یا پروژه های تحت وب هم میشه انجام داد
ويژوال خيلي قدرتمند تر از اين حرفاستاگر میخوای برنامه نویسی حرفه ای بکنی سی شارپ یاد بگیر ولی اگر در حد یه ماشین حساب یا .. همین ویزوال رو یاد بگیر
ويژوال خيلي قدرتمند تر از اين حرفاست
لطفا نگاه آماتورانه به وي بي نداشته باشيد ، درسته الان خانواده دات نت بازار رو گرفتن اما قدرتي كه وي بي داره خيلي خيلي بالاتر از اين حرفهاست (البته براي برنامه نويسانش)
در كل فكر نميكنم پروژه اي تو دست برنامه نويسان ايراني باشه كه سي شارپ بتونه انجام بده اما وي بي 6 از اون عاجز باشه !
آموزش درست حسابی میخوای فقط Msdnمن vb6 رو خوب بلدم و میگم زیاد نمیشه باهاش کاری کرد
میتونی ویروس بسازی (خودم سه چهارتا ویروس ساختم باهاش که باید ویندو عوض کنی اگه اجرا بشن)
میتونی نرم افزار تحت ویندوز بنویسی (با وی بی دات نت میشه به نت هم وصل شد اما با وی بی 6 فقط کارای افلاین)
مثلآ نرم افزار مدیریت آزانس و شرکت و ... رو میشه باهاش راحت درست کرد
پروژه دانشجویی بقیه رو انجام بدی
این ی تصویر از اولین نرم افزاری که من باهاش شروع کردم به نوشتن
مشاهده پیوست 694103
===================================================================
دوستان یه سوال
من الان ویبی 6 رو خوب بلدم
میخوام بیام رو ویبی دات نت
میشه؟
آموزش درست حسابی در این مورد دارید ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
این رنکینگ رو یه نگاه بندازید دوست عزیز
http://spectrum.ieee.org/computing/software/top-10-programming-languages
برتری یه زبان از خیلی لحاظ قابل بررسی هست و اینکه بخواید ویژوال بیسیک 6 رو با سی شارپ مقایسه کنید به نظرم یه مقایسه کاملا ساده لوحانه هست ،شما داکیومنت ها و کتابخونه هایی که برای سی شارپ ارائه شده در هر زمینه ای از پردازش های صوت و تصویر و گرافیک و ... رو یه نگاه بندازید بعد ببنید آیا واسه وی بی 6 همچین چیزایی بوده ؟
شما يه سرچ در مورد سوكت نويسي تو نت بزن ميبيني كه وي بي 6 هم با نت ميتونه ارتباط برقرار كنهمن vb6 رو خوب بلدم و میگم زیاد نمیشه باهاش کاری کرد
با وی بی دات نت میشه به نت هم وصل شد اما با وی بی 6 فقط کارای افلاین
ام س دی ان ماکروسافت قطعآ بهترینه اما زبان من در حد اون نیست که مستقیم از منبع بتونم چیزی یاد بگیرمآموزش درست حسابی میخوای فقط Msdn
شما يه سرچ در مورد سوكت نويسي تو نت بزن ميبيني كه وي بي 6 هم با نت ميتونه ارتباط برقرار كنه![]()
ببينيد من نگفتم وي بي 6 برتر از سي شارپ هست !! اما سي شارپ هر چي داره با كتاب خانه هاش داره !!! يعني طرف كد نميزنه در واقع داره از كتابخانه ها استفاده ميكنه ، اما در وي بي اينطور نبود كه چون فلان كتابخانه وجود نداره ديگه تمام نميشه كد زد ! تو وي بي هم خودت ميتونستي كتابخانه جديد بنويسي ocx جديد بسازي و اين باعث ميشد واقعا برنامه نويس بشي بدوني برنامه نويسي چيه ! اما متاسفانه بعد اومدن دات نت هركس شده برنامه نويس ! و اون كدي كه طرف يك هفته وقت ميزاشت تو وي بي 6 مينوشت يارو مياد تو دات نت به صورت wizard مانند ايجاد ميكنه ! ميگه برنامه نوشتم !
البته بنده قصدم اين نيست دات نت زبان ضعيفي هست بلكه 100 برابر وي بي 6 قدرتمنده ، مقصود من اين بود كه وي بي 6 هم زبان حرفه اي هست براي حرفه اي ها ! و اينطور نيست كه فقط بشه ماشين حساب نوشت !
الان دات نت شده چيزي مثل جوملا و وردپرس كه هركس با نصبش ميگه من طراح و برنامه نويس وب هستم !