• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
جسارتا میشه بفرمایید از کجا این مبلغ رو اوردید؟ قصد فضولی ندارم فقط برای خودم پرسیدم چون با کلی سگ دو زدن خودم هنوز نتونستم یک دهم این مبلغ رو پس اندازه کنم
اگر هم اینجا نمیتونید لطفا پیغام خصوصی بفرستید

جسارتا شما تاپیک رو بخونین از اول تا آخر جواب همه سوالاتون رو میگیرین!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

مرسی،
در مورد پیشنهاد دومی تجربه خیلی خیلی تلخ داشتم که حاضر نیستم اون دوران دوباره واسم زنده شه.
و اما اولی،
کسی رو می شناسین که تو بورس ایران موفق باشه و به جایی رسیده باشه؟ :)

میشناسم ولی کارآموز قبول نمیکنه :دی

در زمینه IT خودتون کاری انجام دادین ؟
TNX
[/QUOTE]

یه زمانی داشنیم

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
حسین تو چرا به IT علاقه نداری؟ :D
همش باید بری بنایی کنی؟ :-w

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین تو چرا به IT علاقه نداری؟ :D
همش باید بری بنایی کنی؟ :-w

من به هر چی علاقه داشتم ، از دست تو که انقدر لفتش میدی یه کاری انجام بدی علاقم رو از دست دادم. مثل ثبت دومین و فلافل :دی

AzarKhan

Registered User
لایک‌ها
0
میتونیم تو تایپکش اسپم بدیم و از حالت نیویوزری خارج بشیم:snitch:

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
میشناسم ولی کارآموز قبول نمیکنه :دی

یه زمانی داشنیم

خوبه،
ولی جدی اگر کسی رو می شناسی که این کاره هست بهم معرفی کن که برم پیشش شاگردی، می خوام روزی 3 ساعت فیکس بزارم واسه بورس :)
--
بیشتر بیا سمت IT سرمایه گذاری کن، این ساختمون سازی اعصاب واسه آدم نمیزاه، این طور نیست؟

2funs

Registered User
لایک‌ها
91

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من به هر چی علاقه داشتم ، از دست تو که انقدر لفتش میدی یه کاری انجام بدی علاقم رو از دست دادم. مثل ثبت دومین و فلافل :دی
مشکل از خودته، ننداز گردن من :D
الان هم ماه رمضونه، نمیشه دعوتت کنم. ولی خواستی میتونی منو دعوت کنی، معدم مشکل داره نمیتونم روزه بگیرم :دی

کسایی که مایل به فعالیت تو حوزه آی تی هستن به این سایت یه نیگا بندازن
ایده خوبیه واسه سایت زدن
ولی تیمه فوی می خواد

Freelance Graphic Design, Logo Design, Web Design Services | DesignCrowd

ایده ی خیلی خوبیه، برای کسی یا تیمی که حوصله و اعصاب داشته باشه.
ولی بازم کارای بهتری و کم اعصاب تری هم تو آی تی هست :)

بیشتر بیا سمت IT سرمایه گذاری کن، این ساختمون سازی اعصاب واسه آدم نمیزاه، این طور نیست؟
کو گوش شنوا :rolleyes:

کمتر از 2 ساله میشه 10% کل ترافیک وب ایران رو گرفت، اگر و اگر ... :D

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
مرسی. شما که لینک گذاشتی، حداقل یه نمه توضیح هم بده ببینیم چی به چیه؟

کارمزدی - ویکی‌پدیا

نمونه فارسیش هم پونیشا هست
اما فرق اصلی designcrowd با سایت هایی مثل freelancer یا elance اینه که تمرکزش روی مسابقه ای بودن پروژه هاست
اگه می خوای بیشتر بدونی وبلاگ پونیشا رو بخون
وبلاگ پونیشا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خوبه،
ولی جدی اگر کسی رو می شناسی که این کاره هست بهم معرفی کن که برم پیشش شاگردی، می خوام روزی 3 ساعت فیکس بزارم واسه بورس :)

چشم

بیشتر بیا سمت IT سرمایه گذاری کن،

شرکت آی تی وجود داره الان ، ایده ای داری برای آی تی؟ و منظورت از سرمایه گذاری در آی تی کدوم بخشه؟

این ساختمون سازی اعصاب واسه آدم نمیزاه، این طور نیست؟

آره دیگه باید پول بدی بابت هر چیزی، جون که نیست آدم راحت بده ;)

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
مشکل از خودته، ننداز گردن من :D
الان هم ماه رمضونه، نمیشه دعوتت کنم. ولی خواستی میتونی منو دعوت کنی، معدم مشکل داره نمیتونم روزه بگیرم :دی

تو یونت مشکل داره ، اگر یه ذره جمع و جورش کنی همه مشکلاتت حل میشه که روزه هم در همون راستا هستش :دی

کو گوش شنوا :rolleyes:

کمتر از 2 ساله میشه 10% کل ترافیک وب ایران رو گرفت، اگر و اگر ...

خب اگر ها رو بگو ببینم چیا هستن؟

فقط ببین یه سرمایه گذار براش مهم نیست که اون ایده چجوری اجرا میشه و کجای دنیا رو میگیره بلکه براش مهمه که مثلا سرمایه گذاریش ظرف چه مدت زمانی اصل سرمایه + سود برمیگرده و میزان ریسک چقدره؟ و چه تضامینی داده میشه توسط ایده پرداز!

فلذا حالا اگرها رو بفرمایید

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تو هر زمینه ای یه نمونه ی خوب برات اوردم
تو آی تی (مخصوصا اینترنت) باید بلند مدت فکر کرد
زیر ۲ سال برای بازگشت سرمایه نباید در نظر گرفت. البته ممکنه تو بعضی از شاخه ها حتی ۶ ماهه هم برگشت داشته باشه.
برای سود هم به نظر من اگه خوب کار بشه و همه ی مسایل جور باشه میشه رو سود ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی (نسبت به سرمایه اولیه) حساب باز کرد :)

بحث یون نیست. یون رو میشه یه کاریش کرد :D
این فکر لعنتی باید آزاد باشه تا بشه ماکزیمم بهره وری رو ازش داشت. وقتی هم مشکلات باشه فکر کار نمیکنه و مغز Pریود میشه

گیر دادی به یون من چرا!؟ تو خودت میpیچونی به من چه :D

p.n: با لینوکسم. اشتباهات کیبوردی و املاییم رو ببخشید :دی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو یونت مشکل داره ، اگر یه ذره جمع و جورش کنی همه مشکلاتت حل میشه که روزه هم در همون راستا هستش :دی

خب اگر ها رو بگو ببینم چیا هستن؟

فقط ببین یه سرمایه گذار براش مهم نیست که اون ایده چجوری اجرا میشه و کجای دنیا رو میگیره بلکه براش مهمه که مثلا سرمایه گذاریش ظرف چه مدت زمانی اصل سرمایه + سود برمیگرده و میزان ریسک چقدره؟ و چه تضامینی داده میشه توسط ایده پرداز!

فلذا حالا اگرها رو بفرمایید

حسین مثل پولدارهای بیسواد حرف میزنی ها :دی
اول از همه به فکر اصل سرمایه و سودی، یه کم ریسک کن، قسمتی از سرمایه ات رو روی یه کار بذار، همون اول اون سرمایه که گذاشتی رو بر باد رفته فرض کن، اگه پروژه شکست خورد زیاد ناراحتی نمیشی اما اگه موفق بود ...

تو ایران سایتی که در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشه وجود نداره، اما پتانسیلش وجود داره،
میشه چند تا سایت زد و ایراداتی که سایتهای مشابه دارن برطرف کرد و همه رو تو ایران اول کرد، سایت اجتماعی مثل کلوپ و دلشکشته (میکروبلاگ ـه) ، سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا، سایت بلاگ دهی. زیر همه سایتها هم میزنی powered by hosesin :دی

بابا بده مثل مارک زوکربرگ معروف بشی و تو همه کنفرانسها ببرنت یا نه مثل شیرازی مدیر بلاگفا.

با محمد هم موافقم بحث یون نیست اونو میشه کاری کرد، مشکل چیز دیگس

من دیروز پریروز یه فکری زد به سرم، به نظرم ایده بدی هم نمی اومد، اما امروز یادم نمیاد چی بوده :دی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین مثل پولدارهای بیسواد حرف میزنی ها :دی
اول از همه به فکر اصل سرمایه و سودی، یه کم ریسک کن، قسمتی از سرمایه ات رو روی یه کار بذار، همون اول اون سرمایه که گذاشتی رو بر باد رفته فرض کن، اگه پروژه شکست خورد زیاد ناراحتی نمیشی اما اگه موفق بود ...

تو ایران سایتی که در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشه وجود نداره، اما پتانسیلش وجود داره،
میشه چند تا سایت زد و ایراداتی که سایتهای مشابه دارن برطرف کرد و همه رو تو ایران اول کرد، سایت اجتماعی مثل کلوپ و دلشکشته (میکروبلاگ ـه) ، سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا، سایت بلاگ دهی. زیر همه سایتها هم میزنی powered by hosesin :دی

بابا بده مثل مارک زوکربرگ معروف بشی و تو همه کنفرانسها ببرنت یا نه مثل شیرازی مدیر بلاگفا.

با محمد هم موافقم بحث یون نیست اونو میشه کاری کرد، مشکل چیز دیگس

من دیروز پریروز یه فکری زد به سرم، به نظرم ایده بدی هم نمی اومد، اما امروز یادم نمیاد چی بوده :دی

اولا حتما فکر کن ایدت یادت بیاد بعدشم بیا مطرح کن ببینیم چیکارش میشه کرد؟

دوما ممد ایده هاش 100 میلیون تومن هزینه داره ، خداییش خودت بودی میدادی 100 تومن رو نشد هم نشد!

ممدم که خودش میگه فعلا pریود شده مخش ، تازه اینجوریه ایده 100 تومنی میده خوب بشه فکر کنم زیر 200 میلیون صحبت نکنه.

این 2x2 = 4 تاس دیگه پولدار بیسواد چیه؟ همه میشینن میگن x تومن بزاریم بعد چه مدت چقدر سود میده و میزان ریسک ، با سوادا اونان که میان میگن به به و چه چه بریم بترکونیم بعدشم که نشد ایول بریم شمال :wacko:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ادوما ممد ایده هاش 100 میلیون تومن هزینه داره ، خداییش خودت بودی میدادی 100 تومن رو نشد هم نشد!

ممدم که خودش میگه فعلا pریود شده مخش ، تازه اینجوریه ایده 100 تومنی میده خوب بشه فکر کنم زیر 200 میلیون صحبت نکنه.

ممد کی میگه اگه شد شد، نشدم نشد؟ :D
من دیگه میلیونی کار نمیکنم، الان خواستم یه پروپوزال کامل 3 میلیاردی بت بدم : ))
عمراً دیگه :D

بیا یاهو :D

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
هتل بزن بعدشم گسترشش بده مثل پدیده شاندیز .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا