• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
هتل بزن بعدشم گسترشش بده مثل پدیده شاندیز .

یه چیز جالب راجع به ابن آقای پدیده شاندیز بگم.

یادم نیست چه سالی بود 81 یا 82 بود من با دو تا دیگه از رفیقام از دبی لپ تاپ میاوردیم بعد از طریق مشهد میرفتیم لب مرز اونجا نفر بر سوار میشدیم یه قسمتی از راه رو هم که امن میشد با وانت میرفتیم کابل بعد اونجا یه رستوران بود به نام رستوران ایرانی شاندیز که میگفتن از قبل هم اونجا بوده یعنی قبل از جنگ، خب این آقای پدیده شاندیز باید هم به اینجا برسه ، شما ببینید چه سختیهایی رو این تحمل کرده تا به اینجا رسیده، باید زحمت کشیده بشه و تجربه کسب بشه، بعد از حمله آمریکا بهترین رستوران کابل شاندیز بود حتی سفیر آمریکا اونجا قرار میزاشت میومد اونجا، پر سرباز آمریکایی میشد.(بازار فروش لپ تاپ سکه بود) یادش به خیر چه کارا که نکردیم ما!

پ.ن : دوستان گفتن ایشون ایده دادن شما خاطره تعریف کردی!

راجع به خیلی از پیشنهادات صحبت شده تو تاپیک اگر دوستان مطالعه کنن تاپیک رو بحثاش هست، شرمنده یاد گذشته ها افتادم که جوون بودم و .... چه کارایی که نمی کردیم واسه پول در آوردن.

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
ممد کی میگه اگه شد شد، نشدم نشد؟ :D
من دیگه میلیونی کار نمیکنم، الان خواستم یه پروپوزال کامل 3 میلیاردی بت بدم : ))
عمراً دیگه :D

بیا یاهو :D

تیام گفت تو نگفتی که!

ولی یه دفعه از تو پرسیدم گفتی من تضمین نمیدم :rolleyes:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اولا حتما فکر کن ایدت یادت بیاد بعدشم بیا مطرح کن ببینیم چیکارش میشه کرد؟

دوما ممد ایده هاش 100 میلیون تومن هزینه داره ، خداییش خودت بودی میدادی 100 تومن رو نشد هم نشد!

ممدم که خودش میگه فعلا pریود شده مخش ، تازه اینجوریه ایده 100 تومنی میده خوب بشه فکر کنم زیر 200 میلیون صحبت نکنه.

این 2x2 = 4 تاس دیگه پولدار بیسواد چیه؟ همه میشینن میگن x تومن بزاریم بعد چه مدت چقدر سود میده و میزان ریسک ، با سوادا اونان که میان میگن به به و چه چه بریم بترکونیم بعدشم که نشد ایول بریم شمال :wacko:

فکر کنم ناراحت شدیا
wacsmiley.gif
:D
منظورم این نبود که بیسواد هستی بابا، منظورم این بود مثل اون پولدارهای که سواد ندارن (و سنتی هستن) و اهل ریسک و اینچزیا نیستن، میکنی

100 میلیون واسه من مبلغ زیادی هست، 40 سال کار کنم اینقدر در نمیارم :دی اما واسه تو که میلیاردی سرمایه داری نباید چیز خاصی باشه، بابا هستن بعضیا نصف زندگیشون رو میزان واسه کاری، این که یک دهم نیست

راستی امروز اخبار استان رو دیدم درباره سایت پرورش ماهی و اینا بود، طرف میگفت 200 میلیون تومان گذاشته، 2 تا کارگر داره، 6-7 نفر هم غیر مستقیم کار میکنن، سایت ـه هم 200 تنی بود. چطوره؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
با tiyam موافقم، اگه پول گنده میخوای باید ریسک کنی.

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
عنوان تاپیک چهارصد میلیون نبود؟؟؟

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
هر کاری می کنی پولت رو تو شیکم این اجنبی ها نریز .

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
این طرح تفضیلی از کی اجرایی میشه ؟و اینجور که شنیدم برای سه طبقه به بالا باید تراکم خرید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حسین جان من فکر می کنم یا به سود های کم قانع نیستی یا اینکه ریسک پذیریت کم شده
ماهی 7-8 درصد هم که به چشمت نمیاد

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان من فکر می کنم یا به سود های کم قانع نیستی یا اینکه ریسک پذیریت کم شده
ماهی 7-8 درصد هم که به چشمت نمیاد

به علی آقای گل گلاب

والا ماهی 7-8 درصد خیلی خوبه علی جون ولی از چه راهی؟ فارکس؟ جون دادا ندارم قدرت ریسکشو!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
به علی آقای گل گلاب

والا ماهی 7-8 درصد خیلی خوبه علی جون ولی از چه راهی؟ فارکس؟ جون دادا ندارم قدرت ریسکشو!

مخلصم ! میگم حسین جون نگفتم قدرت ریسک نداری ! بعد اینی که بهت گفتم ریسک معقول و کمش بود اگر نه
میشه با ماهی بالای 50 درصد هم کار کرد بعد مگه می خوای چند درصد سرمایه ات رو درگیر کنی ؟
حسین جون اگر تونستی این مقاله رو بخون ببین ریسک به چی میگن کسی که بانک مرکزی انگلستان نتونست جلوش وایسه
کسی که طلا رو روی 1900 فروخته برای تارگت 1400
اینجا

مثنوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مخلصم ! میگم حسین جون نگفتم قدرت ریسک نداری ! بعد اینی که بهت گفتم ریسک معقول و کمش بود اگر نه
میشه با ماهی بالای 50 درصد هم کار کرد بعد مگه می خوای چند درصد سرمایه ات رو درگیر کنی ؟
حسین جون اگر تونستی این مقاله رو بخون ببین ریسک به چی میگن کسی که بانک مرکزی انگلستان نتونست جلوش وایسه
کسی که طلا رو روی 1900 فروخته برای تارگت 1400
اینجا

البته این که سورس میلیاردر شده حرفی نیست اما ایشون از پشت پرده سیاسی خبر دار بود و میدونست قرار چه خبری بشه ( وزیر دارایی انگلستان، نورمان لامونت اعلام کرد که کشورش از سیستم پولی اروپا خارج می‌شود ) برای همین فروخت چون خبر داشت
عمرا اگر دوباره بتونه همچین کاری رو انجام بده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
البته این که سورس میلیاردر شده حرفی نیست اما ایشون از پشت پرده سیاسی خبر دار بود و میدونست قرار چه خبری بشه ( وزیر دارایی انگلستان، نورمان لامونت اعلام کرد که کشورش از سیستم پولی اروپا خارج می‌شود ) برای همین فروخت چون خبر داشت
عمرا اگر دوباره بتونه همچین کاری رو انجام بده
چهارشنبه سیاه به روز ۲۵ شهریور ۱۳۷۱ خورشیدی، برابر ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۲ میلادی گفته می‌شود. در این روز، جرج سوروس، سرمایه دار آمریکایی توانست بانک انگلستان (بانک مرکزی انگلستان) و واحد پولی انگلستان، «پوند» را به زانو درآورد. در این روز جرج سوروس که از سیستم پولی و سیاست‌های بانک مرکزی انگلستان دل چرکین بود و چند سرمایه دار دیگر با مقادیر بسیار هنگفتی روی این موضوع در بورس شرط بندی کردند که میگفت: سطح ارزش پوند انگلیس حباب وار رشد کرده و بی مورد گران است. انگلستان یا باید ارزش پوند را پایین ببرد یا که از رده «سیستم پولی اروپا» خارج شود. در این روز بانک مرکزی انگلستان در حالت دستپاچگی سطح ربح رایج را طی چند ساعت از ۱۰٪ به ٪۱۲ رساند و عاقبت قول ربح ۱۵٪ داد تا در دنیا و بین سرمایه داران جلب اعتماد کند. هم زمان جرج سوروس با سماجت تمام مبلغ شرط بندی‌هایش را چند برابر کرد. در نتیجه در ساعت ۱۹ همان روز وزیر دارایی انگلستان، نورمان لامونت اعلام کرد که کشورش از سیستم پولی اروپا خارج می‌شود و سطح ربح دوباره به ۱۰٪ برمی‌گردد. در نتیجه ارزش پوند در روز‌های آینده در برابر مارک آلمان ٪۱۵ و در برابر دلار آمریکا ۲۵٪ سقوط کرد. جرج سوروس در این روز سودی چند میلیارد دلاری بدست آورد. رسانه‌ها و اهل بورس به او لقب «مردی که بانک مرکزی انگلستان را شکست داد (به زانو درآورد)» را دادند.

قسمتی که بولد کردم رو بخون! این کار بانک مرکزی انگلستان یعنی نمی خواسته ارزش پوند کم بشه و سعی کرده با مداخله جلوش رو بگیره
بعد حرفم روی ریسک پذیری این ادم هست

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
میدونی آقا قضیه چیه ؟ خیلی از افرادی که فعالیت اقتصادی میکنن ، سود 7-8 درصدی که براشون رویاست ، سود 3-4 درصدی هم براشون عالی حساب میشه. اما فارکس یه مشکل بزرگ داره . نمیتونی سرمایه بزرگ -هر کسی به نسبت وسعش- بذاری توش. چون بروکراش قابل اعتماد نیستن

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
قسمتی که بولد کردم رو بخون! این کار بانک مرکزی انگلستان یعنی نمی خواسته ارزش پوند کم بشه و سعی کرده با مداخله جلوش رو بگیره
بعد حرفم روی ریسک پذیری این ادم هست

وقتی سرمایه باشه - چه کوچیک چه بزرگ - تو همین بازار کالا و خدماتی هستن که ماهی راحت بالای 5 % سود بده و بسا بیشتر
پس چه احتیاجی به ریسک کردنه
تو این مملکت یه دنیا کار نکرده هست
چه تو فضای مجازی چه تو فضای حقیقی
بهترین محل کسب سود بومی سازی ایده های موفق خارجی هاست
بالاتر گفتم
من چند روزیه با سیستم تخفیفان کار می کنم
قراردادی مثل لینک زیر برا تخفیفان 2 ملیون داشته
نخستین وب سایت خرید گروهی تخفیفان - ۶۸٪ تخفیف فوق العاده PRP صورت، دست و گردن یا مو+ لیزر جوانسازی+ لیفتینگ RF+ میکرودرم ابریژن ویژه خانم ها و

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
میدونی آقا قضیه چیه ؟ خیلی از افرادی که فعالیت اقتصادی میکنن ، سود 7-8 درصدی که براشون رویاست ، سود 3-4 درصدی هم براشون عالی حساب میشه. اما فارکس یه مشکل بزرگ داره . نمیتونی سرمایه بزرگ -هر کسی به نسبت وسعش- بذاری توش. چون بروکراش قابل اعتماد نیستن

دقیقا حرف منم همینه که سود ماهی 7-8 درصد خیلی خوبه
ببین نمی دونم چقدر بروکرها رو میشناسی اما بروکرهای خیلی خیلی مطمئن هم هستند مثلا fxcm تنها بروکریه که رگوله وال استریت هست دیگه خودت حساب کن !
بعد بروکر که رگوله هست وثیقه سنگین پیش رگولاتوری میزاره ! و هر چی بروکر رگوله بیشتری داره خب اطمینان بهش بیشتر میشه
بعد یکسری بروکرها هستن که سپرده های مشتریان رو بیمه میکنن یعنی حتی اگه بروکر برشکست بشه بیمه خسارات مشتری رو برمیگردونه

وقتی سرمایه باشه - چه کوچیک چه بزرگ - تو همین بازار کالا و خدماتی هستن که ماهی راحت بالای 5 % سود بده و بسا بیشتر
پس چه احتیاجی به ریسک کردنه
تو این مملکت یه دنیا کار نکرده هست
چه تو فضای مجازی چه تو فضای حقیقی
بهترین محل کسب سود بومی سازی ایده های موفق خارجی هاست
هر کسی نگاه خودش رو داره ! ایده ها متفاوت هست بعد شما باید ترید کرده باشی تا بفهمی من چی میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا