• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
الان سرمایه گذاری هم میکنید؟

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام خدمت همه دوستان و حاج حسین زحمت کش.
به نظر شما به وجود همه ی مزایای شرکت،در حال حاضر و با توجه به برنامه های مالیاتی دولت تاسیس شرکت برای کارهای نمایندگی و اینا خوب هست یا تو سایه بودن و گذشتن از مزایای شرکت بهتره؟
ممنونم.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
با سلام خدمت همه دوستان و حاج حسین زحمت کش.
به نظر شما به وجود همه ی مزایای شرکت،در حال حاضر و با توجه به برنامه های مالیاتی دولت تاسیس شرکت برای کارهای نمایندگی و اینا خوب هست یا تو سایه بودن و گذشتن از مزایای شرکت بهتره؟
ممنونم.

سلام دوستم
پیشنهاد من اینه که فعلا تو سایه باشید حداقل تا یکسال دیگه که وضعیت کشور مسخص بشه به کدام سمت میخواد بره، اینکه میگم یکسال با شرایط فعلی هست، ممکنه 6 ماه دیگه شرایطی پیش بیاد که خیلی هم فعالیت تو زمینه شما خوب باشه، اما با این بودجه ای که من میبینم دولت محترم تهیه کرده امسال رو سال در سایه بودن و بستن قرارداد با شرکت دیگران بدون دور خوردن نامگذاری می کنم:blush:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
عشق . صفا. حال . فقط ازدواج نکن :blush:

ازدواج شتریه که رو همه میخوابه و شامل حال بنده هم شده :rolleyes:

مهم اینه که گربه رو دم حجله کشته باشی وگرنه هر چی جمع کردی جیک ثانیه باد هواس :wacko:

yagoot

Registered User
لایک‌ها
14
ازدواج شتریه که رو همه میخوابه و شامل حال بنده هم شده :rolleyes:

مهم اینه که گربه رو دم حجله کشته باشی وگرنه هر چی جمع کردی جیک ثانیه باد هواس :wacko:

من که تحمل شتر رو ندارم :D

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
فکرشو کردم یه خونه درست میکنم شترو میبرم اونجا:D

شتره قبلش روت میخوابه که ختم میشه به اینکه دست عیال رو بگیری ببری خونت :happy:

مراحلش رو حالا میبینی خودت

yagoot

Registered User
لایک‌ها
14
شتره قبلش روت میخوابه که ختم میشه به اینکه دست عیال رو بگیری ببری خونت :happy:

مراحلش رو حالا میبینی خودت
داداش شوخی کردم
درسته من ازدواج نکردم ولی هرکی ازدواج کنه خیلی موفقه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش شوخی کردم
درسته من ازدواج نکردم ولی هرکی ازدواج کنه خیلی موفقه

می دونم برادر اینا که شوخیه! منظورمنم اینه که بالاخره سر همه میاد زمانش فرق میکنه.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام برادر حسین.
توی یکی از تاپیک ها دیدم پیشنهاد پیش خرید تیبا داده بودید ! سوالی که داشتم اینکه : پیش فروش نقدی با پیش فروش نقدی و اعتباری چه تفاوتی دارند و باقی مونده قیمت رو به قیمت روز میگیرن یا قطعی ؟ ممنون:blush:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام برادر حسین.
توی یکی از تاپیک ها دیدم پیشنهاد پیش خرید تیبا داده بودید ! سوالی که داشتم اینکه : پیش فروش نقدی با پیش فروش نقدی و اعتباری چه تفاوتی دارند و باقی مونده قیمت رو به قیمت روز میگیرن یا قطعی ؟ ممنون:blush:

http://forum.persiantools.com/t355910-page6.html#post7369555

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من الان هنوز ۱۶ سالمه اما ۲ ساله دنبال یه ایده بزرگ هستم یه ایده جدید که هم خودم از کاری که کردم خوشم بیاد و لذت ببرم و هم مردم ازش استفاده کنن! من ایده ام رو دارم کاملش میکنم ، به سرمایه زیادی نیاز نداره ، اما میترسم این ریسک و انجام بدم ، بعد دیگه ذوق و اشتیاق کارهای دیگه ای رو نداشته باشم! این ایده دیگه حداکثر به ۱۰ تومن برای تامین تبلیغات و طراحی و متخصص و برنامه نویس و.... نیاز داره اما اگه بگیره خوب پول ازش در میاد! پولشو دارم اما دل و دماغشو از دست دادم ، چون هردفه با هرکسی مشورت کردم ، هی زد تو سرمون! هر دفه یه کار جدید ، یا یه سرویس جدید میبینم ، تو دلم یه آتیشی روشن میشه که باید کارم رو به پایان برسونم اما دوباره...:(
من میخوام از همین سن کار کنم ، توی ۲۰ سالگی که همه باید کار کنن:| فقط خواستم بگم که اگر دوست دارید ، این سرویس رو راه بندازیم یه پ.خ بدید . شاید تامین کننده مقداری از هزینه اولیه ، یه دلگرمی باشه که منو به بهتر انجام دادنش ترغیب کنه!!! البته این سرویس رو فارسی-انگلیسی راه میندازیم ، چونکه ایران بازار سختی داره زود قبول نمیکنه! خود من نه میخوام ۳۰۰۰تومن آنلاین پرداخت کنم و هی نگرانم! اما کشورهای دیگه ، به راحتی پول میدن ، ۶ ، ۷ هزار تومن که برای اونا چیزی نیست ، در حد گسترده ، خوب درآمدی داره (هرماه)
ممنون! البته خواهشا کپی نشه!

فقط یه چیزی رو بگم: در سه زمینه تحصیلی ، تجارت و پزشکی لانچ میشه و البته اگه همه گیر بشه ، مزیت های زیادی برای همه داره ، مادی نگفتم!!! من بیشتر برای اینکه توی اینترنت یه کار بزرگ و قشنگ انجام بدم میخوام این ایده رو عملی کنم وگربه اگه هزینه هاش دربیاد بسه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا