من الان هنوز ۱۶ سالمه اما ۲ ساله دنبال یه ایده بزرگ هستم یه ایده جدید که هم خودم از کاری که کردم خوشم بیاد و لذت ببرم و هم مردم ازش استفاده کنن! من ایده ام رو دارم کاملش میکنم ، به سرمایه زیادی نیاز نداره ، اما میترسم این ریسک و انجام بدم ، بعد دیگه ذوق و اشتیاق کارهای دیگه ای رو نداشته باشم! این ایده دیگه حداکثر به ۱۰ تومن برای تامین تبلیغات و طراحی و متخصص و برنامه نویس و.... نیاز داره اما اگه بگیره خوب پول ازش در میاد! پولشو دارم اما دل و دماغشو از دست دادم ، چون هردفه با هرکسی مشورت کردم ، هی زد تو سرمون! هر دفه یه کار جدید ، یا یه سرویس جدید میبینم ، تو دلم یه آتیشی روشن میشه که باید کارم رو به پایان برسونم اما دوباره...
من میخوام از همین سن کار کنم ، توی ۲۰ سالگی که همه باید کار کنن:| فقط خواستم بگم که اگر دوست دارید ، این سرویس رو راه بندازیم یه پ.خ بدید . شاید تامین کننده مقداری از هزینه اولیه ، یه دلگرمی باشه که منو به بهتر انجام دادنش ترغیب کنه!!! البته این سرویس رو فارسی-انگلیسی راه میندازیم ، چونکه ایران بازار سختی داره زود قبول نمیکنه! خود من نه میخوام ۳۰۰۰تومن آنلاین پرداخت کنم و هی نگرانم! اما کشورهای دیگه ، به راحتی پول میدن ، ۶ ، ۷ هزار تومن که برای اونا چیزی نیست ، در حد گسترده ، خوب درآمدی داره (هرماه)
ممنون! البته خواهشا کپی نشه!
فقط یه چیزی رو بگم: در سه زمینه تحصیلی ، تجارت و پزشکی لانچ میشه و البته اگه همه گیر بشه ، مزیت های زیادی برای همه داره ، مادی نگفتم!!! من بیشتر برای اینکه توی اینترنت یه کار بزرگ و قشنگ انجام بدم میخوام این ایده رو عملی کنم وگربه اگه هزینه هاش دربیاد بسه!