• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
آقا من شرمندم ، من این پست شما رو ندیده بودم من رو حلال کن.

شما طرحی که داری رو میدی به یک نفر مشاور معتمد بانک (معمولا بانکها با یکسری شرکتها قرارداد دارن که از صفر تا صد یک پروژه رو مطالعه میکنن و با کارشناسان بانک اونا میشینن و راضیشون میکنن که منتهی میشه به وام جنابعالی.
به نظر من اگر کار تولیدی میخوای انجام بدی (که من به هیچ وجه توصیه نمی کنم در این شرایط) طرحت رو بده به بانک صنعت و معدن، وامش خوبه و بهره پایینه و بیشتر از جاهای دیگه راه میان برای دادن وام.

شرکت های مهندس مشاور بانک صنعت و معدن

طرح که تایید شد مراحل بعدی رو دیگه خودشون میگن و شرکت مشاور به عهده میگیره کار رو.

پ.ن: معمولا تو این جور طرحها بهتره شما زمین رو داشته باشید.

داداش دستت درد نکنه
اگه حرفی زدم که شما ناراحت شدید،من معضرت میخوام

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
حیف پولت کمه اگه چهار میلیارد و دویست میلیون داشتی یه پیشنهاد خیلی عالی برات داشتم:D

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان عزیز ببخشید مزاحم شدم یه مشکل مای ای دارم و تا حدودیم اضطراریه برا همین تقریبا از هفته دیگه میخوام برم کار رو شروع کنم سرمایه ندارم تو کار آزاد میخوام برم ولی پتانسیل کار کردن رو دارم هر کاری که باشه انرژیشو دارم مثلا پیشنهادای که دوستام دادن:کار کردن به طور شریکی به عنوان Dj تو مراسم که پول خوبی میدن،تراکت پخش کنی که اگه ماهی آدم با 2جا اوکی کنه خوبه،سرویس کولر البته نه به عنوان شغل اصلی و .....
لطفا،خواهشا استید راهنماییم کنن ممنون میشم واقعا شرایط اضطراریه مشکل شدید مالی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان عزیز ببخشید مزاحم شدم یه مشکل مای ای دارم و تا حدودیم اضطراریه برا همین تقریبا از هفته دیگه میخوام برم کار رو شروع کنم سرمایه ندارم تو کار آزاد میخوام برم ولی پتانسیل کار کردن رو دارم هر کاری که باشه انرژیشو دارم مثلا پیشنهادای که دوستام دادن:کار کردن به طور شریکی به عنوان Dj تو مراسم که پول خوبی میدن،تراکت پخش کنی که اگه ماهی آدم با 2جا اوکی کنه خوبه،سرویس کولر البته نه به عنوان شغل اصلی و .....

باید ببینید میزان درآمد براتون مهم هست یا نه خب قطعا هرکاری باشه آدم انجام میده کار که عار نیست.

farzin632

Registered User
لایک‌ها
14
باید ببینید میزان درآمد براتون مهم هست یا نه خب قطعا هرکاری باشه آدم انجام میده کار که عار نیست.

عزیز درامد ماهی 1م باشه خوبه برام
ممنون میشم اگر منو شاگرد خودتون بدونید و کمکم کنید

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
شوکول بخر کامو شیرین کن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تو آگهی های روزنامه دیدم زده درآمد ماهی 1 میلیون یه سری بزن.
آقا حسین اونایی که میزنن معمولا بازاریابی هست و ممکنه درآمد از 100 هزار تومن تا 10 میلیون تومان باشه ولی خب بازاریابی بازاریاب میخواد نه کسی که صرفا از روی ناچاری دنبالش میره که احتمال قریب به یقین منجر به فرصت سوزی میشه.

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82

کمیته امداد امام ***** میتونید مراجعه کنید

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82

یه پیشنهاد دارم ولی یکم جربزه میخواد سی دی ببر بساط کن من 4 سال پیش ام پی 3 فول البوم توی ولی عصر میفروختم روزی هشتاد تومن میفروختم توی نزدیک به 3 ساعت بعدشم جمع میکردم میرفتم خونه ولی دیگه پیه همه چیو باید بمالی به تنت دیگه بچه محل دو ست اشنا ببینن خوب باید حساب حرفشونم کنی ولی درامد عالی اصلا میتونی یه عینک افتابی بزنی یه کلاهم بزاری کلت اینطوری شاید کسی نشناختت

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه پیشنهاد دارم ولی یکم جربزه میخواد سی دی ببر بساط کن من 4 سال پیش ام پی 3 فول البوم توی ولی عصر میفروختم روزی هشتاد تومن میفروختم توی نزدیک به 3 ساعت بعدشم جمع میکردم میرفتم خونه ولی دیگه پیه همه چیو باید بمالی به تنت دیگه بچه محل دو ست اشنا ببینن خوب باید حساب حرفشونم کنی ولی درامد عالی اصلا میتونی یه عینک افتابی بزنی یه کلاهم بزاری کلت اینطوری شاید کسی نشناختت

من دیدم جلوی این رستورانایی که خیلی شلوغه روی یه 4 پایه دیوی دی فیلمهای روز رو با زیرنویس میفروشن ملتم همه میخرن.

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
به لطف راهنمایی استارتر محترم ،در حال گرفتن وام هستیم
یک سوال:
من میخوام یک کار کوچیک راه بندازم،جدا از اون وام/به نظرتون ساخت انواع LED چطوره ،منظورم دیود هستش

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یک سوال:
من میخوام یک کار کوچیک راه بندازم،جدا از اون وام/به نظرتون ساخت انواع LED چطوره ،منظورم دیود هستش

انشا... موفق باشین.

انواع ال ای دی منظورتون لامپه که استفاده تجاری میشه؟

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
انشا... موفق باشین.

انواع ال ای دی منظورتون لامپه که استفاده تجاری میشه؟

کلا 5 مدل دیود داریم
1.دیود زنر
2.دیود خازنی
3.دیود تونلی
4.دیود نورانی(LED)
5.دیود نوری

منظورم هر 5 مدل هست

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
کلا 5 مدل دیود داریم
1.دیود زنر
2.دیود خازنی
3.دیود تونلی
4.دیود نورانی(LED)
5.دیود نوری

منظورم هر 5 مدل هست

من والا اينايي كه شما ميگي رو اطلاعات ندارم اما من يه مدت رو بحث لامپهاي LED با توان بالا كار كردم كه ماله برند PHILIPS بود.

تونستيم يه مقدار وارد كنيم البته.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
کلا 5 مدل دیود داریم
1.دیود زنر
2.دیود خازنی
3.دیود تونلی
4.دیود نورانی(LED)
5.دیود نوری

منظورم هر 5 مدل هست

دیود PIN و دیود شاتکی و دیود رکتیفایر و دیود گان و دیود آوالانچ و دیود استپ ریکاوری و دیود پوینت کانتکت و دیود ترانزینت ساپرسور و دیود کریستالی و دیود وکیوم هم داریم.همه مدلها تولیدش عالیه . واقعا سود داره

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
دیود PIN و دیود شاتکی و دیود رکتیفایر و دیود گان و دیود آوالانچ و دیود استپ ریکاوری و دیود پوینت کانتکت و دیود ترانزینت ساپرسور و دیود کریستالی و دیود وکیوم هم داریم.همه مدلها تولیدش عالیه . واقعا سود داره
داداش اینا دیود هستش،من تا حالا نشنیده بودم
شما قبلا تو این کار بودی که میگی سودش خوبه

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
نمیدونم چرا هر کی بخواد کاری راه بندازی،نمیدونه باید چیکار کنه
کسی جایی را میشناسه که راهنمایی بکنه باید چه دستگاههایی بخریم یا مواد اولیه را از کجا بیاریم(کلا هر کاری)جدا از بحث کار خودم

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
یک سوال:

کلا 5 مدل دیود داریم
1.دیود زنر
2.دیود خازنی
3.دیود تونلی
4.دیود نورانی(LED)
5.دیود نوری

منظورم هر 5 مدل هست

چه جالب نمی‌دونستم تو ایران هم میشه تولید کرد!
مقاومت که از دیود خیلی خیلی ساده‌تر هست رو هم شما می‌تونی بسازی؟
نمیدونم چرا هر کی بخواد کاری راه بندازی،نمیدونه باید چیکار کنه
کسی جایی را میشناسه که راهنمایی بکنه باید چه دستگاههایی بخریم یا مواد اولیه را از کجا بیاریم(کلا هر کاری)جدا از بحث کار خودم
این پرسش شما که خیلی با ساخت فاصله داره!
برای ساخت دیود گمان کنم تکنولوژی های‎تک و کلین‌روم نیازه؟! این‌جوری نیست؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا