PRO USER
Registered User
- نوشتهها
- 424
- لایکها
- 114
كار دفتري يعني چي؟
دفتر طراحی
می خوام ببینم می ارزه روی چیز دیگه ای سرمایه گذاری کرد یا نه
كار دفتري يعني چي؟
دوست عزیز این تاپیک برای چند سال قبلهشما دقیقا به تومن چقدر داری ؟
دوست عزیز این تاپیک برای چند سال قبله
استارتر هم ماشالله به گفته خودشون خیلی زیادتر شده این مبلغ و کارشو داره می کنه
هدف از ادامه دادن این تاپیک هم کمک برای کسانی است که دنبال روش ها و راهکارها هستند هست !
میگم !
آخه دیدم میلیارد ا گفتم کسی که انقدر داره که نمیاد اینجا پست بزنه .
ممنون جواب دادی مهندس .
جواب من را ندادی
تو دنبال جواب نیستی و گرنه جوابت رو قبلا دادم.
کم وبیش توی این 100 صفحه گفتن چیکارا کردن و....سلام دوست عزیز شما با اون 4 تومن تو کار چی زدی؟ الان اون 4 تومن چند تومن شده؟
جواب من را ندادی
10 تومن را کجام کنم/فکر نکنم برای شروع این مقدار لازم باشه،فوق فوقش 2 تومن بخوام اگه بخوام دست بالا حساب کنممی خوای 10 میلیارد وام بگیری؟
آقا بیا و 5 تا بردار10 تومن را کجام کنم/فکر نکنم برای شروع این مقدار لازم باشه،فوق فوقش 2 تومن بخوام اگه بخوام دست بالا حساب کنم
برای طرح های نساجی جه بانکی را پیشنهاد میدید و برای طرح های الکترونیکی چه بانکی پیشنهاد میدید؟
10 تومن را کجام کنم/فکر نکنم برای شروع این مقدار لازم باشه،فوق فوقش 2 تومن بخوام اگه بخوام دست بالا حساب کنم
برای طرح های نساجی جه بانکی را پیشنهاد میدید و برای طرح های الکترونیکی چه بانکی پیشنهاد میدید؟
تو که خودت بالا گفتی 10 تومن
ملک ثبتی داری برای وثیقه؟ چند میارزه تقریبا؟ البته حداقلشو بگو
نساجی هنوز جوای میده؟ چون خیلیا ورشکست شدن!!!
طرح الکترونیکی دقیقا منظورت چیه چون از یه ماشین حساب ساده تا گوشی وتبلت و وسایل خانگی همه الکترونیکی هستن!!!
اين دوستمون به قول خودش 10 ميليون تو حساب داره وثيقه ملكي هم نداره حالا بگو چجوري ميشه وام 1 ميلياردي گرفت! (پيدا كنيد پرتقال فروش را)
بعد ایشون میگهاولا وثیقه دارم
وثيقه ملكي هم نداره
اين دوستمون به قول خودش 10 ميليون تو حساب داره
10 تومن را کجام کنم
نساجی هنوز جوای میده؟ چون خیلیا ورشکست شدن!!!
طرح الکترونیکی دقیقا منظورت چیه چون از یه ماشین حساب ساده تا گوشی وتبلت و وسایل خانگی همه الکترونیکی هستن!!!
اولا وثیقه دارم
دوما یک نفر بهم گفت میشه همچین وامی را گرفت،من هم برای اینکه مطمئن بشم اومدم پرسیدم کجا همچین وامی میدند،که من برم بپرسم چه کارهایی باید انجام داد تا وام بهم بدند
سوما یک طرح دارم ولی هنوز به طور جدی ننشستم روش فکر کنم چون من تا حالا نمیدونستم همچین وامی میدند
اگه هم باید به بانک مراجعه کنم ،چه بانکی را پیشنهاد میدید
ممنون
یه سوله هزار متری داخل شهر(در واقع گوشه کنار شهر) چقدر میتونه ارزش داشته باشه؟ اجاره ماهیانه اش ممکنه 1.5 میلیون باشه یا کمتر یا بیشتر؟!