• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
آقا یک سوال داشتم
جایی نیست که به من وام بزرگی بدند تا کارخونه(اشتغال زایی) راه بندام،که بازپرداختش بعد از 2 سال راهندازی باشه
بانک این کار را میکنه یا جایی دیگه
ممنون

منم دنبال همچین چیزی هستم ولی هرچی سبک سنگین میکنم میبینم با دست خالی نمیشه همچین وامی گرفت و کار راه انداخت! با وجود ابنکه میدونم سر 2 3 سال همه ی وام رو میشه تسویه کرد ولی باز اولا به ریسکش نمی ارزه و دوما اصلا نمیشه همچین وامی گرفت با دست خالی!!

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81

منم دنبال همچین چیزی هستم ولی هرچی سبک سنگین میکنم میبینم با دست خالی نمیشه همچین وامی گرفت و کار راه انداخت! با وجود ابنکه میدونم سر 2 3 سال همه ی وام رو میشه تسویه کرد ولی باز اولا به ریسکش نمی ارزه و دوما اصلا نمیشه همچین وامی گرفت با دست خالی!!

ریسکش اینه که اگه خدای نکرده یکوقتی کارت نگرفت،اون بانک یا شرکت اون کارخانه با تمام وسایلش برمیداره برای خودش(برای همین هست که کنار بعضی شرکت ها اسم بانک هست)/فوقش هم چند ماه آب خنک میخوره:D
کسی هایی را میشناسم که با همچین وامی تونسته برجی300 میلیون و بیشتر در بیاره البته در اصفهان
البته ما هم یک کارخانه بزرگ نمیخواهیم/یک سوله با تجهیزاتش را بهمون بدند بقیاش پیش کش

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
ریسکش اینه که اگه خدای نکرده یکوقتی کارت نگرفت،اون بانک یا شرکت اون کارخانه با تمام وسایلش برمیداره برای خودش(برای همین هست که کنار بعضی شرکت ها اسم بانک هست)/فوقش هم چند ماه آب خنک میخوره:D
کسی هایی را میشناسم که با همچین وامی تونسته برجی300 میلیون و بیشتر در بیاره البته در اصفهان
البته ما هم یک کارخانه بزرگ نمیخواهیم/یک سوله با تجهیزاتش را بهمون بدند بقیاش پیش کش

خب ریسکی بالاتر از ترس از بین رفتن اعتبار آدم نیست که! وگرنه آدم تلاش کنه موفق میشه.
آخه یه چیزیم هست! تا خودت یه پول قلمبه به عنوان پشتوانه نداشته باشی نمیتونی شروع کنی!

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81

خب ریسکی بالاتر از ترس از بین رفتن اعتبار آدم نیست که! وگرنه آدم تلاش کنه موفق میشه.
آخه یه چیزیم هست! تا خودت یه پول قلمبه به عنوان پشتوانه نداشته باشی نمیتونی شروع کنی!
چون میخوایم یک سوله بزنیم نه کارخانه با 10 تومن هم میشه به عنوام پشتوانه/اصلا شما میدونید از کجا باید وام گرفت؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
چون میخوایم یک سوله بزنیم نه کارخانه با 10 تومن هم میشه به عنوام پشتوانه/اصلا شما میدونید از کجا باید وام گرفت؟

وام 10 تومنی ضامن میخواد شما داری؟
اقساط داره شما میتونی بدی؟
هیچ بانکی نه کارخونه بدردش میخوره و نه اجازه داره (به علت قوانین بانکی) زمین از شما بابت تضمین وام بگیره فقط ملک مسکونی (اونم نه سند اداری فقط سند مسکونی) توی شهر.
اینجورم نیست که شما بگی من میرم با پولشون یه کارخونه میخرم بعد نشد همون کارخونه رو میدم به خودشون!
اولا که شما باید رزومه کاری قوی تو زمینه فعالیت داشته باشی که ثابت کنه شما تجربه اون کار رو دارین مثلا کارخونه برای تولید محصول خاص
دوما شما باید طرح توجیه اقتصادی به بانک بدبد و در جلسه ای که کارشناسان اقتصادی باهاتون میزارن اونارو (بر اساس تجربه کاری که در اون زمینه دارین) راضی کنید که حرف شما درسته.
سوما شما تازه اگر موارد بالا رو داشته باشین و بانک رو راضی کنید برای بانک باید تضمین داشته باشید یا وثیقه که شرایطش رو گفتم.
چهارما بانک به شما یه باره 1 میلیارد نمیده که! شما میگی من 100 میلیون برای زمین میخوام اول 100 میلیون میده بعد میگی ساخت ساختمانهای اداری 50 میلیون بانک میده و بازرس میفرسته که ببینه شما در هر مرحله کجای کاری.
من توصیه ام به شما اینه به جای غوطه ور شدن در این افکار از الان دنبال یه کاری باشید که به صورت تجربی توی اون کار متخصص بشید مثل حسابداری که وقتی درسش رو خوندید میشین یه آدم خبره بعد سر استخدام شما دعوا میشه و هر کی حقوق بالاتری بده شما رو میتونه جذب کنه.

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز هزینه ی ساخت سوله متری حدود 400.000 تومن هست! یک سوله ی 1000 متری میشه 400 میل!
وام رو همه جا میده! باید طرح داشته باشی فقط! مثلا جهاد برای طرح های کشاورزی وام میده!

هیچ بانکی نه کارخونه بدردش میخوره و نه اجازه داره (به علت قوانین بانکی) زمین از شما بابت تضمین وام بگیره فقط ملک مسکونی (اونم نه سند اداری فقط سند مسکونی) توی شهر.
اینجورم نیست که شما بگی من میرم با پولشون یه کارخونه میخرم بعد نشد همون کارخونه رو میدم به خودشون!
اولا که شما باید رزومه کاری قوی تو زمینه فعالیت داشته باشی که ثابت کنه شما تجربه اون کار رو دارین مثلا کارخونه برای تولید محصول خاص
دوما شما باید طرح توجیه اقتصادی به بانک بدبد و در جلسه ای که کارشناسان اقتصادی باهاتون میزارن اونارو (بر اساس تجربه کاری که در اون زمینه دارین) راضی کنید که حرف شما درسته.
سوما شما تازه اگر موارد بالا رو داشته باشین و بانک رو راضی کنید برای بانک باید تضمین داشته باشید یا وثیقه که شرایطش رو گفتم.
چهارما بانک به شما یه باره 1 میلیارد نمیده که! شما میگی من 100 میلیون برای زمین میخوام اول 100 میلیون میده بعد میگی ساخت ساختمانهای اداری 50 میلیون بانک میده و بازرس میفرسته که ببینه شما در هر مرحله کجای کاری.
من توصیه ام به شما اینه به جای غوطه ور شدن در این افکار از الان دنبال یه کاری باشید که به صورت تجربی توی اون کار متخصص بشید مثل حسابداری که وقتی درسش رو خوندید میشین یه آدم خبره بعد سر استخدام شما دعوا میشه و هر کی حقوق بالاتری بده شما رو میتونه جذب کنه.

واقعا حاج حسین آقا درست میگه.
البته غوطه ور شدن تو فکرای بزرگ بد نیست ولی باید منطقی فکر کرد.
من خودم فکرشو دارم. دارم طرحش رو مینویسم. هزینه هاشو برآورد کردم. سودآوریش رو براورد کردم. بازدهیش رو براورد کردم. نقریبا تقریبا طرح آماده اس و مطمئنم از بازدهیش ولی میبینی باز نمیرم دنبال وام و بانک و اینا! چرا؟ چون پشتوانه ندارم و وقتی منطقی فکر میکنم میبینم احتمال شکستم بالاتره تا موفقیتم!

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
دوست عزیز هزینه ی ساخت سوله متری حدود 400.000 تومن هست! یک سوله ی 1000 متری میشه 400 میل!
وام رو همه جا میده! باید طرح داشته باشی فقط! مثلا جهاد برای طرح های کشاورزی وام میده!

واقعا حاج حسین آقا درست میگه.
البته غوطه ور شدن تو فکرای بزرگ بد نیست ولی باید منطقی فکر کرد.
من خودم فکرشو دارم. دارم طرحش رو مینویسم. هزینه هاشو برآورد کردم. سودآوریش رو براورد کردم. بازدهیش رو براورد کردم. نقریبا تقریبا طرح آماده اس و مطمئنم از بازدهیش ولی میبینی باز نمیرم دنبال وام و بانک و اینا! چرا؟ چون پشتوانه ندارم و وقتی منطقی فکر میکنم میبینم احتمال شکستم بالاتره تا موفقیتم!

اولا من دوتا کار دارم/یکیش حسابدار یک قسمت شرکت قالی سلیمان هستم و یکی دیگش هم گیم نت دارم
دوما من هم دارم لیسانس کنترل میگیرم و کلاس زبان دارم میریم
ولی دیگه خسته شدم،میخوام یک کاری درست و حسابی شروع کنم

-منظورم از 10 تومن این بود که داخل حسابم هست، نمیخوام که وام بگیرم
-پس اگه بانک ها اجازه ندارند ،چرا کنار اسم بعضی شرکت ها اسم بانک ایکس هست؟
-اکه کارت نگرفت اون کارخانه با وسایلش را بر میدارند(اگه پولت به اندازه ی وامت نرسید ،میرند سراغ چیزهایی که سند به نام خودتون هست،اگه هم نداشتید=زندان)
-برای همین اومدم داخل تاپیک سوال کردن ،که کسی میدونه جه مدارکی و چه وثیقه ای و کجا ها میدند؟
-با قسمت چهارمتون کاملا موافقم،چون هم خودم میدونستم و هم از بقیه پرسیده بودم
خوب حالا هم جواب سوالاتم را بدید و هم نظرتون را بگید

wallart

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز فقط کار ملک جواب میده
خواستی من یه زمین یا شرایط عالی دارم ماله خودمه
این تاپیک رو بخون
http://forum.persiantools.com/t401004.html

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
اولا من دوتا کار دارم/یکیش حسابدار یک قسمت شرکت قالی سلیمان هستم و یکی دیگش هم گیم نت دارم

-اکه کارت نگرفت اون کارخانه با وسایلش را بر میدارند(اگه پولت به اندازه ی وامت نرسید ،میرند سراغ چیزهایی که سند به نام خودتون هست،اگه هم نداشتید=زندان)
-برای همین اومدم داخل تاپیک سوال کردن ،که کسی میدونه جه مدارکی و چه وثیقه ای و کجا ها میدند؟

کسی نیست جواب ما را بده

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
می خوام یه 50 تومنو بزنم به کار دفتری
خوشحال میشم پیشنهادات سرمایه گذاری دیگه دارید رو بدونم

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

کسی نیست جواب ما را بده

برو از همون مديرتون بپرس تو شركت قالي سليمان جوابت رو ميده.

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
داداش اینا اصفهان هستن به هیچ کس نم پس نمیدند،رمز کارشون را که به ما نمی گند
بعد هم این شرکت خصوصی هستش
بارها ازش پرسیدم از جواب دادنش تفره رفته
یعنی شما جواب سوال من را نمیدونید

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش اینا اصفهان هستن به هیچ کس نم پس نمیدند،رمز کارشون را که به ما نمی گند
بعد هم این شرکت خصوصی هستش
بارها ازش پرسیدم از جواب دادنش تفره رفته
یعنی شما جواب سوال من را نمیدونید

الان دقيقا سوالت چيه؟

سید مهدی

Registered User
لایک‌ها
500
الان دقيقا سوالت چيه؟

سلام حاجی
سوالش اینه
جایی نیست که به من وام بزرگی بدند تا کارخونه(اشتغال زایی) راه بندام،که بازپرداختش بعد از 2 سال راهندازی باشه
اینم باید اضافه کنم که:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام حاجی
سوالش اینه
اینم باید اضافه کنم که:

سید مهدی جان جواب این سوالش رو قبلا دادم:

برای همینم پرسیدم:

الان دقيقا سوالت چيه؟

چون این بنده خدا خودش نمیدونه میخواد چیکار کنه! سوالش اینه که :
1. چرا بغل اسم بعضی از شرکتا اسم بانکه؟
2. میشه با 10 تومن سوله خرید؟
3. چجوری میشه بدون سند ملک و وثیقه وام تپل گرفت؟
4. حاضرم وام بگیرم، سختی بکشم، از تون شبم بزنم کارخونه رو راه بندازم و .... تهشم نشد کارخونه رو بدم و برم زندان!
5. حسابدار قالی سلیمانم و یه گیم نتم دارم تقریبا ماهی 2 تومن درآمد دارم ولی زده زیر دلم میخوام خودم و خونوادم رو بدبخت کنم ببرم زیر قرض اگه شد که شد نشدم لابد قسمت نبوده میرم حبس!
والا به نظرم این بنده خدا خودشم نمیدونه دقیقا میخواد چیکار کنه؟

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
من نمیدونم یا سوالم اشتباه بوده یا اینکه شما منظورم را اشتباه فهمیدید
یکی یکی جوابتون را میدم
1.من اول گفتم 10 تومن،شما اول برداشت کردی که میخوام 10 تومن وام بگیرم
تازه بعد از اینکه توضیح دادم شما دوباره یک برداشت دیگه کردید
منظورم از 10 تومن این بود که داخل حسابم هست، نمیخوام که وام بگیرم
برداشت شما
میشه با 10 تومن سوله خرید؟
:blink:
2.من ده بار تمام کامنتام را چک کردم ،همچین سوالی نپرسیدم
چجوری میشه بدون سند ملک و وثیقه وام تپل گرفت؟
3.من گفتم
اکه کارت نگرفت اون کارخانه با وسایلش را بر میدارند(اگه پولت به اندازه ی وامت نرسید ،میرند سراغ چیزهایی که سند به نام خودتون هست،اگه هم نداشتید=زندان)
برداشت شما
حاضرم وام بگیرم، سختی بکشم، از تون شبم بزنم کارخونه رو راه بندازم و .... تهشم نشد کارخونه رو بدم و برم زندان!
هر کاری ریسکی داره، و آدم باید پیش بینی همه چی را بکنه/من دست بالاش را گرفتم و گفتم زندان،هر کاری که بخواد شروع بشه ریسکی داره ،شما که خودت بارها گفته ریسک های بزرگی انجام دادم تا به اینجا رسیدم ،حالا هم که یک نفر میخواد میخواد یک کاری...
4.سوالی که جوابش را نمیدونید ،فقط یک کلمه"نمیدونم"نیازی به تفره(املا صحیح را بلد نیستم) بره
چرا بغل اسم بعضی از شرکتا اسم بانکه؟
5.من زیر دلم نزده،این یکی از ویژگی های انسان هستش،که همش دنبال کمال طلبی و بهترین چیز ها برای خودش هست و غیر قابل پیشگیری(فقط به خاطر اینکه میخوام پول بیشتری در بیارم)
حسابدار قالی سلیمانم و یه گیم نتم دارم تقریبا ماهی 2 تومن درآمد دارم ولی زده زیر دلم میخوام خودم و خونوادم رو بدبخت کنم ببرم زیر قرض اگه شد که شد نشدم لابد قسمت نبوده میرم حبس!
6.شاید سوال را بر عکس کرد بهتر باشه
والا به نظرم این بنده خدا خودشم نمیدونه دقیقا میخواد چیکار کنه؟
والا به نظرم شما نمیدونید من دقیقا چی میخوام؟

من این را میخوام:
برای گرفتم همچین وامی باید به کجا مراجعه کرد و چه مدارکی میخواد؟همین

اگه هم نمیدونید فقط بگید"نمیدونم"
در آخرین کامنت شما به نظر من را مسخره کردید(شاید من اشتباه متوجه شدم)هیچ وقت ،هیچ کس را مسخره نکنید.

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
اورین --اورین

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من نمیدونم یا سوالم اشتباه بوده یا اینکه شما منظورم را اشتباه فهمیدید
یکی یکی جوابتون را میدم
1.من اول گفتم 10 تومن،شما اول برداشت کردی که میخوام 10 تومن وام بگیرم

تازه بعد از اینکه توضیح دادم شما دوباره یک برداشت دیگه کردید

برداشت شما
:blink:
2.من ده بار تمام کامنتام را چک کردم ،همچین سوالی نپرسیدم

3.من گفتم

برداشت شما

هر کاری ریسکی داره، و آدم باید پیش بینی همه چی را بکنه/من دست بالاش را گرفتم و گفتم زندان،هر کاری که بخواد شروع بشه ریسکی داره ،شما که خودت بارها گفته ریسک های بزرگی انجام دادم تا به اینجا رسیدم ،حالا هم که یک نفر میخواد میخواد یک کاری...
4.سوالی که جوابش را نمیدونید ،فقط یک کلمه"نمیدونم"نیازی به تفره(املا صحیح را بلد نیستم) بره

5.من زیر دلم نزده،این یکی از ویژگی های انسان هستش،که همش دنبال کمال طلبی و بهترین چیز ها برای خودش هست و غیر قابل پیشگیری(فقط به خاطر اینکه میخوام پول بیشتری در بیارم)

6.شاید سوال را بر عکس کرد بهتر باشه

والا به نظرم شما نمیدونید من دقیقا چی میخوام؟

من این را میخوام:
برای گرفتم همچین وامی باید به کجا مراجعه کرد و چه مدارکی میخواد؟همین

اگه هم نمیدونید فقط بگید"نمیدونم"
در آخرین کامنت شما به نظر من را مسخره کردید(شاید من اشتباه متوجه شدم)هیچ وقت ،هیچ کس را مسخره نکنید.

ببین گفتن "نمیدونم" برای من کاری نداره میگم و خودم و راحت می کنم و تموم میشه میره، منم ادعایی ندارم که همه چی رو میدونم.

ولی موضوع اینه که شما هی میگی برای گرفتن همچین وامی:
1.منظورت چقدره؟(چه مقدار نیاز داری)
2. وام برای چه کاری میخوای؟(باید طرح داشته باشی حتی اگر پارتی داشته باشی بدون طرح بانک به شما وام نمیده)
3. بازم میگم شما وثیقه چی داری؟ سند ملکی داری یا نه؟ اگر نداری برادر من با سفته وام نمیدن.(شما یک نفر رو فرض کن که میخواد کار تولیدی راه بندازه و بانک و همه عالم هم میدونن که این طرح در حد تیم ملی جواب میده و شما رو معرفی میکنن به بانک (بعد از کلی تعریف و تمجید و چاق سلامتی و بررسی و استعلامهای شما و ...) خیلی محترمانه میگن وام به شما تعلق میگیره بازپرداخت 10 ساله و با سود 4 درصد در سال میدیم و تا شما میگی خب میگه پس وثیقه ملکی فراموش نشه.

اگرم وام هردمبیلی میخوای بگیری که نزول خور ریخته 3 وته بهت وام میدن.

ببین عزیز دل برادر من که تو کله تو نیستم بگو میخوای چیکار کنی و سوالت رو با جزییات بگو تا جوابت رو بدم اگرم بلد نباشم میگم شرمنده بلد نیستم.

Last edited:

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
ببین گفتن "نمیدونم" برای من کاری نداره میگم و خودم و راحت می کنم و تموم میشه میره، منم ادعایی ندارم که همه چی رو میدونم.

ولی موضوع اینه که شما هی میگی برای گرفتن همچین وامی:
1.منظورت چقدره؟(چه مقدار نیاز داری)
2. وام برای چه کاری میخوای؟(باید طرح داشته باشی حتی اگر پارتی داشته باشی بدون طرح بانک به شما وام نمیده)
3. بازم میگم شما وثیقه چی داری؟ سند ملکی داری یا نه؟ اگر نداری برادر من با سفته وام نمیدن.(شما یک نفر رو فرض کن که میخواد کار تولیدی راه بندازه و بانک و همه عالم هم میدونن که این طرح در حد تیم ملی جواب میده و شما رو معرفی میکنن به بانک (بعد از کلی تعریف و تمجید و چاق سلامتی و بررسی و استعلامهای شما و ...) خیلی محترمانه میگن وام به شما تعلق میگیره بازپرداخت 10 ساله و با سود 4 درصد در سال میدیم و تا شما میگی خب میگه پس وثیقه ملکی فراموش نشه.

اگرم وام هردمبیلی میخوای بگیری که نزول خور ریخته 3 وته بهت وام میدن.

ببین عزیز دل برادر من که تو کله تو نیستم بگو میخوای چیکار کنی و سوالت رو با جزییات بگو تا جوابت رو بدم اگرم بلد نباشم میگم شرمنده بلد نیستم.

اولا وثیقه دارم
دوما یک نفر بهم گفت میشه همچین وامی را گرفت،من هم برای اینکه مطمئن بشم اومدم پرسیدم کجا همچین وامی میدند،که من برم بپرسم چه کارهایی باید انجام داد تا وام بهم بدند
سوما یک طرح دارم ولی هنوز به طور جدی ننشستم روش فکر کنم چون من تا حالا نمیدونستم همچین وامی میدند
اگه هم باید به بانک مراجعه کنم ،چه بانکی را پیشنهاد میدید
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا