چون میخوایم یک سوله بزنیم نه کارخانه با 10 تومن هم میشه به عنوام پشتوانه/اصلا شما میدونید از کجا باید وام گرفت؟
وام 10 تومنی ضامن میخواد شما داری؟
اقساط داره شما میتونی بدی؟
هیچ بانکی نه کارخونه بدردش میخوره و نه اجازه داره (به علت قوانین بانکی) زمین از شما بابت تضمین وام بگیره فقط ملک مسکونی (اونم نه سند اداری فقط سند مسکونی) توی شهر.
اینجورم نیست که شما بگی من میرم با پولشون یه کارخونه میخرم بعد نشد همون کارخونه رو میدم به خودشون!
اولا که شما باید رزومه کاری قوی تو زمینه فعالیت داشته باشی که ثابت کنه شما تجربه اون کار رو دارین مثلا کارخونه برای تولید محصول خاص
دوما شما باید طرح توجیه اقتصادی به بانک بدبد و در جلسه ای که کارشناسان اقتصادی باهاتون میزارن اونارو (بر اساس تجربه کاری که در اون زمینه دارین) راضی کنید که حرف شما درسته.
سوما شما تازه اگر موارد بالا رو داشته باشین و بانک رو راضی کنید برای بانک باید تضمین داشته باشید یا وثیقه که شرایطش رو گفتم.
چهارما بانک به شما یه باره 1 میلیارد نمیده که! شما میگی من 100 میلیون برای زمین میخوام اول 100 میلیون میده بعد میگی ساخت ساختمانهای اداری 50 میلیون بانک میده و بازرس میفرسته که ببینه شما در هر مرحله کجای کاری.
من توصیه ام به شما اینه به جای غوطه ور شدن در این افکار از الان دنبال یه کاری باشید که به صورت تجربی توی اون کار متخصص بشید مثل حسابداری که وقتی درسش رو خوندید میشین یه آدم خبره بعد سر استخدام شما دعوا میشه و هر کی حقوق بالاتری بده شما رو میتونه جذب کنه.