• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حسین مگه حاجیه؟؟

این سایتهای تخفیف گروهی کارشون به چه صورت هست؟ جاهایی که تخفیف دارن بعضیاشون دیدم تا 80 درصد تخفیف میدن، باید مبلغی رو هم به سایت تخفیف گروهی بدن، سودی براشون میمونه؟

مثلاً یه پیتزا فروشی رو در نظر بگیریم
پیتزا رو به صورت عادی مثلاً 5000 تومن میدن، تو سایتهای تخفیف، 50 تا تخفیف 80% ارائه میدن پیتزا میوفته 1000 تومن ممکنه هزینه تهیه اش بیشتر از این باشه، مبلغی رو هم به باید به سایت تخفیف گروهی بدن، چه سودی داره براشون؟ بحث تبلیغه ؟
این هزینه تبلیغات هست ، یه سریا که خدماتی هستند مثلا مشاوره ! خب چیزی ازش کم نمیشه که به جای 10 تومن 2 تومن بگیره عوضش مشتری جذب کرده ! دوما مثلا یه کنسرت رو در نظر بگیرید 100 تا جای خالی داره ، خب چه پر بشن چه پرنشن کنسرت برگزار میشه ! چه بهتر که حتی شده با 50 درصد تخفیف فروش بره ، بهتر نیست؟
اون کالایی ها هم اکثرا برای شناخته شدنشون هست ، مثلا پیزتا فروشه به جای اینکه تبلیغات بنر بزنه ( مثال هست) میاد میگه 200 نفر 60 درصد تخفیف میدم ! اگه پیتزاش خوب باشه مطمئن باش 100 نفر هم مشتریش بشن بسشه، نیست؟

ميزان سرمايه براي نمايندگي تخفيفان؟

آره داداش سال 1379 حاجي شدم :)
به نظرم روی نت برگ کار کنید بهتره.
البته این رو هم عرض کنم که سایتهای تخفیف گروهی هنوز هم دارن فرهنگ سازی می کنن و فکر می کنن حالا حالا ها به سودی که گروپان میرسه نخواهند رسید.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نمایندگی تخفیفان بگیری؟
چرا به فکر یه ایده بهتر نیستی حسین آقا
یه ایده بهتر از سایتهای تخفیف گروهی

این هزینه تبلیغات هست ، یه سریا که خدماتی هستند مثلا مشاوره ! خب چیزی ازش کم نمیشه که به جای 10 تومن 2 تومن بگیره عوضش مشتری جذب کرده ! دوما مثلا یه کنسرت رو در نظر بگیرید 100 تا جای خالی داره ، خب چه پر بشن چه پرنشن کنسرت برگزار میشه ! چه بهتر که حتی شده با 50 درصد تخفیف فروش بره ، بهتر نیست؟
اون کالایی ها هم اکثرا برای شناخته شدنشون هست ، مثلا پیزتا فروشه به جای اینکه تبلیغات بنر بزنه ( مثال هست) میاد میگه 200 نفر 60 درصد تخفیف میدم ! اگه پیتزاش خوب باشه مطمئن باش 100 نفر هم مشتریش بشن بسشه، نیست؟

البته این رو هم عرض کنم که سایتهای تخفیف گروهی هنوز هم دارن فرهنگ سازی می کنن و فکر می کنن حالا حالا ها به سودی که گروپان میرسه نخواهند رسید.

ok پس همونطور حدس زدم بحث تبلیعاتی هست
خب اگه یه کم خلاقیت به کار بدن میتونن با هزینه کمتر فروش بیشتری داشته باشن
فرضاً به جای اینکه تو تخفیفان 50 درصد تخفیف بدن، کارت تخفیف 20 درصدی بدن به مردم، چیزی مثل الیفیت که تو سایتها هست راه بندازن

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
نمایندگی تخفیفان بگیری؟
چرا به فکر یه ایده بهتر نیستی حسین آقا
یه ایده بهتر از سایتهای تخفیف گروهی

ببين تخفيفان سايتي هستش كه الان ديگه شناخته شده هستش و نيازي به تبليغات و هزينه نداره.
الان نمايندگي گرفتنش خوبه ضمن اينكه نميخواد خودم بشينم اونجا كه 4 نفر رو ميزارم كاراش رو ميكنن.

ok پس همونطور حدس زدم بحث تبلیعاتی هست
خب اگه یه کم خلاقیت به کار بدن میتونن با هزینه کمتر فروش بیشتری داشته باشن
فرضاً به جای اینکه تو تخفیفان 50 درصد تخفیف بدن، کارت تخفیف 20 درصدی بدن به مردم، چیزی مثل الیفیت که تو سایتها هست راه بندازن

ارزش نداره يه نفر بياد اونهمه تبليغ كنه براي يه كنسرتش و منم قطعا جذب نميشم براي يك كنسرت اون سايت رو چك كنم.
من سايت رو براي تخفيفهاي مختلف چك مي كنم براي موارد مختلف كه حالا يه كنسرتم توش هست و اگر علاقه داشته باشم بليطش رو با تخفيف ميخرم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببين تخفيفان سايتي هستش كه الان ديگه شناخته شده هستش و نيازي به تبليغات و هزينه نداره.
الان نمايندگي گرفتنش خوبه ضمن اينكه نميخواد خودم بشينم اونجا كه 4 نفر رو ميزارم كاراش رو ميكنن.

ارزش نداره يه نفر بياد اونهمه تبليغ كنه براي يه كنسرتش و منم قطعا جذب نميشم براي يك كنسرت اون سايت رو چك كنم.
من سايت رو براي تخفيفهاي مختلف چك مي كنم براي موارد مختلف كه حالا يه كنسرتم توش هست و اگر علاقه داشته باشم بليطش رو با تخفيف ميخرم.

تخفیفان فقط شهرهای بزرگ میشناسنش ، شهرهای کوچکتر فکر نکنم حتی اسمش هم شنیده باشن
میگم بجای اینکه پیرو دیگران باشی خودت روی یه ایده کار کن، یا نقضیهای سایتهای تخفیف گروهی رو برطرف کن چیزایی بهش اضافه کن یه کار بهتر بساز

حسین جان قبلاً پیشنهادهایی دادم واسه کارایی که 4 نفر رو بذاری اونجا کارا رو انجام بدن اما مخالف بودی میگفتی دردسر داره و نمیشه اعتماد کرد و..

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138

اگه جدی هستی بگو پرس و جو کنم برات

اصل قضیه همینه که دوستمون گفتن
صاحبان و فروشنده های کالا تو این شرایط بازار سخته براشون بیان رو سیستم های خرید گروهی ولی برای صاحبان خدمات عالیه
تو بحث خوراکی و رستوران ها هم شرایط مثل پارسال نیست که ظرف بتونه مجموعا 60 درصد آزاد کنه از قیمت هاش ولی الان رستوران ها با 50 درصد آزاد کردن قیمت کنار اومدن
بعد کوپن رو جوری می بندن که طرف مجبور شه یه چیزی دستی بده تو رستوران

راجع به بحث مقایسه تخفیفان و نت برگ هم نت برگ پشتوانه قوی تری داره ولی من تو چند موردی که باشون ارتباط داشتم خیلی آدمای سفتی هستن
من تخفیفان رو ترجیح می دم
موارد زیادی هم می تونم ارائه بدم که تو شرایط مشابه تخفیفان 2 برابره نت برگ فروخته ولی حالت عکسش خیلی کم بوده

مطمئنا این قضیه تو شهرای بزرگ مثل مشهد، شیراز و تا حدودی تبریز جای کار داره ولی من اگه می خواستم این کار رو بکنم نمایندگی مشهد رو می گرفتم

تخفیفان فقط شهرهای بزرگ میشناسنش ، شهرهای کوچکتر فکر نکنم حتی اسمش هم شنیده باشن
میگم بجای اینکه پیرو دیگران باشی خودت روی یه ایده کار کن، یا نقضیهای سایتهای تخفیف گروهی رو برطرف کن چیزایی بهش اضافه کن یه کار بهتر بساز

حسین جان قبلاً پیشنهادهایی دادم واسه کارایی که 4 نفر رو بذاری اونجا کارا رو انجام بدن اما مخالف بودی میگفتی دردسر داره و نمیشه اعتماد کرد و..

من یه فرمول می گم
شما می تونی میزان درآمد تخفیفان رو در بیاری
بعد ببین میارزه آدم کار کنه
تعداد فروش * قیمت اصلی کالا * 10%
البته هزینه های شرکت هم کم نیستا
فقط ماهیانه 6500 یورو هزینه ایمیل مارکتینگشونه
هزینه سرور
هزینه دفتر
هزینه حداقل 15 تا کارمند
و البته پورسانت بازاریابا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگه جدی هستی بگو پرس و جو کنم برات

بپرس اگر خوبه انجام بدم يك شهر نسبتا متوسط تو نظرمه، مشهد آدم ندارم.

حالا باز شيراز بد نيست. برو بچ هستن!

جواب تيام 1 : هنوزم سر حرفم هستم تيام جون اگر كاري باشه كه بدونم هزينه هاي خودش رو در مياره و جوابگو هست انجام ميدم ولي شرطش اينه كه اون كسي كه ميخواد كار كنه رو بايد بشناسم وم بهش اعتماد داشته باشم، الانم به سپول گفتم مشهد كسي رو ندارم!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من یه فرمول می گم
شما می تونی میزان درآمد تخفیفان رو در بیاری
بعد ببین میارزه آدم کار کنه
تعداد فروش * قیمت اصلی کالا * 10%
البته هزینه های شرکت هم کم نیستا
فقط ماهیانه 6500 یورو هزینه ایمیل مارکتینگشونه
هزینه سرور
هزینه دفتر
هزینه حداقل 15 تا کارمند
و البته پورسانت بازاریابا

حسین 6500 یورو هزینه ایمیل بده سکته میکنه :دی
درباره درآمدشون چیزی نگفتم
گفتم بالاخره سایتهای تخفیف گروهی نقایصی دارن، بشه اون نقایص رو برطرف کرد یه چیزایی هم بهش اضافه کرد یه کار جدید ارائه داد

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
در پست اول خوندم که نوشته شده بود به کار ملک پرداخته شده.اگر منظور ساخت و ساز ملک هست پس تو این مدت این پول باید براحتی چندبرابر شده باشه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
در پست اول خوندم که نوشته شده بود به کار ملک پرداخته شده.اگر منظور ساخت و ساز ملک هست پس تو این مدت این پول باید براحتی چندبرابر شده باشه.

قطعا همينطوره دوست عزيز ولي هر كاري افت و خيز خودش رو داره.

ضمن اينكه ساخت صحيح و راضي بودن مشتري از خريد ملك و .... مد نظر بوده.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین 6500 یورو هزینه ایمیل بده سکته میکنه :دی
درباره درآمدشون چیزی نگفتم
گفتم بالاخره سایتهای تخفیف گروهی نقایصی دارن، بشه اون نقایص رو برطرف کرد یه چیزایی هم بهش اضافه کرد یه کار جدید ارائه داد

آره حرفت كاملا درسته ولي وقتي نمايندگي جايي رو داشته باشي و نقايص رو عنوان كني باعث بهتر شدن درآمد همه بشه چه بهتر!

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
در مورد فروش فرش دستباف به خارج از کشور اطلاعات دارین؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان اين لينك فراخوان تعويض اسناد مالكيت ملك هست كه البته تو استان قزوينه ولي قراره در كشور اجرا بشه، بريد تا شلوغ نشده از اداره ثبت املاك بپرسيد و سندهاتون رو عوض كنيد، چون از اين به بعد هم بايد همين كار رو بكنيد براي خريد و فروش اين كار رو كردن كه جلوي خريد و فروش هاي چند باره يك ملك و كلاهبرداري ها رو بگيرن تو اسناد منگوله دار

اداره کل ثبت اسناد و املاک استان قزوین > صفحه اصلی

Last edited:

Geek

Guest
لایک‌ها
0
یه سوال ملکی داشتم ما یه خونه سه طبقه داریم بالای 15 سال ساخت که طبقه بالا مال خودمونه و طبقه دوم شریک مون میشینه میخوام ببینم اگر من بخوام یک طبقه روی این خونه بسازم باید از همسایه رضایت بگیرم و پولی بدم یا نه ؟؟
و اینکه اگر این طبقه رو ساختم و قرار بشه خونه رو بکوبیم و بسازیم چه اتفاقی برای طبقه که من ساختم میوفته یعنی شریک میشم توی ساختمون جدید یا نه ؟یا مثلن به اندازه متراژی که ساختم به من تعلق میگیره
و اینکه وام بازسازی و تعمیر چقدره ؟و به چه خونه هایی تعلق میگیره؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یه سوال ملکی داشتم ما یه خونه سه طبقه داریم بالای 15 سال ساخت که طبقه بالا مال خودمونه و طبقه دوم شریک مون میشینه میخوام ببینم اگر من بخوام یک طبقه روی این خونه بسازم باید از همسایه رضایت بگیرم و پولی بدم یا نه ؟؟
و اینکه اگر این طبقه رو ساختم و قرار بشه خونه رو بکوبیم و بسازیم چه اتفاقی برای طبقه که من ساختم میوفته یعنی شریک میشم توی ساختمون جدید یا نه ؟یا مثلن به اندازه متراژی که ساختم به من تعلق میگیره
و اینکه وام بازسازی و تعمیر چقدره ؟و به چه خونه هایی تعلق میگیره؟

1. شریکتون مالک طبقه دومه؟
2. چند واحد در هر طبقه وجود داره؟
3.متراژ واحدهاتون چقدره؟
4. طبقه اول ماله کیه؟

Geek

Guest
لایک‌ها
0
1. شریکتون مالک طبقه دومه؟
2. چند واحد در هر طبقه وجود داره؟
3.متراژ واحدهاتون چقدره؟
4. طبقه اول ماله کیه؟
بله مالک طبقه دومه
سه طبقه هر طبقه یک واحدیم
طبقه اول یک سوئیت میشه گفت که میدیم مستاجر با همسایه سه دونگ سه دونگ در کل ساختمون شریکیم و باید بریم سند جدا بگیریم.
زمین 150 60 متر خونه 120 متر

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بله مالک طبقه دومه
سه طبقه هر طبقه یک واحدیم
طبقه اول یک سوئیت میشه گفت که میدیم مستاجر با همسایه سه دونگ سه دونگ در کل ساختمون شریکیم و باید بریم سند جدا بگیریم.
زمین 150 60 متر خونه 120 متر

ببخشید زمین چی شد من نفهمیدم بالا خره 150 متر یا 60 متر؟
شما کل زمین رو بگید؟
یعنی سند چداگانه واسه هر طبقه ندارین؟
شما اگر میخواین یک طبقه بسازین باید برید برای هر طبقه سند جدا بگیرید و بعد قدر السهمتون رو از زمین مشخص کنید و در محضر قدرالسهم رو سند کنید. زمینتونم مشاع میشه ، این چیزیه که به نظر من میرسه ولی یک اشکالی داره اینکار و اونم اینه که وقتی قبل از ساخت شما قدرالسهم رو مشخص کنید دیگه طبقه 4 هیچ قدرو السهمی از زمین نداره و صرفا یک واحد مسکونی بدون سهم در زمینه مگر اینکه در زمان تعیین قدراسهم با شریکتون کنار بیاین و یا یه پولی بابت سهم طبقه 4 از زمین به ایشون بدید و رضایت ایشون شرطه، البته بازم سوال کنید چون بر اساس حدسیات خودم این نظر رو دادم.

Geek

Guest
لایک‌ها
0
ببخشید زمین چی شد من نفهمیدم بالا خره 150 متر یا 60 متر؟
شما کل زمین رو بگید؟
یعنی سند چداگانه واسه هر طبقه ندارین؟
شما اگر میخواین یک طبقه بسازین باید برید برای هر طبقه سند جدا بگیرید و بعد قدر السهمتون رو از زمین مشخص کنید و در محضر قدرالسهم رو سند کنید. زمینتونم مشاع میشه ، این چیزیه که به نظر من میرسه ولی یک اشکالی داره اینکار و اونم اینه که وقتی قبل از ساخت شما قدرالسهم رو مشخص کنید دیگه طبقه 4 هیچ قدرو السهمی از زمین نداره و صرفا یک واحد مسکونی بدون سهم در زمینه مگر اینکه در زمان تعیین قدراسهم با شریکتون کنار بیاین و یا یه پولی بابت سهم طبقه 4 از زمین به ایشون بدید و رضایت ایشون شرطه، البته بازم سوال کنید چون بر اساس حدسیات خودم این نظر رو دادم.
والا من زیاد در گیر رو دار متراژ خونه و اموال پدرم نیستم :)) حتی خجالت میکشم بپرسم
ولی 150 درسته و با توجه به اینکه بر ساختمون 9 متره میشه گفت اگر یک سازنده خوب پیدا بشه میتونه جواز پنج طبقه رو بگیره
فعلا اقدامی برای سند مجازا نکردیم با یک نفر که صحبت میکردم میگفت شما رضایت طرف رو میگیرید و اگر اون خواست یک طبقه بسازه و تراکم بهش خورد شما کمکش میکنید.
ولی به من میگفت نساز خوب نیست!! و اصلا هم متوجه نشدم چرا این حرف رو میزنه شاید میخواسته برای کل خونه یک سازنده معرفی کنه.
ممنون از راهنمایی تون

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اون 2ملیون اخرشو بده به من : دی
تا یه راه خوب و بی دردسر بگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا