کسی بتونه نمایندگی مشهد یا شیرازش رو بگیره فک کنم خوب نون در بیاره
ميزان سرمايه براي نمايندگي تخفيفان؟
حسین مگه حاجیه؟؟
آره داداش سال 1379 حاجي شدم
کسی بتونه نمایندگی مشهد یا شیرازش رو بگیره فک کنم خوب نون در بیاره
حسین مگه حاجیه؟؟
این هزینه تبلیغات هست ، یه سریا که خدماتی هستند مثلا مشاوره ! خب چیزی ازش کم نمیشه که به جای 10 تومن 2 تومن بگیره عوضش مشتری جذب کرده ! دوما مثلا یه کنسرت رو در نظر بگیرید 100 تا جای خالی داره ، خب چه پر بشن چه پرنشن کنسرت برگزار میشه ! چه بهتر که حتی شده با 50 درصد تخفیف فروش بره ، بهتر نیست؟حسین مگه حاجیه؟؟
این سایتهای تخفیف گروهی کارشون به چه صورت هست؟ جاهایی که تخفیف دارن بعضیاشون دیدم تا 80 درصد تخفیف میدن، باید مبلغی رو هم به سایت تخفیف گروهی بدن، سودی براشون میمونه؟
مثلاً یه پیتزا فروشی رو در نظر بگیریم
پیتزا رو به صورت عادی مثلاً 5000 تومن میدن، تو سایتهای تخفیف، 50 تا تخفیف 80% ارائه میدن پیتزا میوفته 1000 تومن ممکنه هزینه تهیه اش بیشتر از این باشه، مبلغی رو هم به باید به سایت تخفیف گروهی بدن، چه سودی داره براشون؟ بحث تبلیغه ؟
به نظرم روی نت برگ کار کنید بهتره.ميزان سرمايه براي نمايندگي تخفيفان؟
نمایندگی تخفیفان بگیری؟ميزان سرمايه براي نمايندگي تخفيفان؟
این هزینه تبلیغات هست ، یه سریا که خدماتی هستند مثلا مشاوره ! خب چیزی ازش کم نمیشه که به جای 10 تومن 2 تومن بگیره عوضش مشتری جذب کرده ! دوما مثلا یه کنسرت رو در نظر بگیرید 100 تا جای خالی داره ، خب چه پر بشن چه پرنشن کنسرت برگزار میشه ! چه بهتر که حتی شده با 50 درصد تخفیف فروش بره ، بهتر نیست؟
اون کالایی ها هم اکثرا برای شناخته شدنشون هست ، مثلا پیزتا فروشه به جای اینکه تبلیغات بنر بزنه ( مثال هست) میاد میگه 200 نفر 60 درصد تخفیف میدم ! اگه پیتزاش خوب باشه مطمئن باش 100 نفر هم مشتریش بشن بسشه، نیست؟
به نظرم روی نت برگ کار کنید بهتره.
البته این رو هم عرض کنم که سایتهای تخفیف گروهی هنوز هم دارن فرهنگ سازی می کنن و فکر می کنن حالا حالا ها به سودی که گروپان میرسه نخواهند رسید.
نمایندگی تخفیفان بگیری؟
چرا به فکر یه ایده بهتر نیستی حسین آقا
یه ایده بهتر از سایتهای تخفیف گروهی
ok پس همونطور حدس زدم بحث تبلیعاتی هست
خب اگه یه کم خلاقیت به کار بدن میتونن با هزینه کمتر فروش بیشتری داشته باشن
فرضاً به جای اینکه تو تخفیفان 50 درصد تخفیف بدن، کارت تخفیف 20 درصدی بدن به مردم، چیزی مثل الیفیت که تو سایتها هست راه بندازن
ببين تخفيفان سايتي هستش كه الان ديگه شناخته شده هستش و نيازي به تبليغات و هزينه نداره.
الان نمايندگي گرفتنش خوبه ضمن اينكه نميخواد خودم بشينم اونجا كه 4 نفر رو ميزارم كاراش رو ميكنن.
ارزش نداره يه نفر بياد اونهمه تبليغ كنه براي يه كنسرتش و منم قطعا جذب نميشم براي يك كنسرت اون سايت رو چك كنم.
من سايت رو براي تخفيفهاي مختلف چك مي كنم براي موارد مختلف كه حالا يه كنسرتم توش هست و اگر علاقه داشته باشم بليطش رو با تخفيف ميخرم.
ميزان سرمايه براي نمايندگي تخفيفان؟
این هزینه تبلیغات هست ، یه سریا که خدماتی هستند مثلا مشاوره ! خب چیزی ازش کم نمیشه که به جای 10 تومن 2 تومن بگیره عوضش مشتری جذب کرده ! دوما مثلا یه کنسرت رو در نظر بگیرید 100 تا جای خالی داره ، خب چه پر بشن چه پرنشن کنسرت برگزار میشه ! چه بهتر که حتی شده با 50 درصد تخفیف فروش بره ، بهتر نیست؟
اون کالایی ها هم اکثرا برای شناخته شدنشون هست ، مثلا پیزتا فروشه به جای اینکه تبلیغات بنر بزنه ( مثال هست) میاد میگه 200 نفر 60 درصد تخفیف میدم ! اگه پیتزاش خوب باشه مطمئن باش 100 نفر هم مشتریش بشن بسشه، نیست؟
به نظرم روی نت برگ کار کنید بهتره.
البته این رو هم عرض کنم که سایتهای تخفیف گروهی هنوز هم دارن فرهنگ سازی می کنن و فکر می کنن حالا حالا ها به سودی که گروپان میرسه نخواهند رسید.
ببين تخفيفان سايتي هستش كه الان ديگه شناخته شده هستش و نيازي به تبليغات و هزينه نداره.
الان نمايندگي گرفتنش خوبه ضمن اينكه نميخواد خودم بشينم اونجا كه 4 نفر رو ميزارم كاراش رو ميكنن.
ارزش نداره يه نفر بياد اونهمه تبليغ كنه براي يه كنسرتش و منم قطعا جذب نميشم براي يك كنسرت اون سايت رو چك كنم.
من سايت رو براي تخفيفهاي مختلف چك مي كنم براي موارد مختلف كه حالا يه كنسرتم توش هست و اگر علاقه داشته باشم بليطش رو با تخفيف ميخرم.
تخفیفان فقط شهرهای بزرگ میشناسنش ، شهرهای کوچکتر فکر نکنم حتی اسمش هم شنیده باشن
میگم بجای اینکه پیرو دیگران باشی خودت روی یه ایده کار کن، یا نقضیهای سایتهای تخفیف گروهی رو برطرف کن چیزایی بهش اضافه کن یه کار بهتر بساز
حسین جان قبلاً پیشنهادهایی دادم واسه کارایی که 4 نفر رو بذاری اونجا کارا رو انجام بدن اما مخالف بودی میگفتی دردسر داره و نمیشه اعتماد کرد و..
اگه جدی هستی بگو پرس و جو کنم برات
من یه فرمول می گم
شما می تونی میزان درآمد تخفیفان رو در بیاری
بعد ببین میارزه آدم کار کنه
تعداد فروش * قیمت اصلی کالا * 10%
البته هزینه های شرکت هم کم نیستا
فقط ماهیانه 6500 یورو هزینه ایمیل مارکتینگشونه
هزینه سرور
هزینه دفتر
هزینه حداقل 15 تا کارمند
و البته پورسانت بازاریابا
در پست اول خوندم که نوشته شده بود به کار ملک پرداخته شده.اگر منظور ساخت و ساز ملک هست پس تو این مدت این پول باید براحتی چندبرابر شده باشه.
حسین 6500 یورو هزینه ایمیل بده سکته میکنه :دی
درباره درآمدشون چیزی نگفتم
گفتم بالاخره سایتهای تخفیف گروهی نقایصی دارن، بشه اون نقایص رو برطرف کرد یه چیزایی هم بهش اضافه کرد یه کار جدید ارائه داد
در مورد فروش فرش دستباف به خارج از کشور اطلاعات دارین؟
یه سوال ملکی داشتم ما یه خونه سه طبقه داریم بالای 15 سال ساخت که طبقه بالا مال خودمونه و طبقه دوم شریک مون میشینه میخوام ببینم اگر من بخوام یک طبقه روی این خونه بسازم باید از همسایه رضایت بگیرم و پولی بدم یا نه ؟؟
و اینکه اگر این طبقه رو ساختم و قرار بشه خونه رو بکوبیم و بسازیم چه اتفاقی برای طبقه که من ساختم میوفته یعنی شریک میشم توی ساختمون جدید یا نه ؟یا مثلن به اندازه متراژی که ساختم به من تعلق میگیره
و اینکه وام بازسازی و تعمیر چقدره ؟و به چه خونه هایی تعلق میگیره؟
بله مالک طبقه دومه1. شریکتون مالک طبقه دومه؟
2. چند واحد در هر طبقه وجود داره؟
3.متراژ واحدهاتون چقدره؟
4. طبقه اول ماله کیه؟
بله مالک طبقه دومه
سه طبقه هر طبقه یک واحدیم
طبقه اول یک سوئیت میشه گفت که میدیم مستاجر با همسایه سه دونگ سه دونگ در کل ساختمون شریکیم و باید بریم سند جدا بگیریم.
زمین 150 60 متر خونه 120 متر
والا من زیاد در گیر رو دار متراژ خونه و اموال پدرم نیستم ) حتی خجالت میکشم بپرسمببخشید زمین چی شد من نفهمیدم بالا خره 150 متر یا 60 متر؟
شما کل زمین رو بگید؟
یعنی سند چداگانه واسه هر طبقه ندارین؟
شما اگر میخواین یک طبقه بسازین باید برید برای هر طبقه سند جدا بگیرید و بعد قدر السهمتون رو از زمین مشخص کنید و در محضر قدرالسهم رو سند کنید. زمینتونم مشاع میشه ، این چیزیه که به نظر من میرسه ولی یک اشکالی داره اینکار و اونم اینه که وقتی قبل از ساخت شما قدرالسهم رو مشخص کنید دیگه طبقه 4 هیچ قدرو السهمی از زمین نداره و صرفا یک واحد مسکونی بدون سهم در زمینه مگر اینکه در زمان تعیین قدراسهم با شریکتون کنار بیاین و یا یه پولی بابت سهم طبقه 4 از زمین به ایشون بدید و رضایت ایشون شرطه، البته بازم سوال کنید چون بر اساس حدسیات خودم این نظر رو دادم.