• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
یه بخشی اش رو هم می تونی تو کار مبلمان هزینه کنی ... :D

Masoud.ezati

Registered User
لایک‌ها
6
داداش اگه تهرانی بیا خرید فروش خونه بکنیم:4:
من املاک دارم 13ابان(پایینتر از نازی اباد)

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر كار خوبي باشه ولي فكر كنم كارش براي كارگر جزو كارهاي سخت باشه كار با اسيد و ....
ضايعاتش چيه؟

مرسی حسین آقا از مطالبتون.
البته کار برای کارگر سخت نیست اونجوری که فکر میکنید.
منظورتون رو از ضایعات متوجه نشدم.
نظرتون چیه در موردش؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
داداش اگه تهرانی بیا خرید فروش خونه بکنیم:4:
من املاک دارم 13ابان(پایینتر از نازی اباد)

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

خب داریم کار ملک الان انجام میدیم دیگه.

مرسی حسین آقا از مطالبتون.
البته کار برای کارگر سخت نیست اونجوری که فکر میکنید.
منظورتون رو از ضایعات متوجه نشدم.
نظرتون چیه در موردش؟

به نظر من که خوب بود.
اجازه بده یه کم در موردش تحقیق کنم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تا جایی که من میدونم روش های مختلفی برای تولید مس کاتدی هست
کدوم روش بهتر و به صرفه تر هست ؟

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امیدوارم اینجا جوابتونو بگیرید:
معدن - 1. کلیات روش هاي توليد مس

بنده که در پیام خصوصی چند سوال ساده از شما پرسیدم که جواب ندادید برای همین اینجا مطرح میکنم.
1-خاک مس را به افراد عادی میدهند یا خیر
2-قیمت هر تن خاک مس مورد نیاز برای این کار در حال حاضر چقدر هست.
3-برای یک تن خاک مس چه میزان اسید و مواد هزینه بر دیگر نیاز هست و قیمتش چقدر هست.
4-از هر تن خاک مس چه میزان مس و در چه مدت زمان تولید میشود.
5-تجهیزاتی را که شما مد نظر دارید قادر به تجزیه چند تن خاک مس در روز هستند.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خوب توضیح بیشتر اینه که:
منظورم تولید مس هست.
با حدود 70 میلیون میشه کار رو شروع کرد و درآمد ماهیانه حداقل بین 2.5 تا 3 میلیون خواهد بود(سود خالص).
حداقل 5 نفر به بالا مشغول به کار میشن.
بازم اگه سوال دارید بفرماییید.
در ضمن بچه ها با هم دوست باشید.
سلام. من چن تا سئوال داشتم
1. با 70 میلیون میشه کار رو استارت زد؟ خرید زمین - ساختمون و محوطه سازی کارخونه - گرفتن مجوزها - دستگاه ها و تجهیزات - مواد اولیه . هر کدوم چقدر هزینه داره؟
2. گرفتن مجوزهاش گیر و گور نداره؟ منظورم اینه که مخصوص عده ی خاصی نیست؟
3. با این 70 میلیون که گفتید میشه چقدر در روز تولید داشت؟
4. چند تا از این نمونه کارخونه ها در ایران داریم؟ اگر امکانش باشه ازشون یه بازدیدی کنیم بد نیست
5. طرح توجیهیش در دسترسه؟ میشه بخونیمش؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
امیدوارم اینجا جوابتونو بگیرید:
معدن - 1. کلیات روش هاي توليد مس

بنده که در پیام خصوصی چند سوال ساده از شما پرسیدم که جواب ندادید برای همین اینجا مطرح میکنم.
1-خاک مس را به افراد عادی میدهند یا خیر
2-قیمت هر تن خاک مس مورد نیاز برای این کار در حال حاضر چقدر هست.
3-برای یک تن خاک مس چه میزان اسید و مواد هزینه بر دیگر نیاز هست و قیمتش چقدر هست.
4-از هر تن خاک مس چه میزان مس و در چه مدت زمان تولید میشود.
5-تجهیزاتی را که شما مد نظر دارید قادر به تجزیه چند تن خاک مس در روز هستند.

(تا آخر بخون زود جواب نده) من پرسيدم از يكي از دوستان، برق از 3 فازش پريد و گفت بابا اين تكنولوژي رو آمريكا داره و مس سرچشمه داره مس كاتدي توليد ميكنه كه تكنولوژيش آمريكاييه و يه شركت تو تبريز داره توليد ميكنه هنوز نتونسته به محصول سرچشمه برسه و خيليا دنبالشن و براي توليدش بايد پالايشگاه بزني و 7 فرآيند داره تا بتوني مس كاتدي توليد كني و تو انحصار دولته!!!!
من كه حرفاي تو رو شنيده بودم گفتم فرآيند 8 نداره كه اينو كاتد كنن بفروشن با 100 تومن سرمايه يه فكري كرد گفت مي پرسم ميگم.
حالا بازم قراره خبر بده.

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
(تا آخر بخون زود جواب نده) من پرسيدم از يكي از دوستان، برق از 3 فازش پريد و گفت بابا اين تكنولوژي رو آمريكا داره و مس سرچشمه داره مس كاتدي توليد ميكنه كه تكنولوژيش آمريكاييه و يه شركت تو تبريز داره توليد ميكنه هنوز نتونسته به محصول سرچشمه برسه و خيليا دنبالشن و براي توليدش بايد پالايشگاه بزني و 7 فرآيند داره تا بتوني مس كاتدي توليد كني و تو انحصار دولته!!!!
من كه حرفاي تو رو شنيده بودم گفتم فرآيند 8 نداره كه اينو كاتد كنن بفروشن با 100 تومن سرمايه يه فكري كرد گفت مي پرسم ميگم.
حالا بازم قراره خبر بده.

البته ایشون حتما درست میگن در صورتی که از ابتدا یعنی استخراج از معدن و خورد کردن سنگ و غیره بخوای شروع کنی حتما فرآیند طولانی خواهد داشت که شامل معدن- تغلیظ- ذوب-پالایش -لچینگ ومهندسی است که مس سرچشمه انجام میده و بقیه صحبت هام در موردش صدق میکنه(که در انحصار دولته یا پروسه طولانی خواهد داشت)

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. من چن تا سئوال داشتم
1. با 70 میلیون میشه کار رو استارت زد؟ خرید زمین - ساختمون و محوطه سازی کارخونه - گرفتن مجوزها - دستگاه ها و تجهیزات - مواد اولیه . هر کدوم چقدر هزینه داره؟
2. گرفتن مجوزهاش گیر و گور نداره؟ منظورم اینه که مخصوص عده ی خاصی نیست؟
3. با این 70 میلیون که گفتید میشه چقدر در روز تولید داشت؟
4. چند تا از این نمونه کارخونه ها در ایران داریم؟ اگر امکانش باشه ازشون یه بازدیدی کنیم بد نیست
5. طرح توجیهیش در دسترسه؟ میشه بخونیمش؟

سلام دوست عزیز جوابتون رو اینجا میدم شاید سوال بقیه دوستان هم باشه منتها قبلش یک نکته رو متذکر میشوم و اونم اینه که عزیزان بخدا با یه سرچ ساده کلمات" تولید مس" تو گوگل اطلاعات بسیار خوبی گیرتون میاد انتظار نداشته باشید یه نفر همه اطلاعات رو در اختیارتون بزاره علاوه بر اینکه تازه اگرم همه اطلاعات رو در اختیارتون بزاره نهایتا شما باید تحقیق کنید تا مطمئن بشید.
در مورد سوال اول بستگی به شهر شما داره اما در کل بله میشه .
1-ولی فقط یه سوله اونم اجاره ای نه خریدنی لازم داریم که در صورت خربد به مبلغ فوق اضافه میشود.(ساختمون و محوطه سازی نداریم)
تجهیزات بستگی به مقدار تولید شما انتخاب میشه و قیمت هاش متفاوت هست.
مواد اولیه هم باید بگردید ارزونترین معدن ببینید چند میتونید بخرید. الان خاک 2% رو بنده 40هزار تومن در هر تن با هزینه حمل قیمت دارم.
2- مجوز چه کاریو راحت میدن که این دومیش باشه؟میتونید از اداره صنایع و معادن شهرتون بپرسید؟ولی مخصوص عده خاصی نیست و قابل اخذ میباشد.
3-اگر روزی یک تن خاک وارد کنید حدود 15 کیلو مس خارج میکنید که با قیمت20 هزار تومان در هر کیلو روزی 20000*15=300000(300 هزار تومان) و در ماه 30*300000=9000000(9 میلیون تومان)
حالا شما روزای تعطیل و هزینه های جاری و پرسنل و ... رو کسر کنید در بدترین حالت بین 2 تا 4 میلیون در ما سود خواهید داشت.
4-از این کارخونه که نمیشه گفت خورده تولیدیها زیاد هست اما تا اونجاییکه من اطلاع دارم نه اجازه بازدید میدن و نه هیچ اطلاعاتی در اختیارتون میزارن.(بازم سوال کنید)
5-دوست عزیز قیمت طرح توجیهیش بالاست و جایی نیست که رایگان دانلود کنی.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حسین آقا جمع بندی کردی موضوع مس رو؟

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
فکر کنم این طرح مس برای امثال ما که به معادن مس نزدیکیم بهتر باشه! همین مس سونگون بغل دست ماست!
ولی باز مشکل اصلی نبودن منابع مطالعاتی در این زمینه است!

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
در مورد ورمی کمپوست اطلاعاتی دارین؟

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوست عزیز
شما نماینده تخفیفان هستید یا جدا از اینا هستید؟ چون اسکرین صفحه رو که کپ زدین عین باقلوا!!

کپیه حاجی
تخفیفان رو سیستم فروشگاهی مجنتو بالا اومده، حالا نمی دونم قالبش رو اختصاصی نوشتن یا از جایی خریدن
ایشون هم یا قالب آماده رو خریده یا قالب رو ریپ کرده
تو بحث نمایندگی هم تا اونجایی که من با مدیریت تخفیفان و مجموعه اشون در ارتباطم فقط نمایندگی اصفهان راه اوفتاده و شهرهای دیگه مونده
کسی بتونه نمایندگی مشهد یا شیرازش رو بگیره فک کنم خوب نون در بیاره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کپیه حاجی
تخفیفان رو سیستم فروشگاهی مجنتو بالا اومده، حالا نمی دونم قالبش رو اختصاصی نوشتن یا از جایی خریدن
ایشون هم یا قالب آماده رو خریده یا قالب رو ریپ کرده
تو بحث نمایندگی هم تا اونجایی که من با مدیریت تخفیفان و مجموعه اشون در ارتباطم فقط نمایندگی اصفهان راه اوفتاده و شهرهای دیگه مونده
کسی بتونه نمایندگی مشهد یا شیرازش رو بگیره فک کنم خوب نون در بیاره

حسین مگه حاجیه؟؟

این سایتهای تخفیف گروهی کارشون به چه صورت هست؟ جاهایی که تخفیف دارن بعضیاشون دیدم تا 80 درصد تخفیف میدن، باید مبلغی رو هم به سایت تخفیف گروهی بدن، سودی براشون میمونه؟

مثلاً یه پیتزا فروشی رو در نظر بگیریم
پیتزا رو به صورت عادی مثلاً 5000 تومن میدن، تو سایتهای تخفیف، 50 تا تخفیف 80% ارائه میدن پیتزا میوفته 1000 تومن ممکنه هزینه تهیه اش بیشتر از این باشه، مبلغی رو هم به باید به سایت تخفیف گروهی بدن، چه سودی داره براشون؟ بحث تبلیغه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا