سلام. من چن تا سئوال داشتم
1. با 70 میلیون میشه کار رو استارت زد؟ خرید زمین - ساختمون و محوطه سازی کارخونه - گرفتن مجوزها - دستگاه ها و تجهیزات - مواد اولیه . هر کدوم چقدر هزینه داره؟
2. گرفتن مجوزهاش گیر و گور نداره؟ منظورم اینه که مخصوص عده ی خاصی نیست؟
3. با این 70 میلیون که گفتید میشه چقدر در روز تولید داشت؟
4. چند تا از این نمونه کارخونه ها در ایران داریم؟ اگر امکانش باشه ازشون یه بازدیدی کنیم بد نیست
5. طرح توجیهیش در دسترسه؟ میشه بخونیمش؟
سلام دوست عزیز جوابتون رو اینجا میدم شاید سوال بقیه دوستان هم باشه منتها قبلش یک نکته رو متذکر میشوم و اونم اینه که عزیزان بخدا با یه سرچ ساده کلمات" تولید مس" تو گوگل اطلاعات بسیار خوبی گیرتون میاد انتظار نداشته باشید یه نفر همه اطلاعات رو در اختیارتون بزاره علاوه بر اینکه تازه اگرم همه اطلاعات رو در اختیارتون بزاره نهایتا شما باید تحقیق کنید تا مطمئن بشید.
در مورد سوال اول بستگی به شهر شما داره اما در کل بله میشه .
1-ولی فقط یه سوله اونم اجاره ای نه خریدنی لازم داریم که در صورت خربد به مبلغ فوق اضافه میشود.(ساختمون و محوطه سازی نداریم)
تجهیزات بستگی به مقدار تولید شما انتخاب میشه و قیمت هاش متفاوت هست.
مواد اولیه هم باید بگردید ارزونترین معدن ببینید چند میتونید بخرید. الان خاک 2% رو بنده 40هزار تومن در هر تن با هزینه حمل قیمت دارم.
2- مجوز چه کاریو راحت میدن که این دومیش باشه؟میتونید از اداره صنایع و معادن شهرتون بپرسید؟ولی مخصوص عده خاصی نیست و قابل اخذ میباشد.
3-اگر روزی یک تن خاک وارد کنید حدود 15 کیلو مس خارج میکنید که با قیمت20 هزار تومان در هر کیلو روزی 20000*15=300000(300 هزار تومان) و در ماه 30*300000=9000000(9 میلیون تومان)
حالا شما روزای تعطیل و هزینه های جاری و پرسنل و ... رو کسر کنید در بدترین حالت بین 2 تا 4 میلیون در ما سود خواهید داشت.
4-از این کارخونه که نمیشه گفت خورده تولیدیها زیاد هست اما تا اونجاییکه من اطلاع دارم نه اجازه بازدید میدن و نه هیچ اطلاعاتی در اختیارتون میزارن.(بازم سوال کنید)
5-دوست عزیز قیمت طرح توجیهیش بالاست و جایی نیست که رایگان دانلود کنی.