• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگر خواستی واردات انجام بدی بگو

وردات داريم انجام ميديم علي جون ولي محصول خاصي هستش، چيزي اگر مد نظرته بگو.

اقا حسین خرید و فروش ملک با 1 ت سرمایه ماهی چقدر سود میده؟

خيلي سوال سختي كردي استارتر عزيز چون object هاي زيادي در سود آور بودن يك ملك حالا با هر مبلغي، مهمه و اينجوري نيست كه بگي ماهي چقدر درآمد داره ولي به طور كلي سود اين رقم پول تو ساخت خيلي بيشتره تا خريد و فروش ملك.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
به پیشنهادی که در صفحه 110 ذکر خواهد شد عمل کن تا موفقیت زیاد بدست بیاری دوست عزیز

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
وردات داريم انجام ميديم علي جون ولي محصول خاصي هستش، چيزي اگر مد نظرته بگو.
چرا همه جمله من تایپ نشده !
پخ میکنم

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من یه پیشنهاد بسیار عالی برای پولدار شدن دارم در زمینه مس هستش
اگه کسی اطلاعاتی داره یا کار کرده لطفا نظر بده.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام دوستان
یعنی شاهکار جمله بندی و پست زدن بود !

sajjad_kr2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی شاهکار جمله بندی و پست زدن بود !
یعنی من همیشه عاشق این ایرانیا بودم به خاطر همین موضوع که فقط به اصل نوشته توجه دارن نه با ظاهرش.
اصلا دلیل موفق بودنمونم همینه مگه نه؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بیشتر توضیح میدی منظورت رو چون منم نفهمیدم دقیقا منظورت چیه؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یعنی من همیشه عاشق این ایرانیا بودم به خاطر همین موضوع که فقط به اصل نوشته توجه دارن نه با ظاهرش.
اصلا دلیل موفق بودنمونم همینه مگه نه؟

دوست عزیز شما اومدی پیشنهادی رو بدی، ادامه اش اومدی گفتی اگه کسی چیز یمیدونه بگه !
میشه بفرمایید یعنی چی؟

sajjad_kr2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشتر توضیح میدی منظورت رو چون منم نفهمیدم دقیقا منظورت چیه؟

سلام به استارتر عزیز حسین آقا
من مدتهاست دارم این مبحث شمارو دنبال میکنم تقریبا اکثر صفحاتشم خوندم و مطالب بسیار جالبی هم یاد گرفتم و چیزی که منو جدا اذیت کرد همین موضوعی بود که در جواب دوست خوبمون mohebali نوشتم.
اینجا کلی ایده و نظر و تجربه ریخته که یک نفرو میخواد که فقط اینارو جمع کنه اونوقت میان گیر میدن که اگه کسی این همه پول داشت نمیومد اینجا وقت تلف کنه.یا به جمله بندب گیر میدن یا غلط املایی میگیرن.و تا وقتی فقط ظاهر رو میبینیم متاسفانه به هیچ کجا نمیرسیم.
و اما در مورد مطلبی که نوشتم من در مورد صنعت مس و تولید اون تحقیقات بسیار گسترده ای انجام دادم و به نتایج بسیار خوبی هم رسیدم و اگه خدا بخواد دنبال اجراش هستیم و با توجه به مطالبی که اینجا خوندم،دیدم بد نیست با دوستانی که تو این زمینه فعالیت کردن یا اطلاعاتی دارن تبادل نظر بکنیم.

sajjad_kr2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما اومدی پیشنهادی رو بدی، ادامه اش اومدی گفتی اگه کسی چیز یمیدونه بگه !
میشه بفرمایید یعنی چی؟

دوست خوب من یعنی اینکه اگه شما در این زمینه تجربه و پیشنهادی نداری مجبور به پاسخ دادن نیستی.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان

اینجا منم منظور شما رو درک نکردم که دقیقا چیه؟
جمله اول یعنی شما در زمینه مس اطلاعاتی دارید که سودآور هستش.
بعد گفتین اگر کسی اطلاعاتی داره نظر بده!
خب این دقیقا هیچ معنی رو نمیرسونه، یعنی اطلاعات در مورد مس باید داشته باشه یا با مس چجوری یشه پولدار شد؟ یا .... که البته تو پست بعدیتون که برای من توضیح دادین منظورتون مشخص شد.

میشه بفرمایید یعنی چی؟

با محب علی موافقم

سلام به استارتر عزیز حسین آقا
من مدتهاست دارم این مبحث شمارو دنبال میکنم تقریبا اکثر صفحاتشم خوندم و مطالب بسیار جالبی هم یاد گرفتم و چیزی که منو جدا اذیت کرد همین موضوعی بود که در جواب دوست خوبمون mohebali نوشتم.
اینجا کلی ایده و نظر و تجربه ریخته که یک نفرو میخواد که فقط اینارو جمع کنه اونوقت میان گیر میدن که اگه کسی این همه پول داشت نمیومد اینجا وقت تلف کنه.یا به جمله بندب گیر میدن یا غلط املایی میگیرن.و تا وقتی فقط ظاهر رو میبینیم متاسفانه به هیچ کجا نمیرسیم.
و اما در مورد مطلبی که نوشتم من در مورد صنعت مس و تولید اون تحقیقات بسیار گسترده ای انجام دادم و به نتایج بسیار خوبی هم رسیدم و اگه خدا بخواد دنبال اجراش هستیم و با توجه به مطالبی که اینجا خوندم،دیدم بد نیست با دوستانی که تو این زمینه فعالیت کردن یا اطلاعاتی دارن تبادل نظر بکنیم.

دوست عزیز تا بوده دنیا همین بوده و من هم بارها گفتم که اینجا مکانی هست برای انتقال تجربیات، تا اونجاییکه بلد باشیم کمک می کنیم برای دوستانی که بخوان استفاده کنن، خب یه سری هم هستن تو این انجمن میان پست میدن برای خالی نبودن عریضه و .... بگذریم در مورد آقای محب علی ایشون کلا به جمله بندی همه گیر میدن حتی یه مدت گیر داده بودن و غلط های املایی من رو میگرفتن ولی بچه خوبیه و منظوری نداره شما به دل نگیر.

دوست خوب من یعنی اینکه اگه شما در این زمینه تجربه و پیشنهادی نداری مجبور به پاسخ دادن نیستی.

حالا شما بازم بیشتر توضیح بدید ببینم که موضوعتون در مورد مس چیه و اگر میخواید میتونید تو پیغام خصوصی بگید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اینجا منم منظور شما رو درک نکردم که دقیقا چیه؟
جمله اول یعنی شما در زمینه مس اطلاعاتی دارید که سودآور هستش.
بعد گفتین اگر کسی اطلاعاتی داره نظر بده!
خب این دقیقا هیچ معنی رو نمیرسونه، یعنی اطلاعات در مورد مس باید داشته باشه یا با مس چجوری یشه پولدار شد؟ یا .... که البته تو پست بعدیتون که برای من توضیح دادین منظورتون مشخص شد.

با محب علی موافقم

دوست عزیز تا بوده دنیا همین بوده و من هم بارها گفتم که اینجا مکانی هست برای انتقال تجربیات، تا اونجاییکه بلد باشیم کمک می کنیم برای دوستانی که بخوان استفاده کنن، خب یه سری هم هستن تو این انجمن میان پست میدن برای خالی نبودن عریضه و .... بگذریم در مورد آقای محب علی ایشون کلا به جمله بندی همه گیر میدن حتی یه مدت گیر داده بودن و غلط های املایی من رو میگرفتن ولی بچه خوبیه و منظوری نداره شما به دل نگیر.

حالا شما بازم بیشتر توضیح بدید ببینم که موضوعتون در مورد مس چیه و اگر میخواید میتونید تو پیغام خصوصی بگید.
خب اعصابم خورد میشه از غلط املایی اونم از قدیمیا :دی

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

خوب توضیح بیشتر اینه که:
منظورم تولید مس هست.
با حدود 70 میلیون میشه کار رو شروع کرد و درآمد ماهیانه حداقل بین 2.5 تا 3 میلیون خواهد بود(سود خالص).
حداقل 5 نفر به بالا مشغول به کار میشن.
بازم اگه سوال دارید بفرماییید.
در ضمن بچه ها با هم دوست باشید.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
خوب توضیح بیشتر اینه که:
منظورم تولید مس هست.
با حدود 70 میلیون میشه کار رو شروع کرد و درآمد ماهیانه حداقل بین 2.5 تا 3 میلیون خواهد بود(سود خالص).
حداقل 5 نفر به بالا مشغول به کار میشن.
بازم اگه سوال دارید بفرماییید.
در ضمن بچه ها با هم دوست باشید.

سلام دوست عزیز.
مواد اولیش رو از کجا میخری و چه نوع مسی رو میخوای تولید کنی؟ کجا میخوای بفروشیش؟و اینکه چه میزان تولید رو در سال مد نظر داری.
این کاری رو که میگید تا چه میزان میشه گسترش داد مثلا میزان تولید رو بالا برد یا از نظر تنوع محصولات میشه گسترشش داد یا صرفا یک نوع خاص از محصول رو در نظر دارید؟
محلی که برای این کار در نظر گرفتی کجاست و مساحتش چقدره و به چه تجهیزاتی نیاز داره و یک مقدار در مورد هزینه های این کار بگید و قیمت مواد اولیه و همچنین قیمت محصول نهایی .
با تشکر

sajjad_kr000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز.
مواد اولیش رو از کجا میخری و چه نوع مسی رو میخوای تولید کنی؟ کجا میخوای بفروشیش؟و اینکه چه میزان تولید رو در سال مد نظر داری.
این کاری رو که میگید تا چه میزان میشه گسترش داد مثلا میزان تولید رو بالا برد یا از نظر تنوع محصولات میشه گسترشش داد یا صرفا یک نوع خاص از محصول رو در نظر دارید؟
محلی که برای این کار در نظر گرفتی کجاست و مساحتش چقدره و به چه تجهیزاتی نیاز داره و یک مقدار در مورد هزینه های این کار بگید و قیمت مواد اولیه و همچنین قیمت محصول نهایی .
با تشکر

سلام سجاد عزیز
مواد اولیه رو بسته محل تولید میشه از خیلی از شهر ها مثل کرمان - زنجان-قزوین و جاهای دیگه تهیه کرد.و نوع محصول تولیدی مس کاتدی هست.و به خیلی از کارخونه ها میشه فروخت و بازار بسیار خوبی داره تا اونجایی که درصد بالایی از مصرف داخل رو الان دارن وارد میکنند و از نظر مواد اولیه و بازار فروش میشه گفت محدودیت نداریم.
بیشتر منظور من یک نوع خاص هست که تا هرمقدار که دلتون بخواد میشه تولید رو بالا برد.
چیزی که من مد نظرم هست خاک 5% هست که با یه تولید حداقلی برای شروع میشه سود قابل قبولی رو داشت البته خاک 2% هم با قیمت خیلی پایین تری قابل خریداری است. محل مورد نظر من همدان است و از زنجان خاک میخریم و نیاز به یک سوله کوچک داریم تجهیزات زیادی نیاز نداره 4تا دستگاه میخواد و یه سری تجهیزات که برخیشو خودمون میتونیم بسازیم مثل وان و منبع.
هزینه هاشم بجز خاک نیاز به اسید داره که قیمت زیادی نداره و قابل بازیافت هست به اضافه هزینه های کارگری و هزینه های جاری که مشخص است.
قیمت محصول نهایی هم که به روز است و این روزا بین 22 تا 24 هزار تومن در هرکیلو به فروش میره.
بازم سوالی داشتید یا مطلبی رو ناقص توضیح دادم بفرمایید در خدمتم.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
استارتر محترم شرمنده اینجا می پرسم
چطور می تونم وام 10تا 15 میلیونی بگیرم؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام سجاد عزیز
مواد اولیه رو بسته محل تولید میشه از خیلی از شهر ها مثل کرمان - زنجان-قزوین و جاهای دیگه تهیه کرد.و نوع محصول تولیدی مس کاتدی هست.و به خیلی از کارخونه ها میشه فروخت و بازار بسیار خوبی داره تا اونجایی که درصد بالایی از مصرف داخل رو الان دارن وارد میکنند و از نظر مواد اولیه و بازار فروش میشه گفت محدودیت نداریم.
بیشتر منظور من یک نوع خاص هست که تا هرمقدار که دلتون بخواد میشه تولید رو بالا برد.
چیزی که من مد نظرم هست خاک 5% هست که با یه تولید حداقلی برای شروع میشه سود قابل قبولی رو داشت البته خاک 2% هم با قیمت خیلی پایین تری قابل خریداری است. محل مورد نظر من همدان است و از زنجان خاک میخریم و نیاز به یک سوله کوچک داریم تجهیزات زیادی نیاز نداره 4تا دستگاه میخواد و یه سری تجهیزات که برخیشو خودمون میتونیم بسازیم مثل وان و منبع.
هزینه هاشم بجز خاک نیاز به اسید داره که قیمت زیادی نداره و قابل بازیافت هست به اضافه هزینه های کارگری و هزینه های جاری که مشخص است.
قیمت محصول نهایی هم که به روز است و این روزا بین 22 تا 24 هزار تومن در هرکیلو به فروش میره.
بازم سوالی داشتید یا مطلبی رو ناقص توضیح دادم بفرمایید در خدمتم.

به نظر كار خوبي باشه ولي فكر كنم كارش براي كارگر جزو كارهاي سخت باشه كار با اسيد و ....
ضايعاتش چيه؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
آنالیزطرح تولیدی مس کاتدی به ظرفیت 1.5 تن در روز

مساحت زمین حداقل 5هکتار
مساحت سالن حد اقل 1000 متر
برق مورد نیاز 600کیلو وات
آب مورد نیاز روزانه 50مترمکعب

دستگاه های مورد نیاز:
1-خط خردایش شامل:سنگ شکن فکی- آسیاب مخروطی

2-خط تغلیظ شامل:فیلترپرس ممبران ,سولونت اکسترکشن

3- سیستم الکترو وینینگ شامل: سلولهای الکترووینینگ- رکتی فایر- پمپ
مراحل تولید مس کاتدی
1- استخراج کانه
2- لیچینگ
3- پروسه الکترووینینگ
ابتدا استخراج سنگ مس (سنگهای اکسیدی)از معدن می باشد. استخراج سنگهای مس توسط مهندسین معدن انجام می گیرد و پس از استخراج و حمل به کارخانه توسط سنگ شکن تبدیل به خاک می شود وخاک به دست آمده ترکیبی از اکسید های مس و فلزات دیگر می باشد (معمولا آهن – منیزیم – ملیبدن – طلا و...)

مرحله 2:لیچینگ
بهترین روش لیچینگ برای تولید مس تانک لیچینگ می باشد.در این روش خاک حاصل از خردایش درون میکسرهای حاوی اسید سولفوریک مخلوط می شود(Cu₂o+H₂so₄→H₂o+cu₂so₄)م و محلول حاصل پس از جداسازی از خاک جهت تغلیظ آماده می شود در این روش بالاترین ریکاوری از خاک موجود بدست می آید (85%_95%)در صورتیکه از روش هیپ لیچینگ,(جدا از زمان طولانی به دست آوردن محلول) در بهترین شرایط ریکاوری 40%_50%از خاک اکسیدی مس به دست می آید.

مرحله 3: الکترووینینگ

دراین مرحله حلال آلی به نام SX با نام اختصاری SOLVENT EXTRACTION و نفت سفید و ریسول و ترکیبات دیگرمخلوط میشود و باعث جداسازی یون های مس و فلزات دیگر می شود . غلظت محلول موجود بین 45-37 گرم در لیتر خواهد رسید به این پروسه غنی سازی محلول،تغلیظ می گویند بعد از ارگانیک محلول به دست آمده توسط پمپ ها وارد سلولهای الکترووینینگ می شود.درسلولهای الکترووینینگ یونهای مس توسط آند موجود درسلول به کاتد می چسبند برق سلولهای الکترووینینگ توسط رکتی فایر های مخصوص الکترووینینگ که وظیفه یکنواخت کنندگی جریان برق از وضعیت متناوب می باشد دریافت می شود .

برآورد سود حاصل ازتولید:
سود حاصل از تولید به چند عامل مهم بستگی دارد که مهمترین عامل آن تهیه خاک می باشد یعنی کارخانه مس چه هزینه ای برای به دست آوردن خاک باید پرداخت نماید . سنگ های اکسیدی مس از محل معینی که متعلق به کارخانه است به دست می آید یا خریداری میشود.فاصله معدن تا کارخانه چقدر است.در بدترین حالت ممکن که کارخانه مجبور به خرید سنگ مس از معادن باشد
سنگ مس هرتن با عیار متوسط 2 ، مبلغ 000/30تومان که به طور متوسط 15 کیلو گرم مس از آن به دست می آید

تومان مواد اولیه
100 اسید سولفوریک
400 نفت سفید
50000 هر بشکهSX

هزینه آب و برق و کارگر و مواد مصرفی و استهلاکی دیگر در مجموع محاسبه گردیده است.
آخرین قیمت خرید وفروش مس کاتدی 99/99% دربازارهای جهانی هرتن 8350 دلار و در بازار ایران به21/000/000 تومان می رسد.که در بدترین حالت بین 50_70درصد سود خالص دارد.

بازار این فلز ارزشمند بسیار خوب می باشد علاوه بر مصارف داخلی با توجه به اینکه کارخانه مس سرچشمه جوابگوی بازار داخلی نمی باشد ومقدار زیادی مس سالیانه به کشور وارد می شود احداث چنین کارخانه هایی علاوه بر اشتغالزایی و خود کفایی ملی حمایت شدید دولت را به دنبال دارد و دولت ثابت نموده در چنین پروژه هایی همه نوع همکاری و حمایت مالی کلان را از تولید کننده می نماید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا