میشه بیشتر توضیح بدین ؟
من اگه جنسی به یک ارگان دولتی بفروشم مالیات میگرن؟ از 4% بیشتر هست؟
معلومه که میگیرن!
فرقی نداره ارگان یا سازمان دولتی یا خصوصی.
شما آب میخوری مالیات ارزش افزودش رو داری میدی!
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
من اگه جنسی به یک ارگان دولتی بفروشم مالیات میگرن؟ از 4% بیشتر هست؟
يه مزيت كشورهاي اروپايي اين هست كه چك به اسوني نميدن ولي اگر دادن از هر كس هر جا شما چك داشته باشي پول نقد محسوب ميشه يعني اگر طرف حتي پول تو حسابش نداشته باشه خود بانك وجه نقد رو به شما پرداخت ميكنه و چيزي به اسم برگشت ندارند ولي بعد از اون بانك ميدونه با صاحب چك كه مورد پي گرد قرار ميگيره و جرايم سنگين ، و ديگه كار به دادگاه و ... هم نيست طرف نتونه جريمه رو بپردازه فرداش خونش و اموالش تو مزايده هست ...
حاج حسین رو عشقه
عیدت مبارک
پیش بینی خودت از بازار مسکن چیه
رکود میشه که بشه بزخری کرد
قیمت ها از این متری 5 6 تومن بالاتر میره
امروز یادم افتاد سال خمسی نزدیکه و باید برم برای حساب کتاب خمس.
داداش حسین شما وام هم میدی به زوج های جوان
داداش حسین شما وام هم میدی به زوج های جوان
ببخشید میشه یکم در مورد چگونگی حساب و کتاب پرداخت خمس توضیح بدهید.
شما اشنا داری برا وام دادن
موردش هم فرق نداره چن ساله باشه سودش چی باشه ( البته هرچی کمتر بهتر)
زیر 100 هم ضرر بخوام بگیرم
با عرض سلام خدمت دوستان
پاسخ به سوال استارتر عزیر
بهترین راه سود آوری تجارت هستش که در حال حاضر واردات به دلیل نوسانات دلار و تعرفه های سنگین گمرکی و هزینه بالای حمل و نقل و غیره به صرفه نبست با توجه به دردسر و مشکلاتی که داره
ولی صادرات فارغ از اینکه از مالیات معاف هستش بهترین سود آوری رو داره چون پول کشورهای همسایه ارزش اش سه برابر پول کشور ماست، شما جنس 1000تومنی خاص که قابل صادرات باشه رو میتونی راحت یک دلار بفروشی از این 3000 تومن سود ناخالص 500تومن مخارج حمل و نقل و ترانزیت میشه 200 الی 300 تومن هزینه بازاریابی و غیره با این حال 1200 برای شما خواهد ماند یعنی 120 درصد سود البته باید ببینید وتحقیق کنید کشور صادر کننده چه چیزی بیشتر سود آوره:
البته قانون اول تجارت برای سودآوری بهتر اینه
سود کم فروش بالا ( مساوی سود بالا)
برای مثال کشور همسایه عراق رو میشه مثال زد البته نه قسمت عرب نشین منظور کردستان عراق هستش
راه دوم تبدیل تمام سرمایه به سکه طلا و سپرده کردن آن در بانک و برداشت سود ماهیانه آن.چون پول ارزشش به مرور میاد پایین اما سکه نه تنها روز به روز ارزشش همان هست بلکه همانند پول به آن سود هم تعلق میگیرد بانک تجارت تا جایی که میدونم تنها بانکی هستش سکه طلا رو سپرده گذاری و به اون سود میده
معامله دلار ظاهرآ سود آوره اما با توجه به نوسان آن و نداشتن تجربه در این تجارت میتونه شما رو متحمل ضرر هنگفتی بکنه پس توصیه میکنم وارد این کار نشوید
امیدوارم تونسنه باشم کمکی کرده باشم
ممنون از راهنمایی
برای صادرات محصولی رو میتونید مثال بزنید و مراحل برای صادر کردن؟
سلام
در تاریخی که تاپیک ایجاد شد یعنی 10 نوامبر 2009 خیلی از دوستان با نیت خوب و به قصد مشورت پست دادن ولی خب بعضی از .... هم فکر کردن تاپیک خالی بندیه و شروع به اذیت و توهین کردن که نمونش رو تو صفحات تاپیک میتونید ببینید، امروز داشتم فکر میکردم که شاید درست نباشه من این مسایل رو اینجا مطرح کنم، من هم تو این مدت دوستای خوبی رو در اینجا (محیط مجازی) پیدا کردم و البته در محیط واقعی هم دوستان زیادی رو پیدا کردم که نقش شریک برام دارن و از برادر به من نزدیکترن.
در زمان استارت تاپیک یعنی در سال 2009 این سوالات مطرح شد:
1. سرمایه گذاری در مسکن.
2. مغازه بگیری و کار کنی.
3. خرید و فروش دلار .
4. بساز بفروشی .
5. سرمایه گذاری در فرکس و بورس ایران.
6. خرید تلویزیون از بانه و لوازم خانگی و ....
7. زدن پیتزایی و رستوران .
8. سرمایه گذاری در اینترنت و سایت و ....
9. زدن صندوق قرض الحسنه و ارائه وام.
بعد بین سال 2009 تا 2011 و قبل از افزایش قیمت دلار و تحریمها این کارها انجام شد:
مورد 1 رو کامل انجام دادم هم خرید کلنگی و هم ساخت و هم شریک شدن در ساخت و هم ساخت و فروش و اجاره.
مورد 2 رو انجام ندادم البته کارایی پیشنهاد شد ولی به علت مشخص نبودن میزان ریسک انجام نشد.
مورد 3 رو انجام دادم البته بیشتر به صورت سرمایه گذاری خارجی بود.
مورد 4 در مورد 1 توضیح کامل داده شد.
مورد 5 قسمت بورس انجام شد که بسیار سود ده بود البته نه به اندازه ملک.
مورد 6 انجام نشد.
مورد 7 به صورت شراکتی انجام شد.
مورد 8 انجام شد.
مورد 9 قسمت دوم در ارتباط با موارد خاص انجام شد.
در حال حاضر فقط کار ملک انجام میشه.
الان دوستان اگر سوالی داشته باشن من در خدمت هستم و میتونم با توجه به آدمایی که دور و برم هستن اطلاعات درست بگیرم بدم ضمن اینکه خودمم تو بازارهای مختلف آپدیت میشم.
موفق باشید و همیشه سربلند
پ.ن: چجوری میشه پست اول رو در صفحه اول تو تمام صفحات گذاشت؟ (اینایی که گفتم رو تو صفحه اول تکمیل کنم که تو تمام صفحات باشه)