• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان
اوضاع احوال چه خبر؟
كار و بار؟
اميدوارم كه همه حال و كارشون خوب باشه.
الان فقط كار ملك توصيه ميشه، يكي از دوستان در پيغام خصوصي پرسيده بود كه چه كنم با سرمايه گفتم برو ملك حتي نقلي و با قرض بخر كه 4 ماهه سود خوبي خواهي كرد و حتي به منطقه هم ربطي نداره و سودش تضمين شدس، البته در مناطق خوب سود بيشتره.
الان من خودم زندگيم از اجاره خونه هاي دريافتي داره ميگذره و تمام كساني كه ازشون چك دارم گفتن قادر به پاس كردن چكهاشون نيستن.

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
اقا اهل سرمایه گذاری و شراکت نیستی؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حسین جان با مستاجر ها راه بیا:D
الان من تو تهران خونه زیر 3 تومن ندیدم حومه شهر رو نمیگم داخل شهر
خونه الان به نظرت حباب نداره ؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان با مستاجر ها راه بیا:D
الان من تو تهران خونه زیر 3 تومن ندیدم حومه شهر رو نمیگم داخل شهر
خونه الان به نظرت حباب نداره ؟

حباب كه داره علي جان ولي حبابش هي بزرگتر ميشه به جا اينكه بتركه!!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حباب كه داره علي جان ولي حبابش هي بزرگتر ميشه به جا اينكه بتركه!!

اره متاسفانه ! امروز یه اگهی دیدم خیلی جالب بود یه پ اپارتمان پیش فروش 54 متری توی هروی تحویل 3 ماه دیگه متری 5/800
:wacko:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اره متاسفانه ! امروز یه اگهی دیدم خیلی جالب بود یه پ اپارتمان پیش فروش 54 متری توی هروی تحویل 3 ماه دیگه متری 5/800
:wacko:

علی باید وقت بزاری به غیر از روزنامه بلند شی بری مناطق مختلف رو شخم بزنی بعضی وقتا یه نفر پول لازم هم گیر میاد که چون پول نقد داری خوب میتونی بخری.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
علی باید وقت بزاری به غیر از روزنامه بلند شی بری مناطق مختلف رو شخم بزنی بعضی وقتا یه نفر پول لازم هم گیر میاد که چون پول نقد داری خوب میتونی بخری.

حسین جان کلا حرفم این بود که دیگه خودت حساب کن حدود قیمت ها چطوری هست!‌ اره اگه اینجوری شانس به ادم رو کنه که خوبه ! فقط مشکل شخم زدن هست
فعلا پیش فروش به نظر من اگه اکازیون پیدا کنی ارجعیت داره به ساخته شده

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان کلا حرفم این بود که دیگه خودت حساب کن حدود قیمت ها چطوری هست!‌ اره اگه اینجوری شانس به ادم رو کنه که خوبه ! فقط مشکل شخم زدن هست
فعلا پیش فروش به نظر من اگه اکازیون پیدا کنی ارجعیت داره به ساخته شده

نه علی باهات موافق نیستم، به نظر من اگر تو بحث مسکن قصد سرمایه گذاری هستش فقط خرید واحدهای اکازیون خوبه که اوکازیون به این معنی هست که طرف پول لازمه و میخواد خونه رو هر جوری هست بفروشه اونوقته که سود خوبی نصیب آدم میشه.
پیش فروش برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه الان با این شرایط موقع نوسان گیری بازار مسکنه.

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا میشه بپرسم شما چند سالته و چطور این سرمایه بزرگ را ( انشاا بیشتر هم بشه ) به دست آوردی ؟
توضیه ات به ما جوون های 24-25 ساله چیه ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این تاپیک چاخان هنوز هستش؟ D:

نظرتون درباره صادرات محصولات زراعی (گندم، جو، ذرت، نخود و ..) چیه؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نه علی باهات موافق نیستم، به نظر من اگر تو بحث مسکن قصد سرمایه گذاری هستش فقط خرید واحدهای اکازیون خوبه که اوکازیون به این معنی هست که طرف پول لازمه و میخواد خونه رو هر جوری هست بفروشه اونوقته که سود خوبی نصیب آدم میشه.
پیش فروش برای سرمایه گذاری بلند مدت خوبه الان با این شرایط موقع نوسان گیری بازار مسکنه.

خب حسین همچین کیسایی رو که خود املاکی ها سه سوت میخرن دیگه مجال نمیدن که مشتری بیاد وسط! برای شخم زدن هم باید بریم سراغ املاکی ها دیگه ؟
نوسان گیری روی خونه ؟ نمی دونم شما بیشتر تجربه داری تجربه ندارم پسر عموم میگفت یکی از دوستام خونه میگیره تعمیر و بازسازی میکنه بعد میفروشه
میگفت درامدش خیلی خوبه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب حسین همچین کیسایی رو که خود املاکی ها سه سوت میخرن دیگه مجال نمیدن که مشتری بیاد وسط! برای شخم زدن هم باید بریم سراغ املاکی ها دیگه ؟
نوسان گیری روی خونه ؟ نمی دونم شما بیشتر تجربه داری تجربه ندارم پسر عموم میگفت یکی از دوستام خونه میگیره تعمیر و بازسازی میکنه بعد میفروشه
میگفت درامدش خیلی خوبه

البته قبول دارم که املاکی باید شناس باشه.

آره نوسان گیری رو خونه الان خیلی خوبه یکی از دوستای من پاسداران 1 ماه پیش خرید 400 تومن الان داره میفروشه 500 میلیون.

خونه میگیره تعمیر و بازسازی میکنه بعد میفروشه میگفت درامدش خیلی خوبه

این رو تایید می کنم منتها تو ایران رو نمی دونم ولی اونور بسیار پر رونقه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
البته قبول دارم که املاکی باید شناس باشه.

آره نوسان گیری رو خونه الان خیلی خوبه یکی از دوستای من پاسداران 1 ماه پیش خرید 400 تومن الان داره میفروشه 500 میلیون.

خونه میگیره تعمیر و بازسازی میکنه بعد میفروشه میگفت درامدش خیلی خوبه

این رو تایید می کنم منتها تو ایران رو نمی دونم ولی اونور بسیار پر رونقه.

حسین جان امار اون رو رو هم داری
ایول !

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسین جان امار اون رو رو هم داری
ایول !

اونور سلایق مردم با اینور فرق میکنه.

اونور خونه ها بیشتر مصالح پیش ساختس و یه خونه با تعویض قطعات مختلف renew میشه البته دنگ و فنگ کارای اداریش خیلی سخته و شما هر تغییری در خونه بخواین بدین به شهرداری باید اعلام کنین و نقشه ها تایید بشن و قطعات جدید رو سفارش بدید و سر موقع حاضر نمیشه و خلاصه همه جا از این دنگ و فنگا هست.

ولی تو ایران ملت عاشق سیمان و آهن و گچ و خاکن در صورتی که ایران و شهرهایی که رو گسلن مثل تهران باید خونه ها از قطعات پیش ساخته و سبک باشه که در اثر زلزله خرابیها خیلی کم میشه ولی الان یکی بیاد یه مجتمع پیش ساخته فول امکانات بسازه یک نفر هم پاشو توش نمیزاره!

برای همین گفتم تو ایران بازسازی رو نمیدونم به چه منظوره.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اونور سلایق مردم با اینور فرق میکنه.

اونور خونه ها بیشتر مصالح پیش ساختس و یه خونه با تعویض قطعات مختلف renew میشه البته دنگ و فنگ کارای اداریش خیلی سخته و شما هر تغییری در خونه بخواین بدین به شهرداری باید اعلام کنین و نقشه ها تایید بشن و قطعات جدید رو سفارش بدید و سر موقع حاضر نمیشه و خلاصه همه جا از این دنگ و فنگا هست.

ولی تو ایران ملت عاشق سیمان و آهن و گچ و خاکن در صورتی که ایران و شهرهایی که رو گسلن مثل تهران باید خونه ها از قطعات پیش ساخته و سبک باشه که در اثر زلزله خرابیها خیلی کم میشه ولی الان یکی بیاد یه مجتمع پیش ساخته فول امکانات بسازه یک نفر هم پاشو توش نمیزاره!

برای همین گفتم تو ایران بازسازی رو نمیدونم به چه منظوره.

که این طور ! بازسازی تو ایران که معلومه دیگه طرف میاد هر چیزی که نمای کار هست و تاثیر داره تو خرید بهتر مشتری تعویض میکنه از رنگ و کاشی و موزائیک گرفته
تا الی اخر

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
اگه انقدر پول داشتم به یکی از همسایه هامون که خیلی گرفتاره کمک میکردم .

با خانمم میرفتم یکی از بازیهای لیورپول رو تو بندر لیورپول میدیدم :D

یه سفر با خانمم میرفتم مصر و اهرام مصر رو میدیدم :)

و ...

دوست عزیز پیشنهاد میکنم غرق پول نشی . سعی کن خوش بگذرونی ، آخر هممون زیر خاک رفتنه . سعی کن بهترین زندگی رو برای خودت و خانواده بسازی ( زندگی شیرین ) . کار و سرمایه گذاری و ... همیشه هست . اما اگه لحظه های که میتونستی در اون شاد باشی بگذره دیگه نمیتونی برش گردونی :)

ایشالا موفق باشی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگه انقدر پول داشتم به یکی از همسایه هامون که خیلی گرفتاره کمک میکردم .

با خانمم میرفتم یکی از بازیهای لیورپول رو تو بندر لیورپول میدیدم :D

یه سفر با خانمم میرفتم مصر و اهرام مصر رو میدیدم :)

و ...

دوست عزیز پیشنهاد میکنم غرق پول نشی . سعی کن خوش بگذرونی ، آخر هممون زیر خاک رفتنه . سعی کن بهترین زندگی رو برای خودت و خانواده بسازی ( زندگی شیرین ) . کار و سرمایه گذاری و ... همیشه هست . اما اگه لحظه های که میتونستی در اون شاد باشی بگذره دیگه نمیتونی برش گردونی :)

ایشالا موفق باشی

ممنونم،
از حرفای شما یاد اون جمله افتادم که روی یه سنگ قبر خوندم نوشته بود: "ما آمده ایم با زندگی قیمت بگبریم نه اینکه با هر قیمتی زندگی کنیم".

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
من اگه این پول رو داشتم اول وضع زندگی خودمو و خانوادم رو سروسامون میدادم بعد میزدم تو یه کارایی که بتونم به دوستان و دیگران هم کمک کنم
یه جوری که دستشون رو بگیرم مثلا مغازه میخریدم 2 تا دوستام رو که لنگ کارن تا بتونن ازدواج کنن و زندگی تشکیل بدن رو میذاشتم سر مغازه
دست مردم رو گرفتن اونم تو این زمونه خیلی ثواب داره حتما هم نباید کمک مستقیم کرد همین دادن سرمایه تا بتونن خودشون رو نشون بدن کافیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا