• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من اگه این پول رو داشتم اول وضع زندگی خودمو و خانوادم رو سروسامون میدادم بعد میزدم تو یه کارایی که بتونم به دوستان و دیگران هم کمک کنم
یه جوری که دستشون رو بگیرم مثلا مغازه میخریدم 2 تا دوستام رو که لنگ کارن تا بتونن ازدواج کنن و زندگی تشکیل بدن رو میذاشتم سر مغازه
دست مردم رو گرفتن اونم تو این زمونه خیلی ثواب داره حتما هم نباید کمک مستقیم کرد همین دادن سرمایه تا بتونن خودشون رو نشون بدن کافیه
آقا این تاپیک برای حدود 3-4 سال پیشه !
ایشون هم الان این پول فکر کنم پول خردشون حساب میشه !
آقای حسین( با عرض معذرت که اینجوری صدا می کنم) دوستون داریم
اوضاع مملکت رو چطور می بینید؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میدونم قبلا هم پست دادم تو این تاپیک:D
گفتم که یه نظر دیگه ای هم بدم:happy:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
که این طور ! بازسازی تو ایران که معلومه دیگه طرف میاد هر چیزی که نمای کار هست و تاثیر داره تو خرید بهتر مشتری تعویض میکنه از رنگ و کاشی و موزائیک گرفته
تا الی اخر

خب هر چی ظاهرش رو درست کنه تهش باید بگه 15 سال ساخت دیگه میخوره تو ذوق طرف؟

از این فامیلتون بپرس منظورش جی بوده از بازسازی ;)

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام جناب استارتر ميلياردر
ميتونم بپرسم شما سرمايه اوليت چه مقدار بود يعني با پول اطرافيان (خانواده) شروع كردي يا با زحمت و سرمايه كم ؟
و اينكه با چه كاري تونستي اون سرمايه اوليه رو جداي از ميزانش چندين برابر كني ؟
مرسي

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

اوضاع مملکت بدون تحریمها و برای رییس بعدی بسیار سخته مدیریت کردنش، اگر تحریمها همینجوری بمونه که دیگه فاتحه!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام جناب استارتر ميلياردر
ميتونم بپرسم شما سرمايه اوليت چه مقدار بود يعني با پول اطرافيان (خانواده) شروع كردي يا با زحمت و سرمايه كم ؟
و اينكه با چه كاري تونستي اون سرمايه اوليه رو جداي از ميزانش چندين برابر كني ؟
مرسي

سلام دوست خوبم
من قبلا توضیح میدادم و تو صفحات تاپیک هم هست که من چه کارایی کردم و ... تا این سرمایه تبدیل شد.

مهمترینش لطف خدا بود واقعا.

ولی من الان که پا به سن گذاشتم (پیرمرد شدیم رفت) :) اینو فهمیدم که هر کسی سرنوشتی داره و دقیقا با همت و اعتقادات شما رابطه مستقیم داره، یعنی اگر من برای شما توضیح بدم که من چه گامهایی رو برداشتم و امروز در این جایگاه هستم این برای شما کاملا متفاوته و شما ممکنه اون گامها رو بردارین و بسیار متضرر بشین، این به نگاه شما در زندگی برای ثروتمند شدن و چه راهی رو طی کردن برای ثروتمند شدن بستگی داره و تفکر شما صد البته.

شرایطی که من توش تصمیم گرفتم و حرکتی انجام دادم و شاید ریسکی کردم که گنده های بازار میگفتن نکن و اشتباهه همون حرکت رو فقط خداوند کمک کرد و من به چیزی که میخواستم رسیدم.

نه از شرایط بد اقتصادی جامعه ام سوء استفاده کردم و نه سر کسی رو کلاه گذاشتم و .... فقط ناراحتی که داشتم دوستانی که نگرانم بودن رو بعد از سرافرازی حلالیت طلبیدم ازشون که اذیتشون کردم و به حرفشون و دلسوزیهاشون گوش نکردم و هیچوقت نگفتم آهان دیدی تو میگفتی نکن من رفتم و اینکار و کردم و بردم تو ترسو و .... نمیزاشتی الان همون مثلا پبکان سوار بودم!!

منظورم به همه است و نه شخص خاصی این تجربه منه: تمام عالم بر اساس رفتار و اندیشه های ما برنامه ریزی شده مثبت بودی و به فکر دیگران و ... جذب میکنی خوبارو (که باز هم از دید شما اونایی که فکر میکنی خوبه رو میگیری) اگر هم فکر میکنی زرنگی و کارت درسته و شما میفهمی و بقیه مشکل خودشونه که نمیفهمن و فکر میکنی رفتی بالا و چقدر راحت میشه بقیه رو خر کرد و رفت بالا بعد از یه مدت نمیفهمی از کجا میخوری و با کله میای پایین بعد هی میگی آخه چی شد که اینجوری شد :) (انسانم که ماشا... فراموش کار و پر توقع!)

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
اقا خب شما که اینقدر مثبت اندیشو خیرخواهی بیا توی یه کار جدید سرمایه گذاری کن تا یه سری جوون هم مشغول بکار شن

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حسين آقا يه سري به تايپيك من بزن. ببين ميتوني يه كمي راهنماييم كني دور موتورم رو ببرم بالاتر؟ اسمش "درباه كار، تجارت و سرمايه گذاري" هست. مطمئنم با تجاربي كه داري، راهنماييات مي تونه برام خيلي مفيد باشه. يه سئوالم دارم. تو اطراف لاهيجان و رشت، چه سازه اي براي ساختمون بهتر و مقاومتره؟ بتني يا فلزي يا ...؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسين آقا يه سري به تايپيك من بزن. ببين ميتوني يه كمي راهنماييم كني دور موتورم رو ببرم بالاتر؟ اسمش "درباه كار، تجارت و سرمايه گذاري" هست. مطمئنم با تجاربي كه داري، راهنماييات مي تونه برام خيلي مفيد باشه. يه سئوالم دارم. تو اطراف لاهيجان و رشت، چه سازه اي براي ساختمون بهتر و مقاومتره؟ بتني يا فلزي يا ...؟

والا من مهندس ساختمان که دیگه نیستم بدونم چه سازه ای بهتره! (این چه سازه ای تو شمال رو میتونی از سپول بوی بپرسی یکی از اقوامشون شمال میسازه)

لینک تاپیکت رو بزار سر میزنم.

یه شرکتی داره شمال با چوب روسی ویلاسازی میکنه قیمت تمام شده هم خیلی مناسب در میاد، میتونی زنگ بزنی اطلاعات بگیری در این باره ازشون.

tarh-e-ideh

شرکت ساختمانی طرح و ایده

مجری پروژه های فیل سفید

لذت زندگی در ویلاهای چوبی را تجربه کنید...

چوب کاج وارداتی فرآوری شده

در ابعاد و متراژ مختلف با رنگهای متنوع

عایق سرما، گرما، صدا و مقاوم در برابر زلزله

مدت زمان اجرا یکماه و قابل اجرا در تمام نقاط ایران

۲۵ سال گارانتی و خدمات پس از فروش

یکسال بیمه

آدرس : تهران - خیابان دولت - بین چهار راه دیباجی و قنات - روبروی دبستان شفاعت - شماره ۲۰۵ - ساختمان نصر - طبقه دوم - واحد ۲۴
تلفکس : ۲۲۷۶۸۱۹۶ - ۲۲۷۶۹۶۶۱ - ۲۲۷۶۹۶۶۰
وب سایت : www.tarhoideh.com
پست الکترونیک : [email protected]

البته اینا رو من از رو آگهی هاشون در آوردم ممکنه عوض شده باشه این شرایطشون.

شهرك ويلايي فيل سفيد

http://www.neshooni.com/1390/07/طرح-و-ایده/

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
چه کاری؟ پیتزا خاشخاشی :)

اقا این ایده از ایس پک که فقط یه بستنی شل شده هست که کمتر نیس ایس پک صاحبشو از یه بدهکار 300میلیونی در 6-7سال پیش به یه میلیاردر تبدیل کرد اون ایده هم قبل اجرا خنده دار بنظر میرسیده بستنی شل شده هه هه!!
تازه پیتزا اگه خاص هم نباشه مشتری خودشو داره چه برسه که خاص و نو باشه این ایده تلفیق سنت و مدرنیته هست :) پیتزا که وارداتیه و خاشخاشی که نوستالژیه نونوایی سنگکیو زنده میکنه ضمنا تست بازار شده بسیار خوشمزه میشه و استقبال شده مردم حاضرن واسه نون خاشخاشی 50% بیشتر از معمولیش پول بدن تو پیتزا هم همین قابل اجراست

m12000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اقا این ایده از ایس پک که فقط یه بستنی شل شده هست که کمتر نیس ایس پک صاحبشو از یه بدهکار 300میلیونی در 6-7سال پیش به یه میلیاردر تبدیل کرد اون ایده هم قبل اجرا خنده دار بنظر میرسیده بستنی شل شده هه هه!!
تازه پیتزا اگه خاص هم نباشه مشتری خودشو داره چه برسه که خاص و نو باشه این ایده تلفیق سنت و مدرنیته هست :) پیتزا که وارداتیه و خاشخاشی که نوستالژیه نونوایی سنگکیو زنده میکنه ضمنا تست بازار شده بسیار خوشمزه میشه و استقبال شده مردم حاضرن واسه نون خاشخاشی 50% بیشتر از معمولیش پول بدن تو پیتزا هم همین قابل اجراست

دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم ،استارتر عزیز، حسین اقا، تو یکی از پست ها بیوگرافی آیس پک رو گفته بودن :) تا شما بگی "پیزا خاشخاشی"، کلیه مزایا و معایب و هزینه ها و غیره این طرح در کمتر از یک ثانبه از ذهن حسین آقا میگذره :)
در خیلی زمینه ها اطلاعات بینطیری و به روزی دارن طوری که حس میکنم ارزش اطلاعاتی که ایشون دارن یه سرمایه ای که نمیشه روش قیمت گذاشت، درسته؟
(و البته اخلاق خوبشون حتی ارزشش از همه اینا بیشتره:rolleyes:)

پ.ن. شرمنده اگه حسین صداتون کردم، فامیلیتونو نمیدونم :). ولی فکر کنم تو همین پی تی دیده بودم فامیلیتون رو، ولی الان اصلا یادم نیست

--------------------------------------------
امضا: خواننده ی خاموش پی تی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
2 شركت منحل شد و يك شركت عدم فعاليت گرفت!

سال ديگه سال گوش بريدن مالياته.
سال 92 قراره با مالیات مملکت رو بچرخونن ! دهن شرکت ها سرویسه با عرض معذرت !

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71

سال ديگه ميتونه سالي بسيار خوب باشه ميتونه در همين حدي كه هست استپ بمونه و همه چيز بسته به انتخابات داره !

در ضمن ماليات ! فكر كنم شما شركت تا حالا نداشتي ايران تنها جايي هست كه ميشه از دست ماليات فرار كرد و فكر نكنم جز عده معدودي زير بار ماليات واقعي برند ماليات در ايران مثل مهريه زنان هست كي گرفته كي داده البته راهكار داره كه خود پولدارا بهتر بلدن

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326

میشه بیشتر توضیح بدین ؟
من اگه جنسی به یک ارگان دولتی بفروشم مالیات میگرن؟ از 4% بیشتر هست؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سال ديگه ميتونه سالي بسيار خوب باشه ميتونه در همين حدي كه هست استپ بمونه و همه چيز بسته به انتخابات داره !

در ضمن ماليات ! فكر كنم شما شركت تا حالا نداشتي ايران تنها جايي هست كه ميشه از دست ماليات فرار كرد و فكر نكنم جز عده معدودي زير بار ماليات واقعي برند ماليات در ايران مثل مهريه زنان هست كي گرفته كي داده البته راهكار داره كه خود پولدارا بهتر بلدن

یاد اون دوران به خیر دوست عزیز

وقتی قرار شده حساب شخصی و میزان ترانزکشنهاتون هم بررسی کنن، چیزی برای گفتن نمیمونه عزیز.

یه چیزی هم دارن میزارن به اسم مالیات بر ثروت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا