سلام جناب استارتر ميلياردر
ميتونم بپرسم شما سرمايه اوليت چه مقدار بود يعني با پول اطرافيان (خانواده) شروع كردي يا با زحمت و سرمايه كم ؟
و اينكه با چه كاري تونستي اون سرمايه اوليه رو جداي از ميزانش چندين برابر كني ؟
مرسي
سلام دوست خوبم
من قبلا توضیح میدادم و تو صفحات تاپیک هم هست که من چه کارایی کردم و ... تا این سرمایه تبدیل شد.
مهمترینش لطف خدا بود واقعا.
ولی من الان که پا به سن گذاشتم (پیرمرد شدیم رفت)
اینو فهمیدم که هر کسی سرنوشتی داره و دقیقا با همت و اعتقادات شما رابطه مستقیم داره، یعنی اگر من برای شما توضیح بدم که من چه گامهایی رو برداشتم و امروز در این جایگاه هستم این برای شما کاملا متفاوته و شما ممکنه اون گامها رو بردارین و بسیار متضرر بشین، این به نگاه شما در زندگی برای ثروتمند شدن و چه راهی رو طی کردن برای ثروتمند شدن بستگی داره و تفکر شما صد البته.
شرایطی که من توش تصمیم گرفتم و حرکتی انجام دادم و شاید ریسکی کردم که گنده های بازار میگفتن نکن و اشتباهه همون حرکت رو فقط خداوند کمک کرد و من به چیزی که میخواستم رسیدم.
نه از شرایط بد اقتصادی جامعه ام سوء استفاده کردم و نه سر کسی رو کلاه گذاشتم و .... فقط ناراحتی که داشتم دوستانی که نگرانم بودن رو بعد از سرافرازی حلالیت طلبیدم ازشون که اذیتشون کردم و به حرفشون و دلسوزیهاشون گوش نکردم و هیچوقت نگفتم آهان دیدی تو میگفتی نکن من رفتم و اینکار و کردم و بردم تو ترسو و .... نمیزاشتی الان همون مثلا پبکان سوار بودم!!
منظورم به همه است و نه شخص خاصی این تجربه منه: تمام عالم بر اساس رفتار و اندیشه های ما برنامه ریزی شده مثبت بودی و به فکر دیگران و ... جذب میکنی خوبارو (که باز هم از دید شما اونایی که فکر میکنی خوبه رو میگیری) اگر هم فکر میکنی زرنگی و کارت درسته و شما میفهمی و بقیه مشکل خودشونه که نمیفهمن و فکر میکنی رفتی بالا و چقدر راحت میشه بقیه رو خر کرد و رفت بالا بعد از یه مدت نمیفهمی از کجا میخوری و با کله میای پایین بعد هی میگی آخه چی شد که اینجوری شد
(انسانم که ماشا... فراموش کار و پر توقع!)