• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
بله دوست عزیز این سوال بارها پرسیده شده و جوابش هم داده نشده چون که هیچ کس نمیتونه بگه چه قدر دیگه از بیت المال کش رفته!!!!
اونوقت به سران بالای مملکت که دارن جان فشانی میکنن میگن دزد!!!! واقعا مردم جالبی داریم ما
طرف حساب شما کیه ؟ من متوجه نشدم :D

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
یه کمیش رو هم اینجا بنویس . . .

حداقل قیمت زمین هاش رو

با جواز و سند چنده حدوداً اون طرفا؟

دوست عزیز چالوس واقعا اگه بیای و بپرسی شاید چند روز اول فقط تو کف باشی چون تو دور افتاده ترین نقاط هم قیمت ها فوق العاده نجومی هستن

ولی بابلسر متعادله و بستگی به مکانش داره

فریدونکنار هم چندان جالب نیست مقابل بقیه

محمود آباد یکی از دوستان تو کار خرید و فروش زمین هست می تونم بگم افزایش سرمایه سالانه حدود 50% داره

نور هم باز از نظر ویلایی بازم جالب نیست

رویان شرایط متوسطی داره

30 سنگان که واقعا طبیعت جالبی داره (یه طرف کوه یه طرف دریا) ولی گیر آوردن زمین بازم خیلی سخته

نوشهر و چالوس هر دو فوق العاده هستن سودهی 100% تضمینی

بعد از نوشهر نمک آبرود هست که شهرکی هستن و همش ویلا هست و معمولا به صورت خرید و فروش ویلا فعالیت می کنن

سلمانشهر هم که چند وقتیه بخاطر پروژه عظیم قوی الماس خاورمیانه خیلی وضعش خوب شده

عباس آباد هم که معرف حضور همگان هست

در کل قیمت زمین تو همه این شهر ها از 150 میره بالا البته این 150 رو باید خیلی خوشبینانه ببینید و توقع خریدن زمین تو یه جای خوب رو هم از سرتون با این پول باید ببرید بیرون :D

ولی با هر قیمت و هر جا که بخرید و ترجیحا بسازید سود مناسبی می کنید

عکس های پروژه سلمانشهر :

1315627635_02.jpg

1315629752_Medghoo5.jpg

1315649827_Medghoo6.jpg

1316607352_4.jpg

1316607387_5.jpg

1316930820_7.jpg

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
پروژه آقای عظیم زاده هست این الماس خاورمیانه، خدا حفظشون کنه مثل ایشون کم داریم واقعا.

من خودم به شخصه سمت اسب چین و اونجا هارو دوست دارم ، امیردشتم خوبه البته.

الان دنبال یه جایی برای هتل سازی تو شمالم.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
پروژه آقای عظیم زاده هست این الماس خاورمیانه، خدا حفظشون کنه مثل ایشون کم داریم واقعا.

بله آقای عظیم زاده داره میسازه و واقعا پروژه زیبا و با عظمتی هم هست امیردشت واقعا زیباست

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

فکر میکنم یکی ار بهترین جاهی اون منطقه رو برای هتل سازی معرفی کردم خدمتتون نظرتون روی کدوم منطقه هست چون بازم توی چالوس زمین داریم میتونم بهتون بگم

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام حسین جان منم می دونم زیاد بحث شده اما میخواستم در رابطه با تجربتون بپرسم که الان اگر این سرمایه رو نداشتی (ریسک رو در نظر بگیرید) با یه سرمایه اندک چیکار می کردید ؟ حرف دیروز ماله دیروزه شرایط فرق میکنه و... من فوق لیسانس عمرانم بابام هم وضع مالیش خوبه الحمدالله میخواستم بدونم یکی که سرمایه نداره چیکار کنه امروز واسم سواله؟ خودم به رستوران و یا سفارش اقلام چرمی فکر کردم حالا نظر شما رو میخوام بدونم دیروز 10 میلیون تومن به فرض 10 میلیون بوده امروز از لحاظ ارزشی 5 میلیون دیروزم نیست واسه همین این سوال رو پرسیدم ممنون

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ویرایش شد.
موفق باشید

Last edited:

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ویرایش شد.
موفق باشید

Last edited:

hossein6666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام حسین جان میتونی پیش بینی کنی قیمت طلا تا یک ماه دیگه چه جوری میشه؟ مرسی

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام دوستان

از این به بعد هر کسی که حرف یا سوالی داره میتونه تو پیغام خصوصی مطرح کنه و من اونجا جواب دوستان رو میدم.

موفق باشید

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
سلام. اين تايپيك انگار غيرفعال شده! خيلي وقته كسي مطلب جديدي ننوشته. اگه دوباره احيا بشه و مثل قبل رو موضوعات جدي و تجارب موفق متمركز بشه خيلي خوبه. حيفه همينجوري ول بشه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حسين آقا كجايي؟ چرا ديگه نمي نويسي؟ الانه كه اوضاع احوالات كار و كاسبي خيلي توپه. بگو چه خبر؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
حسين آقا كجايي؟ چرا ديگه نمي نويسي؟ الانه كه اوضاع احوالات كار و كاسبي خيلي توپه. بگو چه خبر؟

خبری نیست سلامتی

مشغول پول چاپ کردن ;)

اوضاع احوال همه به هم ریخته، بازار هم مثل زنجیر همه به هم وصلن، فعلا که کارا خوابیده!

Paym

Registered User
لایک‌ها
3
رستوران بزرگ بزن و كلى پرسنل با كلاس بيار.هم مردم حال ميكنند و هم پرسنل كه نونشون رو ميدى و بيشتر از همه صاحب اين كار

ali_eghtesad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. میدونید، درسته این چیزی که میگم خنده داره ولی حقیقتش من حدود 10 میلیون تومن (به قیمت این روزا) طلا دارم. دوست دارم ازش استفاده کنم یه جوری کار راه بندازم. هرچند کوچیک. به نظرتون چجوری ازش استفاده کنم که ارزشش کم نشه. خودم میدونم طلا سرمایه خوبیه اما از بیکاری خسته ام. کمک کنید لطفاً;)

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
شرکت صنایع غذایی نوآوران نواندیش جهت راه اندازی رستورانهای زنجیره ای "پیتزا خاشخاشی" (علامت ثبت شده در اداره ثبت شرکتها و مالکیتهای صنعتی) نیاز به سرمایه گذار قوی دارد.
80801311

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
سلام. میدونید، درسته این چیزی که میگم خنده داره ولی حقیقتش من حدود 10 میلیون تومن (به قیمت این روزا) طلا دارم. دوست دارم ازش استفاده کنم یه جوری کار راه بندازم. هرچند کوچیک. به نظرتون چجوری ازش استفاده کنم که ارزشش کم نشه. خودم میدونم طلا سرمایه خوبیه اما از بیکاری خسته ام. کمک کنید لطفاً;)
عزیز بیکاری تاپیک سرکاری 100 سال پیش رو میاری بالا؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام. کجاش خنده داره ؟ حداقل 10 میلیون نفر الان وضع شما رو دارن. حالا با یه خرده سرمایه بالا و پایین

من توصیه میکنم با طناب کسی توی چاه نری. پولت رو به شکل همون طلا نگهدار - ترجیحا در بالش زیر سرت:p- ، برو اگر شده رایگان یه جایی در کاری که تخصص و علاقه داری کار کن. هر وقت که خودت تونستی برای استفاده از پولت پیشنهاد معقول بدی ، بعد پولت رو تبدیل به ریال کن و به کار بنداز
یه چیزی بگم. این روزا بازار کار کلا خرابه. آدمی که 3 میلیارد پول دفترشه ، برای کار 100 میلیونی که 80 درصد هم ازش مطمئنه ، میاد یکی دیگه رو شریک میکنه که اگر تقی به توقی خورد ، کمتر ضرر کنه. یهو دیدی آدمی که تا دیروز بهت وقت ملاقات نمیداد ، امروز بخاطر همین 10 میلیون ناقابل ، 4 ساعت جلسه بذاره و قربون صدقه ات بره.حواست باشه سرت کلاه نره.

Pouriya

Registered User
لایک‌ها
7
سلام. کجاش خنده داره ؟ حداقل 10 میلیون نفر الان وضع شما رو دارن. حالا با یه خرده سرمایه بالا و پایین

من توصیه میکنم با طناب کسی توی چاه نری. پولت رو به شکل همون طلا نگهدار - ترجیحا در بالش زیر سرت:p- ، برو اگر شده رایگان یه جایی در کاری که تخصص و علاقه داری کار کن. هر وقت که خودت تونستی برای استفاده از پولت پیشنهاد معقول بدی ، بعد پولت رو تبدیل به ریال کن و به کار بنداز
یه چیزی بگم. این روزا بازار کار کلا خرابه. آدمی که 3 میلیارد پول دفترشه ، برای کار 100 میلیونی که 80 درصد هم ازش مطمئنه ، میاد یکی دیگه رو شریک میکنه که اگر تقی به توقی خورد ، کمتر ضرر کنه. یهو دیدی آدمی که تا دیروز بهت وقت ملاقات نمیداد ، امروز بخاطر همین 10 میلیون ناقابل ، 4 ساعت جلسه بذاره و قربون صدقه ات بره.حواست باشه سرت کلاه نره.

بشدت تایید میشه
وضع بازار افتضاحه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا