• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با چهار میلیارد و صد و دوازده میلیون چیکار میشه کرد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بحث دوم زیاد باهاش موافق نیستم و نمی خوام هم دربارش صحبت کنم. از بس آزادی داریم اینجا

دلار رو که نمیخورن وسیله کار یه عده هست، کار یه عده رو راه میندازه (واردات ، مسافرت و ...) بعضی از تولیدات ما (مواد اولیه شون، مثل مواد اولیه روغن) وابسته به خارجه، اگه دلار نباشه از کجا تامین میشه؟ تولید مختل میشه
مسکن ... فرضاً مسکنی امروز 100 میلیون تومنه، هفته بعد مسکن گرون میشه مسکن ساز میکنش 150 میلیون تومن.. این حل کردن مشکله؟؟

سود تو هر دو رو مثل هم میدونم ..

آره خب اگر باهاش کار بشه منم حرفی ندارم و موافقم ولی بحث خرید و فروشش بود نه بحث تجارت و استفاده از دلار جهت واردات یا صادرات.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آره خب اگر باهاش کار بشه منم حرفی ندارم و موافقم ولی بحث خرید و فروشش بود نه بحث تجارت و استفاده از دلار جهت واردات یا صادرات.

به همون خاطر من فرقی بین خرید و فروش دلار و خرید و فروش مسکن نمی دیدم ..

milad-70

Registered User
لایک‌ها
257
تقسیمش کن بین بچه های انجمن ثواب داره

Sent from my  iPod touch using Tapatalk

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اگر نگرش اقتصادی داشتید و یکم اعتماد به نفس دلار 2000 تومنی هم میخریدید حساب کنید چقدر سود میکردید...

هستند کسانی که کل زندگیشون رو ریسک کردند و دلار خریدند...

منظور شما از پشتوانه چی هست ؟!

من شخصی رو میشناسم که همین امسال 300 میلیارد تومان ارز دولتی خرید
فقط دلالی که این دو رو به هم جوش داد 30 میلیارد تومان گیرش اومد
ایشون یکی از بزرگترین صرافی های تهران رو دارا هستند
یک شبه با ریسک پذیری که داشت مولتی میلیاردر شد...

ضمن اینکه دلار ریسک بسیار پایینی داره تو موقعیتی که ایران داره چون قرار نیست ارزون بشه
ارزون هم بشه موقتیه مثل الان
100 تومان ارزون میشه 300 تومان گرونتر میشه

شما اگر چند ماهه پولتون رو به صورت نقد نگه داشتید اشتباه بزرگی کردید چون ارزش پولتون تو این چند ماهه نصف شده
اگر به قیمت اجناس نگاه کنید متوجه میشید

من برای تمسخر به دوستانم میگم شما اگه 5 ماه پیش کل سرمایتون رو پفک نمکی هم خریده بودید تا الان سود کرده بودید
این واقعیته

حسین جان من هم با پستهای آخر cinablue موافقم

دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟
دلار دولتی و را نت رو کنار بزاریم ...

دلار رو که نمیخورن وسیله کار یه عده هست، کار یه عده رو راه میندازه (واردات ، مسافرت و ...) بعضی از تولیدات ما (مواد اولیه شون، مثل مواد اولیه روغن) وابسته به خارجه، اگه دلار نباشه از کجا تامین میشه؟ تولید مختل میشه
مسکن ... فرضاً مسکنی امروز 100 میلیون تومنه، هفته بعد مسکن گرون میشه مسکن ساز میکنش 150 میلیون تومن.. این حل کردن مشکله؟؟

سود تو هر دو رو مثل هم میدونم ..

به همون خاطر من فرقی بین خرید و فروش دلار و خرید و فروش مسکن نمی دیدم ..

ولی تیام حرفت رو تو پست آخر و یکی مونده به آخر عوض کردیا! تو پست قبلیش اینو گفتی:

"دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟"

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
عذر حواهی میکنم میون بحث با همکاران راجع به طرح صحبت کردید ؟ کسی مایل به سرمایه گذاری یا خرید زمین نبود ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ولی تیام حرفت رو تو پست آخر و یکی مونده به آخر عوض کردیا! تو پست قبلیش اینو گفتی:

"دلار ارزون باشه، آدم بخره گرون شد بفروشه چه فرقی با خونه ارزون خریدن (یا ساختن) و فروختن وقتی گرون شد داره؟؟"

حسین جان
الان فرضاً دلار ارزونه یه بابایی 100 میلیون تومان داره باهاش میره دلار میخره، وقتی گرون شد میفروشه... سود میکنه
یکی دیگه باهاش خونه میخره (یا خونه میسازه)، وقتی خونه گرون شد میفروشه ... سود میکنه

بعد چند نفر از این خرید دلار سر کار میرن و مشغول به کار میشن؟ شما با خرید دلار چیزی تولید میکنی؟ آیا صنایع وابسته به دلار وجود داره که شما با خرید اون باعث اشتغال اون صنایع بشین؟ آیا شما دلار میخرین کسی میتونه از اون استقاده کنه؟
فرق دلار و ساخت مسکن و اجاره اون تو همینه این یک.

تو پست بالایی هم گفتم مسکن و دلار به نظر من فرقی ندارن ... هر دو کالا هستن

کجا حرفامو عوض کردم؟؟

تو گرونی هر دو هم سود رو فروشنده میکنه، ضرر رو هم ملت

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
حسین جان
الان فرضاً دلار ارزونه یه بابایی 100 میلیون تومان داره باهاش میره دلار میخره، وقتی گرون شد میفروشه... سود میکنه
یکی دیگه باهاش خونه میخره (یا خونه میسازه)، وقتی خونه گرون شد میفروشه ... سود میکنه

کجا حرفامو عوض کردم؟؟

میدونی تو جامعه امروزی اگه خونه بخری بفروشی میشی یه ادم خیر و نیکوکار
اگر دلار بخری بفروشی میشی دلال
به این میگن کلاه شرعی
سر هر چیز بدی بزاریدش میشه خوب و حتی تو ایه و قران هم بعدا میاد...

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خودکشی میکنم

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
حسین جان

کجا حرفامو عوض کردم؟؟

امیدوارم ورود من به این بحث فضولی تلقی نشه
وقتی سرمایه وارد بازار مسکن میشه مستقیم یا غیر مستقیم به اشتغال چند نفر آدم کمک میشه
اما تو بحث دلار و طلا این اتفاق میفته ؟
جدا از مباحث تحریم، پایین اومدن ذخایر ارزی و ... یکی از فاکتور های تاثیرگذار وضعیت فعلی بازار ارز تقاضاست و آیا روند فعلی بازار ارز به نفع تک تک آدمای این مملکته یا نه؟آیا سود کلان چند روز می ارزه به افزایش قیمت تمام اقلام مصرفی در بلند مدت؟
همه این حرفا البته زمانی معنی پیدا می کنه آدم بخواد تو این آشفته بازار راه درست پیدا کنه اگرنه برا کسی که فقط فکر سود خودشه این بحث ها معنی نداره...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
تیام جان دقت نمیکنی، بحث ما سر خرید دلار و ساخت مسکن بود نه خرید دلار و خرید مسکن، ضمن اینکه ما الان در تهران با بحران کمبود مسکن مواجه نیستیم ولی در کشور با کمبود دلار مواجهیم که قیمتش افزایشی شده.

از خرید خونه تا ساختش یه زمانی این وسط هست که تو ساخت مسکن این بازه زمانی باعث اشتغال هست، یعنی خواب پول نیست تولید و درگیر شدن صنایع وابسته به ساختمانسازی و به اصطلاح میگن چرخ مملکت میچرخه اما ما این موضوع رو در بازه زمانی خرید و فروش دلار نمی بینیم، یعنی وقتی شما دلار رو میخری میزاری مثلا زیر بالشت بعد صبر میکنی 3 ماه بعد قیمتش که رفت بالا میفروشی تو این پروسه 3 ماهه چه چیزی تولید و چه صنایعی با این خرید درگر شده و موجب رشد اقتصادی شده؟

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
هر وقت پشت لبت سبز شد بیا با هم حرف بزنیم.
تو اگه ذغال فروشی من خودم معدن ذغال دارم من خودم کلاغ و رنگ میکنم جای قناری میفروشم عمویی نمیخواد منو دور بزنی وقتی هم جوابی نداری بدی نمیخواد جواب بدی نترس نمیگن کم اوردی
راستی نگفتی کلاس چندمی عمویی؟
در ضمن رجوع شود به پست 1439

Last edited:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
به امید خدا . . .

ایشالا خدا بهت خیر و برکت بده که میخوای مردو رو خونه دار کنی.

اگر هم میتونستی روی یه چیز خاص تمرکز میکردی بد نبود . . . سرمایه کمی نیست

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستانی که تو بانک سامان حساب دارن و با این حسابشون کار میکنن، بانک سامان یه طرحی برای مشتریان خاص و برترش گذاشته (خاص و برتر شامل کسانی میشه که فکر کنم حداقل 3 سال حساب داشته باشن تو بانک و ضمن اینکه با حسابشون کار کرده باشن) که اسم این طرح بیمه تدبیر هستش، برید از شعبتون سوال کنید ببینید شامل حال شوما میشه یا نه؟

طلا نیوز | بیمه‌ تدبیر محصول جدید بانک سامان برای مشتریان برتر | بانک و بیمه

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
مقادیری دلار به نرخ مناسب به فروش میرسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا